17.8.2023

Beauty A to Z Project Pan 2023 Intro

Päätin aloittaa uuden projektin elokuun alussa eli Beauty A to Z 2023 -projektin, missä jokaiselle aakkosen kirjaimelle annetaan tuote. Tämän ovat kehittäneet Jessica Lee sekä Amanda D ja tämä projekti on ollut meneillään aika monella jo vuoden alusta asti. Itse teen tästä nyt vain pikaisen viisi kuukautta kestävän projektin eli lopetan tämän vuoden lopussa. Tässä mukaan valikoidut tuotteet:


Otin tähän lähinnä toisesta projektista jääneitä juttuja, jämiä, vanhempia tapauksia sekä tuotteita, jotka olisi hyvä käytellä pois. Muutama kirjain oli hankala, joten on siellä pari uuden uutukaistakin. Nämä ovat suurin osa kuitenkin sellaisia, että voisin jopa kuvitella saavani ne käytettyä viidessä kuukaudessa. Jos en, niin toivottavasti ainakin kunnolla käyttöä.  

Tässä tuotteet lähemmin:


A - Antipodes Aura Manuka Honey Mask (15 ml) (käyttämätön)
B - BH Cosmetics Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette (korostussävyn jämät)
C - Ciaté London Glow-To Illuminating Blush - Matchmaker (2,5 g) (pressattu osuus)
D - Decleor Paris Aroma Solutions Energising Gel (150 ml) (puolet käytetty)

Naamio on luonnonkosmetiikkaa eli parempi käyttää pois hyvän sään aikana. Decleorin voide taas vaihtoi toisesta projektista tänne. Sen toisen projektin päivityksestä kirjoittelen myöhemmin.


Tässä vasemmanpuoleisessa vanhassa puuterirasiassa on tuon Ciatén poskinpunan rikki mennyt osuus uudelleen pressattuna (osa punasta on siis edelleen tuolla Ciatén omassa pakkauksessa) ja tämän pressatun haluan saada käytettyä kokonaan. Tämä on iso pakkaus, joten vie paljon tilaa ja luulisi pressatun loppuvan vähän nopeammin.. Tosin olen onnistunut tässä tapauksessa tekemään sen aika hyvin - ei pöllyä, ei varise. Tuo Carli Bybelin paletti nyt vaan täytyi jälleen änkeä mukaan, jos vaikka saisin tuon korostussävyn jämät käytettyä ja olisi jälleen yksi nappi vähemmän.


E - Elemis Papaya Enzyme Peel (15 ml) (käyttämätön)
F - CYO Lifeproof Long Lasting Foundation - 101 (30 ml) (vajaa puolet käytetty)
G - Garnier Respons The Milk Hair Mask Nourishing Almond (250 ml) (käyttämätön)
H - Douglas Hair Style & Shine High Gloss Spray (125 ml) (puolet käytetty)
I -  Formula 10.O.6 In The Deep Vitamin A Nourishing Retinol Serum (30 ml) (1/3 käytetty)

Näistä alkaa kaikki muut olemaan jo vanhempia juttuja, paitsi tuo Garnierin hoitoaine, joka vaan on huono. Yritän saada sen nyt käytettyä pois laatikosta pyörimästä ja käyttelen sen yhdessä tämän ostamani Garnierin Banana Hair Drinkin kanssa.


J -  Yves Rocher Juicy Berries Lip Balm (4,8 g) (käyttämätön)
K - Korres Greek Yoghurt Probiotic SuperDose Face Mask (20 ml) (käyttämätön)
L - Laura Mercier Pure Canvas Hydrating Primer (10 ml) (käyttämätön)
M - MAC Mineralize Skinfinish - Light (10 g) (jämät jäljellä)

K oli itse asiassa melko vaikea kirjain, mutta sitten tuli mieleen tämä Korresin naamio. Naamioita olisi hyvä saada käyteltyä pois, joten otin mukaan vaikka niitä on tässä projektissa melko monta. Laura Mercierin pohjustaja on pari vuotta vanha ja pieni tuubi, joten sen käyttelee nopeasti. 


Myös J-kirjain oli vaikea, joten tämä YR:n viime vuoden joulukalenterista tullut huulivoide sai kunnian päästä mukaan. Macin meikkipuuteria ei ole juurikaan enää jäljellä, tämäkin on vanha, joten haluan käytellä nuo jämät vielä kesän aikana.


N - Neal's Yard Remedies Geranium & Orange Shower Gel (200 ml) (käyttämätön)
O - Oribe Très Set Structure Spray (50 ml) (pari kertaa käytetty)
P - Pat McGrath Labs Mini Lust Gloss - Dare To Bare (muutamia kertoja käytetty) 
Q - Nail HQ Your Nail Specialist Cuticle Oil (10 ml) (vähän käytetty) 
R - Love Island x Revolution Beach Bum Body Butter (200 g) (käyttämätön) 

Neal's Yard on luontaistuote ja Oribea olen testaillut eikä oikein heti napannut, joten haluan sen pois pyörimästä. Huulikiilto tuli toisesta projektista, kynsinauhaöljyn käytölle haluan säännöllisyyttä ja Revolutionin vartalovoide on jonkinlainen täydennystuote tähän projektiin. Ihan vain, että keskittyisin yhteen voiteeseen ja saisin sen käytettyä. Vartalovoiteita on hieman kertynyt.. 


S - Glow Recipe Watermelon Glow Niacinamide Dew Drops Highlighting Serum (40 ml) (käyttämätön) 
T - Tata Harper Repairative Moisturizer (10 ml) (käyttämätön)
U - Ultrasun Lip Protection & Care Spf 30 (4,8 g) (käyttämätön)
V - Fushi BioVedic Radiance Face Cream (50 ml) (käyttämätön)

Glow Recipen Dew Dropsit on käytettävä myös hyvän sään aikana pois, T ja U olivat vaikeita kirjaimia ja Fushi on luontaistuote.


W - I Heart Revolution Bronzer Wardrobe Bronzer Collection (á 2,37 g) (kahden aurinkopuuterin jämät)
X - We Are ParadoXx Repair 3 In 1 Conditioner Hair Mask Finishing Créme (50 ml) (käyttämätön)
Y - The Body Shop Drops Of Youth Youth Liquid Peel (145 ml) (5/6 käytetty)
Z - Masque Me Up MoisturiZing Sheet Mask (1 pc) (käyttämätön)

X ja Z olivat vaikeita kirjaimia ja TBS:n kuorinta on melkein käytetty (ja vanhakin) eli yritän nyt saada senkin säännöllisellä käytöllä pois.


Carli Bybelin lisäksi tämä Revolutionin paletti on yksi niistä, joka usein seikkailee näissä projekteissa ja jonka siis haluan saada käytettyä kokonaan mahdollisimman pian. Tällä kertaa otan mukaan nuo molemmat reunimmaiset jämät, jonka jälkeen olisi yhteensä kolme nappia kokonaan tyhjinä. 


Olen aloittanut näistä jo aika monen käytön heti elokuun alussa, intoa riittää. On täällä muutama, joita tuskin saan viidessä kuukaudessa loppumaan, mutta jos nyt saisin edes buustia niiden käytölle. Ajattelin tehdä puolessa välissä päivityksen eli noin lokakuun puolessa välissä. Katsotaan, mitä silloin on sitten saatu aikaiseksi. Kivaa näitä tuotteita oli tähän haalia, joten ehkäpä ensi vuoden alusta teen tästä vuoden kestävän projektin ja vähän haastavammilla tuotteilla, katsotaan. Mukavaa viikonlopun odotusta!

2 kommenttia:

  1. Hauska projekti, seuraan mielenkiinnolla ;) tavallaan olisi mukava itsekin kokeilla ja haastaa vähän itseään tälläisen parissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän oli kiva taas miettiä noita tuotteita ja väkisinkin tulee todella sekalainen seurakunta :) Samalla tulee tosiaan kolattua aika perusteellisesti kaikki kosmetiikkajemmat. Aloita ihmeessä sinäkin, olisi todella kiva seurata! :)

      Poista