28.4.2023

Loppuneet tuotteet joulukuu 2022

Vihdoin olisi vuorossa viime vuoden viimeiset loppuneet tuotteet. Meni tähän muutama kuukausi. Kuten marraskuussa, joulukuussakin tuli käytettyä paljon minituotteita, joita olin sekä korkkaillut reissullani että näköjään useampi Yves Rocherin joulukalenterinkin tuote. 


Tuolla vilahtaa myös muutama ikivanhus, joiden loppumiseen olen joka kerta niin tyytyväinen. Eikun asiaan..


Yves Rocher Repair Damaged Hair Balm Shampoo
(Yves Rocher joulukalenteri 2022)
Tämä oli itselleni ehkä liiankin hoitava shampoo, koska hiukseni tuntuivat rasvoittuvan todella nopeasti tämän käytön aikana (en pistä hoitoaineen piikkiin). Muuten tätä oli kiva käyttää, koska vaahtosi hyvin ja tuoksu oli aivan ihana. (4/5)

Umberto Giannini Scalp Scrub (LF Beauty Box 07/2022)
Tätä yritin muistaa käyttää kerran viikossa siitä lähtien, kun tämä tuli LF Beauty Boxista. Useimmiten kyllä muistin. Hieroin tätä kosteaan hiuspohjaan ja annoin vaikuttaa vähintään 15 minuuttia ja sen jälkeen pesin shampoolla hiukset. Aika hyvin ne pienet partikkelit sieltä katosivat shampoopesun mukana pois. Tämä oli aivan ihana tuote, hiuspohja on mielestäni voinut erittäin hyvin ja tämä (ja nykyinen hiuspohjakuorinta) saattaa olla syynä siihen, että jotkin shampoot tuntuvat nykyään liian hoitavilta. Tässä oli niin ihana tuoksukin ja ainoa huono puoli oli tuo, että piti antaa vaikuttaa hiuksissa ennen niiden pesua. Haluaisin hoitaa kaiken siinä samalla iskulla suihkussa. Silti, tämä oli aivan huipputuote. (5/5)

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Spray Conditioner (ostospostaus)
Tämä on ollut pitkään luottotuotteeni, joka tekee hiuksista supersileät ja sähköttömät. Aina välillä eksyn käyttelemään muita, mutta tämä on edelleen parhaita, mihin olen törmännyt. Minulla on vielä yksi näitä varastossa vähän erilaisessa pullossa, mutta se saa odottaa vuoroaan, koska yritän tässä välissä käytellä jälleen toisia tuotteita pois. (5/5)


Belif Moisturizing Eye Bomb
(ostospostaus)
Superhyvä sy-voide, yksi parhaista ikinä. Tämä kosteutti ihanasti ja sen huomasi aivan selvästi, kuinka hyvää tämä iholle teki. Tämä oli ehkä vähän geelimäistä, melko paksuhkoa voidetta, joka oli ehkä jopa liikaakin sinne helteeseen, mihin tämän pienen kokonsa vuoksi pakkasin mukaan. Loppuun käytin kuitenkin kotona ja tänne kylmään oli aivan huippu. Tätä haluaisin ehdottomasti lisää, joten on yritettävä pitää muistissa. (5/5) 

Kocostar Princess Eye Patch (ostospostaus)
Näissä sy-lappusten päällimmäisissä lappusissa oli alkuun liikaa seerumia, joten ne yrittivät valua poskia pitkin pois. Purkin pohjaa kohden pysyivät kuitenkin silmänalusilla paremmin. Pidin näitä jääkaapissa, joten piristivät kivasti ja tuntuivat tepsivän silmäpusseihini, jotka joskus aamulla herätessä sieltä häiritsevästi pilkottavat. Nämä olivat melko edulliset, joten siinä mielessä voisin ostaa parempien puutteessa lisääkin. (4/5)


Jorgobé Hyaluronic Serum
(ostospostaus)
Aivan ihana hyaluronihapposeerumi, josta ihoni tuntui tykkäävän. Käyttelin tätä aamuisin, oli todella ohutta ja juoksevaa ja imeytyi ihoon nopeasti. Todella piristävä tapaus sekä mielelle että iholle. (5/5)

Skin Treat Brightening Vitamin C Face Elixir (Kicks joulukalenteri 2021)
Yleensä en ole saanut oikein mitään irti C-vitamiiniseerumeista, mutta tätä oli kyllä ilo käyttää. Käyttelin yövoiteen alla ja tämä kivasti raikasti ja piristi ihoa. Tässä oli aivan ihana tuoksukin, joten ehkä sekin vaikutti jotenkin mielikuvaan tämän tehoista. Tämä myös imeytyi nopeasti. Tykkäsin todella paljon. (5/5)  


Yves Rocher Elixir Botanique Repairing Anti-Pollution Care
(Yves Rocher joulukalenteri 2022)
Tämän pienen 7 ml voiteen käyttelin kokonaan kaulani iholle. Olen aikaisempien kokemusteni perusteella satavarma, että tämä ei olisi kasvoilleni sopinut ja kaipaahan se kaulan ihokin kosteutusta. Toimi siinä oikein hyvin. (4/5)

Yves Rocher Elixir Botanique Recovery Sleeping Care (Yves Rocher joulukalenteri 2022)
Tämän taas käyttelin yövoiteena ja tykkäsin. Yövoiteen kohdalla on melkein se ja sama, miten se ihoon imeytyy. Tätä oli tuoksunsa puolestakin kiva käyttää ja tuntui myös hoitavan ihoa. (4/5)

Bondi Sands Daily Moisturising Face Spf 50+ (LF Beauty Box 05/2022)
Tämän tuotteen pakkasin marraskuiselle reissullemme mukaan ja tämä oli aivan huippu. Koostumus oli hyvä, imeytyi ihoon, pystyi käyttämään meikin alla eikä päästänyt ihoani palamaan. Käytin tämän joulukuussa kotona loppuun päivävoiteen tavoin. Huipputuote, jota voisin todellakin ostaa lisää. (5/5)

Emma Hardie Protect & Prime Spf 30 (Feelunique joulukalenteri 2021)
Tämän tuotteen korkkasin myös reissullamme, koska tässä oli noinkin korkea aurinkosuojakerroin. Käyttelin tätä edellisen kanssa vuorotellen, joten senpä vuoksi kumpikaan ei sitten reissun päällä loppunutkaan. Tässä oli aivan ihana tuoksu, mutta itse voide oli todella paksua, eikä tahtonyt imeytyä ihoon. Niinpä tämä ei todellakaan sopinut meikin alle, joten käyttelin yksistään. Eipä siellä reissussa nyt päivisin meikattua juuri tullutkaan. Plussaa siitä, että kasvoni eivät palaneet, mutta väriä niihin kyllä tuli. (3/5)

Lixirskin Universal Emulsion (Feelunique joulukalenteri 2021)
Tämä oli monitoimituote, mitä olisi pystynyt käyttämään ihan mihin vain ja miten vain. Koska itselläni varsinaiset yövoiteet ovat edelleen melko vähissä, päädyin käyttämään tämän siihen. Ihan hyvin toimi, tätä oli kiva levitellä ja tuoksukin oli mieluisa. En nyt ryntäisi ostamaan tätä lisää, mutta oli ihan perushyvä. (4/5)


Farmacy Green Clean Makeup Meltaway Cleansing Balm - Peach Thyme
(ostospostaus)
Vihdoin raaskin käyttää yhden näistä Farmacyn puhdistusvoiteista ja valitsin persikkaversion. Tässä oli kiva tuoksu ja itse puhdistusaine oikeasti sulaa kasvoille ja puhdistaa aivan superhyvin. Tämä on Elemiksen kanssa parhaita puhdistusvoiteita, mihin olen törmännyt. Olisin ostanut vuoden 2022 joulun trion myös, mutta ei tullut missään nettiputiikissa vastaan. Ehkä vaan parempi niin... (5/5)

Sand & Sky Australian Emu Apple Super Bounce Mask (Glossybox 03/2022, mukana Nightmare on Panning Street -projektissani)
Tästä ei valitettavasti riittänyt kovin moneen käyttökertaan, mutta silti ehti huomata, kuinka huippumaski tämä oli. Tämä selvästi silotti ihoa, pehmensi, kirkasti ja kosteutti sitä. Tämä oli myös helppo pestä pois. Oli todella kiva positiivinen yllätys. (5/5)

