10.8.2023

Glossybox kesä- ja heinäkuu 2023

Tässä on jäänyt muutamien yllätyslaatikoiden esittelyt välistä. En kylläkään ole vielä saanut elokuisesta Glossyboxista minkäänlaista ilmoitusta, joten enpä voisi sitä tässä vielä esitelläkään. Lookfantasticin oman sain jo haettua, mutta tässä pikaisesti kuitenkin Glossyboxin kesä- ja heinäkuun boxit. 

Kesäkuu:


Laatikko oli kivan raikas ja teemana olikin 'Fresh Breeze'. Tämän pitäisi saada meidät unelmoimaan Välimerestä, noo ehkä niinkin, mutta itselleni tulee ennemminkin mieleen kylmä ja pakkanen.. 


Brave. New. Hair. Coconut Cuddle Hair Cream (50 ml)
Ensimmäisenä laatikosta löytyi kosteisiin hiuksiin käytettävä ja kaikille hiustyypeille soveltuva kosteuttava hoitovoide, joka olikin mielestäni tämän boxin paras tuote. Tämän pitäisi kosteutuksen lisäksi pehmentää ja hoitaa hiuksia latistamatta niitä. Tämä suojaa myös UV-säteiltä sekä lämpökäsittelyiltä. Uusia hiustenhoitotuotteita on aina kiva testailla ja tämä tulee ehdottomasti käytettyä. 


Hey Honey Show Your Glow Colloidal Gold And Honey Beauty Mask (20 ml)
Tämä hintava (65,99 €/60 ml) anti-aging naamio on entuudestaan tuttu (tullut 10/2021 boxista) ja tykkäsin tästä kyllä. Olisin kuitenkin toivonut saavani jotain muuta tämän tilalla ihan vain vaihtelun vuoksi. Tämä naamio kosteutti selvästi ihoa ja oli kivan kultaisen värinen. Tämän pitäisi myös estää ihon kollageenia hajoamasta sekä häivyttää ohuita juonteita. Noita juonteiden häivyttämisiä en muista huomanneeni, mutta toivotaan, että teki tosiaan piilevästi niitä anti-aging -juttujakin. Tämä sopii kaikille ihotyypeille.

Mine Tan Moisturizing After Sun Gel (50 ml)
Myös tämä on vanha tuttu tuote. Muistelisin tämän olleen melko juoksevaa, mutta silti toimineen suhteellisen hyvin eli rauhoitti ihoa kivasti sekä auringossaolon että saunan jälkeen. En ole tätä vielä korkannut ja tuskin ehdin kesällä korkkaamaankaan, joten katsotaan, miten tulee käyteltyä.  


Shiseido TechnoSatin Gel Lipstick - Red Shift (2 g)
Tämä huulipuna olisi ollut aivan huipputuote saada laatikosta, jos sävy olisi ollut kohdillaan. Harmi.. Tämä meni jo eteenpäin. 

Emite Cosmetics Nail Lacquer - Hone (11 ml)
Seuraavana kynsilakka, jonka pitäisi olla nopeasti kuivuva sekä pitkäkestoinen. Lisäksi tämä on 100% vegaaninen. Sävy vaikuttaa tosiaan melko neutraalilta, kuten esitteessä mainitaan. Lakkoja on aina kiva saada, olipa sävy sitten melkeinpä mikä tahansa.  


Nämä todella punaiset sävyt eivät vain nappaa, niitä tulee käytettyä niin harvoin. Juuri annoin eteenpäin pari viimeistä omistamaani punaista huulipunaa, koska ne olisivat vain vanhentuneet laatikossani. Siltikään en tätä halunnut pitää. 


Laatikossa oli siis kaksi ennestään tuttua ihan pätevää tuotetta, kaksi uutukaista ja yksi eteenpäin lähtenyt. Tämä oli ihan peruskiva boxi, ei nyt mitään riemunkiljahduksia, mutta kaikki itselle jäävät tuotteet tulee varmasti käytettyä. 

Heinäkuu:


Heinäkuisen boksin teemana oli 'Summer Escape' ja kyllähän näille tuotteille käyttöä löytyisi kesällä tai matkan päälläkin. Nyt taitaa kuitenkin ne reissut olla tehty, mutta onneksi kesää on vielä vähän jäljellä. Tuotteita oli jälleen viisi, joista kaksi lähti jo eteenpäin. 


