21.12.2022

Joulukalentereiden luukut 17-21

Nyt ollaan edetty viiden luukun verran lähemmäs joulua. Jälleen tuli vaikka mitä kivaa, mutta myös varmasti suurin huti, mitä näistä joulukalentereista on tullut tai on vielä tulollaan. Ja minullahan on Yves Rocherin, Lookfantasticin ja Bangerheadin kalenterit.

Yves Rocher:



Luukku 17: Juicy Berries Lip Balm 4,8 g)
Luukku 18: Awaken Glow Scrub (30 ml)    
Luukku 19: Wonderful Shea Repair Body Lotion (30 ml)
Luukku 20: Monoï Gentle Hair & Body Wash (50 ml)
Luukku 21: Sensitive Camomille The Soothing Light Cream (7 ml)

YR:lta tuli jälleen näitä niin käytännöllisiä tuotteita, joita tarvitsee aina. Tulipa sieltä tuo ihananainen Monoïn suihkugeelikin, jota en ole muutamaan vuoteen ostanut. Siitä tulee ihan kesä mieleen, mutta en usko, että maltan odottaa sen käyttöä ihan sinne asti. 

Lookfantastic:



Luukku 17: Emma Hardie Plump & Glow Hydrating Facial Mist (30 ml)
Luukku 18: Philip Kingsley Elasticizer Booster (20 ml)
Luukku 19: Luvia Cosmetics Eyeshadow Palette (1,2 g)
Luukku 20: Zelens Tea Shot Urban Defence Serum (10 ml)
Luukku 21: Disciple Natural Hemp Gua Sha

Jos nyt aloitetaan heti siitä megahudista, joka on tietenkin tuo Gua Sha. Sentään on tyylikkään musta, mutta eikö tuo nyt ole jo niin nähty. En edes tiedä, kenelle enää antaisin eteenpäin, joten taitaapi jäädä laatikkoon. Philip Kingsleysta ja seerumista olen erittäin innoissani ja kyllä Emma Hardiekin käyttöön pääsee, kasvosuihkeiden kanssa minulla vaan on yleensä haasteita. 


Tässä paletissa on ehkä hiukan vääränlaiset sävyt noin arkikäyttöön, milloin nyt useimmin näitä luomivärejä tulee käyteltyä. Toki kyllä tällaisillekin on silloin tällöin tarvetta, mutta taidanpa kuitenkin kysäistä tyttäreltä, josko tämä kelpaisi hänelle.

Bangerhead:



Luukku 17: Comfort Zone Renight Cream (10 ml)
Luukku 18: N.C.P. Olfactives 501 EdP (10 ml)
Luukku 19: Dr Dennis Gross C + collagen Deep Cream (15 ml)
Luukku 20: Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi-Purpose Dry Oil (10 ml)
Luukku 21: Davines The Quick Fix Circle Fast Lane Multi-Tasking hair Mask (50 ml)

Täältä tuli jälleen todella huipputuotteita ja kaikki muut paitsi Nuxe taitaa olla uusia merkkejä itselleni. Nuxen omakin on tuollainen tummempi versio shimmerisestä öljystä, jota en olekaan aikaisemmin testannut, joten mahtavaa. Tykkään tuosta todella paljon. Parfyymikin tuoksuu ihanalta ja muidenkaan kohdalla en malta odottaa, että voisin korkata. Aivan ihanat tuotteet jälleen.


Kivasti taas kertyi testailtavaa, joten todellakin tietää, mihin ensi vuonna saa taas aikansa kulumaan kosmetiikan osalta. Toisaalta näistä kaikista kolmesta kalenterista on tullut paljon minejä, joten ne tulee käytettyä suhteellisen nopeasti. Nyt alkaakin päivät käymään vähiin näiden luukkujen osalta, joten ehkäpä 25. päivä tulen esittelemään loput. Lookfantasticin kalenterissa on 25 luukkua, mutta kahdessa muussa 24. Aivan ihanaa, iloista ja rauhaisaa Joulua kaikille!

2 kommenttia:

  1. LF kalenteri oli pettymys paletin osalta, joku hienompi olis ollut kivempi eikä tuollainen nevöhood...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli vähän pliisu paletti kyllä, vain kaksi sävyäkin! Olenkin laittanut tämän jo menemään eteenpäin.. En usko, että olisi tullut sen vertaa käytettyä, että kannattaa varastoida :) Kivaa joulun jatkoa <3

      Poista