8.5.2023

Use 23 in 2023 Rolling Project Pan Update #1

Nyt tulisi vihdoin tilannetta Use 23 in 2023 Rolling -projektini kuulumisista, olen erittäin myöhässä tämän päivityksen kanssa. Tarkoituksena oli kirjoitella heti ensimmäisen kolmen kuukauden jälkeen, mutta nyt mennään jo toukokuussa. Tämä tilanne, minkä esittelen, on kuitenkin sieltä maaliskuun lopusta, koska kuvat on otettu silloin. Ei tässä nyt ole edes niin paljon tapahtunut tuon jälkeen kuitenkaan. 

Tarkoituksena tässä projektissa on siis käyttää vuoden aikana 23 tuotetta ja valitsin mukaan aluksi vain ihonhoitoa ja hajusteita. Kun näistä joku loppuu, otan tilalle meikkituotteen, mutta sen meikkituotteen tilalle en ota enää mitään. Tällaiseen kuvioon päädyin tällä kertaa. Tässä alkuperäinen 23 tuotteen kasa, mistä lähdin liikkeelle:


Ensimmäisen kvartaalin aikana sain kahdeksan tuotetta käytettyä:


Baylis & Harding Royale Garden Moisturising Hand Cream - Jasmine (30 ml)
Ziaja Protective Body Lotion (400 ml)
Ziaja Creamy Shower Soap (500 ml)
Yves Rocher Winter Apples (4,8 g)
Victoria's Secret Secret Escape Sheer Freesia & Guava Flowers Fragrance Mist (250 ml)
Maybelline Baby Lips Peach Kiss (4 g)
Polaar Ice Source Moisturizing Cream (20 ml)
Yves Rocher Mango Coriander Energizing Bath & Shower Gel (400 ml)

Tuotteet ovat kuvassa loppumisjärjestyksessä niistä enemmän loppuneiden tuotteiden esittelyissä.  Seuraavaksi, mitä olen ottanut minkäkin loppuneen tilalle:


Catrice HD Liquid Coverage Foundation - 002 Porcelain Beige (30 ml)

Tuo turkoosi viiva on lähtökohta, joten hieman olen tätä käytellyt. 


Too Faced Primed & Poreless Skin Smoothing Pressed Powder


Tämän olen joutunut pressaamaan uudestaan, koska pudotin lattialle. Tästä näkyi jo aika paljonkin kuitenkin pohjaa siinä vaiheessa, joten ei harmittanut ihan niin kovasti. Pressauksen jälkeen nämä kun yleensä loppuvat paljon nopeammin. 


By Terry Brightening CC Serum - 4 Sunny Flash (7 ml)

Tämä oli käyttämätön ja on osoittautunut aivan ihanaksi tuotteeksi.


Too Faced Extreme Lip Injection 1,5 g

Too Faced'n pullistavaa huulikiiltoa olin käytellyt ennen tätä projektia vain muutaman kerran, koska en vain kerta kaikkiaan muistanut sen olemassaoloa. Nyt olen pitänyt tätä esillä ja käyttelen melkein päivittäin. 


Laitetaan tähän nyt kuva loppuneesta huulivoiteesta, koska olen sellaisenkin näköjään ottanut (tuosta toisesta loppuneesta huulivoiteesta ei ole parempaa kuvaa). Vähän jopa kaivelin tätä, mitä ei aina kiinnosta tehdä.


Cle Melting Lip Powder Long Lasting Matte Lip & Cheek Tint (0,4 g)

Tämä sävyte oli korkkaamaton ja on todella pigmenttinen, joten tulee kestämään jonkin aikaa, ennen kuin saan käytettyä loppuun.


Maybelline Lifter Gloss - 002 Ice 

Täällä ei ole kovin paljon jäljellä, joten toivottavasti loppuu nopeasti ja saisin näin yhden huulikiillon taas käytettyä.


Essence Micro Precise Eyebrow Pencil - 1 Blonde (0,05 g)


Tämä oli käyttämätön ja sävy on ihan täydellinen.


Sleek MakeUP Hydrating Primer (20 ml)

Myös tämä pohjustaja oli korkkaamaton ja on myös aivan loistava tuote. En tiedä, miten kesällä, mutta vielä ainakin toimii hyvin. 

Tässä on kaikki projektiin mukaan päässeet kahdeksan meikkituotetta:


Näitä olen kaikkia käytellyt melko ahkeraan, joten tulevat näkymään pikku hiljaa loppuneissa tuotteissa.

Myös näitä seitsemää tuotetta olen ehtinyt käytellä edes jonkin verran projektin aikana:


Tony Moly Blackhead Steam Balm (30 g)
SVR Hydraliane Legere Instense Moisturising Cream (40 ml)
Formula 10.0.6 In The Deep Vitamin A Nourishing Retinol Serum (30 ml)
L'Oréal Pure Clay Exfoliating Cleansing Gel (150 ml)
Yves Rocher Naturelle Osmanthus EdT (75 ml)
Tigi Bed Head Control Freak (250 ml)
Victoria's Secret Pure Seduction Red Plum & Freesia Fragrance Mist (250 ml)

Näistä on tietenkin tähän päivään mennessä tuo SVR:n kasvovoide jo loppunut, koska se oli kuvanottohetkellä juuri leikattu kahtia. Myös Tony Molyn naamio on loppumaisillaan ja Tigiä sekä VS:n suihketta olen käyttänyt todella paljon, mutta muut kolme ovatkin sitten testailujen jälkeen olleet vähän paitsiossa. 

Näihin en ollut maaliskuun loppuun mennessä vielä ehtinyt tarttumaan:


Maybelline Baby Lips Dr Rescue Just Peachy (4 g)
Malibu Lipcare Mint Flavour 30 Spf (5 g)
Foamie Shower Body Bar - Papaya & Oat Milk (80 g)
James Read Gradual Tan Sleep Mask Tan Body (100 ml)
Yes To Tomatoes Detoxifying Charcoal Mud Mask (93 g)
Grown Alchemist Enzyme Exfoliant (75 ml)
Decleor Paris Aroma Solutions Energising Gel (150 ml)
Simple Micellar Cleansing Water (400 ml)

Ainoastaan Maybellinen huulivoide on päässyt huhtikuussa käyttöön ja heti, kun TonyMolyn naamio loppuu, korkkaan sekä Yes To:n että Grown Alchemistin naamiot. 


Tällaisella kasalla projekti on nyt siis jatkunut maaliskuun jälkeen. Uuden päivityksen yritän tehdä kesäkuun jälkeen. Toivotaan, että siinäkin on esitellä muutama loppunut tuote. 

Tähän projektiinhan kuului periaatteessa myös luomiväripaletin valinta joka kuukaudelle. Tarkoitus oli siis keskittyä yhteen palettiin kuukauden ajan, jolloin saisin niille vähän enemmän käyttöä vuoden aikana. Nämä kolme valitsin tammi-maaliskuulle:


Realher I Feel Beautiful Shadow Palette
Tarte Rainforest Of The Sea Volume II Eyeshadow Palette
Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

Tammikuu:


Realherin palettihan on mukana myös Yllätyslaatikkoprojektissani ja tämän haluan todellakin saada käytettyä ihan kokonaan loppuun. Yläkuva on siis tammikuun alun lähtötilanne ja alhaalla tilanne tammikuun lopulta. Tuo vaaleamman liilan värinen sävy selvästi pienentyikin tammikuun aikana, joten sain hyvää buustia ainakin sen sävyn loppumiseen. 

Helmikuu:



Tämä Tarten paletti taas näyttää lähes samalta kummassakin kuvassa, ja käyttelinkin tätä vain muutaman kerran ja melkein vain tuota vaaleinta säyvä. Keskityin enemmän tuohon tammikuiseen palettiin tässäkin kuussa. 

Maaliskuu:



Maaliskuussa oli muutama viikonloppureissu, joihin otin tämän mukaan ja käyttelinkin siellä. Myös kotona tuli muutamaan otteeseen tähän tartuttua, mutta eipä se tuosta erotu ainakaan näissä kuvissa. Kiva oli kuitenkin käytellä tätäkin palettia pitkästä aikaa. 

Päätin nyt lopettaa tämän osan projektia ainakin tältä erää tähän, joten uusia paletteja en ole enää valinnut. Minulla on yksittäisiä luomivärejä useampiakin eri projekteissa mukana ja haluan keskittyä niihin. Nämä paletit hieman häiritsivät niiden kuvioita, eikä edistystä tullut oikein missään, koska oli liikaa valinnanvaraa. Keskityn jatkossa nyt niihin ja käyttelen sitten rinnalla, mitä ikinä huvittaa. Katsotaan, palaanko näihin sitten myöhemmin tänä vuonna. Aivan mahtavaa viikon jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Hyvin edistytty, on näistä vaan mielenkiintoista lukea. Nuo Maybellinen Lifter Glossit on hyviä kiiltoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Näin on, tuo Maybellinen kiilto oli aivan ihana! Täytyy varmaan ostaa niitä lisää jossain vaiheessa.. :)

      Poista
  2. Todella hyvää edistymistä! Pressatut kyllä kuluu nopeammin, mikä on ihan hyvä, että saa nähdä edistymistä jälleen (ja nopeasti) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset <3 Kyllä, pressatut kuluvat paljon nopeammin. Onneksi kuitenkin sekin on keksitty :D Olen aika monta tuotetta hajottanut ja joutunut fiksaamaan... ;)

      Poista