30.12.2022

Nightmare on Panning Street Round 2 Intro

Tämän projektin kuulumisten päivitys on hieman venähtänyt. Tämähän jäi siihen, että ykköskierroksen lopetin ja tarkoitus oli jatkaa heti marraskuun alusta toisella kierroksella. Se jatkaminen vähän venähti, mutta tämän päivityksen tekeminen on venähtänyt vielä enemmän. Valitsin kyllä ne tuotteet jo heti marraskuisen reissun jälkeen, joten jonkin verran olen osaa niistä jo ehtinyt käytelläkin.


Tämän hauskan projektin ovat kehitelleet Valerie ja CeylanYkköskierrokselle he antoivat 40 teemaa ja sen jälkeen niitä tuli 29 lisää. En ihan päässyt niiden 40 tuotteen kanssa tavoitteeseen, mutta melkein, vain kolme jäi niistä jäljelle:


ColourPop Super Shock Cheek - Lunch Money
(Get Out - A product you want to get out of your collection)
Paese Silky Kiss Lipgloss (Carrie - An item that is a SIN not to have in your collection)
Maybelline Lifter Gloss - 002 Ice (Us - An item that is a dupe)

Näiden kanssa siis jatkan edelleen eli pidän projektissa mukana. Näistä ColourPopin tuote on ollut koko loppuvuoden paussilla, koska olen keskittynyt yhteen toiseen korostussävyyn. Tartun tähän taas ehkä siinä vuodenvaihteen jälkeen. Näitä kahta huulituotetta on tullut kyllä käytettyä jonkin verran, mutta ovat edelleen hyvässä vauhdissa. Myös tuo Paesen oma, josta on otettu stopperikin irti jo kauan sitten, mutta tuotetta riittää.

Koska päätin ihan alussa tätä projektia ottaa mukaan 13 tuotetta, jatkan samaa rataa. Uusia tuotteita lähti mukaan siis 10. Olen näitä arponut vain niistä uusista teemoista, joten vanhat saavat ainakin vielä jäädä joksikin aikaa rauhaan:


41. Re-animator - A serum
Tämä oli helppo valinta eli mukaan lähti vanhimmasta päästä oleva seerumini Revuele Revox Just Vitamin C Antioxidant Serum. Tämä on siis C-vitamiiniseerumi, jotka tietääkseni vielä pilaantuvatkin nopeammin. Tämän ohjeissa lukee, että käytä aamuisin ja jotenkin säikähdin sitä, sillä tunnen ihoni, joten on jäänyt roikkumaan käyttämättönänä. Mielestäni kuuluu iltaan ja silloin tämän aion nyt käyttääkin. Testasin tätä tällä viikolla tosin parina aamuna, enkä tykännyt, ei oikein sovi meikin alle eli se oli sillä selvä, tämä menee iltaseerumina. Tässä on 30 ml ja haluan käyttää tämän loppuun.

42. American Psycho - A skincare product
Tähän halusin jonkin helpon ja nopean naamion, koska naamioita minulla riittää. Ottamalla projekteihin mukaan, tulee ehkä muistettua käyttääkin. Tähän kohtaan valikoitui Sand & Sky Australian Emu Apple Super Bounce Mask (10 g) ja tämä on tarkoitus käyttää loppuun.

43. Candyman - A product with such a long name that it takes you 5 times to say it OR a candy related product
Laitetaan nyt tähän sitten tuo koko etutuubin teksti: Avant Hydrolyzed Collagen Lecithin Erythritol Retinol Ribo Nucleic Age Radiance Collagen Intense Radiance Activator Serum. Jostain kumman syystä tuli heti Avant mieleen, kun luin tämän teeman, ne vaan ovat totaalisia nimihirviöitä. Tarkoitus olisi käyttää tämäkin seerumi loppuun, tässä on 30 ml. Tätä testailen parasta aikaa, toivottavasti sopisi sitten vuorostaan aamuun, niin voisin käyttää tuon Revoxin kanssa samaan aikaan.

44. Annabelle - A pigmented or bold blush 
Mikäs tähän teemaan sopivampi kuin Pretty Vulgar Make Them Blush sävyssä 111 Prim Vixen. Tätä olen aikaisemmin ainoastaan testannut ja nyt olisi tarkoitus käyttää tätä 13 kertaa. Minulla on muitakin projektipunia eli en ota liian suurta tavoitetta tämän kanssa.


Kuten näkyy, tämä on todella "bold" ja pigmenttinen, mutta kyllä tätä käyttää voi, kun ottaa hentoisella siveltimellä ja hentoisella otteella. On jopa ihan kiva.


45. 28 Days Later - Use a product of your choice 28 times
Tämä ESPAn Overnight Hydration Therapy on ollut paussilla koko kesän ja edelleen meinasi jäädä paitsioon. Aloin tästä alkuvuodesta tahmaisuudesta huolimatta kuitenkin tykkäämään, joten nyt on aika ottaa tämä tehokäyttöön ja tarkoitus on tietenkin saada tätä käytettyä sen 28 kertaa. Siinä menee kauan, koska yleensä olen tätä laittanut ehkä 1-2 kertaa viikossa, joskus en sitäkään, mutta onhan tässä aikaa. 

46. The Blair Witch Project - An item that you'd wear on a makeup no-makeup day
Sellainen tuote on tietenkin kasvovoide. The Body Shop Aloe Soothing Day Cream on vanhimmasta päästä voiteitani, joten siksi päädyin tähän kappaleeseen. Näissähän olisi ollut valinnanvaraa. Tämä on 50 ml purkki ja käyttelen tämän loppuun.

47. Sleepaway Camp - A product that wasn't what you expected
Kun aikoinaan ostin tämän puuterin (Nars Soft Velvet Loose Powder - Snow (10 g)), en oikein päässyt sinuiksi tämän kanssa. Yritin käytellä useammankin meikkivoiteen kanssa, mutta ei. Nyt on mennyt sen verran aikaa viime kerrasta, että yritän uudestaan. Toivottavasti tässä välillä on tapahtunut jotain ihmeitä. Haluan käyttää tätä 50 kertaa.


48. The Mist - A spray (setting spray, hairspray, dry shampoo, etc.)
Tästä Weleda Hydrating Facial Mist'sta huomasin jossain vaiheessa, että parasta ennen päiväys on 05/2023. Olin tätä vähän käytellyt ja tuntui kuluvan superhitaasti, koska on todella hieno suihke. Tässä on 100 ml, joten täytyy pistää hörsseliksi, että ehdin käyttää ennen toukokuuta. Tämä oli siis todella sopiva tähän projektiin ja tarkoituksena on siis suihkutella tämä loppuun. 

49. The Hills Have Eyes - Something for the eyes 
Koska haluan pikku hiljaa saada BH Cosmetics Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter -palettini käytettyä loppuun, päätin ottaa siitä yhden sävyn projektiin mukaan: 


Tarkoitus on käyttää tuo kuvan keskellä oleva nappi kokonaan. Ei sitä nyt hirveästi ole jäljellä ja tämähän on todella varisevaa, joten ainakaan näillä näkymin ei luulisi olevan kova homma. En ole kyllä koskenut tähän vielä kertaakaan..

50. Event Horizon - Magnetic or has magnetic packaging
Tähän teemaan ei tullut mitään muuta mieleen kuin Too Faced Sweet Peach Glow Highlighting Palette, jossa on siis magneettinen pakkaus. Tämä on aikaisemminkin jo käynyt tässä projektissa, mutta tällä kertaa haluan keskittyä korostussävyyn ja käyttää sitä 13 kertaa. 


Highlighteria en ole kovin paljon käytellyt, vaikka paletti on jo joitakin vuosia vanha. Kiva saada tällekin edes jonkin verran käyttöä. 


Tässä projektin kaikki 13 tuotetta. Joitakin olen näistä ehtinyt jo käyttää viime päivityksen jälkeen, mutta osaa en vielä kertaakaan. Yksi on kyllä jo loppunutkin, mutta esittelen sen ja tilalle tulleen tuotteen vasta seuraavalla kerralla. Ajattelin tehdä päivityksen, kun olen päässyt tavoitteeseen 5-6 tuotteen kanssa. Tämä on varmaankin vuoden 2022 viimeinen kirjoitus, joten Oikein Hyvää Uutta Vuotta! 

2 kommenttia:

  1. Hyviä tuotteita olet valinnut projektiin! Seuraan mielenkiinnolla päivityksiä tästä :)
    Avant kyllä sopii juuri tuohon kategoriaan oikein hyvin ja se tulisi miullakin ensimmäisenä mieleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omastakin mielestä nämä on kaikki sellaisia, joiden kanssa ei tarvitse "taistella", että saisi käyttöä :D Muutama näistä on nyt sattuneesta syystä vähän paitsiossa, mutta pääsevät kyllä myös käyttöön :)

      Poista