30.4.2023

Glossybox huhtikuu 2023 + lahjaboxi

Huhtikuussa tuli Glossyboxilta niin vastustamaton tarjous, että vaikka olin vakaasti päättänyt himmata osteluita ja jättänyt monet upeat tarjoukset, boxit ja tuotteet välistä, mietin että samapa tuo. Yhden laatikon hinnalla sai yhden ylimääräisen ulkomailla ilmestyneen laatikon sekä Illamasquan luomiväripaletin kaupan päälle. Ajattelin, että tuolla hinnalla jos siellä extraboxissa on parikin hyvää tuotetta niin se on jo kotiin päin. Huhtikuun boxin sisällön osittain sekä paletin olin jo nähnyt, mutta siitä ylimääräisestä ei ollut hajuakaan.


Aloitetaan varsinaisesta huhtikuun laatikosta:


Tämä sisälsi viisi tuotetta sekä kaupanpäällisenä luomiväripaletin ja aloitetaan nyt sillä:




Illamasqua Unveiled Artistry Palette Eye Shadow Palette
Tämä paletti vaikutti olevan kuin itselleni luotu, sävyt ovat juuri kohdillaan ihan jokaista nappia myöten. Ylärivin kuusi sävyä ovat shimmerisiä ja alarivin kaikki mattaisia. Olen tätä jo testaillut ja tykkään! Tällä voi tehdä arkisen meikin tai hieman juhlavamman tai vaikka todella juhlavankin. Sävyt eivät ole liian pigmenttisiä, mikä on vain ja ainoastaan plussaa, ne sekoittuvat hyvin toisiinsa eikä puuteri varise poskille. Ihan täydellinen paletti siis, joten tulee pääsemään kovaan käyttöön. 


Monuskin Illuminating Primer Spf (50 ml)
Tällaisen samanlaisen, tosin erilaisella etiketillä varustettuna, olen saanut ennenkin Glossyboxista (05/2021) ja sattumalta otin sen juuri uusimpaan 50 Shades of Yellow/Gold -projektiini mukaan. Täytyy olla samaa tavaraa. Vielä en ole sitä korkannut, koska tässä on yksi toinen projektipohjustaja käytössä. Tässä tuotteessa on aurinkosuoja ja tämän pitäisi vähentää ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Lisäksi voide sisältää mm. hyalyronihappoa ja hoitavaa E-vitamiinia, joten ehkäpä kuitenkin tulee jo kesällä testattua. Iso on pakkauskin, joten kestää pitkään.   

Emma Hardie Plump & Glow Hydrating Facial Mist (30 ml)
Eli jo kolmas tällainen pullo, en tätä kolmatta vielä maininnut siinä, kun esittelin maaliskuun LF boxin. Ensimmäinen kappale tuli siis LF joulukalenterista. Nyt on ihan oikeasti, millä läträtä ja tämän myötä todellakin korkkasin sen ensimmäisen kappaleen käyttöön. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt. En tiedä, oliko hyvä meikkipäivä tai muuten vain hyvä päivä, mutta kasvot näyttivät paremmilta. Yritän nyt muistaa pitää tämän rutiineissani, niin oikeasti huomaa, onko tästä mihinkään.   

Diego Dalla Palma Water Resistant Eyebrow Pencil - 103 Brown
Aluksi luulin, että tämä on musta silmänrajauskynä, mutta tämä onkin ruskea kulmakynä. Sävy vaikuttaa ihan lupaavalta eli tämä olikin erittäin iloinen yllätys. Lisäksi tämän luvataan olevan vedenkestävä, joten kesään täydellinen.


Rituals The Ritual Of Sakura Instant Care Hand Lotion (70 ml)
No nyt on hajusteet kohdillaan. Tuntuu, että koko talo tuoksuu tältä. Minua ei haittaa ollenkaan, todella hyvä tuoksu. Luultavimmin myös itse voide on aivan loistava, koska näitä Ritualsin käsivoiteita on tullut käyteltyä muutamia ja ovat tehokkaita. Ehkä vähän liian rasvaisia, mutta hoitavat käsiä superhyvin, joten olen tullut näiden kohdalla siihen tulokseen, että se on pääasia. 

