4.3.2023

Loppuneet tuotteet lokakuu 2022

Jospa vaihteeksi esittelisin loppuneita tuotteita ja lokakuun sellaisia. Niitä loppuikin ihan kivasti jälleen kerran:


Täytyy yrittää ottaa kunnon rykäisy näiden esittelyiden kanssa, joten saattaa tulla muutaman kuukauden loppuneet putkeen jossain vaiheessa.


Yves Rocher Light Botanical Balm (ostospostaus)
Tämä oli hiuksiin jätettävä kasvipohjainen hoitoaine, joka oli tarkoitettu ohuille, kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Tämä ei kyllä vakuuttanut, vaan hiukset jäivät vähän takkuisen oloisiksi. Ei tuntunut oikein hoitavan niitä halutulla tavalla. (2/5) 

Schwarzkopf Poly Color Sävyteshampoo - 11 Kirkkaanvaalea
Jälleen käytin yhden tällainen luottoväriaineen, mutta ilmeisesti pahin pelkoni on käynyt toteen. Tämä on ilmeisesti lopetettu, koska en löydä enää mistään. Värjäsin hiukseni äskettäin eräällä uudella värillä, mutta se kuivatti hiuksia todella paljon. Tämä Schwarzkopf oli ihan täydellinen ja toivottavasti ilmestyy takaisin! (5/5)


Biotherm Life Plankton Elixir
Pieni pussinäyte, joka näyttäisikin olevan seerumia, mutta käyttelin esanssin tavoin eli laitoin tämän päälle vielä seerumin. Enpä ehtinyt huomata tämän kanssa mitään suuntaan enkä toiseen, kahteen käyttökertaan tästä riitti. Hyvä tuoksu tässä oli. (3/5)

Belif Hungarian Water Essence (ostospostaus)
Käytin tämän iltarutiineissani ja tuntui antavan iholle vähän lisäkosteutusta tai sitten tämä oikeasti auttoi tämän päälle käyttämiäni voiteita hoitamaan ihoa tehokkaammin. Tykkäsin tästä todella paljon. (5/5)

Origins Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Treatment Lotion (ostospostaus)
Otin tämän tuotteen käyttöön heti sen ostettuani, joten tämä kesti ikuisuuden. Taputtelin tätäkin kasvoilleni ainoastaan iltaisin ja siitä tuli sellainen mukava rutiini. Tuoksu tässä oli oikein kiva, mutta en oikein nähnyt mitään tuloksia. Kyllähän tämä raikasti ja tuntui jollain tavalla luksukseltakin, mutta varta vasten en tätä ostaisi uudestaan. Kuitenkin sekin nyt tapahtui (ei nyt ihan varta vasten), koska tämä oli miniversiona Origins-lahjapakkauksessa, jonka jokin aika sitten ostin. (3/5)


Lancome Advanced Génifique Youth Activating Concentrate
(Kicks joulukalenteri 2021)
Tämä oli pieni 7 ml pullo, mutta silti ehti huomata, että tämä oli aivan loistava seerumi. Tämä imeytyi ihoon hyvin ja teki siitä sileän oloisen. (5/5)

Mádara SOS Hydra Recharge Cream (LF Beauty Box 02/2021)
Odotin tämän olevan paksua voidetta, jota ei todellakaan voisi meikin alla käytellä, mutta päin vastoin. Tämä sopi täydellisesti meikin alle, ei lisännyt rasvaisuutta, mutta tuntui kosteuttavan hyvin. Käytin tätä myös yövoiteena ja toimi siinäkin hyvin. (5/5)

ESPA 24-Hour Balancing Moisturiser (LF joulukalenteri 2020)
Tässä oli hieman omituinen koostumus. Täytyi ihan käydä verkossa katsastamassa, että voiko olla sellaista vai onko tämä mennyt pilalle, mutta ei.. Sellainen venyvä ja vanuva voide. Käyttelin tämän sekä aamu- että yövoiteena ja oli silti erittäin riittoisa voide. Tuoksu oli hieman spaamainen, joten pientä luksusta tämäkin. Tykkäsin paljon. (5/5)


Feel Free Antioxidant Eye Contour Cream
(Glossybox Saksa, mukana 22 in 2022 -projektissani
Kevyen oloinen sy-voide, mutta silti tuntui hoitavan hyvin ihoa. Tässä on mukana mm. hyaluronihappoa ja kofeiinia, joten ehkä niissä on ainakin osittain tämän salaisuus. Tykkäsin tästä erittäin paljon ja toinen kappale loppui juuri helmikuussa. (5/5)

Skin Chemists Youth Series Rose & Lavender Intensive Night Therapy Eye Serum (LF Beauty Box 05/2022)
Tämä pidin jääkaapissa ja käyttelin yöaikaan, kuten nimensäkin mukaan suositellaan. En nyt tiedä, tekikö tämä mitään, mutta tämänkin käyttöön tottui ja jonkin aikaa oli outoa olla ilman. (3/5)

Omorovicza Silver Skin Saviour (LF joulukalenteri 2020)
Tämä naamio tuntui lämpenevän iholla ja käytön jälkeen ihoa joskus punoitti. Tuntui olevan tehokasta ja iho oli todella pehmeä tämän käytön jälkeen. Tämä oli läpinäkyvää geelimäistä ainetta ja tuoksu aivan ihana. (5/5)


Yves Rocher Raspberry Lip Balm
(ostospostaus)
Tämä oli ihan vain ok huulivoide, olisi ehkä voinut kosteuttaa hieman paremmin. Tässä oli myös pieni sävy mukana, joka ehkä vähän häiritsi. Tuoksu oli kivan marjainen. (2/5)

Tarte Maneater Mascara (ostospostaus)
Oikein hyvä maskara, joka antoi hyvin väriä ja tuuheutti ripsiä. Oli kuitenkin ehkä hitusen kuivaa olemukseltaan, joten tätä täytyi oikein työstää ripsille. Lopputulos oli loistava, mutta ei kuitenkaan parhaasta päästä ripsivärejä, mitä olen testannut. (4/5)

Too Faced Primed & Peachy Cooling Matte Skin Perfecting Primer (ostospostaus, mukana Nightmare on Panning Street -projektissani)
Todella hyvä pohjustaja, joka jätti ihon mataksi ja pystyin myös käyttämään tätä koko kasvoillani. Tuntui myös blurraavan ihohuokosia ja teki vaan ihosta ihanan sileän oloisen. Leikkasin tämän tuubin kuvanoton jälkeen vielä kahtia ja siellä oli tavaraa jäljellä vielä melkoisesti. (5/5)


Alima Pure Pearluster Eyeshadow - Champagne
(Jolie Box 12/2016, mukana Yllätyslaatikkoprojektissani)
Tämän käyttelin täysin vartalovoiteeseen sekoitettuna tuomaan käsivarsilleni hieman väriä. Tämä ei kimaltanut millään muotoa, kuten jostain syystä oletin (ehkä nimessä vilahtavan 'Pearlin' takia), mutta jatkoin kuitenkin tuotteen käyttämistä käsivarsilleni, koska en nähnyt muutakaan mahdollisuutta, miten olisin saanut tämän kulutettua. Tämä olisi luomivärinä kestänyt ikuisuuden, enkä nähnyt sille tarvetta. (1/5)

Lumene Touch Of Radiance Blush - 20 Rosy Blush/Onnellisuus (ostospostaus, mukana 22 in 2022 -projektissani)
Tämä on ollut eräänlainen luottoposkipunani todella pitkään, koska sävy on ollut itselleni aivan täydellinen. Olen ottanut tämän vaikka kuinka monelle reissulle mukaan, koska siis yksinkertaisesti luotettava. Tästä näkyi kuitenkin pannu, joten ajattelin projektin myötä käyttää tämän loppuun ja siirtyä seuraaviin. Minun on pakko saada poskipunakasaani pienennettyä. (5/5)


Nivea Gentle Eye Make-Up Remover
En tiedä, monesko pullo tämäkin käyttämäni oli, koska tästäkin on tullut jonkinlainen luottotuote. Puhdistaa silmämeikin todella hyvin ja kivuttomasti. (5/5)

Ecooking Cleansing Gel (Glossybox 08/2021)
Tämä oli ihanan raikas puhdistusgeeli, joka oli myös tehokas ja helppo pestä pois. Tuoksussa puski läpi miedosti kurkku. Aivan kertakaikkisen ihana tuote, jota toivottavasti saan joskus käyttää uudestaankin. Tämä on lokakuun loppuneiden pinon ehdottomasti positiivisin yllätys. (5/5)


Baylis & Harding Royale  Gardens Peach, Piony & Jasmine Moisturising Hand Cream
(ostospostaus)
Tämä oli viides tällainen käyttämäni käsivoide eli kaksi oli vielä tämän jälkeen jäljellä. Siis ne tehot, ne tehot.. ne puuttuvat täysin. Tuoksu tässä oli kuitenkin aivan ihanan kukkainen. (1/5)

Dove Nourishing Secrets Hand Cream
Käytin tämän käsivoiteen yövoiteena. Tämä oli tarkoitettu kuivalle iholle, joten luulisi tämän tehneen ihmeitä, mutta eipä tehnyt. Tässä oli kiva, mieto tuoksu ja imeytyi hyvin ihoon, mutta voiteen tehoissa olisi todellakin parantamisen varaa. Ei vaan hoitanut käsiä tarpeeksi. (2/5)

Ziaja Foot Cream (ostospostaus)
Syyskuussa loppui toinen tällainen ja edelleen tykkäsin tästä. Edullinen ja hyvä jalkavoide. (4/5)


OPI Nail Envy
(OPI joulukalenteri 2021)
Tämän käyttelin kokonaisuudessaan aluslakkana ja toimi siinä ihan täydellisesti. Harmi vain, kun pullo oli vain 3,75 ml. Yritin kyllä valuttaa täältä kaikki viimeisetkin pisarat, joten on kyllä käytetty niin tyhjäksi kuin pystyin. (5/5)

Essence The Gel Nail Polish - 24 Indian Summer (Bettebox 07/2017, mukana kynsilakkaprojektissani)
Ihan alkuun, kun tämä Betteboxista tuli, en testattuani tykännyt tästä sävystä ollenkaan, joten mm. siksi tämä on roikkunut varastoissani näin kauan (no eipä kait tuo nyt niin ihme ole kynsilakkojen kohdalla). Kesällä innostuin tästä sävystä kuitenkin todella paljon ja melkeinpä käyttelinkin tämän yhteen putkeen pois. Tykkään Essencen lakoista ja tämäkin oli loistava. Lakka peitti hyvin jo yhdellä kerralla (usein laitoin kuitenkin kaksi) ja tässä oli ihana kiilto. (5/5)


Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit Cleansing Soap
(ostospostaus)
Ihanaa, että sain tämän toisenkin saippuan nyt käytettyä pois. Edellisen kohdalla olisi voinut ajatella, että kuumuuskin pisti saippuan muusaantumaan, mutta tämä teki kyllä ihan samalla tavalla ilman helteitä. Tästä tuli omituista mössöä jo melko nopeasti. Lisäksi tämänkin kanssa oli vaikeuksia välillä pestä se pois käsistä. Sisulla kuitenkin käytin ja säästelin muita käsisaippuoita. En tule enää ikinä näihin sortumaan. (0/5)

Beauty By Zazie Nail Polish Remover
Paras kynsilakanpoistoaine, jota vain ei valitettavasti tunnu enää löytyvän mistään. Ei edes sieltä Keskisiltä, mistä olen tätä monta pulloa kotiin rehannut. Onneksi näitä on vielä kaksi varastossa jäljellä. (5/5)

Tässä vielä kuvaa Baylis & Hardingin saippuasta uutukaisena:


Näyttää niin tyylikkäältä korkkaamattomana. Ehkä näitä pitäisikin pitää vain koristeina. 


Lola's Apothecary Delicate Romance Balancing Body Soufflé (Naturisimo box)
No nyt tuoksui ruusu niin perusteellisesti, että ei mitään rajaa. Eli jos siitä tuoksusta ei tykkää, kannattaa pysyä tästä kaukana. Se oli erittäin voimakas ja tuoksui iholtakin pitkin päivää. Itse voide oli todella öljyistä ja jätti ihon erittäin tahmaiseksi. Tämä saattaisi sopia todella kuivaihoiselle keskitalvella, voisi tehdä hyvää. Itse en tästä oikein välittänyt, onneksi oli pieni 15 ml purkki. (1/5)

Mon Sun Sunday Sublime Repairing Oils Warm Almonds & Delicate Blossom Body Serum (Kicks joulukalenteri 2021)
Tämä taas oli aivan ihana. Tuoksu oli taivaallinen ja itse voidekin todella hyvä koostumukseltaan ja kosteutti hyvin. Jotenkin odotin koostumuksen olevan ohutta, koska nimessä puhutaan seerumista, mutta tämä kyllä riitti täysin yksinäänkin. (5/5)

Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit Moisturising Body Lotion (ostospostaus)
Tämä oli myös oikein pätevä vartalovoide. Tuoksukin tässä oli aivan ihana ja raikas, jotenkin uniikki. Tätä voisin ostaa uudestaankin, joten luotto ei ole täysin mennyt Baylis & Hardingiin. (5/5)

Keune Care Line Oil Sun Sublime Hair & Body
Yritin alkuun käyttää tätä hiuksiin ja vaikka kuinka vähän olisi laittanut, hiuksista tuli niin rasvaisen ja likaisen näköiset, että lopetin sen muutaman yrityksen jälkeen täysin. Sen jälkeen tämä tuote makasikin laatikossani pienen ikuisuuden, kunnes jossain vaiheessa hoksasin, että tätä voisi käyttää myös kropalle. (Ostin tämän siis kampaamosta, joten mieleni oli vaan fiksoitunut hiuksiin.) No ei tämä sen paremmin toiminut vartalollakaan, ei kosteuttanut yhtään, mutta käyttelin tämän lähinnä sellaisena hätävarana. Onneksi loppui. (0/5)

Baylis & Harding Jojoba, vanilla & Almond Oil Luxury Shower Crème (ostospostaus)
En tykännyt tästä tuoksusta yhtään sen yhden voiteen kohdalla, mutta suihkugeelissä se kyllä menetteli. Pullosta kun tässä tuoksuttelen, on edelleen vähän omituinen, mutta pestessä oli aika kivakin. Myös koostumus tässä oli hyvä. (4/5)

Siinä lokakuiset loppuneet, joista olin tehnyt onneksi joitain muistiinpanoja, koska näiden loppuneiden esittelyiden kanssa on hieman venähtänyt. En olisi muistanut monenkaan kohdalla muuten, mitä tykkäsin. Kivaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti