2.10.2022

Lookfantastic Beauty Box syyskuu 2022

Jälleen jouduin odottelemaan tätä syyskuista laatikkoa vaikka kuinka pitkään. Ennen tämä laatikko on saapunut ihan alkukuusta, mutta nyt hyvä kun ehtii enää samalle kuulle. Eipä nämä mitään yllätyksiä juuri sen vuoksi enää ole ollenkaan, koska kieli pitkällä kurkin muiden julkaisuja. 


Itse laatikko oli tyylikkään musta ja tuotteita oli kuusi, joista yksi oli vaihtoehtoinen tuote. Niistä oli aivan sama kumman tulisin saamaan, koska olivat kuitenkin samaa kategoriaa eli kumpikin kynsinauhaöljyjä.  


Bleach London Reincarnation Shampoo & Conditioner
Ensimmäisenä kaikille hiustyypeille suunnatut shampoo ja hoitoaine matkakokoisissa 75 ml pulloissa. Erityisen hyvää näiden pitäisi tehdä kuiville, vaalennetuille tai värjätyille hiuksille sisältämänsä kreatiinin ansiosta. Tuotteiden pitäisi vahvistaa hiuksia nimenomaan sisältä päin. Jonkun vloggarin katsoin näitä jo testanneen ja kehui hyviksi. Olisikohan tässä nyt ne tapaukset, jotka lähtevät marraskuiseen reissuun mukaan. Luultavasti..


REN Ready Steady Glow Daily AHA Tonic
Päivittäiseen käyttöön sopiva kasvovesi, jonka pitäisi mm. sisältämiensä happojen vuoksi pehmentää ja kirkastaa ihoa, pienentää ihohuokosia sekä tasoittaa pieniä ryppyjä ja ihonsävyä. Tätä olen käyttänyt ennenkin, mutta en huomannut tämän tekevän mitään ihmeempää iholleni. Mielelläni kuitenkin otan tämän vastaan, koska kasvovettä käytän melkein joka päivä. 

Disciple Dreamy Skin Retinyl Night Oil
Vegaaninen öljy itselleni tuntemattomalta merkiltä. Tätä neuvotaan käyttämään 3-4 tippaa kerrallaan puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Tämänkin tuotteen pitäisi tasoittaa ihonsävyä ja pieniä juonteita sekä pienentää ihohuokosia. Tuotteen pitäisi olla myös erittäin hoitava ja ihoa kirkastava. Tämä on pieni pullo, mutta öljyt yleensä kestävät vähän kauemmin käyttää kuin normaalit voiteet. Mielenkiinnolla testaan ja tämäkin oli kiva saada boxista.

Elemis Pro-Collagen Hydra Gel Eye Masks
Anti-ageing silmänalusnaamiot, joiden luvataan heti pienentävän pieniä juonteita ja ryppyjä sekä lisäksi näiden pitäisi myös tasoittaa ja kosteuttaa ihoa. Näitä neuvotaan pitämään 20 minuuttia. Elemiksen tuotteita on aina mahtavaa päästä käyttelemään, joten en usko, että nämä kovin kauan vanhenevat laatikossani. 


Nail HQ Your Nail Specialist Cuticle Oil
Tämä kynsinauhaöljy onkin laatikon ainoa täysikokoinen tuote eli koko on 10 ml. Kaikki saivat joko tämän tai toisen merkin samanlaisen tuotteen. Öljyä siis hierotaan kynsinauhoille ja parhaimman tuloksen saamiseksi tuotetta neuvotaan käyttämään joka päivä. Testasin tätä tässä samalla ensimmäistä kertaa, kun tätä tekstiä kirjoittelin ja vaikuttaa ihan lupaavalta. Tuntuu imeytyvän ihoon melko hyvin eikä ole minkäänlaista tuoksua. Iho vaikuttaa myös ihanan hoidetulta. Lisäksi sudin harja on kivan leveä, joten tätä on helppo käyttää. Minulta löytyy samanlainen tuote ennestäänkin, mutta se on rasittava, koska sitä täytyy ravistella ihan koko ajan. Luulen, että otan tämän nyt heti päivittäiseen käyttöön.


Olihan tämä todella kiva ja mielenkiintoinen boxi, jonka kaikki tuotteet tulevat varmasti käytettyä. Se on aina mahtavaa. Kynsinauhaöljy tulee varmasti roikkumaan käytössä hieman pidempään, mutta muut tuotteet menevätkin hujauksessa, kunhan käyttöasteelle pääsevät. Nyt sitten odottelen lokakuun boxia, joka alkuperäisen suunnitelman mukaan olisi ollut viimeinen, mutta taidankin jatkaa tätä tilausta. En malta olla ilman minkäänlaista yllätysboxia, koska tällaista kuukausittaista piristystä on vaan pakko saada. Mukavaa sunnuntaita! 

2 kommenttia:

  1. Mie lopetin Boxycharmin tilaamisen ja siirryin myös tähän Lookfantasticin boksiin. Tykkäsin kyllä sisällöstä, ainoastaan yksi tuote oli sellainen jonka pistän eteenpäin (Disciple).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharm olisi niin mahtava boxi, jos sen vaan saisi tänne hieman halvemmalla! :( Toivottavasti joku päivä. Tämä LF on mielestäni ollut nyt viime aikoina oikein hyvä varsinkin juuri hintaansa nähden. Ihan hyvä sijoitus :)

      Poista