4.10.2023

Lookfantastic Beauty Box kesä- ja heinäkuu 2023

LF Beauty Boxin kesä- ja heinäkuun laatikotkin ovat jääneet täällä esittelemättä ja lokakuuta jo mennään. Mietin ensin, että laittaisin kaikki neljä esittelemätöntä laatikkoa samaan postaukseen, mutta olisi ollut ehkä hieman liikaa ja postaus taas suurella todennäköisyydellä venähtänyt. Nyt tulee ensin nämä vanhimmat ja myöhemmin loput. Muutaman tuotteen olen näistä saanut jopa käytettyä. 


Kesäkuu:


Tässä laatikossa oli ihan kivasti tuotteita, mutta aina se määrä ei korvaa laatua. No, ovat toki varmaan laadukkaita kaikki, mutta tämä oli mielestäni ehkä huonoimpia boxeja aikoihin.



Revolution Brow Soap + Care Rehab (5 g)
Tämän vaihtoehtoisena tuotteena olisi ollut Laneigen huulinaamio ja olisin sata kertaa mieluummin ottanut  sen. Jossain vaiheessa minulla oli pula näistä kulmatuotteista, mutta nyt niitä alkaa olla jonossa. Käyttöä näille kyllä on, että eiköhän tämäkin kuitenkin pääse käyttöön joskus tulevaisuudessa. Tämän pitäisi sisältämiensä öljyjen vuoksi olla kulmia hoitavaa ja kosteuttavaa eli tätä voi käytellä sekä puhtaisiin että meikattuihin kulmiin. Ehkäpä tätä tulee sitten käyteltyä myös niinä ei-meikkipäivinä. 

Nars Blush - Orgasm (1,2 g)
Tämä minulta löytyy minikoossa jo ennestään ja sitä on tullut käyteltyä aina silloin tällöin. Tämä on ollut kätevä ottaa reissuille mukaan pienen kokonsa vuoksi. Aivan loistava poskipunahan tämä on, sävy on täydellinen, pysyy hyvin ja siinä on pientä sopivaa kimallettakin. Maltillinen tämän käytön kanssa täytyy olla, joten puna on myös todella riittoisa eli tämä tapaus ja se edellinen tulevat kestämään pienen ikuisuuden. Haluan siis kuitenkin pitää tämän itselläni, jos sille edelliselle sattuisi jotain tapahtumaan.


Luvia Cosmetics Eyeshadow Primer (3,0 ml)
Silmämeikin pohjustaja, jonka pitäisi antaa hyvä alusta sekä puuteriselle että voidemaiselle luomivärille. Minulla on jo parikin pohjustajaa ja nämä kestävät itselläni todella kauan, joten mielelläni olisin ottanut tämänkin tilalla jotain muuta.  

MineTan Rose Facial Tan Mist (30 ml)
Sain maaliskuussa käytettyä kovan työn tuloksena saman merkin vastaavan tuotteen. Se oli todella helppokäyttöinen, oikeastaan ihan loistava tuote, mutta näissä itseruskettavissa kestää aina myös se ikuisuus ja näitäkin on kertynyt muutama jonoon. Tässä on eroa siihen edelliseen sen verran, että tämä on tarkoitettu vain kasvoille eikä tässä pitäisi olla sitä ikävää tekorusketuksen tuoksua. Kiva, jos tosiaan näin on. Katsotaan, koska tämä tulee korkattua. 

Philip Kingsley Puro Colour Frizz-Fighting Gloss (20 ml)
Tämän otin kesäkuun reissuun mukaan ja riitti hyvin kahdeksi viikoksi ja jäi vielä tuotetta kotiinkin käytettäväksi. Tämä silotti ihanasti hiuksia, antoi selvästi kiiltoa ja otti turhan pörröisyyden pois. Käytin tätä kosteisiin hiuksiin, mutta tätä olisi voinut käytellä kuiviinkin. Aivan loistava tuote, jota toivottavasti saisi jatkossakin joskus vielä käytellä. Tämä oli boxin paras tuote.  


Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel (55 ml)
Viimeisenä vielä Holika Holikan kosteuttava ja rauhoittava geeli, joka on myös ennestään tuttu ja hyväksi todettu. Tätä on ollut kiva käytellä auringossaolon jälkeen, koska selvästi rauhoittaa ihoa. Tämä myös imeytyy ihoon hyvin. Geeliä voisi käyttää myös hiuksiin, mutta sitä en ole ikinä kokeillut. Tämä on melkein jo loppunut. 


Näistä periaatteessa olin todella innoissani ainoastaan Philip Kingsleyn hiustuotteesta eli muissa olisi ollut toivomisen varaa. Kaikki paitsi aloegeeli jäävät laatikkoon lojumaan ja odottelemaan kiltisti vuoroaan, johon menee varmasti kauan. Tämän laatikon olisi pelastanut se Laneigen huulivoide, mutta tällaisenaan tämä oli nyt melkoinen pettymys. 

Heinäkuu:


Onneksi heinäkuun boxi olikin jo paljon parempi, melkeinpä ihan loistava. Täällä oli seitsemän pakkausta (sanotaanko näin), joista kaikki tulevat ehdottamasti pääsemään käyttöön jossain vaiheessa.


FAB First Aid Beauty Facial Radiance Pads - 10 Pads
Näitä aivan mahtavia lappusia olen käytellyt ennenkin ja nämä oikeasti tekevät iholle ihmeitä. Käyttelin näitä aikoinaan aamuisin ennen meikkiä ja nämä selvästi kirkastivat ihoa. Tarkoitus on ollut ostaa näitä jossain vaiheessa lisää, mutta enpä ole saanut aikaiseksi, kun on kaikenlaista muutakin jonossa. Nämä sisältävät erilaisia happoja ja näiden pitäisi mm. kuoria, kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Nämä myös sopivat kaikille ihotyypeille. Pakkauksessa on vain 10 lappusta, mutta en valita, tämä paketti oli aivan huippua saada laatikosta vaikka vanha tuttu tuote olikin.

Aveeno Skin Relief Body Oil Spray (200 ml)
Tämä oli myös todella kiva yllätys, en ole muistaakseni ennen kokeillut tältä merkiltä mitään ja vartaloöljyt ovat hyviä varsinkin talveen. Tätä voi käyttää myös kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ja lisäksi tämän pitäisi imeytyä nopeasti, mutta kosteuttaa erittäin tehokkaasti. Mahtavaa päästä kokeilemaan. Tälle vaihtoehtoinen tuote oli muuten Ameliorate Transforming Body Lotion, jota olen muistaakseni testannut joskus. Paljon mieluummin otin tämän Aveenon oman, joten tällä kertaa osui nappiin.


Thisworks Morning Expert Wake-Up Spray (10 ml)
Tälläkin oli vaihtoehtoinen tuote ja se oli saman merkin Pillow Spray. Sen päälle en ole oikein ikinä ymmärtänyt eli tämäkin tuote meni nappiin. Tämä on aromaterapeuttinen suihke, jonka pitäisi auttaa aamuisin mm. mieltä terävöitymään ja motivoitumaan. Vähän epäilen, mutta tulee varmasti silti käytettyä, kunhan saan edellisen kasvosuihkeen ensin loppumaan. Tätä neuvotaan suihkuttelemaan myös vaatteille ja ympäristöön, mutta jotenkin se tuntuu tuhlaukselta, joten kasvot saavat riittää.  

Avant Reconstructing Keratin Complex Ultra Shine Hair Cream (25 ml)
Kuinka mahtavaa saada Avantilta hiustuote, enpä ole aikaisemmin niitä tältä merkiltä testannutkaan. Yleensä Avantin tuotteet ovat olleet loistavia, mutta eihän niitä nyt hintojen takia ikinä tulisi osteltua. Tämä on siis hiuksiin jätettävä kevyt hoitoaine, joka mm. kosteuttaa sekä antaa kiiltoa ja säihkettä. Tämä tulee ehdottomasti käytettyä ja suurella mielenkiinnolla.


Brush Works Triangular Powder Puff Duo
Nämä todellakin pääsevät myös käyttöön. Vähän aikaa sitten tuli jostain laatikosta myös tällainen kolmiomainen vippa ja se on ollut kovassa käytössä. Näistä varsinkin tuo pienempi tulee olemaan kätevä. Oli mahtava yllätys tämäkin.


Lancome Idole EdP (1,2 ml)
Tämä on tullut jo suihkuteltua ja tuoksu oli oikein kiva, mutta ei ihan sitä ominta omaa, joten en ryntää tätä ostamaan. Oli muuten juuri Emotionissa kovassa alessa, en tiedä, onko enää. Kiva oli kuitenkin päästä tätäkin testaamaan. 

Lottie London Ready Set! Go Setting Powder - True Translucent (5 g)
Vaikka puutereita itselläni riittää seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi, on niitä aina mahtavaa saada näistä boxeista - tykkään kokeilla uusia. Tämä on siis irtopuuteri, jonka sävy vaikuttaa lupaavalta. Tämä ei ole kalliskaan (£3,95/5g), joten jos oikein tykästyy, voi liikoja miettimättä ostaa lisää.  


Tämähän oli siis aivan huippuboxi! Olen suurimmasta osasta tuotteita todella innoissani, mutta kaikki tulevat satavarmasti käytettyä melko piankin ja hajuvesi jo tulikin. Mukavaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti