12.10.2022

Boxycharm Project Final Update

Aloitin vuoden 2020 kesäkuussa Boxycharm-projektin, missä alkuperäinen tavoite oli saada käytettyä kymmenen tuotetta loppuun. Aloituspostaus löytyy täältä eli tämä oli alkuun rollaava projekti, mutta noin vuoden jälkeen aloin käyttämään vain tiettyjä tuotteita. Syynä projektin aloittamiseen oli tämä valtava pino, joita tästä yllätyslaatikosta oli kertynyt:


Kuvassa on 80 tuotetta ja tämä oli siis lähtötilanne vähän yli kaksi vuotta sitten. Useimmat näistä ovat ja olivat erittäin pitkäkestoisia tuotteita, joten ottamalla niitä projektiin, niihin tulisi oikeasti keskityttyä ja niitä saisi pikku hiljaa käytettyäkin. Boxycharmiahan minulle ei ole tullut enää aikoihin, viimeisen sain maaliskuussa 2019.

Ensimmäiset kymmenen tuotetta, jotka sain projektissa loppumaan huhtikuun 2021 puoleen väliin mennessä olivat:


Pretty Vulgar Shimmering Swan Highlighter - 126 Glow Up
 (02/2019)
Marajó Hair Care Anti-Frizz Smoothing Serum Capsules (12/2018)   
Butter London Trend Nail Lacquer - Yummy Mummy (09/2016)
Tarte Tarteist Shimmering Lip Paint - Flaming Hot (12/2018)  
Beauty For Real Shadow Stx - Ever Starstruck (08/2016
Cover FX Blurring Primer (05/2018)
Cover FX Glitter Drops - Nova (11/2018)
Becca Shimmering Skin Perfector Liquid Highlighter - Prosecco Pop (10/2017)
Cover FX Illuminating Setting Spray (11/2017
Dermovia Lace A Peel Black Bamboo Charcoal Peel Off Mask (10/2018)

Tämän jälkeen päätin jatkaa tätä vielä kymmenellä tuotteella ja projekti olisi ohi vasta, kun ne kaikki olisi käytetty:


Wander Beauty Wanderess Dusk To Dawn Blush And Highlighter Palette (12/2018)
Bodyography Lip Pencil - Barely There (12/2018)  
BareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo (07/2017)
Artist Couture Diamond Glow Powder (06/2017)
Adesse New York Organic Infused Nail Lacquer - 12 Free (11 ml) (08/2017)
Dirty Little Secrets Eye Shadow Crayon - Illusion (10/2017
Pretty Vulgar My Lips Are Sealed Lightweight Liquid Lipstick - Secret Sabotage (12/2017)
Trèstique Prime & Colour Lip Glaze - English Rose (02/2019)
Tarte Tarteist Pro Glow Liquid Highlighter - Exposed (04/2018)  
 Dr. Brandt Pores No More Luminizer Primer (01/2018)

Vihdoin ja viimein syyskuussa sain viimeisenkin tuotteen käytettyä ja se oli Trèstiquen huulituote: 


Kyllä tässä menikin kauan. Jotenkin olisi voinut kuvitella tuon Wander Beautyn paletin olevan viimeinen jäljellä oleva tuote, mutta kyllä ne nuo huulituotteet olivat ja varsinkin Trèstique. Käytin sen kyllä suurimmalta osin voidemaisena poskipunana. Nämä muut ovat vilahdelleet loppuneiden tuotteiden esittelyissä, joten en ala tässä niistä enempää kertoilemaan.

Yhteensä sain siis 20 tuotetta loppumaan:


Aivan mahtavaa, että sain näin monta kunnialla käytettyä ja ennenkaikkea saada noita nestemäisiä tuotteita pois. Näiden lisäksi olen toki käytellyt tuotteita myös tämän projektin ulkopuolella sekä antanut muutaman pois. Taisi roskiinkin mennä joku huulituote. Senpä vuoksi niitä on vähentynyt enemmän kuin vain tämä 20 kappaletta. Pino näyttää nykyään paljon pienemmältä:


Tuotteita on jäljellä tällä hetkellä 41 kappaletta ja näistä muutamat ovat mukana eri projekteissa tai muuten vain satunnaisessa käytössä, joten kyllä tämä kasa tästä pienenee. Lopulta on varmaan jäljellä enää paletteja ja muita puuterisia tuotteita. Kiva kuitenkin, että tämä projekti on ohitse ja tosiaan sain ne 20 tuotetta käytettyä. Kivaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvin sait tuotteita käytettyä! Mulle tulee Boxycharm ja laitan suoraan kiertoon tuotteet joista en välitä, en edes yritä käyttää. Koska muuten tilanne olis just tämä ja pahempikin enkä itse ole sellainen pannuttaja että jaksaisin keskittyä käyttämään samoja tuotteita :) Mulla on tuo Pretty Vulgarin Nightingale luomiväripaletti ja tykkään siitä, jos tuolla se pilkottaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tässä kauan kesti, mutta sisulla pääsin maaliin ;) Olen seuraillut Boxycharmin availujasi, aivan loistava yllätyslaatikko aina vaan! Itsekin olen aikoinaan laittanut eteenpäin tuotteita, joista todellakin tiesin, että ei tule käytettyä. Varsinkin todella monet huulituotteet, rajauskynät ja muutamat paletitkin. Jäljelle on jääneet nämä 'sitten joskus' tuotteet, mitä sitten onkin paljon :D Tuo Nightingale paletti on kaunis ja todella ainutlaatuinen, tykkään itsekin siitä todella paljon! :)

      Poista