Cosrx Master Patch Original Fit Blemish Cover (24 Patches)
Ensimmäisenä laatikosta löytyi näppyjä ja epäpuhtauksia parantavia pieniä laastareita, joille minulla olisi käyttöä todella harvoin, joten siitä syystä annoin nämä toiselle tyttäristäni ja pääsevät sitä myöden käyttöön. Näitä nimenomaisia tapauksia olen kyllä kuullut kehuttavan. Kuitenkin jos minulla joskus näppyjä alkaa ilmaantumaan, olen todennut yhden Originsin tuotteen tepsivän melko hyvin.

Lottie London 4 Piece Eyeshadow Palette - The Rose Golds (3,6 g)
Myös tämän paletin annoin jo eteenpäin. Tässä on neljä sävyä, joista kaksi on mattaista ja kaksi shimmeristä. Sävyt ovat kauniit, mutta minulta löytyy näitä samoja jo melkoisesti sekä pienemmissä että suuremmissa paleteissa. Sen vuoksi päätin antaa tämänkin pois.  


Bondi Sands Tropical Mango Lip Balm With Spf 50+ (10 g)
Tästä aurinkosuojakertoimen omaavasta huulivoiteesta oli tarjolla joko tämä tai kookosversio. Onneksi sain tämän, koska mango on yksi lempituoksuistani. Tämän pitäisi pehmentää ja rauhoittaa huulia sekä tietenkin suojata auringolta. Tykkään todella paljon Bondi Sandsin eräästä aurinkovoiteesta (muutama kuukausi sitten ostin), joten tätä on todella kiva päästä testaamaan myös. 

Wild Science Lab Juice Boost Brightening Serum (15 ml)
Tämä merkki on täysin tuntematon itselleni. Kyseessä on seerumi, joka sisältää mm. hyaluronihappoa, C-vitamiinia ja aloe veraa, joten kuulostaa melkoisen lupaavalta. Näiden ainesosien ansiosta tämän seerumin pitäisi tasoittaa ihonsävyä, vähentää ihohuokosten näkyvyyttä, sekä hoitaa ikääntymisen, väsymyksen ja kuivuuden merkkejä. Seerumin pitäisi siis auttaa ihoa näyttämään terveemmältä ja hehkuvammalta. Tämä oli myös aivan loistava tuote ja todellakin jää omaan käyttöön.

Davines Naturaltech Replumping Conditioner (60 ml)
Hiusten hoitoaine, jonka pitäisi kosteuttaa, silottaa ja antaa runsautta. Tämä on tarkoitettu huonokuntoisille hiuksille, joten odotukset olivat kovat tehojen suhteen. Tämän otinkin heti käyttöön ja on jo loppunutkin. Tuoksu oli miedon miehinen, pystyin elämään sen kanssa, mutta ne tehot olivat kyllä todellakin kohdillaan. Hoiti hiuksia erittäin hyvin ja teki niistä ihanan pehmeät. Loistava tuote!  


Peruskiva boksi oli tämä heinäkuinenkin, vaikka kaksi tuotetta lähtikin eteenpäin. Nekin olivat hyviä tuotteita ja niistä on iloa jollekulle toiselle. Mukavaa viikonlopun odotusta!

4 kommenttia:

  1. Elokuun boxi meillä oli samanlainen mutta heinäkuu erilainen, tosin ehkä hyvä kun tuo kynsilakka on tullut jo Goodieboxista enkä aurinkojutuista välitä. Elokuusta ei ole tullut mullekaan mitään ilmoitusta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat siihen kesäkuiseen boxiin laittaneet useampiakin jo ennestään tulleita tuotteita.. Olisin kyllä mieluummin ottanut silti Ceraven kuin Mine Tanin ;) Vieläkään ei kuulu elokuisesta Glossysta mitään, mutta olen jo tottunut tähän :D

      Poista
  2. Mielenkiinnolla odotan siun mielipiteitä tämän kuun Lookfantasticin boksista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin todella paljon elokuisesta! <3 Ehkä se sivellin oli vähän blaah, mutta muuten! Odottelen myös sen Glossyboxin saapumista ja ajattelin sitten ympätä ne samaan postaukseen :) Kun nyt vaan jo saapuisi..!

      Poista