28.10.2023

Lookfantastic The Box elo- ja syyskuu 2023

Jatketaan jälleen näillä esittelemättömillä yllätyslaatikoilla. Ihan pelkkiä ostoksiakin olisi jonkin verran esittelemättä, mutta olisi kiva päästä ensin näiden laatikoiden kanssa normaaliaikaan.


Kyseessä on nyt siis Lookfantastic The Boxin elo- ja syyskuiset laatikot. Ja juu, nyt vasta huomasin, että tässähän on tosiaan tuo nimikin vaihtunut Beauty Boxista ihan vain The Boxiksi. Koskahan tuo on mahtanut tapahtua. En ole uudesta laatikon kannesta onnistunut kuvaa siis vielä ottamaan, ovat jo roskiksessa, joten vanhalla kuvalla mennään.

Elokuu - Get The Glow:


Elokuisessa laatikossa oli kivan piristävän värisiä pakkauksia ja ensivaikutelma oli oikein positiivinen. 


So Eco Face Mask Applicator
Ensimmäisenä nyt kuitenkin laatikon kirkkaasti tylsin tuote, koska en näe tällaiselle tarvetta. En tällaista entuudestaan omista, mutta en ole kyllä kaivannutkaan. Tämä tuli jo elokuun boxista, mutta en ole vieläkään tätä edes testannut. Ehkä täytyy kuitenkin antaa mahdollisuus jossain vaiheessa. Tämän avulla on siis tarkoitus levittää erilaisia tuotteita eli esimerkiksi naamio kasvoille.

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask (14 ml)
Käytin saman merkin kurpitsanaamion loppuun tämän vuoden helmikuussa ja se oli todella loistava tapaus. Näin sen alennuksessakin jossain verkkokaupassa (taisi olla Asos) ja pitkään mietin ostamista, mutta jätin välistä kaapissa olevan naamiopinon takia. Se versio oli kivan oranssi ja kuorinta, mutta tämä vihreä tuubi on geelinaamio, jonka pitäisi mm. tehokosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Kiva päästä testaamaan nyt toistakin tämän merkin naamiota, odotukset ovat korkealla.

Revolution Multi Acid Peeling Solution (30 ml)
Tämähän tietenkin matkii The Ordinaryn vastaavaa, jota en ole ostanut, vaikka mieli on tehnyt... koska edelleen kaiken maailman naamioita on hieman päässyt kertymään. Tämä naamio sisältää melkoisen paljon erilaisia happoja, joten käytön kanssa täytyy olla varovainen. Ainakin sen alkuperäisen version pitäisi olla todella tehokas hoitamaan ihoa, joten ehkäpä tämäkin on. Erittäin kiva päästä vihdoin testaamaan, vaikka tämä nyt onkin Revolutionin versio samasta aineesta. 


Ciaté London Everyday Vacay Coconut Lip Oil (10 ml)
Tästäkin olen todella innoissani, koska olen päässyt kunnolla vauhtiin näiden erilaisten huuliöljyjen kanssa. Ne ovat nyt niin suosiossa ja joka merkiltä niitä putkahtelee, mutta todellakin hyvä niin. Tämä Ciatén oma sisältää mm. avokado- ja kookosöljyä ja pitäisi kosteuttaa huulia sekä antaa kiiltoa.

Bleach London Reincarnation Mask (50 ml)
Tältä merkiltä tuli viime vuoden syyskuun boxissa sekä shampoo että hoitoaine, jotka olivat aivan loistavia, joten niiden myötä voisi kuvitella tämänkin olevan. Tämä on esitteen mukaan kehitelty värjättyjä ja huonokuntoisia hiuksia ajatellen, joten tehoja varmasti löytyy. Voipi olla, että pääsee käyttöön piankin. 

Rituals The Ritual Of Karma 48h Hydrating Body Cream (70 ml)
Ritualsin tuotteita on aina kiva saada, vaikka tämä täysin sama voide tulikin juuri Glossyboxin elokuun laatikosta. Tässä vaikuttaa olevan superihana tuoksu. Tämä on ihan perusvartalovoide, jonka pitäisi pitää iho kosteutettuna jopa 48 tuntia. Molemmat kappaleet saattavat myös tulla käytettyä aika piankin, koska en malta säästellä ihan pienien kokojensakaan vuoksi. 


Tykkäsin siis tästä elokuun laatikosta melkoisen paljon. Kaikki tuotteet jäävät omaan käyttöön, mutta mitään en ole silti vielä ehtinyt korkkaaman. Ainoastaan tuo naamionlevitin on vähän turha, mutta onpahan nyt sellainenkin olemassa, jos joskus sattuisi tarvitsemaan.

Syyskuu - In The Spotlight:


Sitten syyskuun laatikko, joka vaikutti myös heti todella lupaavalta. 


We Are Paradoxx Growth Thickening Shampoo & Conditioner (á 30 ml)
Tämän merkin hiustuotteita tulee yllätyslaatikoista ja kalentereista paljon, mutta ei haittaa ollenkaan, koska ne ovat olleet järjestään aivan superhyviä. Nämäkin olen jo käyttänyt, eikä ole mitään huonoa sanottavaa itse tuotteista (pakkaus onkin eri asia). Shampoota oli aivan ihana käyttää, pesi ja vaahtosi hyvin. Myös hoitoaine hoiti hiukset ihanan pehmeiksi. En nyt tiedä, tuntuivatko hiukset mitenkään paksummilta, mutta silti nämä olivat huiput ja voisin kuvitella ostavani tätä lisää, jos hyvä tarjous tulisi vastaan. Näiden pikkutuubienkin arvo on jo noin 10 puntaa kappale, joten ei ole kovin halvasta tuotteesta kyse. Mutta toivotaan, että näitä tulee jatkossakin ainakin näistä laatikoista. 


Pixi By Petra Beauty Blush Duo - Peach Honey (4,5 g)
Omistan tällaisen jo, olen muistaakseni saanut sen aikoinaan Ipsy Bagista. Tämä ei todellakaan ole poskipuna, vaan korostussävy, jolla tietenkin voi korostaa myös sitä poskipunaa. Tämä on jäänyt erittäin vähälle käytölle, joten en tarvitse varakappaletta ja annoin tämän pois.

111Skin Cryo De-Puffing Eye Mask x 1
On nämäkin arvokkaat eli 13 punnan silmänalusnaamiot 111Skiniltä, joka on erittäin kallis merkki. Kiva saada heiltäkin tuote. Näiden pitäisi tehota myös niihin silmäpusseihin, jotka itseäni monesti aamuisin vaivaavat. En ole näitä vielä käyttänyt, mutta hilkulla on muutaman kerran ollut, joten eivät varmasti vanhene kaapissa kauaa.


Eve Lom Cleanser (20 ml)
Kuinka mahtavaa saada Eve Lomin puhdistusvoide! Aivan luksusta! Että voikin olla pienestä iloinen. Tämän pitäisi olla erittäin tehokas poistamaan vaikeimmatkin meikit/liat kasvoilta samalla kuorien ihoa kevyesti, mutta silti kuivaamatta tai vahingoittamatta sitä. Tämä on syyskuun laatikon ehdottomasti paras tuote, vaikka minikokoinen onkin. Tulee käytettyä antaumuksella. 


Grüum Såpa Body Wash Bar - Sweet Rose (45 g)
Tämän olen jo käyttänyt ihan käsisaippuana. Tässä oli hyvä mieto tuoksu, oli hellävarainen eikä pessyt käsiä rutikuiviksi. Tämä oli laadukkaan oloinen ja muotokin säilyi hyvänä loppuun asti. Tämä vain loppui melko nopeasti, joten siinä mielessä en ehkä ostaisi tätä lisää. 


Tässä laatikossa oli myös paljon hyvää eli erityisesti Eve Lomin putsari, mutta myös hiustuotteet ja naamio. Saippuakin oli ihan ok. Pixiltä olisi saanut kuitenkin tulla melkein ihan mitä tahansa muuta niin olisin ollut tyytyväinen. Lokakuinen The Box sitten seuraavaksi.. Oli se Beauty Boxikin ihan hyvä nimi, ei olisi välttämättä tarvinnut vaihtaa. Rentouttavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Ainoa tylsä asia näissä bokeissa on kyllä se, että ei ole mitään variaatioita nykyään :D Eve Lomin putsari on kyllä klassikko, itse muistan kun sen sain silloin +6 vuotta sitten samaisesta boksista, mukana tuli vielä silloin se musliiniliina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun sanoit, niin olenhan minäkin sen aikoinaan boxista saanut! :D Ja tosiaan tuli se liinakin mukana! Kylläpä muistit hyvin :) Ja kyllä, tuotteet toistuu ja myös Glossyboxin ja LF:n välillä. Välillä kiva (jos hyvästä tuotteesta kyse), mutta aina ei onnista :)

      Poista
  2. Mä tilasin LF pitkään ja nyt ollut ilman jo useamman kuukauden. Olikin kiva päästä kurkkaamaan mitä boxista löytyy tätä nykyä ja aika kivoja tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kivoja tuotteita LF:lta monesti kyllä tulee, joten en ole sen vuoksi raaskinut sitä lopettaa. Onkin tullut nyt aika pitkään itselleni tuo laatikko. Glossyboxista mietin, että ehkä lopetan joulukuun laatikon jälkeen. Edes vähän taukoa, että ehtisi käytelläkin näitä tuotteita :D

      Poista