7.3.2023

Ostoksia: Lyko, TBS, Cult Beauty jne.

Muutamia ostoksia olen ehtinyt tehdä tässä alkuvuoden aikana, vaikka niistä joulukalentereista aikalailla sitä tavaraa tulikin. En ole kyllä ihan kaikkeen sortunut, vaikka aika paljon juttuja onkin näköjään tullut hankittua. 

Normal:


Creightons Vanilla & Macadamia Body Bliss Hand Cream (100 ml)
Ivy Aïa Cleansing Oil (120 ml)
St. Ives Radiant Skin Pink Lemon & Mandarin Orange Scrub (150 ml)
Creightons Vanilla & Macadamia Body Bliss Hand & Body Lotion (400 ml)
Vaseline Cocoa Radiant Body Lotion (400 ml)

Käväisin ensimmäistä kertaa Normalissa ja tottakai sieltä täytyi edes jotain ostaa. Olin kyllä yllättynyt, miten paljon kivoja tuotteita siellä oli tarjolla. Nämä ovat kaikki tällaisia perustuotteita, joille on aina tarvetta. Yllätin itseni jopa ostamasta vartalokuorinnan.. tai niin ainakin luulin.. tuo St. Ives paljastuikin sitten paremmin katsottuna kasvokuorinnaksi, mutta tulen sen käyttämään kropalle. Tuo merkki on vilahdellut ulkomaan videoissa, enkä muista aikaisemmin täällä siihen törmänneeni, joten ihan mielenkiinnosta halusin edes jotain tältä merkiltä ostaa. Näistä ei mikään ollut millään hinnalla pilattu, vaan oli todella edulliset ostokset.

The Body Shop:


Spiced Orange Body Butter (200 ml)
Vanilla Pumpkin Whipped Body Butter (200 ml)
Wild Pine Body Butter (200 ml)


Spiced Orange Body Yogurt (200 ml)
Refreshing Passionfruit Body Yogurt (200 ml)


Spiced Orange Hand Balm (30 ml)
British Rose Body Butter (8 ml)
Camomile Sumptuous Cleansing Butter (90 ml)

TBS:kin oli sopivasti jonkinlaisia alennuksia meneillään ja näkyipä listoilla tuo iki-ihana Vanilla Pumpkin -vartalovoidekin, joten päätin tehdä tilauksen. Nämä maksoivat yhteensä 65,70€. British Rose Body Butter -pussukka oli kaupanpäällinen.  

Keskisen Kyläkauppa:


I Love Glazed Raspberry Hand & Nail Cream (100 ml)
I Love Mango & Papaya Refreshing Body Spritzer (100 ml)
Vaseline Cocoa Radiant Body Lotion (200 ml)
Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual Body Lotion (400 ml)
I Love Strawberries & Cream Nourishing Body Butter (200 ml)    

Keskisillä tuli käväistyä jossain vaiheessa ja tällaisia perustarpeellisia tuotteita jäi sieltäkin käteen. Tuo suihke oli ehkä vähän ekstraa, mutta siinä on niin ihana tuoksu ja oli halpa. Näistä en ole kuittia tosin säästänyt.

Asos:


Revolution Love Island Body Butter - Tropical Scent (200 g)


Nip+Fab Niacinamide Primer Essence (30 ml)
Nars Climax Mascara Duo (6 g x2)


Asokselta lähdin oikeastaan tilailemaan paria laukkua, kun oli kovat alet meneillään ja vielä alehinnoistakin sai pois 20%. Päätin samalla vilkaista tämän kauneusosaston ja muutama juttu lähti sieltäkin mukaan. Tuota Narsin ripsiväriä on kovasti kehuttu ja nyt tämän kaksikon sai n. 20€ hintaan, joten oli helppo päätös. Vartalovoiteelle ja Nip+Fabin pohjustajalle ei jäänyt paljonkaan hintaa. Nip+Fabin tuote kuulostaa vähän omituiselta, joten en ihmettele, ettei ole oikein mennyt kaupaksi. Katsotaan, miten se tulee käytettyä.

Lyko:


Laneige Lip Sleeping Mask - Chocolate (20 g)
Soap & Glory Call Of Fruity Hydrating Body Lotion (500 ml)

Lykolla oli tuossa jossain vaiheessa 20% alennukset lähes kaikesta. Tyttäreni halusi tilata sieltä tuotteita, joten otin nämä itselleni samaan pakettiin mukaan. Laneigen huulivoide maksoi n. 15€ ja Soap & Gloryn vartalovoide n. 11€. Näissä on molemmissa järjettömän hyvät tuoksut.

Kicks:


Kicksillä oli todella edulliseen hintaan paljon erilaisia joulupakkauksia. Onneksi suurin osa myytiin nopeasti ainakin verkosta loppuun, joten jäin paljosta ilman. Olisi muuten saattanut tulla aika kalliiksi. Nämä laatikot siellä sitten yhdessä vaiheessa vilahtivat enkä voinut vastustaa, koska maksoivat vain 15€ kappale.


Fave Four:
Origins Ginzing Refreshing Scrub Cleanser (30 ml)
Origins Ginzing Into The Glow Brightening Serum (15 ml)
Origins Ginzing Refreshing Eye Cream To Brighten And Depuff (5 ml)
Origins Ginzing Glow-Boosting Gel Moisturizer (50 ml)


Fantastic Favorites:
Origins Ginzing Refreshing Eye Cream To Brighten And Depuff (5 ml)
Origins Mega-Mushroom Relief & Resilience Fortifying Emulsion (30 ml)
Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask To Clear Pores (15 ml)
Origins Ginzing Into The Glow Brightening Serum (15 ml)
Origins Checks And Balances Frothy Face Wash (30 ml)
Origins Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Treatment Lotion (50 ml)

Originsin tuotteet ovat niin kalliita, joten vaikka nämä ovat lähes kaikki pieniä tuotteita, näistä tuli aikamoinen säästö. Näistä tuli muutamatkin samat tuotteet, esim. kaksi 15 ml kokoista seerumia. Yhteensä siis 30 ml ja sen kokoinen pakkaus maksaa jo enemmän kuin nämä kaksi laatikkoa yhteensä. Aika hyvä diili siis. Ja kivahan näitä kaikkia on päästä kokeilemaan.

Cult Beauty:



Charlotte Tilbury Air Brush Flawless Finish Complexion Perfecting Micro Powder - 1 Fair/Pale (8 g)
Urban Decay Stay Naked Hydromaniac Tinted Glow Hydrator - 10 Ultra Fair (35 ml)

Viimeisenä vielä Cult Beautyn tilaus, jota tuli kyllä mietittyä jonkin aikaa. Olen halunnut testata näitä kumpaakin tuotetta jo kauan ja kun näin, että yli 60 € (tai punnan - en muista) ostoksesta sai 20% alennuksen, päätin että nyt on se hetki. 

Nyt pitäisi vaan alkaa käyttämään näitä tuotteita, muutaman olen sentään korkannut. Näissä ostoksissa oli paljon vartalovoiteita ihan siitä syystä, että ne olivat itseltäni melkein loppu. Sellainenkin ihme meinasi päästä tapahtumaan. Jospa nyt kuitenkin osaisin vähän aikaa edes olla turhia ostelematta. Meillä on kesäksi suunnitteilla reissu ja jos se oikeasti toteutuu, niin siellä en tule säästelemään. Senpä vuoksi yritän nyt oikeasti säästellä täällä kotosalla siihen asti, että on voi hyvällä omalla tunnolla sitten törsäillä. Katsotaan, kuinka siinä onnistun. Mukavaa viikon jatkoa!

4 kommenttia:


  1. Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual Body Lotion on miun suosikkisarja! Niin hyvän tuoksuista, että voisin ostaa kaikki sarjan tuotteet :D

    Hyvät alelöydöt Kickistä, itse tilasin silloin vaan Originsin joulukalenterin kun sai hyvään hintaan silloin alennusmyynneistä!

    Miun ostoslistalla (tai kokeilulistalla) oli myös tuo Urban Decayn Stay Naked Hydromaniac Tinted Glow Hydrator ja bongasin sen joskus muistaakseni Nordicfeeliltä alennuksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon Doven olen jo korkannut ja siinä on kyllä aivan ihana tuoksu! En ole aikaisemmin juuri Doven vartalovoiteita käytellytkään, joten tämä on hyvä pitää mielessä :)
      Sen Originsin joulukalenterin missasin Kicksin aleista, harmillista, mutta ehkä parempi niin.. Se oli kyllä huippulöytö! :)
      Tuo UD:n meikkivoide on aivan superhyvä! Minulla on muutama projektimeikkivoide meneillään, joten vähäiselle käytöllehän tuo on jäänyt, mutta tulee senkin aika jossain vaiheessa :D

      Poista
  2. Ihania ostoksia! Mä olen kanssa hankkinut pari Originsin lahjapakkausta, oli hyvä kokeilla tuotteita pienemmässä koossa kun en kaikista sitten niin tykännyt ;) tuo musta naamio on mun lemppari niiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itsekään en ole niin innoissani ihan kaikista Originsin tuotteista eli kalliilla ei aina hyvää saa :D Tuota naamiota en ole testannutkaan vielä, joten täytyypä ottaa pian työn alle! :)

      Poista