Wander Beauty Lift Off Purifying And Brightening Peel Off Mask (Boxycharm 03/2019, mukana Yllätyslaatikkoprojektissani)
Vihdoin tämä loppui, oli kyllä niin superriittoisa tapaus, tätä on käytetty erittäin pitkään. Vaikutti silti olevan ihan voimissaan, en huomannut tehoissa tai tuoksussa mitään ihmeellistä. Tämä oli kivan metallisen pinkin värinen kasvoilla, kuivahti n. 15 minuutissa ja poisrepiminenkin oli melko kivutonta. Tämän jäljiltä iho oli selvästi paljon tasaisemman ja siloisemman oloinen. Tykkäsin käyttää tätä, joten ikävä tulee, mutta oli jo aika saada tämä pois pyörimästä. (5/5)


Yves Rocher Wonderful Shea Ultra-Rich Shower
(Yves Rocher joulukalenteri 2022)
Tämä oli todella voidemainen suihkari, jonka tehot olisi varmasti huomannut paremmin hieman isommassa pullossa. Tuntui kosteuttavan ja tykkäsin tällä kyllä pestä. Tuoksuhan oli joulun kausituoksuja, mutta ei mielestäni mitenkään ihmeellinen. (4/5)

Yves Rocher Wonderful Shea Repair Body Lotion (Yves Rocher joulukalenteri 2022)
Samaa sarjaa edellisen kanssa, mutta vartalovoide. Tämä vaikutti superhyvältä, kosteutti ihoa todella tehokkaasti. Voisin ostaa täysikokoisenakin, mutta eri tuoksussa. (4/5)

Yves Rocher Juicy Berries Bath & Shower Gel (Yves Rocher joulukalenteri 2022)
Tämä marjainen tuoksu oli mielestäni ehdottomasti paras viime joulun kausituotteista. Silti se ei ollut niin mukanaan vievä, että olisi täytynyt tilata lisää. Tykkäsin kyllä tästä suihkugeelistä erittäin paljon. (4/5)

Bubble T Watermelon Body Scrub (LF Beauty Box 06/2022)
Tässä oli tosi vähän niitä kuorivia partikkeleita ja lisäksi tämä oli kovin öljyinen, mutta nämä asiat silmällä pitäen tämä oli ehkä paras ajankohta käyttää tämä kuorinta. Oli kyllä vähän liiankin vaatimaton, mutta tuoksu oli ihan kiva. Ehkä sekin vähän keinotekoinen, mutta menetteli kyllä. (2/5)


Yves Rocher Melting Orange Shower Gel
(ostospostaus)
Otin tämän jouluisen tuotteen joulukuuksi käyttöön ja melkein riittikin koko kuukaudeksi. Tämä on vuoden 2021 kausisarjaa ja niin ihana suihkugeeli kuin olla ja voi. Tässä oli aivan taivaallinen tuoksu, joten jos tätä olisi ollut viimekin vuonna, olisin ostanut lisää. Valitettavasti tätä sarjaa ei enää varastoistani löytynyt kuin huulivoiteen muodossa tässä vaiheessa ja sekin on jo käytetty. (5/5)

Dove Nourishing Secrets Body Lotion Spray
Talvi oli ehkä väärä vuodenaika käytellä tämä suihkepullo, koska ei ollut kovin kosteuttavaa. Kyllä tämä jonkin verran auttoi ja miedosta kookoksen tuoksusta tykkäsin myös. Lisäksi tämä suihkepullo on hyvä, koska voidetta on todella helppo laittaa. (3/5)


Yves Rocher Mango Lip Balm
(ostospostaus)
Tämä oli hyväntuoksuinen huulivoide, mutta ei tämä kovin hoitava ollut. Koko ajan täytyi olla lisäämässä. Tässä oli parasta ennen päiväys 10/2022, mutta en usko sen vaikuttaneen tämän tehoihin, vaan vaikutti olevan edelleen maksimitehoissaan. (3/5)

Baylis & Harding Royale Garden Moisturising Hand Cream - Peach (ostospostaus)
Väkisin käyttelin tämän pois, koska halusin näistä mahdollisimman nopeasti eroon. Näitä oli alunperin seitsemän ja enää oli vain yksi jäljellä tämän jälkeen ja sekin onneksi loppui tammikuussa. Nämähän eivät ole mistään kotoisin noin hoitavuuden puolesta, mutta tässä tapauksessa oli todella ihana tuoksu. (1/5)

Rituals The Ritual Of Mehr Recovery Hand Balm (ostospostaus)
Tämän sarjan tuoksu on vaan niin ihana, mielestäni yksi parhaita Ritualsin tuoksuja. Tämä käsivoide oli myös todella hoitavaa ja siksi käytinkin tämän öisin ja nimenomaan talvella. Hieman sen imeytymisen kanssa oli ongelmia, mutta olen oppinut jo sietämään sitä näiden Ritualsin käsivoiteiden kohdalla. Tätä nimenomaista kappaletta oli kivasti vielä toinen laatikossa jäljellä tässä vaiheessa, mutta sen päättikin sitten koira laittaa uuteen uskoon, siitä myöhemmin sen kuun loppuneissa. (5/5)

Erisan Täyteläinen Jalkavoide
Tämän hajusteettoman jalkavoiteen ostin jollain kauppareissulla, kun oli jalkavoiteesta pulaa. Onneksi ostin, koska tämähän oli loistava. Tämä onkin suunnattu erittäin kuivalle iholle ja todellakin toimi. Piti jalat siloisina. Tämä oli tylsän hajusteeton, mutta eipä se jalkavoiteissa nyt haittaa, vaikka tuoksua ei olekaan. (5/5)


Calvin Klein CK One Summer
Tämä oli unisex-tuoksu, joka pullon suusta tuoksuu todella hyvältä. Siksipä tämän joskus jostain alesta ostinkin. Jonkin ajan jälkeen totesin kuitenkin, että tämä muuttuu ihollani todella oudon tuoksuiseksi, joten tämä päätyi huonetuoksuksi ja on ollut käytössä vaikka kuinka pitkään - monen monta vuotta. Oli riittoisaa, koska vain pieni suihkautus riitti, että tuoksu meni luihin ja ytimiin. Kiva saada tämä pois ja vihdoin uusi huonetuoksu tilalle. (1/5)

Victoria's Secret Strawberries & Champagne Fragrance Mist 
Jälleen yksi VS:n suihke vähemmän ja onneksi sain käytettyä tämän hyvän sään aikana eli ennen kuin menisi pilalle (kuten syyskuussa). Tässä oli todella voimakas ja makea tuoksu, mutta niin ihana, että melkein ikävä tulee. Näiden tuoksuthan järjestään myös pysyvät ihollani. Viimeiset kaksi VS:n suihketta otinkin sitten tämän vuoden projektiini mukaan ja edistystä on tapahtunut, joten pian näitä ei täällä enää vilahtele. (5/5)


Viimeisenä vielä parit Lumenen näytteet: Balancing Light Moisturizer ja Daily Serum ja tykkäsin kummastakin. Seerumi oli kivan raikas ja kosteusvoide antoi selvän mattapinnan iholle. Jos vaan ikinä pääsen kasvovoiteideni kanssa siihen asti, että täytyisi ostaa lisää, voisin tuota testatakin, koska vaikutti lupaavalta. Ihanaa pitkää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Onpas paljon loppuneita :D Miulla odottelee tuo Bubble T -kuorinta laatikossa, vähän arvelinkin, että ei varmasti kovinkaan spesiaali ole tuotteena. Ritualsin Mehr -sarja on omakin suosikkini! Toisena se Amsterdam, mutta sitä ei taida olla kuin heidän verkkokaupassa myynnissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulukuussa tuli kalentereista niin paljon uusia tuotteita, että onneksi niitä muutama menikin :D Juu, Bubble T oli melkoisen surkea kuorintana, jos haluaa vähän enemmän ytyä..
      Mehr-sarja on aivan ihana! <3 Ja sellainen ympärivuotinen tuoksu. En ole tuota Amsterdamia ikinä muistaakseni tuoksutellutkaan! Nytpä heräsi mielenkiinto! :)

      Poista