Kueshi Tropical Body Butter (75 ml)
Jotain olen tältä merkiltä ennenkin käyttänyt, mutta en saa mieleeni, että mitä. Olisiko tullut Goodieboxista joskus jotain..? Tämä on kuitenkin vartalovoi, jossa on sinetti päällä, joten en viitsi korkata ja tuoksutella. Tuoksun pitäisi kuitenkin olla jotain trooppista. Tämä ehkä säästyy syksyyn, koska sisältää mm. öljyjä ja mikäli siihen voi luottaa, että voi on hieman paksumpaa kuin vain voide olisi niin sopii paremmin kylmemmille ilmoille. 


Todella hyvä boxi, tykkäsin erittäin paljon. On niin kiva saada tällaisia käyttökelpoisia tuotteita, vähän erilaisia ja vähän ehkä kalliimpiakin. Eivät mene rahat kankkulan kaivoon. Tämän kaiken sitten vielä tietenkin kruunasi se yllätyslaatikko:


En siis meinannut housuissani pysyä. Odotin niitä paria hyvää tuotetta, mutta täällähän ovat suurinpiirtein kaikki sellaisia, että en malttaisi odottaa käyttönottoa. Harmittavasti esitelapun QR-koodi ei enää toiminut, enkä Golden Hour -teemallakaan löytänyt vastaavaa. Muistaakseni tämän pitäisi kuitenkin olla Ruotsin boxi ja ruotsiksi tuossa esitteessä myös kehotetaan avaamaan se vanhentunut QR-koodi, joten ehkäpä pitää paikkansa. Tämä siis sisälsi seuraavaa:


Pixi Rose Water & Green Tea Makeup Fixing Mist (30 ml)
Nämä Pixin suihkeet ovat aina vetäneet puoleensa, mutta kun kaikenlaisten kasvosuihkeiden käyttö on omalla kohdalla vähän niin ja näin, en ole viitsinyt ostaa varastoon vanhentumaan. Kuitenkin aivan huippua, että pääsen tämän boxin myötä nyt tätä jossain vaiheessa testailemaan. Tällaista suihketta siis oikeasti joskus tuntuu kaipaavansa, mutta ihoni on niin rasvoittuva, että monesti jätän suosista kuitenkin välistä. Siis olenhan toki törmännyt niihin hyviinkin suihkeisiin, joita voi huoletta käytellä. Toivotaan, että tämä on sellainen. 

Bellápierre Banana Setting Powder - Light (6,5 g)
Onneksi tämä ei näytä siltä Bellápierren keltaiselta banaanipuuterilta, joka on muka itselläni parasta aikaa yhdessä projektissa mukana, mutta jonka käytöstä vain ei tule mitään. Olen sellaisen aikoinaan yhden jo käyttänyt ja se oli kovan työn takana. Tässä pakkauksessa puuteri ainakin näyttää normaalimmalta, joten jospa sitä voisi oikeasti käytelläkin ilman, että keltainen puskee liikaa läpi. Näyttää kyllä ehkä jopa vähän tummalta, joten jospa aurinkopuuterina? No, täytyy korkata jossain vaiheessa ja testata. 


Origins Ginzing Glow-Boosting Mask (15 ml)
Seuraavana naamio Originsilta, aivan mahtavaa! Todellakin pääsee käyttöön ja tätä kehotetaan käyttämään päivittäin, joten tämähän ei siis kauaa vanhene. Tämä on mm. C-vitamiinia sisältävä geelinaamio, jonka pitäisi kosteuttaa ja kirkastaa ihoa sekä antaa sille hehkua. On varmasti kiva maski.

CeraVe Moisturizing Lotion (20 ml)
Ja jälleen yksi tuote, jota on erittäin kiva päästä testaamaan tämän laatikon myötä. En ole tämän merkin tuotteita itselleni ostanut, ainoastaan tyttärille, mutta olen kyllä heidän omiansa vähän kokeillut, joskin en voiteita, ainoastaan putsareita. Itselläni on aina niin pitkä jono kaikennäköistä, joten en ole päässyt ostosasteelle CeraVen kanssa, mutta jos tämä on huippuvoide, miksi en ostaisi joskus lisää, koska tätä on helppo saada. 


Nivea Cellular Luminous AntiDark-Spot Eye Treatment (15 ml)
Seuraavaksi täysikokoinen sy-voide Nivealta. Minulla on sy-voiteet hupenemaan päin ja ne ovat yleensä niin kalliita ostella, joten tämä on todellakin enemmän kuin tervetullut. Ja hupenemaan päin tarkoittaa, että niitä on kyllä muutamia korkkaamattomia laatikossa. Saattaa siis päästä käyttöön vasta pitkän ajan päästä, mutta taatusti pääsee. Tämän pitäisi vaalentaa tummia silmänalusia, kosteuttaa, vähentää silmäpusseja sekä pienentää pieniä juonteita ja ryppyjä. Täydellinen sy-voide siis.  

L'Occitane Dry Skin Hand Cream (30 ml)
Viimeisenä vielä ihanainen L'Occitanen käsivoide. Tätä olen käyttänyt ennenkin ja on huippulaatua, erittäin tervetullut tämäkin voide siis. Tämä on vähän paksumpaa, joten käyttö saattaa siirtyä syksymmälle, vaikka ei minulla edelleenkään ole kaaos näiden käsivoiteiden kanssa. Tuntuu, että koko ajan niitä saa ostella lisää, mutta tätä ainetta vain kuluu niin paljon.   


Tämä ylimääräinen yllätysboxihan oli aivan loistava, superhyvä. Täällä ainoastaan banaanipuuteri on vähän siinä ja siinä, mutta sekään ei taida olla se perinteinen keltainen, joten jospa olisi huipputuote sekin. Muut ainakin ovat, eikä kaduta pätkääkään, että menin Glossyboxin taas tilaamaan. En ole tätä vielä perunut, ajattelin katsoa nyt vähän aikaa, miten homma etenee. Tämä uusi alku oli ainakin lupaava. Hauskaa Vappua!

6 kommenttia:

  1. Mulle tuli sama setti kun käytin tämän tarjouksen! Luulin että tuo yllätyslaatikko on tyyliin edellisen kuukauden boxi mutta olikin näin hyvä setti täynnä huipputuotteita! Mulla on rasvoittuva iho ja tuo Pixin suihke on ihan tosi hyvä <3 kannattaa testata! Tykkäsin myös sy-voiteesta, mielenkiintoinen ja L`Occitanen käsivoide on vaan huippu. Kivasti paljon kaikkea uutta testattavaa eikä tuo huhtikuun boksikaan huono ollut, luulin itsekin ensin kajaliksi ja olin että ei, mutta olikin kulmakynä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin positiivinen yllätys, kerrankin! <3 Molemmat boxit aivan huippuja, täynnä ihanuuksia ja paljon uutta testattavaa :) Aivan mahtavaa, jos tuo Pixi toimisi myös itselläni! En ole vieläkään testannut. On pienessä pullossakin, joten olisi helppo ottaa reissuun mukaan. Sama juttu tuon kajaalin kanssa :D Mietin, että ei, eiii taas uutta rajauskynää!! :D Mutta tuo kulmakynä tulee ihan varmasti käytettyäkin :)

      Poista
  2. Minäkin katselin samaa hyvää tarjousta, mutta jotenkin tulin siihen tulokseen, että tilausjakson tulisi olla pitempi kuin kuukausi kerrallaan tehtävä, että olisi saanut nämä kaupanpäälliset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmin paikka! Onneksi heiltä tulee näitä aika hyviä tarjouksia aina silloin tällöin! Tällä kertaa vain todellakin yllätti se, kuinka huippu tuo lahjalaatikko oli, koska muutaman kerran aikaisemmin ne yllätyslahjat ovat olleet aika plaah-juttuja.. Ehkä he ovat ottaneet niistä opikseen ;)

      Poista
  3. Aikas hyvä sisältö tuossa lahjaboksissa! Olisin itse varmaankin jättänyt kaikki muut itselleni, paitsi tuon banaanipuuterin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin hyvä sisältö, että Glossybox pääsi yllättämään :) Samaa tässä itsekin vielä jännitän, että onko tuosta banaanipuuterista mihinkään vai ei, en ole vieläkään sitä korkannut... ;)

      Poista