2.3.2023

Lookfantastic Beauty Box tammi- ja helmikuu 2023

Vihdoin pääsen kirjoittelemaan jostain muustakin kuin projekteista eli Lookfantastic Beauty Boxeista. En ehtinyt tammikuun omasta aikaisemmin kirjoitella, joten sekä tammi- että helmikuun laatikot tulevat nyt tässä.  

Tammikuu:



Tammikuun boxi tuli perinteisessä pahvilaatikossa, joiden kanssa aina pähkäilen, että raaskinko heittää roskiin vai säästänkö. Kyllähän noille monesti käyttöä löytyy myöhemminkin. Tuotteita siellä oli viisi ja vähän joka lähtöön.   


Molton Brown Orange & Bergamot Bath & Shower Gel (100 ml)
Näitä on aina todella kiva saada kalentereista ja boxeista, koska en ikinä ostaisi Molton Brownin suihkugeelejä normaalihinnoin. Yleensä näissä on kuitenkin niin taivaallinen tuoksu, että en ihmettele, että jotkut niin kuitenkin tekevät. Tämäkin tuoksuu aivan ihanan raikkaalta, joten todella odotan tämän käyttöönottoa. Kokokin on suhteellisen hyvä, olen pienempiäkin Molton Brownin pulloja käytellyt.

This Works Morning Expert Hyaluronic Serum (15 ml)
En ole muistaakseni aikaisemmin käyttänyt This Worksiltä seerumia, joten tätäkin on erittäin kiva päästä testaamaan. This Worksin tuotteet ovat yleensä loistavia. Tämä tuote sisältää sekä hyaluronihappoa että C-vitamiinia, joten kuulostaa lupaavalta.


Lumene Nordic Hydra Oxygen Recovery 72h Hydra Gel Mask (15 ml) 
Olipa yllättävää ja ihan kivakin saada Lumenen tuote. Tämä on geelinaamio, joka sisältää myös mm. hyaluronihappoa ja tämän pitäisi jättää iho terveellisen ja kimmoisan näköiseksi. Tämän voi joko pestä pois n. 15 minuutin käytön jälkeen tai vaikka jättää yön yli muhimaan. Tätä en ole muistaakseni aikaisemmin testannut.

StyleDry Coconut & Fig Hair Mask (50 ml)
Kiva oli saada myös hiusnaamio merkiltä, jota en muista aikaisemmin testanneeni. Hiusnaamioita kuitenkin käyttelen säännöllisesti, joten niitä on aina hyvä olla varastossa. Tämän jäljiltä hiusten pitäisi näyttää silkkisiltä ja kiiltäviltä. Pitoaika on vain aika pitkä, 10 minuuttia, joten malttia täytyisi löytyä tämän käytön kanssa. 


Brushworks Scalp Massaging Brush
Viimeisenä vielä tällainen hierontaharja hiuspohjalle, joka vaikuttaa mielenkiintoiselta. Tätä voi käyttää sekä märkiin että kuiviin hiuksiin. Märkiin hiuksiin voi levittää haluamansa tuotteen eli esimerkiksi shampoon ja hieroa tällä päänahkaa. Kuivien hiusten kanssa neuvotaan laittamaan ensin hiusöljyä ja sitten hieromaan ja vielä pesemäänäkin hiukset sen jälkeen normaalisti. Testasin tätä viime joulukuussa LF boxista tulleen hiuspohjanaamion kanssa, mutta se kombo oli kyllä hieman liian raju.. Täytyy testailla muulla tavoin.


Todella kivoja perustuotteita kaikki ja hierontaharjakin jää omaan käyttöön. Mikään näistä ei varmasti jää laatikon pohjalle muhimaan liian pitkäksi aikaa.

Helmikuu:


Helmikuun boxi sitten tulikin ihan tavallisessa ruskeassa pahvilaatikossa, mikä aluksi vaikutti vähän kummalliselta, mutta toisaalta eipä tarvinnut pähkäillä sen kohtaloa. Minun puolestani voisivat jatkaa tällä linjalla. Tuotteita oli tässä kuussa kuusi kappaletta.



