8.12.2022

Joulukalentereiden luukut 5-8

Neljä päivää on menty joulukuuta taas eteenpäin, joten ajattelin esitellä seuraavat neljä luukkua minun kalentereistani. En nyt tiedä, tuleeko näitä postauksia aina neljän päivän välein, mutta yritetään. 

Yves Rocher:



Luukku 5: Repair Damaged Hair Balm Shampoo (50 ml)
Luukku 6: Rose Elixir - 12 Satin (3,7 g)
Luukku 7: Milky Almonds Bath & Shower Gel (50 ml)
Luukku 8: Pure Algue The Ultra-Fresh Cleansing Gel (30 ml)

YR:lta tuli lisää näitä käytännöllisiä tuotteita, joita myös kovasti odottelin ja joita on todella kiva päästä kokeilemaan. Puhun nyt noista kolmesta ihonhoitotuotteesta, huulipunasta en välitä, koska vaikuttaa niin punaiselta sävyltä. YR:n sivuilla luki, että sen pitäisi olla runsaspigmenttinen, joten todellakin lähtee eteenpäin. Tuo muistaakseni taisi olla tämän kalenterin ainoa ei-niin-kiva tuote. Katsotaan, muistanko oikein.

Lookfantastic:



Luukku 5: BeautyPro Warming Eye Mask (1 Mask)
Luukku 6: We Are Paradoxx Repair 3 In 1 Conditioner Hair Mask Finishing Créme (50 ml)
Luukku 7: By Terry Hyaluronic Pressed Hydra-Powder - 0. Colorless (2,5 g)
Luukku 8: Revolution Pout Bomb Plumping Lipgloss - Glaze (4,6 ml) & Revolution Lip Satin Kiss Lipstick - Ruby (3,5 g)

Kalenterissa luukun 5 laatikko oli superiso, mutta sieltä tulikin vain tuo naamio. Olin tämän onnellisesti unohtanut. Toki olen tuosta innoissani, kuten myös näistä muistakin tuotteista paitsi huulipunasta. Tämäkin kappale lähtee eteenpäin. Onneksi samasta luukusta tuli myös huuliöljy, joka on todella huippua ja se täytyykin varmaan korkata heti. Paradoxxin hiustuotetta en ole vieläkään testannut, vaikka se löytyy jo entuudestaan, mutta en ole vielä kenenkään kuullut sitä haukkuvan. Aivan mahtavaa siis saada sitä lisää. By Terryn puuteria löytyy ennestään itseltäni vain irtomuodossa, joten tuokin pikkuriikkinen kiinteä tapaus on erittäin tervetullut.

Bangerhead:



Luukku 5: Tata Harper Repairative Moisturizer (10 ml) 
Luukku 6: Clarins Natural Lip Perfector - 01 Rose Shimmer (5 ml) & Cle Melting Lip Powder Long Lasting Matte Lip & Cheek Tint (0,4 g) x3
Luukku 7: James Read Gradual Tan H2O Tan Mist (30 ml)
Luukku 8: Oribe Très Set Structure Spray (50 ml)

Täältäkin tuli vaikka mitä aarteita. Tata Harperin tai Oriben tuotteita en ole ikinä käyttänyt ja nämä todellakin tulevat käytettyä. Varsinkin Oriben oma kuulostaa mielenkiintoiselta. Entäs nuo sulavat huulipuuterit sitten, ovat ilmeisesti myös melko pigmenttisiä, mutta todellakin pääsevät käyttöön. Ovat liian erikoisia passattavaksi, en ollut ikinä aikaisemmin tällaisista kuullutkaan. Varmaan näitä tulee käytettyä myös poskipunana. Clarinsin Lip Perfector on ennestään tuttu ja nykyinen kappale melkein loppu, joten kiva saada lisää. Viimeisenä sitten James Readin itseruskettavaa eli täältäkin löytyi kuitenkin tuollainen vähän blaah-tuote myös. Nämä tulee yleensä kyllä käytettyä, mutta en olisi ehkä välttämättä tähän hätään halunnut uutta. James Readiakin löytyy jo ennestään korkkaamattomana, mutta se taitaa olla toisessa muodossa kuin suihkeena.


Todellakin plussan puolelle kuitenkin jäätiin näiden luukkujen kanssa, vaikka kaksi näistä lähteekin viivana eteenpäin (huulipunat) ja kolmas oli pienimuotoinen pettymys (itseruskettava). Muutama pääsee varmasti heti käyttöönkin (ainakin huuliöljy ja Oribe) ja varmaan tuo lämmittävä silmänaamiokin tulee käyteltyä joulun aikoihin. Kaiken kaikkiaan oli kivat luukut! Mukavaa viikonloput odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti