4.12.2022

Joulukalentereiden luukut 1-4

Nyt päästään vihdoin asiaan, kyllä tätä onkin odotettu. Kyllä on kalenterit kummitelleet mielessä ja on vaatinut melkoista itsehillintää olla availematta näitä luukkuja. Päädyin tänä vuonna kolmeen joulukalenteriin, jotka ovat Yves Rocherin, Lookfantasticin ja Bangerheadin ja olen kaikista superinnoissani. 

Olen yleensä tässä ensimmäisten luukkujen postauksessa katsastanut läpi, mitä niistä edellisten vuosien kalentereista on vielä jäljellä ja onhan niitä. Vähän itsekin yllätyin tästä määrästä, mutta on niitä kyllä käytettykin. Vanhemmista kalentereista (viime vuosi poisluettuna) on jäljellä 12 tuotetta:


Viime vuoden kalentereista on jäljellä 25 tuotetta:


Yhteensä siis 37 vielä jäljellä:


Niin ja tietenkin tästä kasasta puuttuvat OPIn kalenterin kaikki värilakat, en ole käyttänyt niistä yhtä ainoatakaan vielä loppuun. Näistä kuvassa näkyvistä on vain neljä tuotetta tällä hetkellä aktiivisessa käytössä (siis sellaisia, mitkä oikeasti loppuvatkin joskus - tuo HD Brows -palettihan on myös yhden napin osalta, mutta koko paletti loppuu varmaan 10 vuoden päästä), mutta mitä aarteita tuolla on vielä odottelemassa. Päätin nyt tässä samalla aloittaa näidenkin kanssa projektin. Haluan saada näistä 20 tuotetta käytettyä, minkä ei luulisi olevan kovin vaikeaa. Minulla vain on niitä muitakin tuotteita melkoisesti, joten sen vuoksi vähän hinkkaa vastaan. Mutta ehkä laitan näitä sitten muihin projekteihin mukaan niin menee kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Teen päivityksen, kun 10 ensimmäistä on loppunut.

Sitten niihin ensimmäisiin tämän vuoden luukkuihin:

Yves Rocher


Luukku 1: Soothe Foam Mask (30 ml)
Luukku 2: Milky Almonds Hand Cream (30 ml)
Luukku 3: Wonderful Shea Ultra-Rich Shower (30 ml)
Luukku 4: The 2 In 1 Makeup Removing Micellar Water (50 ml)

Nämä ovat kaikki aivan ihania perustuotteita, joille löytyy aina käyttöä. Todella kiva oli saada myös tämän joulun kausisarjaa, joihin sekä käsi- että suihkuvoide lukeutuvat. Näitä kahta varsinkin täytyy varmasti jo piankin testailla, jos haluaa ehtiä tilata lisääkin.

Lookfantastic



Luukku 1: Rituals The Ritual Of Ayurveda Roses From India Fragrance Sticks
Luukku 2: Drunk Elefant Protini Polypeptide Cream (5 ml)
Luukku 3: Iconic London Triple Threat Mascara (9 ml)
Luukku 4: Demi Mini Candle  - Cocoa Oud Scent

Täältä tuli pari hieman erilaista tuotetta, joista kuitenkin olen myös erittäin innoissani. Alkuun mietin tuosta kynttilästä, että täysi turhake, mutta sen tuoksu on aivan taivaallinen ja todella voimakas, joten se olikin iloinen yllätys. Drunk Elefant on itselleni uusi merkki, kiva päästä testaamaan, vaikka pieni purkki onkin. Iconic Londonista en ole ihan varma, onko tullut aikaisemmin käytettyä. Joka tapauksessa tätä maskaraa on ainakin kehuttu loistavaksi ja sitä en ole aikaisemmin testannut.

Bangerhead



Luukku 1: Dr. Ceuracle Vegan Kombucha Tea Gel Cream (15 ml) + Dr. Ceuracle Vegan Kombucha Tea Essence (18 ml)                
Luukku 2: Filorga Global-Repair Intensive Serum (7 ml)
Luukku 3: Smashbox Photo Finish Primerizer+ Hydrating Primer (10 ml)
Luukku 4: Dr. Barbara Sturm The Good C Vitamin C Serum (3 ml) + Eve Lom Radiance Repair Retinol Serum (9,5 ml)

Kahdesta luukusta tuli heti kaksi tuotetta ja mikä mahtava sarja tämä on. Kaikki ovat pieniä kokoja, jota tiesinkin odottaa, mutta kyllä vaan on loistavia tuotteita. Tuossakin on muutama uusi tuotemerkki itselleni eli Dr. Ceuracle sekä Dr. Barbara Sturm, joita on aivan mahtavaa päästä testaamaan. 


Todella hyvä alkuhan tämä oli. Kaikki tuotteet ovat loistavia ja muistaakseni en ole näistä ikinä aikaisemmin käyttänyt mitään. Lisäksi tuolla oli useampikin uusi tuotemerkki, mihin on nyt kiva päästä tutustumaan. Kivaa sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti