6.10.2023

Joulukalentereiden tuotteiden kulutusta sekä uudet joulukalenterit

Viime vuoden joulukuussa mainitsin aloittavani projektin, jossa halusin saada 20 tuotetta loppumaan vanhemmista kalentereistani eli vuoden 2022 kalentereiden tuotteet eivät tähän sisältyneet. Näitä oli jäänyt jemmoihin pyörimään aivan liikaa, joten oli pakko ottaa niitä työn alle. Tässä oli lähtökohta, jolloin tuotteita oli jäljellä 37 kappaletta:


Tein tästä huhtikuussa päivityksen noin puolessa välissä 20:ta, kun olin saanut 12 tuotetta käytettyä:


Emma Hardie Protect & Prime Spf 20 (15 ml) 
(Feelunique joulukalenteri 2021)
Lixirskin Universal Emulsion (30 ml) (Feelunique joulukalenteri 2021)
Skin Treat Brightening Vitamin C Face Elixir (30 ml) (Kicks joulukalenteri 2021)
Charlotte Tilbury Magic Eye Rescue (3 ml) (Feelunique joulukalenteri 2021)
Medik8 Surface Radiance Cleanse (40 ml) (Feelunique joulukalenteri 2021) 
Filorga Scrub & Detox (15 ml) (Feelunique joulukalenteri 2021)
Dsquared2 Wood EdT (5 ml) (Kicks joulukalenteri 2021)
Lipstick Queen - Frog Prince (LF joulukalenteri 2018)
Beurre De Lèvres Replumping And Smoothing Lip Balm (Biotherm joulukalenteri 2020)
Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask (14 ml) (Kicks joulukalenteri 2021)
We Are Paradox Repair Game Changer Hair Mask (75 ml) (Feelunique joulukalenteri 2021)
Avant Harmonious Rose Quartz Revitalising & Firming Mask (50 ml) (LF joulukalenteri 2020)

Syyskuun puolella sain viimeisimmän tuotteen loppumaan eli tässä on loput kahdeksan:


It Cosmetics Confidence In a Cream (15 ml) 
(Kicks joulukalenteri 2021)
Budgie Smooch! Nourishing Lip Treatment (15 ml) (Kicks joulukalenteri 2021)
Sleek Hydrating Primer (20 ml) (LF joulukalenteri 2020)
BeautyAct By Kicks Vita-C MultiAction Brightening Toner (150 ml) (Kicks joulukalenteri 2021)
By Terry Baume De Rose Lip Care (2,3 G) (Feelunique joulukalenteri 2021)
Origins Ginzing Refreshing Eye Cream To Brighten And Depuff (15 ml) (Kicks joulukalenteri 2021)
Clarins Beauty Flash Balm (15 ml) (Feelunique joulukalenteri 2021)
BeautyAct By Kicks HydraRepair Melting Cream (50 ml) (Kicks joulukalenteri 2021)

Tuotteet ovat kuvissa loppumisjärjestyksessä. Melko kauan meni saada 20 tuotetta käyteltyä, mutta olihan tässä paljon täysikokoisia ja sitä myöden pitkäkestoisia juttuja. Vielä jäi näistä vanhemmista kalenterituotteista 17 jäljelle: 


Alkukuvaan verrattuna näyttää jo paljon paremmalta. Näistä on pari käytössä ja muutama muu pääsee varmasti säännölliseen käyttöön pikapuoliin. Puuterisista tuotteista en ole niin huolissani, mutta muista kyllä, joten täytyy yrittää skarpata näiden kanssa. Katsotaan joulukuun alussa, minkä verran ja minkälaisia kalenterituotteita on yhteensä jäljellä eli vuosi 2022 mukaanluettuna, mikäli jatkaisin tätä projektia taas ensi vuonna.  

Nyt on kuitenkin se kalenteriaika jälleen täällä (tulipa äkkiä tänäkin vuonna), joten niitä on tullut taas hankittua. Olen ostanut niitä kolme kappaletta ja toivotaan, että se jää siihen, enkä löydä esimerkiksi alennuksista mitään täysin vastustamatonta tapausta. 



Glossybox Feel The Magic joulukalenteri 2023

Ensimmäisenä Glossyboxin oma. Tilasin tämän Early Bird -hinnalla, mikä oli 79,99 €. Tästä minulla ei ollut ennen tilausta mitään muuta tietoa kuin ne muutamat tuotteet, mitkä Glossyboxin sivulla julkaistiin. Tykkäsin niistä kaikista, joten päätin ottaa riskin, koska tämähän oli suhteellisen edullinen. LookFantasticin omaakin mietin tottakai taas, mutta sen tuotteet julkaistiin kaikki, enkä oikein innostunut. Siispä päädyin kerrankin Glossyboxin omaan, en ole tätä ikinä aikaisemmin tilannutkaan. 


Parfumdreams Adventskalender 2023 Für Damen

Tilasin tämän Saksan Parfumdreamsilta ja hinta oli 59,95 €. Tästä olen nähnyt muutamankin availuvideon ja kalenteri vaikutti oikein kivalta, paljon perushyviä tuotteita, muutama kallis merkkikin ja hinta oli edullinen. Täällä samassa paikassa on muuten Essien kalenterikin paljon halvemmalla kuin mitä täällä päin myydään.  

Kuitenkin että olisin saanut ilmaiset postituskulut, oli tuotteita tilattava 70 eurolla:


Soap & Glory Heel Genius Hydrating Foot Cream (125 ml)
Soap & Glory Hand Food Hydrating Hand Cream (125 ml)
Soap & Glory Call Of Fruity Body Butter (300 ml)

Siellä oli sopivasti Soap & Gloryn tuotteet alennuksessa, joten ei tarvinnut kauaa miettiä, mitä tilata. 


Essence Power Matte Top Coat (8 ml) + muutamat näytteet

Mattapäällyslakkani loppui juuri, joten tarvetta oli ja täältä se löytyi todella edullisesti. Nuo näytteetkin ovat ihan kivoja.



Bangerhead Christmas Calendar 2023 

Viimeisenä vielä kallein (129 €) tämän vuoden kalentereistani ja jotenkin tämä pisti silmään tänäkin vuonna sisällöllään, joka on erittäin hyvä hintaansa nähden ja moneen muuhun kalenteriin verrattuna. Ostin tämän siis viime vuonnakin ja tämän vuoden oma vaikuttaa ihan yhtä hyvältä. Katsoin, että tämä kalenteri on ainakin tältä erää näköjään loppuunmyyty. Tällä kertaa tuotteet on pakattu tuollaisiin pussukoihin ja ne pussukat löytyvät aivan ihanan laadukkaanoloisen ja kookkaan toilettilaukun (valmistettu vegaanisesta nahasta) sisältä. Sillekin löytyy satavarmasti käyttöä.

Kovasti odottelen jo joulukuuta, että näitä pääsisi availemaan! Rentouttavaa viikonloppua! 

4 kommenttia:

  1. Oih, monta kalenteria! Kiinnostaa kyllä mitä niistä löytyy :) loistava idea tuo Bangerheadin kalenteri - käyttölaukku plus pussukoita joilla voi rakentaa vaikka ensi jouluksi jollekin oman kalenterin lahjaksi. Yleensähän kalenteri joutaa takkaan kun se on tyhjennetty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä pitäisi malttaa melkein kaksi kuukautta ennen kuin pääsee availemaan - tiukkaa tekee! :D Ajattelinkin säästää nuo kivat pikkupussukat, josko väsäilisin niistä jommalle kummalle tyttärelle kalenterin ensi vuodeksi. Toiselle sitten jotain samantapaista. Ihastuisivat varmasti <3

      Poista
  2. Uuuh mitä kalentereita, katselin ihan kateellisena! Minä en ole ostanut mitään, tai noh, on mulla Baylis & Harding? alekalenteri että jotain nyt pääsen aukomaan....se maksoi kympin aiemmin tänä vuonna ja laitan osan sisällöstä lahjoihin. Mulla alkaa se pesuhuoneremppa, auto pitää käyttää huollossa ja uudet talvirenkaat jos raaskin ja koiralla on lääkäri. Silmälasit pitäis hommata kun en näe enää mitään mutta se saa odottaa. Tuntuu siis tyhmän turhalta ostaa joulukalentereita kun yksikään ei nyt must have ollut, mutta ehkä ensi vuonna sitten ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin itsekin, että täytyisi odotella mieluummin alennuksia näiden kalentereiden kanssa (ja oikeasti tarvitsenko), mutta tässä sitä taas ollaan. Kalenterit yleensäkin vain kallistuvat ja ehkä jopa huononevat sisällöiltään vuosi vuodelta! Ja kyllä vaan täytyy priorisoida varsinkin, kun tuotteita on ihan riittämiin :) Mutta on siitä Baylis & Hardingistakin iloa :) Käsivoiteiden kanssa en ole tullut toimeen, mutta muut testaamani tuotteet ovat olleet todella kivoja!

      Poista