24.4.2023

Lookfantastic Beauty Box maalis- ja huhtikuu 2023

Yhdistän jälleen maalis- ja huhtikuun LF-laatikoiden esittelyn, vaikka näin näistä postauksista hieman pidempiä tuleekin. Kummatkin boxit saapuivat hyvissä ajoin ja muutamaa tuotetta olen jo ehtinyt testailemaankin.

Molemmat laatikot tulivat jälleen tuossa pahvisessa pakkauksessa, mistä uudistuksesta tykkään edelleen. Tämän myötä boxit vain tuntuvat niin niin kevyiltä, että tulee ihmeteltyä, onkohan siellä nyt kaikki, mitä pitää. 

Maaliskuu:


Maaliskuussa tuli seitsemän tuotetta, mikä on paljon. Tosin yksi on pieni näyte, mutta sitäkin upeampi sellainen. Meikkejäkin löytyi kaksin kappalein ja aloitetaan niistä:


Wet n Wild Coloricon Nude Awakening Eye Shadow Palette (10 g)
Physicians Formula Rosé All Day Petal Glow - Freshly Picked (9,2 g)


Wet n Wild Coloricon Nude Awakening Eye Shadow Palette (10 g)
En omista ainoatakaan Wet n Wildin palettia, vaikka näitä on kehuttu siellä sun täällä ja vaikka miten päin, joten tämä oli todella mahtava yllätys. Tämä oli jo minulla yhdellä viikonloppureissulla mukana ja on erittäin upeat ja sopivat sävyt sekä laadukkaan oloinen paletti. Tälle tulee varmasti enemmänkin käyttöä juuri pienen kokonsakin vuoksi, koska on helppo ottaa reissuille mukaan. Aivan mahtava tuote saada laatikosta.


Physicians Formula Rosé All Day Petal Glow - Freshly Picked (9,2 g)
Tässä highlighterissa oli ihana ruusun tuoksu ja kuinka mahtavaa saada Physicians Formulan tuote! Sävy vaikutti kuitenkin hieman liian tummalta ja muutenkin tuossa on niin paljon tuotetta, että päädyin antamaan tämän suosista jo eteenpäin. En olisi saanut ikinä tätä käytettyä, kun ne edellisetkin korostussävyt vain suurinpiirtein makoilevat laatikossa.  


Yves Saint Laurent Black Opium EdP 
Pieni näyte YSL:n suosittua hajuvettä ja tästä olen superinnoissani. Olen moneen otteeseen hiplannut tätä hajuvesihyllyillä, mutta hintaansa nähden en ole kokenut tätä niin erityiseksi. Nyt saan tämän myötä testailla vähän paremmin ja ehkäpä ihastun tähän.

Invisibobble The Traceless Hair Ring (3 kpl)
Tämä oli vaihtoehtoinen tuote ja toivoin niin kovasti, että en saisi näitä, mutta nyt loppujen lopuksi nämä ovatkin ihan kivat. Nämä ovat ihanan väriset ja pitävät hiukset tiukasti kiinni. Näiden ei pitäisi myöskään rikkoa hiuksia. Aikaisemmin olen antanut nämä vastaavat suosista etenpäin, mutta nämä taidankin pitää itselläni. 


Neom Organics Perfect Night's Sleep Overnight Facial Cream (10 ml)
En ole aikaisemmin Neomilta testannut mitään, mutta olen kuullut paljon kehuja varsinkin tämän merkin tuoksusta, joten tätä on kiva päästä kokeilemaan. Tämän yövoiteen pitäisi sisältämiensä ainesosien vuoksi mm. kosteuttaa ja kiinteyttää sekä tehdä muita ihmeitä yön aikana. Saattaa olla, että säästän tämän kesäiselle matkallemme kokonsa vuoksi. 

First Aid Beauty Smoothing Body Lotion (28,3 g)
Tämä voide sisältää 10% AHA-happoa, joten tämän pitäisi kosteutuksen lisäksi myös pehmentää ihoa kemiallisella kuorinnalla. Tätä voi käytää joko koko kropalle tai vain ongelmakohtiin. Mielenkiintoinen tuote, joka tulee varmasti käytettyä. Melko pieni pakkaus tämäkin kuitenkin on, joten ei tämä kauaa tule nurkissa pyörimään, kunhan saa korkattua.

Emma Hardie Plump & Glow Hydrating Facial Mist (30 ml)
Tämä suihke tuli myös LF:n joulukalenterista, enkä ole sitä ensimmäistäkään vielä testannut. Tätäkin on kehuttu, joten toivottavasti sopii myös itselle, koska nyt tätä suihketta riittää. Tätä neuvotaan suihkuttelemaan ihonpuhdistuksen jälkeen ennen seerumia, öljyä ja kosteusvoidetta. Tämän pitäisi kosteuttaa, antaa kuultoa sekä suojata ihoa ympäristön rasituksilta. Kuulostaa sinänsä ihan mielenkiintoiselta, joten pääsee todellakin testiin.


Kaiken kaikkiaan aivan mahtava boxi, vaikka korostussävy lähti eteenpäin ja Emma Hardien suihkekin löytyy ennestään. Itselle jäävät tuotteet pääsevät kaikki takuulla käyttöön ja palettihan kruunaa tuon kaiken.

Huhtikuu:


Huhtikuun laatikossa oli kuusi tuotetta ja ilmeisesti jonkinlaista variaatiota myös, mutta itse sain ainakin oikein mieluisat tuotteet.


Collistar Talasso Firming Scrub (70 g)
Ensimmäisenä laatikon suurin tuote eli vartalokuorinta. Tämän pitäisi sopia kaikille ihotyypeille ja kiinteyttää, kosteuttaa sekä jättää iho silkkisen pehmeäksi. Tuotetta kehotetaan käyttämään 1-2 kertaa viikossa. Näyttää melko sokeriselta ja ronskilta kuorinnalta, mutta on silti kiva kokeilla.


We Are Paradoxx Repair Game Changer Hair Mask (30 ml)
Tätä voi käyttää joko normaalina poispestävänä hoitoaineena, yöksi jätettävänä tai hiuksiin jätettävänä viimeistelevänä hoitoaineena. Lisäksi tätä voi käyttää joko kuiviin tai märkiin hiuksiin, joten onpahan valinnanvaraa. Tämän saman merkin tuotteita on putkahdellut paljon eri laatikoista ja joulukalentereista, mutta juuri tätä nimenomaista tuotetta en ennestään vielä omista. Yksi on kyllä melkein samanlainen. Tämän tuotteen luvataan antavan hiuksille kiiltoa sekä vahvistavan niitä ja todellakin pääsee käyttöön. Onneksi näitä tuotteita putkahtelee, koska tämä vaikuttaa huippuhyvältä merkiltä.


Korres Greek Yoghurt Probiotic SuperDose Face Mask (20 ml)
Tämän naamion pitäisi mm. rauhoittaa ja nuorentaa ihoa sekä tasoittaa sen sävyä ja rakennetta. Naamiota kehotetaan käyttämään 2-3 kertaa viikossa. Kivaa saada Korresilta tuote, enkä ole muistaakseni heidän naamioita aikaisemmin testannutkaan.  

Pai Light Work Rosehip Fruit Extract Cleansing Oil (10 ml)
Pailta taas en ole muistaakseni käyttänyt aikaisemmin yhtään mitään, joten tämäkin oli siinä mielessä kiva yllätys. Tämän sanotaan olevan hellävarainen putsari, joka puhdistaa tehokkaasti hankalimmankin tuotteen iholta. Tuote on sopiva myös herkälle iholle. Tämä lähti jo viikonloppureissulle mukaan, mutta valitettavasti tämä ei kyllä kovin tehokkaasti meikkejä puhdistanut. Tätä oli todella miellyttävä käyttää, oli siis erittäin hellävarainen ja ihana oli tuoksukin, mutta pesutehoissa olisi ollut toivomisen varaa.   


Nails.Inc Nail Polish - Bear With Me (10 ml)
Niin kivaa saada boxista kynsilakka! Tämä sävykin vaikuttaa oikein lupaavalta, vähän tummempi nude, joten varmasti pääsee testiin tässä ihan pikapuoliin. Tätä mainostetaan pitkäkestoisena, pigmenttisenä sekä nopeasti kuivuvana lakkana ja uskon kyllä, on varmasti hyvä. 

Ciaté Velvet Lip Liner - Coco (0,25 g)
Tämän huultenrajauskynän pitäisi myös olla erittäin pigmenttinen, mutta myös pitkäkestoinen. Tämän sävy on suurinpiirtein sama kuin pakkauksen, ehkä hieman tummempi. Tuote on vegaaninen eikä tätä ole testattu eläimillä, joten siitä plussaa. En ole mikään huultenrajauskynien suurkuluttaja, mutta kyllä tällainen aina silloin tällöin tulee tarpeeseen ja siinä tilanteessa näitä on hyvä olla varastossa. 



Tykkäsin myös tästä huhtikuun laatikosta todella paljon. Täältä löytyi tuotteita vähän joka lähtöön ja näistä kaikki jäävät omaan käyttöön. Huhtikuussa menin tilaamaan myös Glossyboxin, koska oli niin kivanoloinen tarjous meneillään, siitä sitten myöhemmin. Toivottavasti aurinkoista viikon alkua!

4 kommenttia:

  1. Maaliskuun boksissa oli kyllä ihan huippu sisältö! Mie käytin tuon Neomin yövoiteen pois ja oli kyllä riittoisa tuote, sillä pieni määrä riitti (tuoksusta en tykännyt). Physicians Formula Rosé All Day Petal Glow sain itse sävyn Petal Pink, joka on miun mielestä tuota siun sävyä tummempi, joten pistin sen eteenpäin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin myös todella paljon maaliskuisesta boksista, mutta myös huhtikuisesta. Jotenkin nämä ovat paranemaan päin.. en tiedä, pitäisikö sanoa ääneen ;) Kiva kuulla ainakin, että Neomin tuote oli riittoisa, vaikkei tuoksu ihan natsannutkaan. Katselin tuossa vähän tuotteitani ja näillä näkymin säästelen sen sinne kesäkuulle. Harmi todellakin tuon highlighterin kanssa, niin mahtava tuote, mutta varsinkin se sävy on niin tärkeä!

      Poista
  2. Molemmissa kivat sisällöt, meikkituotteet kiinnostaa aina. Mulla on tuo Ciaten rajauskynä Boxycharmista tulleena :) Mä tilasin kans Glossyboxin kun oli hyvä tarjous!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin molemmat olivat todella kivat boxit :) Paljon uusia käyttökelpoisia juttuja. Sitä Glossyboxiakin on välillä juuri noiden superhyvien tarjousten vuoksi kiva tilata, Kyllä sieltä ihan taatusti aina joitain todella hyviä tuotteita tulee :)

      Poista