18.2.2023

Use 23 in 2023 Rolling Project Pan Intro

Vihdoin pääse esittelemään uusimman projektini, jonka aloitin jo vuoden alusta, mutta en ole tänne ehtinyt tästä vielä kirjoittelemaan. Tämä on jälleen vuoden kestävä projekti, johon otin aluksi mukaan vain ihonhoitoa ja tuotteita on tietenkin 23 kappaletta:


Suurin osa näistä on sellaisia tuotteita, jotka olisi hyvä käytellä pois. Ovat joko vanhoja tai vaarassa vanhentua, mikäli en ottaisi tehokäyttöön. Nämä kuvat olen ottanut vuoden alussa ja tästä tulee pitkä kertomus, joten asiaan, tässä tuotteet:



Maybelline Baby Lips Peach Kiss (4 g)
Maybelline Baby Lips Dr Rescue Just Peachy (4 g)
Malibu Lipcare Mint Flavour 30 Spf (5 g)
Yves Rocher Winter Apples (4,8 g)

Maybellinet ovat todella vanhoja ja molemmat oli ennen projektia jo korkattu, mutta tuotetta on molemmissa vielä melkoisesti jäljellä. Nämä ovat viimeiset Maybellinet, mitä omistan ja todellakin haluan ne pois laatikosta pyörimästä. Malibun korkkasin marraskuisella lomallamme ja siinä on aurinkosuoja, joten yritän viimeistään kesällä käytellä sen pois. Sekin on käytännössä täysinäinen, mutta en alkanut sitä kuvaan ruuvaamaan auki, jos ei menisikään enää takaisin putkiloon sisälle. Laatikossani oli myös vielä yksi avaamaton YR:n vanhempi voide, jossa parasta ennen päiväys on 08/2023. Olen näitä YR:n omia yrittänyt vähitellen muutenkin käytellä pois, koska eivät nyt niin niin tehokkaita ole, mutta kuitenkin kivoja käyttää. 


Formula 10.0.6 In The Deep Vitamin A Nourishing Retinol Serum (30 ml)
SVR Hydraliane Legere Instense Moisturising Cream (40 ml)
Polaar Ice Source Moisturizing Cream 

Seerumin ostin alelaarista jokin aika sitten, joten luultavimmin saattoi olla jo kaupassa sieltä vanhemmasta päästä. Nämä kaksi kosteusvoidetta taas oikeasti ovat vanhimmasta päästä minun kasvovoiteitani eli aika käytellä pois. Nämä ovat kaikki korkkaamattomia. 


L'Oréal Pure Clay Exfoliating Cleansing Gel (150 ml)
Simple Micellar Cleansing Water (400 ml)

Nämä ovat molemmat käyttämättömiä ja melko vanhoja myös. Suurien kokojensa vuoksi ovat jääneet vähän paitsioon, mutta tämä on nyt se vuosi, kun nämä on käytettävä.


Tony Moly Blackhead Steam Balm (30 g)
Yes To Tomatoes Detoxifying Charcoal Mud Mask (93 g)
Grown Alchemist Enzyme Exfoliant (75 ml)

Muutama naamio oli pakko ottaa projektiin mukaan. Varsinkin Tony Molyn ja Grown Alchemistin naamiot haluan saada käytettyä hyvän sään aikana. Tony Molyssa on parasta ennen päiväys tämän vuoden puolessa välissä ja Grown Alchemist tuli vuoden 2021 joulukalenterista, joten luulisi vielä ainakin olevan voimissaan. Yes To kiinnostaa naamiona erittäin paljon, minkä vuoksi sen aikoinaan ostinkin, joten sen tulen käyttelemään myös, mutta kesemmällä. Kaikki kolme ovat avaamattomia.


Tigi Bed Head Control Freak (250 ml)
Baylis & Harding Royale Garden Moisturising Hand Cream - Jasmine (30 ml)

Nämä ovat molemmat korkkaamattomia. Tigin tuote on vanha ja käsivoiteen tehot ovat huonot, joten molemmat haluan saada pois. 


Ziaja Creamy Shower Soap (500 ml)
Ziaja Protective Body Lotion (400 ml)
Yves Rocher Mango Coriander Energizing Bath & Shower Gel (400 ml)

Nämäkin ovat kaikki avaamattomia. Ziajan vartalovoiteessa on parasta ennen päiväys 12/2022 ja suihkugeelissä 11/2022, mikä on aika kumma, koska ostin nämä helmikuussa 2022. YR:n omakin on pyörinyt laatikossa pienen ikuisuuden, joten nämä oli todellakin otettava projektiin mukaan, ennen kuin menevät oikeasti huonoiksi.


