10.10.2023

Loppuneet tuotteet kesäkuu 2023

Tällä kertaa olisi vuorossa vihdoin taas loppuneiden tuotteiden esittelyä ja kesäkuun sellaisia. 


Loppuneiden kasa näyttää vähän normaalia pienemmältä, mutta tästä puuttuvat reissussa loppuneet, jotka tulevat tämän tekstin lopussa. Ensimmäisenä taas tuttuun tapaan hiustuotteet:


Tigi Bed Head Control Freak (ostospostaus, Use 23 in 2023 -projekti)
Olipa kiva saada tämä ikivanha tuote käytettyä. Tässä oli todella kiva ja raikas tuoksu, mutta eipä tämä hiuksille tuntunut tekevän paljon mitään. Toisaalta kuitenkin, käyttelin tämän lähinnä talvella, enkä oikeastaan muista hiusteni sähkööntyneen juuri ollenkaan, joten ehkäpä tämä sitten tekikin jotain. Mitään kiiltoa tai muuten vain hoitavuutta tämä ei kyllä antanut. Ehkä ei ollut tarkoitustaan, mutta senpä vuoksi täytyi käytellä paria hiuksiin jätettävää hoitoa kerrallaan. (2/5)

L'Oréal Paris Casting Crème Gloss Hoitava Hiusväri - 1010 Light Iced Blonde
Tästä ehkä löytyi hyvä hiusväri sen edellisen suosikkini tilalle, mitä ei enää löydy mistään. Tämä ei kuivattanut hiuksia ja sävystäkin tuli oikein kiva. Olen ostanut ja käyttänyt jo parikin uutta. (5/5)


Paul Mitchell Awapuhi Shampoo
Tämä jäi reissulla yhdestä hotellista matkaan mukaan, koska en vaan voinut jättää Paul Mitchellin shampoota jälkeeni. Reissussa käyttelin muita shampoita, joten tämän käytin kokonaan vasta kotona.  Ihan hyvältä perusshampoolta vaikutti, ei mitään ihmeellistä edes tuoksussa. (3/5)

Seven Professional Puff Me Styling Powder 
Tämä oli ehdottomasti yksi parhaista hiuspuutereista, mitä olen kokeillut. Purkkikin kesti todella pitkään, koska tarvitsi laittaa niin vähän. Tämä oli kevyt, ei jättänyt hiuksia ollenkaan lähmäisiksi ja oikeasti antoi tukea ja volyymia sinne hiuspohjaan. Löysin tämän joskus jostain alelaarista todella halvalla. Jos tulee joskus vielä vastaan, osta ehdottomasti lisää. (5/5)


L'Oréal Paris Age Perfect Golden Age (ostospostaus)
Tätä olen käyttänyt ennenkin ja tykkäsin tästä silloin valtavasti. Nyt kuitenkaan ei mielestäni kosteuttanut tarpeeksi, vaan sy-iho tuntui kuivalta tämän jäljiltä. Käyttelin yöaikaan, joten ehkä olisi pitänyt siirtyä käyttelemään tätä päivisin. Tämä antaa myös jonkinlaista kuultoa, joten olisi siinä ainakin se tullut ehkä paremmin esille. (3/5)

Korres Wild Rose Night-Brightening Sleeping Facial (LF Beauty Box 10/2022)
Tämä vaikutti myös ihan perusyövoiteelta, muistaakseni oli vähän paksumpaa sellaista. Tuoksu tässä oli ainakin aivan superkiva ja kosteutti hyvin. (5/5)

Origins Ginzing Into The Glow Brightening Serum (ostospostaus)
Tässä oli aivan ihana tuoksu ja tämä antoi kivaa kuultoa kasvoille, joka näkyi myös juuri sopivasti meikin alta. Tämä sopi siis meikin alle todella hyvin, imeytyi ihoon kunnolla ja antoi hyvän perustan. Tykkäsin todella paljon ja toinen tuubi on parasta aikaa käytössä. (5/5) 

Jorgobé Niacinamide Serum (Goodiebox Jorgobé LE Box)
Tämä oli itselleni toinen käyttämäni tuubi samaa ainetta ja ensimmäistä kertaa, kun tällaisen käytin, tämä teki oikeasti ihmeitä. Selvästi hoiti ja paransi ihoa ja yksi iänikuinen outo näppykin otsalta katosi. Sen myötä ihastuin niasiiniamidivoiteisiin. Tämän kohdalla ei niin suuria ihmeitä enää tullut, mutta tykkäsin kuitenkin. Jollain tavalla ehkä pitää ihon tasaisempana ja kunnossa. Käyttelin iltaisin yövoiteen alla, eikä tässä ollut minkäänlaista tuoksua. (5/5)


Farmacy Green Clean Makeup Meltaway Cleansing Balm - Lemon Mint (ostospostaus, 50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Täydellinen meikinpoistoaine, kuten olen ennenkin mainostanut ja niin ovat kyllä monet muutkin. Tämä oikeasti sulattaa meikit pois erittäin hyvin ja hellävaraisesti ja myös ripsivärin. Tässä versiossa oli myös kiva, hento sitruksen tuoksu. Niin miellyttävä käyttää, että toivottavasti tällainen triplapakkaus tulisi jälleen myyntiin, jos näen niin ostan satavarmasti. (5/5)

BeautyAct By Kicks Vita-C MultiAction Brightening Toner (Kicks joulukalenteri 2021)
Tämä oli peruskasvovesi, joka poisti loput meikin jämät kasvoilta kivuttomasti. Ei siis kirvellyt silmiä ollenkaan. Nyt huomaan, että tätä ei edes olisi silmille saanut käyttää, mutta tuli todellakin käytettyä ja joka ikinen kerta, ups. Toimi siis todella moitteettomasti, mutta ehkä pikkuriikkisen tylsä tuote. (4/5)


Foamie Papaya & Oat Milk Shower Body Bar (LF Beauty Box 07/2022, Use 23 in 2023 -projekti)
Vakaa tarkoitus oli käytellä tämä ihan oikeasti suihkussa, mutta kun niitä suihkugeelejä on jonossa valtavasti ja oletin, että tämän kanssa menisi siellä ikuisuus, tuli tämä käytettyä käsien pesuun. Superhyvähän tämä oli. Pysyi koossa ihan loppuun asti ja tuoksu oli todella miellyttävä. Kuitenkin, kului loppuun yllättävän nopeasti, joten ehkäpä ei siellä suihkussakaan olisi sitten kauaa kestänyt. (5/5)

Molton Brown Orange & Bergamot Bath & Shower Gel (LF Beauty Box 01/2023, 50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Todella voimakas ja raikastuoksuinen suihkugeeli, juuri sellainen mitä Molton Brownilta voisi odottaakin. Nämä ovat aina yhtä täydellisiä ja tykkäsin tästä todella paljon. Kiva, kun näitä tulee boxeista aina silloin tällöin niin saa vähän luksusta. (5/5)

Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual Body Lotion (ostospostaus)
Oikein kiva vartalovoide, jossa oli aivan ihana kukkainen tuoksu. Tämä imeytyi ihoon hyvin ja nopeasti sekä antoi selvästi tarpeeksi kosteutusta. Kestikin pitkään suuren kokonsa (400 ml) vuoksi. (5/5)


MAC Glaze Lipstick - Pervette (Use 23 in 2023 -projekti)
Täydellinen huulipuna varsinkin sävyltään, mutta myös muilta ominaisuuksiltaan, jonka olin unohtunut laatikkooni pitkäksi aikaa. Kävinkin niitä huulituotevarastojani sitten vähän läpi ihan testailemalla ja kyllä sieltä tällekin löytyi melko samansävyinen seuraaja, joten ihan heti en ole uutta ostamassa, jos tätä enää löytyisikään. (5/5)

Sol De Janeiro Brazilian Crush Cheirosa '62' Hair And Body Fragrance Mist (ostospostaus)
Tätä jäi reissun jälkeen ehkä kuudesosa tuonne pulloon, joten pakkohan tämä oli tuoda takaisin kotiin ja käytellä täällä loppuun. Tämä tuoksu on aivan ihana ja varsinkin saman sarjan voiteen kanssa aivan täydellinen combo. Tuntui välillä kuitenkin, että se voiteen tuoksu jää iholle pidempään kuin tämän. Tämä ei silti ole tämän merkin paras tuoksu, mutta näillä tietämyksillä ehkä toiseksi paras ja siis kuitenkin aivan luksusta. Katsotaan, ehkä tulee joskus hankittua lisää. (5/5)

Monuskin Illuminating Primer Spf 15 (Glossybox 05/2021, 50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Kokeilin tätä kerran pohjustajana ja eiiii.. En tiedä, millaiselle iholle sopisi nimenomaan pohjustajaksi... rutikuivalle...? Tämä oli aivan liian paksua ja voidemaista, mutta ei menisi edes kasvovoiteesta. Koska tässä oli aurinkosuoja (ainakin joskus ollut), käytin tämän käsivarsillani aurinkovoiteena. Eivätkä kyllä palaneet, vaikka kyllä tuli auringossa oleskeltua. Päädyin ottamaan tätä reissuunkin vähän mukaan ja tuli sielläkin käytettyä. (1/5)


Tässä vielä Macin huulipuna eli loppunut siis on. Sävy oli täydellisen haalean vaaleanpunainen ja pystyi käyttelemään huolettomasti eli ei tarvinnut pelätä, että leviäisi ympäri huulia. Aivan huippu puna. 

Viimeisenä vielä reissussa loppuneet muutamat tuotteet:


Sence Mango Splash Wet Wipes
Näissä oli mieto mangon tuoksu ja näille löytyi kyllä käyttöä siellä reissun helteissä. Helpottivat ja raikastivat oloa kivasti. Olen nämä ostanut joskus Rustasta, mutta en ole siellä näihin enää törmännyt. (5/5)

Maui Moisture Hair Cair Coconut Milk Shampoo & Conditioner (LF Beauty Box 05/2023)
Tämä oli ihan perushyvä kaksikko, mutta ei kuitenkaan niin mahtava, että ostaisin näitä normaalihinnoilla. Tämän tasoisia löytyy muiltakin merkeiltä ja paljon halvemmalla. Shampoo pesi hyvin ja hoitoaine selvitti hiukset hyvin ja teki ne pehmeiksi. Tuoksukin oli kiva, melko mieto. Oli kiva päästä näitä boxin myötä testaamaan, koska näitä on tullut kaupoissa ihmeteltyä monet kerrat. (4/5)

Yves Rocher Pure Algue The Ultra-Fresh Cleansing Gel (YR joulukalenteri 2022)
Raikas, geelimäinen meikinpoistoaine, mutta tämä kirveli hieman silmiä eikä poistanut kaikkea ripsiväriä. (3/5)

Schwarzkopf Osis+ 3 Extreme Hold Hairspray
Yksi parhaista hiuskiinteistä, mitä löytyy suhteellisen edulliseen hintaan. 2-versio on mielestäni vähän vielä parempi, siinä pito on vähän luonnollisempi. (5/5)

Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream (LF Beauty Box 05/2023)
Otin reissuun siis mukaan edellä esitellyn saman sarjan tuoksun ja koska tämä voide tuli sopivasti toukokuisesta LF Beauty Boxista, otin tämänkin mukaan. Tätä on tullut käyteltyä useampia näytepakkauksia aikaisemminkin ja tämähän nyt vaan on mitä upein vartalovoide. Tuoksu on niin taivaallinen, ettei mitään rajaa. Se pysyy iholla ja tulvahtelee sieltä nenään pitkin päivää. Käyttelin tämän vain ja ainoastaan yläkropalle, koska tuntuu, että jaloilla se tuoksu menisi hunningolle. Toivottavasti tätä tulee taas  lisää jostain boxista tai kalenterista. (5/5)

Belif Aqua Bomb Sleeping Mask (ostospostaus)
Loistava yönaamio, joka oli kuitenkin melko kevyen oloinen, geelimäinen voide. Tämä pieni pakkaus riitti koko reissumme ajaksi eli n. 2 viikoksi. Tämä imeytyi ihoon nopeasti ja kosteutti selvästi, iho oli aamulla ihanan pehmeä. Tätä oli todella kiva käyttää, vaikutti todella laadukkaalta. Tämä tuote täytyy pitää mielessä, jos vaikka tulisi ostettua jossain vaiheessa lisää. (5/5)

Matkalla loppui myös niitä itse täyttämiäni pakkauksia, mutta en ottanut niistä kuvaa. Kivaa viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Paljon itselleni tuttuja tuotteita siun kesäkuun loppuneissa :D Johtunee tosin siitä, että molemmille LF Beauty Box tulee, siulla tosin jo osa tuotteista päässyt käyttöön asti, miulla vielä odottelee käyttöään!

    Doven Glowing Rituals on oma lempparituoksuni, sitä voisi käytellä (melkein) koko ajan.

    Sol De Janeirolta oma suosikkini on se numero 40, makeahko tuoksu ja jostain syystä tuo mieleen lapsuuden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, samat tuotteet pyörivät molemmilla :D Tuossa toukokuun boxissa sattui olemaan useampi tuote, jotka sopi ottaa reissuun mukaan, joten tuli kerrankin käytettyä nopeasti :)

      Doven tuoksu oli kyllä ihana, täytyy muistaa pitää tuo mielessä! Ja olen täysin samaa mieltä tuosta Sol De Janeirosta, tähän asti paras testaamani tuoksu on ehdottomasti nro 40. Nyt on alkanut kyllä kiinnostamaan myös 71. Tuoksuttelin jossain kaupassa ja oli myös aivan ihana <3

      Poista