Umberto Giannini Banana Butter Repair And Restore Leave-In Conditioning Styling Butter (100 ml)
Aivan ihanan tuoksuinen hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka tekisi mieli ottaa heti käyttöön, mutta juuri korkkasin erään toisen, joten saa luvan odottaa. Luulin tätä ensiksi poispestäväksi hiusmaskiksi, mutta olikin positiivinen yllätys, että tämän voi jättää hiuksiin. Toivottavasti se tuoksu siirtyy mukana. 


Monuskin Beauty Balm (50 ml)
Tämä on täysikokoinen tuote ja melko hintava (yhdellä löytämälläni sivustolla 45£). Tämä on kuitenkin vähän epämääräinen monitoimituote, joten katsotaan nyt, miten tämä tulee käyteltyä. Tätä neuvotaan käyttämään puhtaalle ja kuivalle iholle, mutta tätä voi kuitenkin käyttää myös kasvovoiteen päällä ja lisäksi myös naamiona. Tämän pitäisi mm. pienentää ihohuokosia ja kiinteyttää. Monuskinin tuotteista olen kyllä tykännyt. 

Grown Alchemist Age-Repair Intensive Moisturiser (12 ml)
Mikäs tämän mukavampaa kuin saada Grown Alchemistin tuote boxista. Tämä on kallis merkki ja erittäin mielenkiintoinen. Luulen, että tämä menee nyt aika monen kasvovoiteen ohitse jonossa.


So Eco Marshmallow Sponge
Jännän muotoinen meikkisieni, joka varmasti pääsee myös testattavaksi piankin. En ole mikään näiden tehokäyttäjä, mutta silloin tällöin kuitenkin. Tämä oli silti kiva saada boxista, eipähän tarvitse ostella erikseen. 


Nudestix Magnetic Luminous Eye Color - Dew Wap (2,5 g)
Tämän menin jo testaamaan ja onneksi tuo sävy oli melko maltillinen, joten on toivoa, että käytettyä tulee. Minulla se toinen Nudestixin kynä on kestänyt ikuisuuden, koska sävy vain on niin niin kultainen. 

The Balm Stainiac - Beauty Queen (1,7 ml)
Tätäkin jo testasin ja tykkäsin todella paljon. Ajattelin, että tuo sävy tulisi liian voimakkaana huulille, mutta eipä onneksi tullut, vaan oli oikeastaan ihan täydellinen. Ei vaikuta kovin kosteuttavalta näin ensikosketuksilla, mutta tulee silti varmasti käytettyä.  


Kuvassa tämä näyttää melko kultaisen sävyiseltä, mutta on kuitenkin melko maltillinen onneksi.


Myös helmikuun laatikosta tykkäsin ja kiva, että oli pari hyvää meikkituotettakin mukana. Vuosi alkoi siis lupaavasti LF boxin kanssa, toivottavasti tämä linja jatkuu. Mukavaa viikonlopun odotusta!    

2 kommenttia:

  1. Tuo ekologisempi pakkaus on kyllä hyvä, kunhan vaan laatikko ei koe kolhuja matkalla, muuten saattaa tuotteita puuttua! Tämän uudistuksen myötä paketetikaan ei enää tule Budbeen automaattiin, vaan tulevat PostNordin kautta (harmi, kun automaatista oli näppärä hakea). Tämän kuun boksia odotellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, pakkaus on nyt kyllä alttiimpi vaurioille ja ehkäpä ne tuotteet siellä sisälläkin. Vielä on onneksi tulleet ehjinä ja kaikki perille :) Minulla on aina tulleet boksit postiin niin tämä LF kuin Glossyboxikin..! Niiiin ärsyttävää!! En tiedä, miten tuon olisi saanut muutettua, olen yrittänyt kyllä heidän sivujen kautta etsiä, mutta en ole löytänyt keinoa :(

      Poista