Decleor Paris Aroma Solutions Energising Gel (150 ml)
James Read Gradual Tan Sleep Mask Tan Body (100 ml)
Foamie Shower Body Bar - Papaya & Oat Milk (80 g)

Näistä Decleorin tuote on korkattu ja on vähän liian epämääräinen tuote, jolla on ollut pitkään vain satunnaista käyttöä. En jaksaisi tätä enää katsella, joten päätin, että lopputuote menee ihan vartalovoiteena hieman keväämmällä. Itseruskettavan otin tähän mukaan, koska olen niiden kanssa erittäin laiska. Minulla on parasta aikaa toinen sellainen käytössä ja toivoisin tällä keinolla saavani puhtia sen hieman tehokkaampaan käyttöön, että pääsisin tämänkin kimppuun jossain vaiheessa. 


Lisäksi vielä tämä ihanan tuoksuinen palasaippua, jonka pelkään unohtuvan laatikkooni ihanien suihkugeelien keskelle. Projektin myötä saisin tämänkin käyteltyä kunnialla pois. Itseruskettava sekä saippua ovat korkkaamattomia ja melko uusia tuotteita. 


Victoria's Secret Pure Seduction Red Plum & Freesia Fragrance Mist (250 ml)
Victoria's Secret Secret Escape Sheer Freesia & Guava Flowers Fragrance Mist (250 ml)
Yves Rocher Naturelle Osmanthus EdT (75 ml)

Nämä ovat kaikki ovat supervanhoja. VS:n omia olen käyttänyt noihin viivoihin asti (ensimmäisessä se on logon yläpuolella) ja nämä on ostettu v. 2015. YR:n tuoksua olen vain testannut ja se on vuodelta 2017.  

Siinä kaikki mukaan päässeet tuotteet. Osa näistä on jo päässyt käyttöön ja osa pääsee ihan pian. Mietin pitkään teenkö tämän rollaavana projektina vai en, koska tuotteita on hirmuisen paljon ja homma voi mennä todella sekavaksi. Päätin kuitenkin, että teen. Jos meidän ensi kesälle suunniteltu reissu toteutuu, niin en halua siellä miettiä yhtään, mitä kotoa jo löytyy. Tiedän, että mietin kuitenkin, mutta jos nyt silti saisin käyteltyä jo olemassa olevia juttuja jonkin verran tässä pois, niin kynnys ostella olisi vähän matalampi. Koska tässä on mukana nyt vain ihonhoitoa, yritän ottaa loppuvan tilalle aina meikkituotteen. Meikkituotteen tilalle taas en ota enää mitään. Jos näin saisin tässä projektissa tänä vuonna ainakin sen 23 tuotetta käytettyä ja jos edes joku niistä olisi meikkiäkin. Näistä esitellyistä tuotteista olen saanut jo pari käytettyä, mutta päivityksiä teen aina kolmen kuukauden välein. 

Yllä olevan lisäksi päätin ottaa tänä vuonna joka kuukaudelle oman paletin, johon yritän keskittyä:


Realher I Feel Beautiful Shadow Palette
Tarte Rainforest Of The Sea Volume II Eyeshadow Palette
Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette


Tammikuussa käyttelen Realherin palettia, joka on Yllätyslaatikkoprojektissani. Jos vain tähän yhteen palettiin keskittymällä saisin edes tuon Gorgeous-sävyn käytettyä kokonaan ja kahdesta muusta pannua vielä enemmän näkyviin, voisi olla toivoa saada tämä paletti käytettyä kokonaan vielä kevään aikana.


Helmikuussa keskityn tähän Tarten omaan, joka on jäänyt todella vähälle käytölle. 


Maaliskuussa sitten tähän UD:n omaan, joka on jäänyt vielä vähemmälle käytölle.  

Kunhan nyt joitakin kertoja saisin noihin koskettua, niin sekin olisi jo paljon. Näitä esittelen aina samassa postauksessa tämän yllä esitellyn projektin kanssa. 

Tämmöiseen päädyin tänä vuonna, joten projekteja riittää. Niistä muistakin taitaa tulla tilannepäivitykset ihan pian. Kivaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Apua tuo Tigi Control Freak, tuntuu että siitä on sata vuotta kun mulla on sitä ollut :D en muista edes yhtään tykkäsinkö siitä vai en. Eipä ole tullut Tigin tuotteita aikoihin enää ostettua...Mielenkiinnolla seuraan ja toivotan tsemppiä projektiin, uskon että hyvin menee kun kyseessä on ihonhoidon tuotteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Tigi on kieltämättä hieman vanha :D Ei se nyt mikään maailman paras tunnu olevan, mutta tuleepahan käytettyä :) Taitaa tosiaan se suurin Tigi-hypetys olla mennyt jo kauan sitten :D Kiitos paljon tsempistä! :)

      Poista
  2. Tsemppiä projektiin! Onneksi tosin olet saanut jo jotain käytettyä pois :)

    Victoria Secretin tuotteita harvemmin kyllä enää missään näkee! Miulla taitaa yksi vartalosuihke vielä olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tsemppauksesta! :) Joo, eipä noihin VS:n suihkeisiin juuri enää törmää, joten senkin vuoksi haluan ne käytellä pois ja äkkiä! Ovat kuitenkin ihan kivan tuoksuisia :)

      Poista