31.7.2023

Reissuostoksia

Ikimuistoinen reissu USA:han on nyt takanapäin (ja oli kuuma!), joten olisi aika esitellä matkan kosmetiikkapuolen ostossaldoa. Tytär oli siellä lähes vuoden vaihto-oppilaana, joten reissun tarkoituksena oli hakea hänet sieltä kotiin ja samalla tehdä aika pitkäkin road trip, jolla näimme valtavasti paikkoja. Shoppailtua onneksi ehti välillä myös, mutta ne olivat kyllä yleensä sellaisia pikavisiittejä, koska aina oli muka niin kiire jatkaa matkaa. Mieheni siis tekee mieluummin ihan kaikkea muuta kuin kiertelee kauppoja. 


Clinique Happy. Perfume Spray (50 ml)
Calvin Klein CkIn2u (50 ml)

Ensimmäiset ostokset tein Helsingin lentokentällä, josta ostin kaksi hajuvettä ja molemmat ovat ihanan raikkaan tuoksuisia. Nämä olivat alennuksessa ja maksoivat 19 €/kappale. 


OGX Smoothing + Coconut Coffee Scrub & Wash (577 ml)
Seche Vite Dry Fast Top Coat (14 ml)
Airspun Loose Face Powder - Translucent (35 g)
Covergirl Clean Fresh Healthy Look Pressed Powder - Translucent Diaphane (19 g)

Nämä tuli hommattua ihan ruokaostoksilla ollessa, luultavimmin Walmartista tai sen tapaisesta. Etukäteen olin kotosalla miettinyt ostavani tuon OGX:n kuorinnan, jos siihen vain jossain törmään, vaikka pullo onkin iso. Airspunin puuteria olen ehtinyt testaamaan ja vaikuttaa loistavalta ja Seche Vite on jo entuudestaan tuttu. Nämä olivat kaikki todella edullisia. 


Old Spice Pure Sport High Endurance Deodorant (85 g)
Old Spice Fresh High Endurance Deodorant (85 g)

Näitä luottodeodoranttejani on vaikea löytää täältä meiltä enää mistään lähikaupasta. Olen näitä saanut osteltua varastoon kuitenkin Tuurista (ei löydy enää) ja Normalista (ei löydy enää), mutta USA:ssa näitä oli pilvin pimein joka paikassa ja tuotteita tältä merkiltä muutenkin shampoista lähtien ihan joka lähtöön. Ostin kaksi tällaista 85 g jättikokoa, normaalisti ovat 50 ml. Katsoinpa tässä nyt samalla Lykon tarjonnan ja sieltä näitä tällä hetkellä löytyykin eli täytyy pitää mielessä. Tämä on selvästi paras deodorantti, mihin olen törmännyt ja olen käytellyt tätä jo monta vuotta.  


E.l.f. Power Grip Primer (24 ml)
Covergirl Trublend Base Business Mattifying Skin Primer (30 ml)
Wet n Wild Barefocus Tinted Hydrator - Porcelain (27 ml)
Pixi By Petra On-The-Glow Blush Tinted Moisture Stick - Fleur (19 g)
L'Oréal Paris Glow Paradise - 170 Luminous Coral (2,8 g) 

Nämä ovat kaikki heräteostoksia ja myös ihan ruokakaupoista tai CVS:stä. Näistä olen Pixin vasta korkannut ja on aivan ihana - helppokäyttöinen ja täydellinen sävy ja tulee kestämään pitkään...


Palmer's Cocoa Butter Formula Softens Smoothes Lip Balm (4 g)
Origins Ginzing Refreshing Eye Cream (15 ml)

Palmer'sin huulivoide on Dollar Generalista yhdellä dollarilla. Origins maksoi vain 5 $ The Cosmetics Company Storesta. Sieltä olisi löytynyt melko edullisesti mm. Too Faced'a, GlamGlow'ta, Estee Lauderia jne jne. Tyttärille ostelin sitten muuta, mutta itselleni jäi käteen vain tämä vanha tuttu hyväksi todettu sy-voide.


Izme New York Lip Oil Balm Kit - Coconut, Peach, Rosehip, Strawberry (12 ml/kpl)
Chi On Guard 44 Style & Stay Thermal Protecting Spray (74 g)

Nämä ovat TJ Maxx'sta. Kävimme ehkä kolmessa eri kaupassa ja kaikissa oli todella huonot kosmetiikkatarjonnat. Lisäksi kaikissa oli todella sekaiset ne vähäisetkin kosmetiikkahyllyt, joten ei sieltä ollut kiva oikein etsiäkään mitään. Hiuslakka loppui reissulla kesken, joten sellainen oli pakko ostaa ja nuo huuliöljyt bongasin ja olivat todella halvat, joten testataan nyt. Ainakin tuoksut kuullostavat herkullisilta.


Clinique Even Better Clinical Brightening Moisturizer
Clinique Happy. Perfume Spray
Clinique Smart Clinical Repair
GlamGlow Bright Eyes Illuminating Anti-Fatigue Eye Cream

Näytteiden luvatussa maassa käteen jäi ainoastaan kokonaista neljä näytettä. Ja mitkä oikeasti ovat todennäköisyydet sille, että kun ostan reissussa hajuveden niin kaikista maailman tuuhansista hajuvesistä, saan juuri vain ja ainoastaan siitä samasta myös näytteen.

Bath & Body Works


Midnight Amber Glow Ultimate Hydration Body Cream (226 g)
Pink Pineapple Sunrise Ultimate Hydration Body Cream (226 g)
Dream Bright Shea Butter Hand Cream (29 ml)


Endless Sea Fine Fragrance Mist (75 ml) 
Vanilla Mocha Martini Fine Fragrance Mist (236 ml) 
White Tea & Ginger Fine Fragrance Mist (236 ml) 
Cotton Candy Clouds Fine Fragrance Mist (236 ml) 

BBW:ssa nyt vain oli ehdottomasti käytävä ja siellä oli meneillään semi-annual sale, joten kaikki ostamani vartalovoiteet ja isot suihkeet maksoivat muistaakseni vain 3,95 $/kpl. Cotton Candyn oli tyttäreni ostanut vuoden aikana ja lahjoitti minulle, koska ei tykännytkään tuoksusta ja sehän sopi oikein hyvin. Pullo on lähes täysi. Minusta näissä on kaikissa aivan ihanat tuoksut, joten kiva päästä käyttelemään urakalla. 

Sephora



Milk Makeup Pore Eclipse Matte Setting Spray (85 ml)
Milk Makeup Grip Primer (45 ml)
Too Faced Born This Way Healthy Glow Moisturizing Skin Tint - Cloud (60 ml)
Fenty Beauty By Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint - 1 (32 ml)
Rare Beauty Soft Pinch Matte Liquid Blush - Bliss (7,5 ml)
O/S One Size ultimate Setting Powder - 01. Translucent (6,5 g)

Viimeisenä vielä Sephoran ostokset. Sieltä olin päättänyt etukäteen ostaa nuo viisi ensimmäistä tuotetta ja oli säkää, että ne kaikki löytyivätkin. Milk Makeupin Matte Setting Spray ja Rare Beautyn nestemäinen poskipuna nimenomaan sävyssä Bliss ovat ilmeisesti melkoisen suosittuja, eikä meinannut heti löytyä. Tuo Bliss oli viimeinen kappale laatikosta Sephorassa, mistä sen löysin. Fentyn skin tintistä olen haaveillut todella kauan, mutta enpä ollut sitä tuossa sävyssä täältä meiltä vielä onnistunut nappaamaan. Milk Makeupin pohjustajasta ja Too Faced'n uudesta skin tintistä olen todella innoissani ja tietenkin myös One Sizen minikokoisesta puuterista. En siis ostellut mitään meille vaikeammin saatavilla olevilta merkeiltä, koska näillekin kertyi jo hintaa ihan mukavasti. Näistä säästin jopa kuitit ja maksoivat yhteensä vajaat 230 $ veroineen päivineen.   
 

Aikamoinen pino kosmetiikkatuotteita tuli loppujen lopuksi rehattua kotiin. Olisihan siellä ollut vaikka ja mitä, mutta homma oli yritettävä pitää järjen rajoissa. Näiden lisäksi tuli tietenkin osteltua muutakin ja varsinkin T-paitoja joka lähtöön, joten tila oli matkalaukuissa tiukilla. Tärkeintä oli saada kaikki tyttären tavarat tuotua kotiin, niitä oli kertynyt aika hirmuinen määrä vaihdon aikana. Oli niin mahtavaa päästä pitkästä aikaa käymään taas rapakon toisella puolella - viime kerrasta oli kahdeksan vuotta. Kivaa viikon alkua!

6 kommenttia:

  1. Wau mitä ostoksia! Bath & Body Worksia olisi kyllä kiva päästä itsekin kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kivasti niitä loppujen lopuksi kertyi vähän joka lähtöönkin :) Nyt pitäisi vaan alkaa myös käyttelemään eikä säästellä! Odotan niin, että Bath&Body Worksia alkaisi saamaan meilläkin hieman helpommin kuten VS:n tuotteiden kanssa kävi. Toivotaan, että joku päivä ja pian tapahtuu..!! :)

      Poista
  2. Kivoja ostoksia! Airspunin puuteri on hyvä, mäkin tykkään siitä kovasti<3 Bath & Body Worksin tuotteita olisi kiva joskus päästä tuoksuttelemaan. Niille ilmestyy aina kaikkea ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Airspunin puuteri tosiaan vaikutti aivan loistavalta, onneksi satuin sen bongaamaan! Odotan itsekin niin kovasti, että BBW:a saisi hieman helpommin täältä meiltäkin käsin osteltua. Ovat aivan ihania tuotteita ja siellä myymälässä oli pää ihan pyörällä! :D

      Poista
  3. Aika kiva kasa eri juttuja! Näistä riittää iloa pitkäksi aikaa! Itse oon ajatellu, että aina kun pääsen Sephoraan ostan muistoksi luomiväri paletin. Bankog 2018 Tarten Tartelette in bloom, 2019 New York Anastasia Beverly Hills Soft Glam ja 2023 Natasha Denona Retro. Kaks ekaa oon käyttänyt jo loppuunsa ja Natasha on mun paleteista uusin.t.helsingin anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo onkin kiva idea! Aina, kun käyttelee palettia, tulee matkamuistot mieleen! <3 Ja mitä upeita paletteja olet hankkinut ja saanut jo käytettyäkin! Wau! Olisi niin mieli tehnyt itsekin ostaa jokin paletti...

      Poista