27.2.2023

Nightmare on Panning Street Round 2 Update #1

Tässä on nyt tullut monta projektipostausta peräkkäin ja samalla linjalla jatketaan edelleen. Nyt olisi jälleen vuorossa Nightmare on Panning Street -projektin kuulumiset. 


Viimeksi mainitsin, että uusia teemoja tuli mukaan 29 kappaletta, mutta unohdin mainita, että myös muutamalle alkuperäisessä listauksessa mukana olleelle elokuvalle oli keksitty uudet aiheet. Olen niitäkin pitänyt arvonnassa mukana. Käyn tällä kakkoskierroksella siis ensin läpi kaikki nämä uudet teemat ja mikäli intoa riittää, siirryn niiden jälkeen taas niihin vanhoihin. Tämähän on todella kiva projekti, joka perustuu siis kauhuleffoihin, mutta jotkut teemat ovat aika vaikeita. En tiedä, riittääkö minulla tuotteita, joten siitä syystä epäröinti. Toki eihän tämä nyt niin vakavaa ole.. Tämän projektin ovat kehittäneet  Valerie ja Ceylan.

Näiden 13 tuotteen kanssa jatkoin edellisen postauksen jälkeen:


Näistä olen päässyt kuuden kanssa tavoitteeseen:


Kun tätä riviä katsoo, niin tuntuu, että tuon naamion loppumisesta on pieni ikuisuus, mutta silti tämä projekti tuntuu etenevän kovaa vauhtia. Näistä kuudesta olen saanut kokonaan käytettyä kolme kappaletta ja kolmen kanssa olen päässyt tavoitteeseen. Maybellinen huulikiiltoa käyttelin 50 kertaa ja hyvä, ettei loppunut niillä käytöillä. Tosin voi olla, että niitä kertoja tuli oikeasti enemmän kuin 50, koska joskus saattaa unohtaa merkata ylös.


Too Faced'n paletin korostussävyä käytin sen 13 kertaa, kuten oli suunnitelmissa. Eihän sitä tuosta huomaa, mutta otinpahan kuvan. Tykkään tästä highlighterista, koska on melko maltillinen, joten voi hyvin käytellä arkenakin. 


Myös tätä Pretty Vulgarin räikeää poskipunaa käytin 13 kertaa ja ehkä vähän tuo pinta näyttää käytetymmältä. Tätähän siis tarvitsi vain hipaista, niin sai ihan sopivan ja kivan sävyn poskille. 

Seuraavat tuotteet lähtivät loppuneiden tilalle:

Sand & Sky Australian Emu Apple Super Bounce Mask (10 g) 
Mina 532 The Cream Eyeshadow

Sand & Skyn naamio, joka oli mukana teemalla American Psycho - A skincare product loppui yllättävän nopeasti, tuosta riitti ehkä neljään käyttökertaan, jos en ihan väärin muista. Tilalle lähti siis luomiväri: 


51: The Blob - A putty or cream product
Tämä on siis jo 51. tuote tähän projektiin. Tämä voidemainen luomiväri on tullut vuoden 2020 LF-joulukalenterista ja olen tätä ehkä pari kertaa testannut. Sävy on ihan kiva ja tämä purnukka sopi hyvin tähän teemaan, joten päätin käytellä tätä nyt 13 kertaa.


Paese Silky Kiss Lipgloss 
Juicy Couture Hollywood Royal EdT Spray

Vihdoin sain käytettyä Paesen sitkeääkin sitkeämmän huulikiillon loppuun. Se kesti pitkään, sillä en voinut kuljettaa sitä mukana esimerkiksi laukussa, koska ainetta pursui tuolta korkista. Tämä oli mukana projektissa teemalla Carrie - An item that is a SIN not to have in your collection. 

52: Hereditary - Something that a relative used to use
Huulikiillon tilalle otin Juicy Couturen Hollywood Royal EdT Spray -hajuveden, jonka haluan käyttää loppuun. Tätä on suihkuteltu jo tuohon siniseen viivaan asti eli noin täsmälleen puolet. Lapsuudesta muistan useita vuosia vanhemman isosiskoni innostuksen hajuvesiin, joten tämä oli ihan nappivalinta siinä mielessä. Tämä sopii hyvin käytettäväksi nyt talvella ja olisi tietenkin kiva tehdä tämän myötä taas tilaa jollekin uudelle. 


The Body Shop Soothing Day Cream (50 ml)
Yves Rocher Go Green Glitter Top Coat 

TBS:n voide ei sopinut meikin alle, joten käyttelin tämän lähinnä yö- ja kaulavoiteena. Voide oli projektissa mukana teemalla The Blair Witch Project - An item that you'd wear on a makeup no-makeup day.

