28.5.2023

Nightmare on Panning Street Round 2 Update #3

Jälleen yhden projektin päivitystä olisi pikaisesti tiedossa eli tällä kertaa Nightmare on Panning Street kyseessä. Tämän projektin ovat kehittäneet Valerie ja Ceylan ja tämä toinen kierros alkoi viime Halloweenina ja loppuu seuraavana. 


Näiden tuotteiden kanssa jatkoin viime postauksen jälkeen:


Ja koska olen päivitystä tekemässä, tarkoittaa se sitä, että olen kuuden tuotteen kanssa päässyt jälleen tavoitteeseen:


Näistä on kokonaan loppunut neljä ja kahden kanssa oli käyttökertatavoite. Tilalle tuli seuraavanlaisia tuotteita:


Weleda Hydrating Facial Mist (100 ml)
Mon Sun 24/7 Silky Smooth Crushed Citrus & Crisp Grass Body Lotion (225 ml)

Weledan kosteuttava kasvosuihke oli mukana teemalla The Mist - A spray (setting spray, hairspray, dry shampoo, etc.). Tämä oli selvästi kosteuttava ja käyttelinkin tätä monesti sellaisina ei-meikkipäivinä tai sitten aamuisin, kun lähdin koiran kanssa lenkille. Aivan mahtavaa, että sain yhden kasvosuihkeen käytettyä.

63. The Silence of the Lambs - A lotion
Välillä kivan helppokin teema, missä olisi ollut valinnanvaraa. Valitsin mukaan uusimmasta päästä olevan vartalovoiteen, jotka saan yleensä nopeasti käytettyä, jos keskityn vain yhteen. Ajattelin tämän olevan myös sopivan kevyt näin lämpimille ilmoille. Tämä oli siis korkkaamaton ja on ollut kovassa käytössä, joten varmaan loppuu vielä toukokuun puolella.


Yves Rocher Go Green Glitter Top Coat 
Paula's Choice Exfoliate Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant (30 ml)

YR:n päällyslakasta tykkäsin erittäin paljon. Sitä halusin käyttää kuusi kertaa, mikä ei ollut minkäänlainen ongelma. Tämä piristi kivasti sekä toi vaihtelua lakkauksiin ja oli vielä helppo ottaa poiskin. Tämä oli mukana teemalla Bride of Chucky - A makeup product you could use or have used for bridal makeup. 

64. Insidious - Something you dreamed about purchasing or is on your wish list
No tämä Paula's Choicen tuote on todellakin ollut sellainen, joka on ollut toivelistallani. Mutta en ole kuitenkaan uskaltanut ostaa tätä täysikokoisena, koska ei näistä aina tiedä, vaikka kuinka moni kehuisi. Tämä minikokoinen kuitenkin tuli Cult Beautyn The Trending Editissä, mistä olin aivan haltioissani, vihdoin pääsisin testailemaan. Nyt korkkasin tämän ja vaikuttaa erittäin lupaavalta. Tarkoitus olisi käytellä tämä loppuun. Pieni pullo, mutta varmasti riittoisa.  


Merci Handy Into The Wild Hand Cleansing Gel (30 ml)
Juicy Couture Hollywood Royal EdT Spray

Seuraavana loppui hajuvesi, joka oli mukana teemalla Hereditary - Something that a relative used to use. Ihan hyväntuoksuinen, melko kauan ollut varastoissani, joten oli kiva saada käytettyä ja uusia tuoksujahan on jo tullut tilalle. Tämä leffa (Hereditary) on muuten varmasti yksi kamalimmista, mitä on tullut katsottua.

65. Leprechaun - A green product or an item that brings you luck
Taas piti keksiä jotain vihreää! Viimeksikin se tuotti jo ongelmia (projektissa on mukana vihreä kynsilakka). Tuon onnea tuovan osuuden ohitin ihan täysin, koska ei riittänyt mielikuvitus. Vihreän kanssa siis sitten tuskailin ja tuli mieleen tämä käsidesi. Ihan hyvähän tämä on saada pois pyörimästä, vähän tylsä tuote näin projektiin, mutta haluan saada tämän vihdoin käytettyä.


Jorgobé Niacinamide Peel Off Mask (20 ml)
Nivea Rich Caring Shower Oil (200 ml)

Sitten loppui ihanainen Nivean suihkugeeli. Tämä oli erittäin riittoisaa, mutta niin niin loistava tuote, että tulen varmasti ostamaan joskus lisää. Tuoksukin oli todella hyvä. Tämä oli mukana teemalla Psycho - An item you use in the shower.

66. Saw - Something that´s a pain to use
Tähän teemaan oli jotenkin päivänselvä tällainen revittävä naamio ja tuleepahan tämäkin tuote vihdoin korkattua. Olen käyttänyt tätä nyt vasta kerran, mutta tarkoitus olisi käytellä yhteensä kuusi kertaa ja sitten lähtee projektista ulos.


Mina 532 The Cream Eyeshadow
Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette

Minan luomiväriä halusin käytellä 13 kertaa ja se oli mukana teemalla The Blob - A putty or cream product. Kesti jonkun aikaa, että sain käyttekerrat täyteen, koska noita luomivärejä on ollut projekteissa liikaa mukana. Tykkäsin tästä, käyttelin lähinnä ihan yksinään, mutta en ikinä saisi koko pakkausta käytettyä. Epäilen siis, että tulee lopulta kuivahtamaan tuonne. 


Tältä se näytti n. 13 kerran jälkeen. Muutaman kerran olen tätä aikaisemmin vain saanut käyteltyä.  


67. One Missed Call - Something you almost missed out on
Eli sitten kun pääsin tuosta yhdestä luomiväristä, niin otinpa tilalle kokonaisen paletin. Tähän teemaan ei oikeasti tullut mieleen mitään muuta kuin tämä UD:n paletti. Tästä meinasin oikeasti jäädä paitsi ja siitä poskipunapalettiversiosta jäinkin. Löysin tämän muistaakseni Sokoksen alesta ja olin niin onnellinen, että sain vihdoin käsiini. On vain jäänyt vähäiselle käytölle ja tässä projektissakin ajattelin, että kolme käyttökertaa per nappi saa riittää.






ESPA Overnight Hydration Therapy
Makeup Geek Full Spectrum Eye Liner Pencil - Royal

Viimeinen loppunut tuote on ESPAn yönaamio. Tämä oli mukana teemalla 28 Days Later - Use a product of your choice 28 times eli tarkoitus oli käyttää tätä 28 kertaa. Se mitä täällä purkissa oli jäljellä, ei ihan riittänyt 28 kertaan, vaan 26:een. Ihanaa oli saada tämäkin käytettyä, koska olen korkannut tämän jo kauan sitten. Ihana tuoksu tässä on, ihan kuin kauneushoitolaan olisi päässyt joka kerta, kun tätä käytti. Melko tahmeaahan tämä kuitenkin kasvoilla on.


68. Beetlejuice - A green or purple item
Ja taas olisi ollut vihreä tarjolla! Tietenkin vihreän voisi aina ajatella sellaisena luonnonmukaisenakin, mutta nyt valitsin enempiä miettimättä purplea. Ensimmäisenä mieleen tuli kynsilakka, mutta niitä projektilakkoja on jo tarpeeksi, joten päädyin tähän silmänrajauskynään ja tarkoitus olisi käytellä tätä 13 kertaa. Vähän tylsästi taas noita kertoja, mutta tämä projekti on jo yli puolen välin ja haluaisin saada kaikki teemat käytyä läpi. Haluaisin päästä kaikkien kanssa tietenkin siihen tavoitteeseenkin. 


Nämä 13 tuotetta jatkavat nyt siis projektissa ja päivitys tulee jälleen kuuden tuotteen loppumisen jälkeen. Teemoja on jäljellä kuusi, joten suurella todennäköisyydellä saan ne loputkin vielä otettua käyttöön ennen Halloweenia. Aurinkoista sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti