17.4.2023

Nightmare on Panning Street Round 2 Update #2

Heti perään Nightmare on Panning Street -projektini kuulumisia. Tämä on ehkä lempiprojektini, koska tähän liittyviin teemoihin on kiva mietiskellä tuotteita. Mukaan saattaa päätyä uusiakin juttuja ja myös sellaisia, joita ei muuten projekteihin mukaan ottaisi.


Tämän projektin ovat kehitelleet Valerie ja Ceylan ja nyt mennään jo toisella kierroksella. Vaikka tämä on lempiprojektini, luultavimmin lopetan tämän siihen, kun olen käynyt kaikki uudet sekä päivitetyt teemat lävitse. Tämän päivityksen jälkeen, jos oikein laskin, olisi teemoja jäljellä vielä 12. Tämä ei ole siis ihan heti kuitenkaan loppumassa, koska yritän päästä myös niiden tuotteiden kanssa tavoitteeseen.

Projektissa on mukana 13 tuotetta ja näiden kanssa jatkoin viime päivityksen jälkeen:


Näistä olen viime päivityksen jälkeen päässyt kuuden kanssa tavoitteeseen:


Neljä ensimmäistä on käytetty kokonaan ja kahta viimeistä käyttelin 50 kertaa. Tilalle valikoitui seuraavat tuotteet: 


Revuele Revox Just Vitamin C Antioxidant Serum (30 ml)
Nib+Fab Purify + Clear Niacinamide Primer (30 ml)

Olipa kiva saada käytettyä tämä Revuelen C-vitamiiniseerumi. Se ei tuntunut tekevän iholleni yhtään mitään ja oli vanhin seerumini. Tuote oli mukana teemalla Re-animator - A serum.

57. The Strangers - An item that's a stranger to you/you've never used
Tilalle otin tähän teemaan hyvin sopivan, juuri ostetun Nib+Fabin pohjustajan, joka vaikuttaa hieman oudolta noin muutenkin siis sen lisäksi, että on itselleni outo. En oikein tiedä, miten tätä pitäisi käyttää, enkä ole tähän vielä juuri tarttunutkaan. Primeriksi tämä on liian juoksevaa, mutta sellaisena tätä kai pitäisi käytellä. Mielestäni tämä menisi myös ennemminkin seerumina.


Avant Hydrolyzed Collagen Lecithin Erythritol Retinol Ribo Nucleic Age Radiance Collagen Intense Radiance Activator Serum (30 ml)
Mac Lipstick - Pervette

Avantin seerumi oli mukana teemalla Candyman - A product with such a long name that it takes you 5 times to say it OR a candy related product ja tällähän on aivan käsittämättömän pitkä nimi. Tykkäsin kuitenkin tästä tuotteesta ja oli kiva tämän projektin myötä päästä sitä käyttelemään, vaikka taisi mennä muutaman muun ohi jonossa.

58. Triangle - A never ending product
Avantin tilalle valikoitui Macin huulipuna. Otin sen tähän teemaan, koska en edes muista, koska olen viimeksi saanut huulipunan käytettyä. Huulikiiltoja ja -voiteita kyllä, mutta punia en. Tämä osoittautui kuitenkin aivan huipputuotteeksi, minkä olin täysin unohtanut, vaikka olenkin tätä joskus aikoinaan käytellyt paljonkin. Ne 50 kertaa, jotka päätin tätä käyttää, tuli aika nopeasti täyteen. Alempana on tästä aloitus- ja lopetuskuvaa.


Beauty Pro Pink Clay Sheet Mask
Kure Bazaar Nail Lacquer - Green Love

Maski oli mukana teemalla A Nightmare on Elm Street - Something that you have to cut into to finish/use. Vihdoin sain tämän käytettyä pois, on tullut yli puoli vuotta sitten LF Beauty Boxista.

59. The Evil Dead - A tree/forest themed item
Eipä tähän teemaan tullut mitään muuta mieleen kuin että jotain vihreää pitäisi löytää. Päädyin sitten tähän kynsilakkaan, jota haluaisin saada käytettyä kolme kertaa. Kuulostaa vähältä, mutta tähän vuodenaikaan käyttäisin mieluummin muita sävyjä. 


Garnier Respons Restoring Honey The Milk Hair Mask
Nivea Rich Caring Shower Oil (200 ml)

Garnierin hoitoaineen halusin käyttää loppuun (sitä oli jo jonkin verran käytetty) ja onneksi se onnistui suhteellisen lyhyessä ajassa. Tämä ei nimittäin ollut parhaasta päästä hoitoaineita. Tämä oli mukana teemalla Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street - A haircare product. 

60. Psycho - An item you use in the shower
Olisin voinut ottaa tähän heti toisen hiusnaamion perään (niitä riittää), mutta päädyin kuitenkin Nivean suihkuöljyyn, jonka olen ostanut monta kuukautta sitten muistaakseni Keskisiltä. En ole täällä blogissa tätä ostostani näköjään kuitenkaan esitellyt. Tämä oli korkkaamaton, mutta olen tästä jo noin puolet ehtinyt käyttää. Tämä on ollut kiva kylmemmillä ilmoilla ja tuoksu on aivan ihana.


Nars Soft Velvet Loose Powder - Snow (10 g)
I Heart Revolution Bronzer Wardrobe Bronzer Collection 

Narsin puuteria sain vihdoin käytettyä sen 50 kertaa:


Sitä on ehkä puolet vielä jäljellä. Tämä oli mukana projektissa teemalla 
Sleepaway Camp - A product that wasn't what you expected ja voin edelleen sanoa samaa. Jostain syystä tämä vaan ei toimi. Vähän aikaa näyttää hyvältä, mutta sitten tämä jotenkin katoaa iholta. Ei auta vaihtaa pohjustajaa tai meikkivoidetta, sama juttu joka kerta. Eikä auta meikinkiinnityssuihke tai sen poisjättäminen. Tulipahan käyteltyä, katsotaan, mitä teen noilla lopuilla. Käyttelen varmaan sellaisina päivinä, kun ei ole niin väliä, miltä näyttää.

61. The Changeling - Something that bounces from project to project


Tämä paletti on todellakin ollut monessa projektissa mukana. Tällä kertaa mukaan valikoitui tuollainen 2-sävyinen käyttämätön nappi, josta haluan saada pohjan esille. Aluksi ajattelin käyttäväni tämän kokonaan, mutta minulla on kaksi muutakin aurinkopuuteria työn alla, joten pohja saa riittää. 


Mac Lipstick - Pervette
Lumene Sisu Defend & Replenish Antioxidant Mist (100 ml)

Macin huulipunaa sain siis käytettyä 50 kertaa ja se tapahtui melko nopeasti, koska puna on aivan täydellinen:


Tämä lyheni selvästi, vasemmalla siis lähtötilanne ja oikealla, miltä näyttää tänä päivänä. Tämä oli mukana teemalla Triangle - A never ending product. Tosin tämän kohdalla nyt vaikuttaa siltä, että tämän saattaisin saadakin joskus käytettyä loppuun. Todella huoleton käyttää ja sävy on täydellinen.

62. The Babadook - Something with a weird name or an item that is hidden in the deep dark recesses of your drawer
Tähän teemaan nyt olisi löytynyt vaikka mitä. Koska tässä projektissa mukana olevan Weledan kasvosuihke on loppumaisillaan, päädyin kuitenkin lopulta tuohon Lumenen vastaavaan, jospa saisin tämänkin käyteltyä vihdoin pois. On todellakin ollut piilossa laatikossani, koska nämä kasvosuihkeet ovat itselleni jotenkin niin hankalia käytettäviä. Kesällä tätä varmasti kuitenkin menee, jos säilyttäisin tätä vaikka jääkaapissa. 

Näillä tuotteilla nyt jatketaan:


Näissä on kolme, joiden kanssa takkuaa ja pahasti eli todellakin tuo ColourPopin highlighter, mutta myös Carli Bybelin paletista mukana oleva luomiväri ja uusi tulokas Nib+Fab. Niiden kanssa pitäisi vähän ryhdistäytyä. En tälläkään kertaa esittele näiden muiden tilannetta, vaan palaan asiaan, kunhan olen saanut ne käytettyä. Seuraava päivitys tulee taas, kun olen päässyt näistä kuuden kanssa tavoitteeseen. Kivaa viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Garnierin hiusnaamio oli kyllä aika turha, oman kokemuksen mukaan :D Ei tuntunut tekevät oikein mitään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli niin turha! Ja minulla on niitä vielä toinen jäljellä, tosin eri tuoksussa, mutta on varmaan samaa tavaraa... Ei tehnyt yhtään mitään :(

      Poista