8.10.2022

22 in 2022 Project Pan Update #3 ja kynsilakkaprojektin päivitys #8

Olen koko vuoden kestävässä 22 in 2022 -projektissani tehnyt päivityksiä kolmen kuukauden välein, joten tässä tulee. Seuraavalla kerralla onkin sitten jo finaalin aika. Mukaan projektiin lähti 22 tuotetta, joista suurin osa oli tarkoitus saada loppumaan. Tässä oli lähtötilanne:


Nämä tuotteet loppuivat kuuden ensimmäisen kuukauden aikana:


Petrowhat? Bali aka Pinapple Flavour 


Lumene Natural Perfection CC Cream - Fair/Medium
Kandi Cosmetics Pre Glow Up Mist
Avant Pro-Perfecting Collagen Primer Touche Éclat

Eli ainoastaan neljä kappaletta, mutta sentään jotakin. Nyt kuitenkin aloin saada juonen päästä kiinni ja alkoi tuotteita vihdoin loppumaan ja niitä onkin tullut käytettyä kuusi:


Doucce Fierce & Fine Graphic Pen Liquid Eyeliner
Thisworks Perfect Legs Skin Miracle
Maybelline New York Fit Me! Pressed Powder - 115 Ivory
Kicks Lip Plumper Instant Volume - Darling
Feel Free Antioxidant Eye Contour Cream
Lumene Touch Of Radiance Blush - 20 Rosy Blush

Silmänympärysvoide ja poskipuna loppuivat lokakuun alkupäivinä, mutta laitoin ne tänne, koska en halua säästellä noita roskia seuraavaa kolmea kuukautta. Puuterin jämät murskasin ja käytin ne irtopuuterin tavoin, huulikiillosta on otettu stopperi pois ja Lumenen poskipunan pressasin uudestaan, joten kaikkeni olen tehnyt näiden eteen. Tuon sy-voiteenkin leikkasin kahtia vielä kuvanoton jälkeen ja kyllä sieltä vielä muutamaksi päiväksi tuotetta tuli, vaikka melko juoksevaa olikin. Thisworksin tuotekin on puristettu ihan loppuun, mutta sitä en alkaa leikkaamaan, koska ei siitä jämästä riittäisi tarpeeksi tuotetta esimerkiksi molemmille säärille eikä varmasti pelkille nilkoillekaan. Näistä enemmän loppuneiden postauksissa. 

Myös näitä tuotteita olen ehtinyt käyttelemään:


Urban Decay Naced 3 Eyeshadow Palette
Lookfantastic HD Brows Contour And Colour Pro Palette - 001 Light-Medium Bronzer 
Elisabeth Mott Pop! Goes The Shadow - Toasted
Maybelline New York Fit Me! Matte + Poreless - 90 Translucent
Jontéblu Lip Liner Pencil - 955 Spice
Laura Mercier Rouse Essential Silky Lip Creme Stick - A La Rose
Lumene Blur 16H Longwear Foundation - 0 Light Ivory
Morphe Continuous Setting Mist

Näistä Lumenen meikkivoide ja Morphen kiinnityssuihke ovat jo niin kevyen oloisia, että niiden loppuminen voi tulla minä päivänä tahansa. Lumenea en kyllä käytä aina meikatessani, mutta melko usein kuitenkin. Näistä muista luulisin ainoastaan tuossa Hoola-pakkauksessa olevalla luomivärillä olevan enää toivoa tulla käytetyksi, muissa on niin paljon tuotetta vielä jäljellä. 


Tältä näyttävät luomiväri ja aurinkopuuteri. Tuo aurinkopuuteri on todella tiiviisti pakattua, joten kuluu hitaasti.


UD:n paletissa näkyi viimeksi neljästä napista pohja, mutta nyt näkyy kuudesta. Niin mahtavaa, että tälle on tullut kunnolla käyttöä tänä vuonna, koska tämä on yksi lempipaleteistani. Kovasti olen keskittynyt nyt viimeaikoina Mugshot-sävyyn (kolmas oikealta), mutta epäilen, että en saa pannua siitä kovin helpolla esiin, koska on melko tumma. Todennäköisesti tämän paletin lopputulos on tässä, mutta yritän kuitenkin vielä. Alkuperäinen tavoitehan oli saada pannu kaikista napeista näkyviin, mutta ei toivoakaan.

Näihin tuotteisiin en ole koskenut kuin korkeintaan muutamia kertoja koko projektin aikana:


BH Cosmetics Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette - Highlighter
Realher Ultimate Glow Getter Cheeck Trio - Incredible Bronzer
Nudestix Magnetic Eye Colour - Gilt 
Maybelline New York Lipstick - 715 Choco Cream

Näistä toivoa on enää Carli Bybelin paletin korostussävyllä, jota alan käyttämään heti, kun toisen projektini samanlainen tuote poistuu käytöstä. Se näyttää tältä:


Voi kyllä tehdä tiukkaa, mutta yritetään. Projektissa on nyt jäljellä siis vielä 12 tuotetta:


Kuukausia on jäljellä enää kolme, joten aika kiirettä näiden kanssa saisi pitää. Katsotaan sitten kuitenkin joulukuun jälkeen lopputulos.

Jälleen tähän perään pikaisesti kynsilakkaprojektini tilannetta. Viime kerralla jäätiin näihin neljään lakkaan:


Kure Bazaar Nail Lacquer - Love (10 ml)
Essence Colour & Go Nail Polish - 24 Indian Summer (8 ml)
Essie Nail Lacquer - Muchi, muchi (13,5 ml)
Tanya Burr Exclusive Collection By Eye Candy - Bright And Early (12 ml)

Näistä olen saanut käytettyä kaksi ja yksi meni vaihtoon:


Essien
oma loppui syyskuussa ja Essence tässä lokakuun alussa. Olihan tuo Essence vähän kesäinen, mutta sisulla käytin sen, koska oli niin vähän jäljellä. Sen kesäisyyden vuoksi sitten tuo Tanya Burrin oma menikin vaihtoon. En tainnut käyttää sitä kuin ehkä kerran viime päivityksen jälkeen, koska keskityin niin tuohon Essenceen. Tilalle otin seuraavat lakat:


E.l.f. Nail Polish (10 ml)
Makiash - 301 (10 ml)
Essie Nail Polish - 932 Leggy Legend (13,5 ml)

Nämä ovat kaikki vanhoja eli on todellakin aika ottaa nämä tehokäyttöön. Elfin oma on ikivanha, enkä löytänyt siitä mitään tietoja enää ja millilitratkin arvelin netistä löytämiltäni samankaltaisilta Elfin lakoilta. Makiash on tullut vuonna 2016 Livboxista ja Essien muistan joskus tilanneeni jostain. Kaikista näistä tykkään todella paljon, mutta yritän nyt syksyllä satsata eniten tuohon Makiashiin sävynsä vuoksi.

Projektissa on nyt siis nämä neljä lakkaa:


Tässä vielä, mitä niissä on jäljellä:


Eli nuo uudet olivat kaikki melkein täynnä, joten tekemistä riittää ja seuraava päivitys menee takuuvarmasti ensi vuoden puolelle. Eli aion todellakin jatkaa tätä projektia vielä ensi vuonna. Hyvää viikonloppua!

6 kommenttia:

  1. Makiash ja Essie sopii molemmat kyllä hyvin syksyyn! Mie sain omastakin lakkaprojektista pari sävyä vihdoin ja viimein pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi olkoon! :) Se on aina oikeasti juhlan paikka, kun lakan saa loppumaan. Niin pieniä pulloja, mutta niin sitkeitä :D

      Poista
  2. Naked 3 on ihana paletti, ihan yks mun lemppareista :) aika kunnianhimoinen tavoite saada kaikista sävyistä pannu näkyviin, tummien sävyjen kanssa ainakin mulla olis mahdotonta :) vaaleista sais varmasti helpommin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kieltämättä :D Vähän vauhtisokeus iski, kun viime vuonna meni projektipaletin kanssa niin hyvin ;) Tämä UD on ihana paletti ja tämän edistyksen perusteella tästä saa nauttia vielä tooodella pitkään :D

      Poista
  3. Hienoja tuloksia, ihailen tota Naked 3 pannujen määrää. Niitä ei todellakaan saada helposti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä saa helpolla... sen olen nyt tässä todennut :D Olihan tuo tavoite aika kunnianhimoinen, mutta kuusi on kyllä ihan kelpo tulos ;)

      Poista