27.12.2022

Lookfantastic Beauty Box joulukuu 2022

Tällainenkin ihanuus saapui joulukuussa kalentereiden availuiden keskellä. Kyllä nyt riittää uusia tuotteita ihmeteltäväksi taas pitkäksi aikaa.


Tämän kuukauden "laatikossa", joka siis oli tuollainen ihanan samettinen yönsininen pussukka, oli kuusi tuotetta. Pussukka jää ehdottomasti myös käyttöön, vaikuttaa ihan laadukkaalta.   


First Aid Beauty Ultra Repair Cream (28,3 g)
Ensimmäisenä FAB:n Ultra Repair Cream, jota voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Tämä sopii myös kaikille ihotyypeille. Voiteen pitäisi olla erittäin hoitavaa ja antaa heti tuloksia. En ole tätä muistaakseni aikaisemmin testannut, joten mielenkiintoista nähdä, toimiiko. Kiva muutenkin saada FAB:n tuote laatikosta.

Medik8 Micellar Mousse (40 ml)
Myös tämä oli erittäin mieluinen tuote. Tämä on siis puhdistusvaahto, jonka pitäisi olla hellävarainen, kosteuttaa ja tietenkin puhdistaa iho kaikesta liasta, öljystä, meikistä jne. Minulla on parasta aikaa käytössä toinen saman merkin putsari ja se on aivan ihana, joten uskoisin tämänkin olevan. Tämä on myös ihan hyvänkokoinen pakkaus, joten saa testata kunnolla.


Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub With Sea Salt (40 ml)
Tämä sama tuotehan tuli juuri LF:n joulukalenteristakin täysikokoisena. Ei haittaa, olen nyt päässyt näiden hiuspohjakuorintojen makuun, joten tämäkin tulee ehdottomasti käytettyä. Tässä on sekin hyvä puoli, että tätä voi käyttää shampoon tavoin eli hieroa kerran viikossa suihkussa jonkin aikaa kosteutettuun hiuspohjaan, pestä pois ja laittaa hoitoainetta perään. Tätä ei siis tarvitse jättää vaikuttamaan ja sen jälkeen vielä pestä shampoolla. On siis todella helppokäyttöinen, joten aivan ihanaa saada tämäkin.  

Neutrogena Norwegian Formula Hand Cream (50 ml)
Tämä on tuttu tuote ja hyvä sellainen. Todella tehokas näin talvellakin, joten otan varmaankin yökäyttöön heti tämän hetkisen käsivoiteeni loputtua. Minulla kuluu todella paljon käsivoidetta, joten näitä on aina kiva saada, vaikka varastosta useampi jo löytyisikin.  


By Terry Brightening CC Serum - 4 Sunny Flash (7 ml)
Tämäkin minulta jo löytyy ennestään vähän isommassa pakkauksessa, mutta onneksi edes eri sävyssä. Mutta eipä se ole oikein käyttöasteelle vielä päässyt, koska on vähän erilainen tuote, enkä ole kokenut vielä tarvitsevani. Olen miettinyt sen ottamista johonkin projektiin, joten ehkäpä ensi vuonna, koska nyt näitä on kaksi. By Terryä oli kiva saada, mutta tuote itsessään on vielä vähän kysymysmerkki. Ehkä innostun, kun alan kunnolla käyttämään.

3Ina 900 The 24H Pen Eyeliner (1,2 ml)
Tämän merkin linerin käyttelin kesäkuussa loppuun ja tykkäsin siitä kyllä. Oli helppokäyttöinen, jämäkkä, pysyi hyvin ja kuivui heti. Ehkäpä oli juuri tämä sama kynä, mutta nimeen on ilmestynyt tuo '900'. Epätoivoisesti olen yrittänyt saada näitä silmänrajauskyniä käyteltyä varastoistani pois, joten tämän olisin voinut sen hyvyydestä huolimatta jättää välistä. Näitä rajauskyniä olen jaellut ympäri ämpäri, joten tämä jäänee ainakin nyt varastoon ja otan käyttöön sitten joskus.


Täällä oli siis neljä todella mahtavaa tuotetta, yksi mahtavahko ja yksi, josta en ole niin innoissani. Kokonaisuudessaan siis melko onnistunut boksi. Ehkä tästä silti puuttui vähän sitä joulukuun hohtoa, paitsi että kyllä tuo itse pussukka sitä jonkin verran toi. Sille löytyykin ehdottomasti käyttöä ja on sopivan kokoinen ottaa reissuihinkin mukaan. Kivaa vuoden viimeistä viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti