8.10.2023

Glossybox elo- ja syyskuu 2023

Esittelen äkkiä Glossyboxin elo- ja syyskuun laatikot ennen kuin lokakuinen ehtii tulla. Siitä tuli jo ihme ja kumma lähetysilmoitus eli tulisiko jopa suurinpiirtein ajallaan tässä kuussa. 

Elokuu - Bold, Brave Beautiful:


Elokuista laatikkoa sai odotella elokuun viimeiseen päivään asti. Useimmiten se on tullut myöhään, mutta nyt sai ihan oikeasti huolestua, että se on jäänyt jonnekin matkalle. Ilmeisesti muillakin oli kuitenkin samoja ongelmia. 


Ensikatsomalta laatikko vaikutti oikein lupaavalta - vilahti silmiin tuotteita kivoilta merkeiltä mm. Ritualsia ja Pixiä.


Carmex Moisturizing Lip Balm (7,5 g)
Ensimmäisenä kuitenkin vanha kunnon Carmex, jota on tullut käyteltyä monta purkillista, mutta ei kyllä enää aikoihin. Tästä tykkään, joten ihan kivakin päästä taas käyttelemään. Eikä haittaa tuo purkkimuotoisuuskaan ollenkaan.

Bioderma Shine-Control Moisturiser (15 ml)
Täysin itselleni suunnattu kasvovoide, koska ihoni on taipuvainen rasvoittumaan. En tiedä, olenko Biodermalta mitään aikaisemmin testannutkaan, joten olisin ollut tähänkin tuotteeseen ihan tyytyväinen. 


Paitsi että tuo parasta ennen päiväys on 05/2021, joten sanoisin, että melkoisen härskiä toimintaa Glossyboxilta. Tämä on mennyt yli kaksi vuotta sitten vanhaksi. Valitin sinne ja ilman mitään selittelyjä ilmoittivat, että palautetaan laatikon hinnasta 11%. En tainnut olla ensimmäinen valittaja. Tyydyin sitten siihen, mutta juuri kun aloin taas yleensäkään tykkäämään Glossyboxista, tuli maineeseen taas kolaus. En ole niin päivämäärien päälle, mutta 2,5 vuotta on jo liikaa minullekin. Olen käyttänyt tätä nyt jalkavoiteena ja vaikuttaa siltä, että shine control saattaisi toimia hyvinkin, jos kasvoille laittaisi. 

Rituals The Ritual Of Karma 48h Hydrating Body Cream (70 ml)
Tykkään todella paljon Ritualsin vartalovoiteista, joten tämä oli erittäin mukava yllätys. Tässä on todella hyvä tuoksu ja itse voidekin hoitaa ihan varmasti hommansa, kuten pitääkin. 


Le Rouge Francais Blush Crème - Zénobie (3 g)
Tämä vasta outo merkki onkin, ranskalaista kosmetiikkaa. Tämä on voidemainen poskipuna, minkä sävy vaikuttaa oikein lupaavalta. Olen tällaisten punien suuri ystävä, joten kiva päästä testaamaan. Hintavakin tämä on eli 24,17 €/3 g. 


Sävy on juuri sitä ominta omaa, aivan ihana. Ja voi tätä toki huulillekin käyttää. 

Pixi By Petra Brow Tamer Clear Brow Gel (4,5 ml)
Pixiltä tulikin sitten läpikuultava kulmageeli, jolle löytyy kyllä käyttöä, mutta joita on nyt muutama ehtinyt kertyä jonoon. Pitkälle siis menee ennen kuin tämäkään käyttöasteelle pääsee. Tämä sisältää aloe veran ja pantenolin kaltaisia hoitavia ainesosia, mikä on tietenkin plussaa. Kiva kyllä testata Pixiltä tällaistakin tuotetta. 


Lisäksi laatikosta tuli Elisa Viihde Viaplayn lahjakortti, millä saa katsella sitä 2 kk veloituksetta, joten se täytyy varmaankin aktivoida käyttöön, en ole vielä saanut aikaiseksi. Tämä olisi ollut melkeinpä huippulaatikko ilman tuota Bioderma-kuviota.

Syyskuu - September Senses:


Tämä laatikko näytti ainakin täydeltä, muutama isompi pakkaus ja kaikki tutuilta merkeiltä. 


Youth Lab Brightening Boom Mask
Tämän naamion pitäisi edistää mm. kollageenin tuotantoa, tasoittaa juonteita ja auttaa palauttamaan iho tasaisen sävyiseksi. Tämän pitäisi myös kosteuttaa, rauhoittaa, antaa luonnollista hehkua jne. Vaikuttaa todelliselta supernaamiolta. Todella kiva päästä kokeilemaan. 


Babor Collagen Booster Ampoule Serum Concentrates (7 x 2 ml)
Nämä ampullit ovat vilahdelleet vähän siellä sun täällä eri kanavilla, mutta itse en ole näitä vielä päässyt testaamaan. Yksi ainokainen Baborin ampulli löytyy ennestään laatikosta, mutta en ole vielä sitä käyttänyt. Näiden tapausten pitäisi tehostaa kollageenin muodostumista, parantaa ihon joustavuutta, elastisuutta, kiinteyttää, häivyttää juonteita sekä tehdä ihosta täyteläisemmän. Nämäkin kuulostavat melkoisilta tehopakkauksilta, joten erittäin mielelläni lähden testailemaan. Kiva sekin, että näitä on heti seitsemän kappaletta. Mutta ampullien kanssa täytyy aina olla vähän varpaillaan, on muutama pieleen mennyt käyttökokemus.


Batiste Blush Dry Shampoo (50 ml)
Seuraavana minikokoinen Batisten kuivashampoo, jossa on aivan ihana tuoksu ja se tulvahteleekin nenään pitkin päivää. Minulla ei ollut yhtään kuivashampoota jäljellä, joten tämä tuli todella sopivaan rakoon ja ehtii vielä tulla käytettyäkin syksyllä. Talvisin en ole näihin enää tarttunut. Tämä on siis jo käytössä ja toimii ihan perushyvin.

Lumene Valo Nordic-C Glow Boost essence (15 ml)
Kiva saada tuote Lumenelta! Tämä on mm. villilakkaa ja C-vitamiinia sisältävä hyaluronitiiviste, jonka pitäisi antaa lisähehkua sekä intensiivistä kosteutusta iholle. Ihosta pitäisi tulla mm. virkistynyt, sileämpi, täyteläisempi ja säteilevämpi. Muistaakseni olen tästä näytteen joskus käyttänyt ja tykkäsin jo senkin perusteella. 


Revolution Super Highlight Highlighter - Rose (6 g)
Tästä en nyt höpise sen enempiä. Tämä on peruskorostussävy, joka näyttää aivan liian tummalta, joten tämä lähti jo eteenpäin. 


Tämä boxi sisälsi mielenkiintoista ihonhoitoa, jotka kuulostavat kaikki aivan supertuotteilta. Mahtavaa päästä niitä testailemaan. Highlighteristakin on iloa jollekulle toiselle ja kuivashampoo pääsi heti käyttöön. Ihan hyvä laatikko siis. Rentouttavaa sunnuntaita!

6 kommenttia:

  1. Samat sisällöt mullakin. Paitsi enpä Biodermasta päiväystä älynnyt katsoa, ihmettelinkin käyttäessä kun tuli vaan lirua ja tuubia piti ravistella. Kiva...highlighter oli liian tumma, olis kiva jos olis voitu laittaa käytettävä sävy. Näistä kuitenkin syyskuu oli paljon parempi ja lokakuun boxi tulee varmaan jo ens viikolla mullekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen yrittänyt käydä nyt läpi noita parasta ennen päiväyksiä varsinkin kasvovoiteissa, koska olen vähän helisemässä niiden kanssa, joten heti tsekkasin tämän. Enkä meinannut uskoa silmiäni.. Varmasti voit sinäkin vielä sinne valittaa, eivät halunneet tuota tuubia mitenkään takaisin, joten viesti riitti. Ja tuo highlighter..! Plaah! Onneksi sain sentään annettua sen eteenpäin, muuten olisin varmaan hajottanut sen kroppavoiteen sekaan.. :D

      Poista
  2. Auts! Johan ovat iäkkään tuotteen boksiin laittaneet, kun on jo päiväys tullut vastaan 2021, joten milloin liene valmistettu sitten.

    Syyskuun boksi oli aikas kiva, higlighter olisi itsellänikin mennyt eteenpäin, muuten ihan käyttökelpoinen sisältö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuossa päiväyksessä oli ihmettelemisen aihetta :) Melkoista toimintaa ja pistää vähän epäilyttämään heidän muitakin tuotteita, missä sitä pvm ei näy! Mutta muuten tykkäsin ihan näistä kummastakin boxista, paitsi juurikin tuo highlighter oli aivan liian tumma.. Onneksi sain annettua sen pois :)

      Poista
  3. Vähän väsyneenä kai luin, että Lumene sisältää villisikaa…villilakkaa nyt vaan kuitenkin😻✌🏻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah :D :D Lumene onkin repäissyt oikein kunnolla..! :D Niin erikoisia aina nuo ainesosat.. ;)

      Poista