31.5.2023

Lookfantastic Beauty Box toukokuu 2023

Toukokuinen LF Beauty Box tuli jälleen tuollaisessa läpinäkyvässä pussukassa, joka on kyllä todella kätevä reissussa. Myös viime vuoden toukokuussa oli samanlainen pussukka ja se on päässyt käyttöön jo useammankin kerran. Nämä ovat hyviä, koska näkee heti, mitä ne pitävät sisällään. Itse kun pakkaan, niin pienempiä pussukoita saattaa tulla mukaan useampikin, enkä laita kaikkea yhteen tai kahteen isoon. Niitä on helpompi änkeä pienemmissä pakkauksissa matkalaukkuun vähän sinne sun tänne väliin.



Teemana tälle boxille olikin 'Go anywhere with beauty' eli matkusteluun sopivia juttuja olisi tiedossa.


Maui Moisture Hair Care Nourishing + Coconut Milk Shampoo (100 ml) & Conditioner (100 ml)
Kuiville hiuksille suunnatut shampoo ja hoitoaine merkiltä, joka on aina kiinnostanut, mutta en ole tullut ostaneeksi. Shampoo on varmasti loistava ja hoitoaineenkin luvataan olevan erittäin hoitava. Todella kivaa päästä testaamaan tämän laatikon myötä, näissä on aivan ihana tuoksukin. Päätin nyt ottaa nämä tulevalle reissullemme mukaan, joten tulivat todellakin sopivaan ajankohtaan. 


Ultrasun Lip Protection & Care Spf 30 (4,8 g)
Olipa kiva saada aurinkosuojallinen huulivoidekin. Minulla on nyt muutama spf 30 omaava huulivoide projekteissa mukana, joten tänä kesänä keskityn ensin niihin, koska ovat vanhempiakin. Jos ehdin, niin tämän korkkaan seuraavaksi. Tätähän voi toki käyttää talvellakin ja tämän pitäisikin olla erityisen hyvä suojaamaan huulia kuivumiselta tai UV-säteilyltä. Tämän luvataan olevan myös todella tehokkaasti kosteuttava huulivoide. 

Elemis Rehydrating Ginseng Toner (50 ml)
Elemiksen tuotteita on aina kiva saada. Ne ovat superkalliita, mutta myös superhyviä. Jokin aika sitten sain käytettyä yhden Elemiksen kasvoveden ja se versio oli loistava ja ihan varmasti tämäkin on. Tämän hellävaraisen tonerin pitäisi supistaa ihohuokosia sekä kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Lisäksi tämän pitäisi olla erityisen hyvä kuivaihoisille. Itsellänihän ei sellainen todellakaan ole, mutta luotan silti, että tätä tulee olemaan aivan ihana käyttää ja tekee hyvää iholle.

Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream (25 ml)
Tämä nyt ei varmasti esittelyjä kaipaa. Kun selvisi, että tämän kuun laatikosta löytyy tämä tuote, olin tietenkin superinnoissani. Tuoksu tässä vaan on niin taivaallinen, että voisin elää tällä tuoksulla. Tämänkin taidan ottaa reissuun. 


Invisibobble Spiral Sprunchie Hair Ring Meets Scrunchie 
Viimeisenä vielä hiuksille sprunchie, jonka sisällä on siis sellainen normaali spiraalimainen hiuslenksu, jollaiset tuli (ainakin joillekin) maaliskuun boxista. Tässä sellaisen päälle on vain laitettu tuollainen piristävä kangas. Nyt on näitäkin ihan riittävästi, mutta nämä ovat hyviä. Eivät yhtään kiristä, ja silti pitävät hiukset hyvin kiinni.


Aivan loistavat tuotteet ja todellakin sellaiset, mitkä voisi vaikka kaikki pakata reissuun mukaan. Kaikki ovat myös laadukkailta merkeiltä, joten ihan huippuboxi. Mukavaa toukokuun viimeistä päivää! Uskomatonta, että huomenna alkaakin jo kesäkuu... 

4 kommenttia:

  1. Kiva sisältö, olisin kelpuuttanut kaiken. Elemis ja hiustuotteet kiinnostavimmat, mulla kans pari pientä Bum Bumia ja mielellään kokeilen onko ne niin ihania kuin kehutaan! Läpinäkyvä pussukka on kyllä kätevä, ehkä ihonhoidolle mieluummin. Mulla on ollut meikeille iso läpinäkyvä niin se meni äkkiä likaiseksi eikä lähtenyt oikein puhtaaksi :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olivat kyllä keksineet hyvät tuotteet tähän toukokuiseen boxiin :) Bum Bum voide on aivan superhuippu tuote, joten ei kuin kokeilemaan! Normaalihinnalla en ole vielä viitsinyt kuitenkaan ostaa.. Joo, itsekin olen huomannut ettei tahdo oikein saada puhtaaksi noita pussukoita, jos likaantuvat. Senkin vuoksi kiva, että sai yhden uuden :D

      Poista
  2. Tässä oli kylä superhyvä sisältö! Itse pistin eteenpäin vain tuon Sprunchien :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin kivat tuotteet kyllä, etteivät kauaa pääse vanhenemaan :D Jopa hiuslenksu jää minulla käyttöön, mutta olen niitä aiemmin saaneita laittanut niin paljon eteenpäin, että täytyy välillä pitää itselläkin :D

      Poista