25.12.2022

Joulukalentereiden luukut 21-25

Nyt on viimeisetkin luukut avattu ja joulu muutenkin viittä vailla ohitse tältä vuodelta. Ikävä tulee taas tätä kalentereiden availua, on se vaan ollut aina yksi päivän kohokohdista. 

Yves Rocher:



Luukku 22: Repairing Mask End (35 ml)
Luukku 23: Sur La Lande EdP (5 ml)
Luukku 24: Intense Metamorphose Volume, Lenght & Curl Mascara - 01 Noir (7,8 ml)

Täältä tuli todella kivat tuotteet. Tuo ensimmäinen on hiusnaamio, jonka oletin ensin kasvonaamioksi, ja lisäksi tuli hajuvesi ja maskara. Hajuvesi tuoksuu ihanalta ja on EdP, joten voisin uskoa, että saattaa pysyä iholla ihan hyvin. Lisäksi viimeisen luukun maskarakin on varmasti aivan huippu. Olen muutamia YR:n maskaroita testannut ja ovat olleet todella hyviä.

Lookfantastic:



Luukku 22: First Aid Beauty Bump Eraser Body Scrub (28,3 g)
Luukku 23: ESPA Optimal Skin Pro-Moisturiser (55 ml)
Luukku 24: The Ordinary Mandelic Acid 10% + HA (30 ml)
Luukku 25: PMD Clean Mini Smart Facial Cleansing Device

LF:n kalenterissa oli siis 25 luukkua ja täältäkin tuli vaan huippujuttuja. Olen innoissani jopa tuosta laitteesta, kiva päästä testaamaan. FAB:n kuorinta on ennestään tuttu ja on erittäin hyvä tuote. Espan kasvoivoide oli yksi niistä tuotteista, jotka saivat tilaamaan tämän kalenterin, joten odotukset ovat korkealla tuon suhteen. The Ordinaryltakin tuli seerumi, mitä en ole ikinä ennen testannut. Tuotekuvaus kuulostaa lupaavalta. 

Bangerhead:


Luukku 22: Verso Hydration Serum (10 ml)
Luukku 23: Omorovicza Midnight Radiance Mask (15 ml)
Luukku 24: LH Cosmetics Shimmer Saga Eyeshadow Palette (3,2 g)

Sama homma jatkuu eli todella ihania juttuja vain tuli täältäkin. Verson ja Omoroviczan tuotteet on todettu moneen kertaan jo loistaviksi eli nämä tulee todellakin käytettyä hartaudella. 


Tämä 24. luukun palettikin sisältää vain ihanan glitterisiä sävyjä, jollaisia en ennestään omista. Eihän tällaisille nyt ihan joka päivä käyttöä ole, mutta aina silloin tällöin ja varsinkin nyt joulun ja uuden vuoden aikaan todellakin on. Testasinkin tätä jo tänään ja vaikutti todella laadukkaalta. Luomilla kimalteli sopivasti eikä varissut ollenkaan poskille.


Viimeisistä luukuista tuli siis vain huipputuotteita ihan senkin vuoksi, että tulevat varmasti käytettyä. Paletti nyt ei varmaan ikinä, mutta on mahtavaa, että tuollainenkin nyt löytyy varastosta.  


Siinähän niitä tuotteita on vino pino eli tässä on kaikki kalentereista tulleet tuotteet. Joistakin luukuista tuli kaksikin tuotetta, joten kyllä näitä ehkä n. 80 kappaletta tässä saattaa olla. Muutaman olen jo käyttänyt ja muutama on melkein loppu. Käytössä on jo myös joitakin vähän pidempiaikaisia tuotteita ja testaillut olen muutamia. En osaa sanoa, mikä oli paras tuote näistä kaikista, koska jokaisessa kolmessa oli ne omat huippunsa. Kuitenkin Bangerheadin kalenteri oli selkeästi paras ja YR ja LF tulivat hyvinä kakkosina. Bangerheadilta tuli niin monta uutta huipputuotemerkkiä itselleni, että en edes pysynyt mukana. Tässä kalenterissa ainoastaan James Readin itseruskettava oli jonkinasteinen ei-niin-kiva, mutta kyllä sekin käytettyä tulee ehdottomasti. LF:n omassa oli ne omat huippunsa, mutta useampi hutikin ja niistä olen nyt antanut muutaman jo eteenpäin. YR:n omasta tuli paljon todella käytännöllisiä juttuja ja koko kalenterissa oli vain yksi huti, joka oli punainen huulipuna. Nyt tätä pinoa täytyy alkaa tutkimaan hieman tarkemmin, sillä näin ne vain nämäkin luukut hupenivat. Tässä on niin monta todellista huipputuotetta, joista olen erittäin innoissani ja haluan päästä testaamaan mahdollisimman pian. Rentouttavaa joulun jatkoa!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti