19.12.2022

Loppuneet tuotteet syyskuu 2022

Tässä kalenteriluukkujen availun lomassa yritän päästä vähän eteenpäin loppuneiden tuotteiden esittelyssä. Kun näitä tuotteita katseli, niin tuntui, että on mennyt ikuisuus, kun nämä on käyttänyt. Vähän piti pinnistellä muistinystyröiden kanssa..


Tässä kuussa lähti harmillisesti yksi tuote roskiin pilaantumisen vuoksi. Se on aika harvinaista omalla kohdalla, vaikka tätä kosmetiikkaa tuntuu välillä liikaa olevankin. Mutta aloitetaan:


L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump Moisture Filling Shampoo & Moisture Sealing Conditioner
Isot 400 ml pullot shampoota ja hoitoainetta, jotka ostin jostain hyvästä tarjouksesta. Ajattelin vaihteeksi kokeilla tätä väriä. Shampoo oli ihan perushyvä, mutta hoitoaineesta puuttui vähän tehoja. Tuoksusta tykkäsin kyllä. Ostin tilalle ne tutut oranssin väriset, joten niillä mentiin näiden jälkeen. (4/5)


Bjuwti Mulateiro Oil Healing And Repairing Treatment
(ostospostaus)
Mahtava hiusöljy, joka ei lähmännyt hiuksia ollenkaan. Hiukset olivat tämän jäljiltä ihanan sileät, kiiltävät ja pehmeät. Lisäksi hiuksistani löytyvät pienet laineetkaan eivät kärsineet tämän käytöstä yhtään. Tässä oli hentoinen, hyvä tuoksu ja tuote oli erittäin riittoisa. Tämä tuote täytyy yrittää pitää mielessä. (5/5)

Sunsilk Co-Creations Colour On Top Shampoo With Argan Oil
Tämä oli nyt viimeinen tällainen shampoo, joita hamstrasin kolme kappaletta, kun superhalvalla sai. Tämä on perushyvä ja varsinkin hintaansa nähden yllättävänkin hyvä, tuoksukin on aivan ihana. Ehkä ostan vielä joskus lisää. (5/5)


The Ordinary Salisylic Acid 2%
(ostospostaus)
Olipas tämä vanha tuote, en edes tajunnut, mutta korkkasin kyllä vasta muutamia kuukausia sitten ja käytin samantien loppuun. Joka tapauksessa tämä on nyt käytetty, mutta en huomannut tekevän oikein mitään. Käyttelin pitkään sekä aamulla että illalla, josko sitten huomaisin, mutta ei. Ei minulla kyllä ollut oikein mitään näppylöitäkään tms. ihollani, joten ehkä siinä syy tai sitten oli oikeasti jo vanhentunut tuote. Tosin ei tämä mitään näppylöitä aiheuttanutkaan. Tuskin tulen ostamaan uudestaan, mutta  plussaa siitä, että tätä pystyi käyttämään meikin alla. (1/5)

de_Cure N° Glow AHA + BHA Glow Cleanser (Goodiebox 12/2020)
Tämä pieni 20 ml tuubi oli käytössä pitkään, koska en luota siihen, että osaan surffailla näiden eri happojen, maskien ym. hoitotuotteiden kanssa. Käyttelin tätä lähinnä silloin, kun en ollut käyttänyt mitään muuta selkeää edellä mainittua tuotetta. Tämä oli hyvä putsari, joka puhdisti kasvot selvästi kaikesta ylimääräisestä. Tätä piti hieroa ensin kuivaan ihoon ja sen jälkeen lisätä vettä ja hieroa lisää. Tuoksua tässä ei ollut. Kiva oli päästä testaamaan, mutta lisää tuskin ostan, koska on melko kallis tuote. (5/5)

Minus 417 Time Control Firming Radiant Mud Mask (Glossybox 01/2020, mukana yllätyslaatikkoprojektissani
Kuivuessaan tämä savinaamio muuttui aivan ihanan piristävän siniseksi kasvoilla. Lisäksi tämä jätti ihon kivan pehmeäksi ja siloisen oloiseksi. Tämä oli kuitenkin erittäin vaikeaa pestä pois, joten siitä miinusta. (3/5)


Maybelline New York Fit Me! Pressed Powder - 115 Ivory
(mukana 22 in 2022 -projektissani
Tässä puuterissa oli hieman sävyä, josta välillä tykkäsin ja välillä en, riippuen meikkivoiteestani. Paksumman meikkivoiteen kanssa tuli liian meikkimäinen ja paksu lopputulos. Ohuemman kanssa tämä oli todella kiva. Tämän kohdalla murskasin loput jämät reunoilta ja käyttelin irtopuuterina. (3/5)

Tämä antoi kivasti sopivaa kuultoa kasvoille sekä meikkivoiteen alla että siihen sekoitettuna. Varmasti 80 prosenttisesti käytin kasvoille, mutta loput menivät sitten vartalovoiteeseen sekoitettuna, koska oli kuitenkin vanha tuote, joten luovutin kasvoille käytettynä. (4/5)


Dr. Lipp Superfood Red Radish Pigment Tint
(LF Beauty Box 06/2021)
Näköjään tämä on kuvassa väärin päin... Tämä oli ihanan hoitava huulivoide eli kosteutti todella hyvin. Tässä oli pieni sävy mukana, joka asettuessaan oli aivan mahtava. Voide ei kuitenkaan maistunut kovin hyvälle. (4/5)

Catrice Restoring Overnight Lip Mask (ostospostaus)
Tämän käyttelin täysin öisin mihin oli tarkoitettukin ja kosteutti todella hyvin, aamullakin tämän vielä tunsi huulilla. Voide jotenkin tuntui sulavan huulille. Tuoksua tässä ei ollut, joten siinä mielessä vähän tylsä, mutta silti todella positiivinen tapaus. Saman sarjan käsivoiteestahan en oikein pitänyt. (5/5)

Kicks Lip Plumper Instant Volume - Darling (ostospostaus, mukana 22 in 2022 -projektissani)  
Tämä kivasti kihelmöi huulilla, mutta ei tämä niitä mitenkään näkyvästi pistänyt pullottamaan. Muutenkin tässä tuotteessa oli enemmän kiiltoa kuin minkäänlaista sävyä. Kannoin tätä laukussani ja käyttelin periaatteessa ihan huulirasvan tavoin eli lisäilin ihan huoletta. Otin tästä stopperinkin pois, joten kaikki on käytetty, mitä irti lähti. Tätä ei taida lisää enää saada, mutta en kyllä ostaisikaan. (3/5)

Trèstique Prime & Colour Lip Glaze - English Rose (Boxycharm 02/2019, mukana Boxycharm-projektissani)
Vihdoin tässä kuussa viimeinen Boxycharm-projektini tuote loppui, yllättäen huulipuna (ne vaan eivät kulu ei). Käyttelin tämän kuitenkin lähes kokonaan voidemaisena poskipunana ja se oli siihen ihan täydellinen. Sävy oli juuri sopiva. Paljoa tätä ei kerralla mennyt, joten senkin vuoksi kesti ikuisuuden. Lisäksi käyttelin välillä muitakin voidemaisia poskipunia, joten sekin vähän venytti tämän loppumista. Käytin myös huulilla joskus ja oli siinäkin ihan kiva, kun laittoi hentoisesti, jolloin sävy ei ollut liian voimakas. Tässä oli toisessa päässä huulimeikin pohjustaja, mutta se irtosi ja tippui lattialle tuolta liian monta kertaa, joten sitä en ole käyttänyt loppuun. (4/5)


Nivea Fresh Aloe Care Shower
(ostospostaus)
Aivan ihanan raikas suihkugeeli, jonka tuoksu jäi suihkun jälkeen iholle pyörimään. Nämä Nivean suihkarit ovat vaan niin hyviä ja niitä saa lisää lähikaupasta, mikä on aivan mahtavaa. (5/5)

Nivea Ginger & Basil Clay Fresh Deep Cleansing Shower (ostospostaus)
Tämäkin oli todella piristävä tapaus, vaikka jotenkin odotin tämän olevan hieman "raskaampi" tuote, koska puhutaan syväpuhdistuksesta. Tässä oli tosi jännä, mutta aivan ihana tuoksu. (5/5)

Aroma Melon Punch Sweet Honey Melon Shower Gel (ostospostaus)
Olen nyt yrittänyt käytellä näitä suihkugeelejäni edes jonkin verran pois sieltä vanhemmasta päästä eli nämä kaikki kolme syyskuussa loppunutta ovat juurikin sieltä. Tämä tuoksui ihan selvästi hunajamelonilta, joten tuoksu oli tässäkin todella ihana. Itse geelikin oli sopivaa koostumukseltaan. Tämän tuoksu ei kuitenkaan jäänyt iholle pyörimään, kuten edellisten Niveoiden kanssa kävi. (4/5)


Rituals The Ritual Of Jing Relaxing Body Scrub
(ostospostaus)
Tässä oli melkoisen raastava kuorinta, joten onneksi käyttelin tämän tähän vuodenaikaan. Talvella voisi olla iholleni vähän liian voimakas. Tuoksu tässä oikeasti olikin jotenkin rauhoittava, joten siitä tykkäsin. (4/5)

Lumene Klassikko Kevyt & Raikas Vartalovoide
Toinen tyttäristäni on lähtenyt ulkomaille joksikin aikaa ja lähtiessään jätti jonkin verran tuotteita meidän käytettäviksi. Tämä oli yksi niistä, korkkaamaton ja käyttelin tämän heti vielä suhteellisen lämpimillä keleillä pois. Voide on vähän liian juoksevaa ja ohutta omaan makuuni, joten sen vuoksi en ole itse näitä enää ostellut. Kyllä tämä nyt kosteuttaa, mutta talvella ei riittäisi omalle iholleni. Tuoksu tässä oli ihanan raikas. (3/5) 

Victoria's Secret Strawberries & Champagne Hydrating Body Lotion
Niin ihana tuoksu tässäkin ja myös itse voide oli todella kosteuttavaa, joten ihan pätevä tuote. En tiedä, kuinka vanha tapaus tämä oli, mutta en huomannut mitään vikaa. Tämän saman sarjan vartalosuihkekin loppui joitakin viikkoja sitten, mutta en muista, missä kuussa. Tulee siis pian esittelyyn. (4/5)


Thisworks Perfect Legs Skin Miracle (LF Beauty Box 11/2020, mukana 22 in 2022 -projektissani
Käyttelin tämän säärilleni ja antoi kyllä kivaa väriä, joo. Tämä vaan ei ottanut oikein kunnolla imeytyäkseen, joten jos sattumalta hipaisin jaloillani jotain paikkaa, siihen siirtyi väriä. Siinä mielessä ei hyvä. Kuitenkin tämä antoi säärille niin hyvän, luonnollisen ja tasaisen sävyn, että tykkäsin tästä todella paljon, joten toivottavasti tätä tulee jostain kalenterista/yllätyslaatikosta joskus lisää. /4/5)

Sol De Janeiro Bom Dia Bright Cream (Feelunique joulukalenteri 2021)
Tästä purkista ei siis vaan kantta saanut auki, ei sitten millään. Kaikki sitä täällä vuorotellen yritimme. Lopulta se oli avattava väkivalloin ja vähän jännitti, onko sisällä edes tuotetta, mutta onneksi oli. Olen nimittäin nähnyt jonkun kalenterin avauksen, missä Sol De Janeiron purkki oli tyhjä. Joka tapauksessa, tämän tuoksu oli niin, niin ihana, että ostin vartalosuihkeen. Tämä on ihan erilainen Bum Bum -voiteeseen verrattuna, joka on kyllä edelleen ykkösvoide tähän verrattuna, mutta silti tämä tulee erittäin hyvänä kakkosena, joten haluan lisää. (5/5)


Victoria's Secret Love Spell Cherry Blossom & Peach Fragrance Mist
Jälleen loppui yksi vanha VS:n suihke, koska keskityin sen edellisen loppuneen jälkeen melkein vain ja ainoastaan tähän. Tämä 'Love Spell' on varmasti useimmille tuttu tuoksu, melko voimakas, mutta itse tykkäsin todella paljon. Nämä VS:n suihkeet ovat siitä hyviä, että kestävät ainakin omalla ihollani pitkään. (4/5)

Victoria's Secret Sheer Lova White Cotton & Pink Lily Fragrance Mist
Mietin edellisen jälkeen, mihin suihkeeseen keskittyisin seuraavana, joten tuoksuttelin niitä läpi ja harmikseni huomasin tämän vanhentuneen. Eli tämä on se pilaantunut kappale. Jokin aika sitten tämä oli vielä ihan normaali, mutta nyt tuoksui aivan karsealta, joten ei voi käyttää edes huonetuoksuna. Näin kauan siihen vanhenemiseen sitten suurin piirtein menee eli 2015 reissun päältä näitä urakalla hommattiin, joten n. 7 vuotta. Toki näitähän ostettiin VS:n outletista, joten ehkä olivat seisseet joillakin hyllyilläkin pitkään. Tässä oli alunperin ihanan hentoinen ja jotenkin puhtaan oloinen tuoksu. Olin ehtinyt käyttää tätä tuon logon alareunaan asti. (4/5) 


Essie Nail Lacquer - Muchi, muchi
(mukana kynsilakkaprojektissani)
Tämä ei ollut ihan sitä, mitä hain tällaiselta lakalta juuri tällä hetkellä. Olisin halunnut täysin peittävän lakan, mutta tällä ei kolmekaan kerrosta tuntunut riittävän. Jossain elämän vaiheessa olen tästä kyllä tykännyt, minkä vuoksi tätä olin jo melko paljon projektiin ottaessani käyttänytkin. Noin muuten Essien lakoissa on aina ollut hyvä koostumus, hyvä sivellin jne. Tähän hätään tämän sävy vain ei ollut ihan omien mieltymyksien mukainen. (2/5)

Ziaja Cracked Skin Foot Cream (ostospostaus)
Ihan hyvä jalkavoide, josta tässä vaiheessa otin heti toisen kappaleen käyttöön. Piti jalkojen ihon kunnossa ja tuoksukin oli ihan miellyttävä. (4/5)

Possibility Orange Cupcake Ultra Rich Hand & Nail Cream (ostospostaus)
Viimeisenä vielä niin ihanan tuoksuinen käsivoide, mutta eipä tässä niitä tehoja tuntunut olevan tällä kertaa paljoakaan. Samanlaisen olen käyttänyt ennenkin ja silloin tykkäsin, joten joko tuote oli susi tai sitten mieltymykseni ovat muuttuneet. Tuoksu oli siis kuitenkin aivan mahtava. (3/5)

Siinä oli syyskuun loppuneita tuotteita ja seuraavalla kerralla jälleen kalenterin luukkuja. Kivaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Ostin tuollaisen Lorealin Hyaluron hiusmaskin joka purkissa, ei mikään tehokas ainakaan yhden kokeilun perusteella, toivottavasti olis hyvä kun se oranssipurkkinen on huippu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin vähän pettynyt tuohon liilaan myös, kun puuttui niitä tehoja. Toivotaan, että toimisi ainakin sinulla jatkossa paremmin! :) Siitä oranssista... totesin, että shampoo/hoitoaine duo oli nyt vähän liiankin tehokasta, koska latistivat niin hiuksia. Oletan, että se oli se shampoo, joka sen teki eli jatkossa vain hoitoainetta :)

      Poista