53: Bride of Chucky - A makeup product you could use or have used for bridal makeup
Tämä oli vähän vaikea teema, koska esimerkiksi luomivärejä tai mitään rohkeampaa huulipunaa en halunnut ottaa mukaan. Päädyin sitten tähän vuoden 2022 YR:n joulukalenterista tulleeseen päällyslakkaan, jota nyt ehkä voisi kuvitella hääpäivänä myös käytettävän. Muutenkin tämä oli sopiva lisä näihin kaikkiin projekteihini ja saa rauhassa laitella. Tätä haluan käyttää kuusi kertaa. 

Maybelline Lifter Gloss - 002 Ice 
Trevarno Replenishing Hand Balm (30 ml) 

Maybellinen huulikiiltoa käyttelin siis 50 kertaa ja siitä on enää jämät tuolla jäljellä. Täytyy varmaan ottaa se johonkin toiseen projektiin mukaan, että tulisi käytettyä loppuun. Tämä oli mukana teemalla Us - An item that is a dupe. Näiden kiiltojenhan sanotaan olevan duuppi Fentyn huulikiilloille, mutta niitä en ole testannut.


54: Texas Chainsaw Massacre - A product so clean/natural that you can eat it
Tämä Trevarnon orgaaninen käsivoide saattaisi olla syötäväksikin kelpaavaa. Olen vähän lykännyt tämän käyttämistä, koska näyttää niin rasvaiselta ja sitä se todellakin on nyt, kun olen päässyt kokeilemaan. Kiva saada tämä käytettyä pois. 


Too Faced Sweet Peach Glow Highlighting Palette 
Garnier Respons Restoring Honey The Milk Hair Mask

Too Faced'n korostussävyä halusin käytellä siis ainoastaan 13 kertaa, koska minulla on kierrossa pari muutakin highlighteria. Tämä oli mukana teemalla Event Horizon - Magnetic or has magnetic packaging.

55: Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street - A haircare product
Tämä olikin erittäin kiva teema, vähän vaihtelua, koska hiustuotteita on harvemmin projekteissa mukana. Niitähän itselläni riittää ja valinnanvaraa olisi ollut, mutta päädyin lopulta ihan tällaiseen helppoon, suhteellisen nopeasti käytettävään perustuotteeseen. Tämä on jämähtänyt pitkäksi aikaa suihkun hyllylle ihan vain, koska on todella huono hiusnaamio. Käyttelen nyt tämän kuitenkin pois sieltä roikkumasta varmaan yhdessä sen L'Oréalin ihmeaineen kanssa tai sekoittelen toiseen hoitoaineeseen. Tätä on vähän yli puolet jäljellä. 


Pretty Vulgar Make Them Blush sävyssä 111 Prim Vixen 
Beauty Pro Pink Clay Sheet Mask

Pretty Vulgarin aivan upeassa pakkauksessa oleva puna oli mukana teemalla Annabelle - A pigmented or bold blush. Eipä minulla toista noin rohkean sävyistä olekaan, joten oli ihan itsestäänselvä tuote tähän. Oli kiva saada tälle edes jonkin verran käyttöä. 

56: A Nightmare on Elm Street - Something that you have to cut into to finish/use
En keksinyt tähän mitään muuta kuin tällaisen kertakäyttöisen naamion, jonka pakkaus on siis leikattava tai revittävä. Eipä ollut edes paljon valinnanvaraa, koska mielestäni laatikoissani oli tasan kaksi vaihtoehtoa eli joko tämä tai eräs hiusmaski. Tällaisten kangasnaamioiden kohdallahan tein aikoinaan päätöksen, että yritän olla enää ostamatta niitä muutamastakin eri syystä. Tätä projektia ajatellen, onneksi tämä heinäkuun 2022 LF Beauty Boxista (olipa vanha!) saapunut naamio on kuitenkin jäänyt roikkumaan varastoon, koska sopi hyvin tähän kohtaan. Tämä on jäänyt käyttämättä, koska vaikuttaa vaivalloiselta, vaikutusaika on 40-60 minuuttia. En millään malttaisi ollaan paikoillaan naamio naamalla niin kauan.. No, esimerkiksi jotain kauhuleffaa katsellessa menee aika varmasti nopeasti. 

Nämä 13 tuotetta oli edellä esiteltyjen jälkeen projektissa mukana:


En kirjoittele noiden muiden tilanteista mitään, koska tästä tulisi muuten jälleen megapitkä postaus. Sen voin sanoa, että niistäkin on jo kaksi ehtinyt loppua. Esittelen ne kuitenkin vasta ensi kerralla, mikä tapahtuu varmaankin taas, kun olen päässyt kuuden tuotteen kanssa tavoitteeseen. Kivaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti