12.4.2024

Glossybox ja Lookfantastic The Box tammikuu 2024

Tällä kertaa palaillaan vielä tammikuun yllätyslaatikoihin, joita minulle tässä vaiheessa tuli vielä Glossyboxilta ja LF:lta. 

Glossybox tammikuu:



Tuttuun tapaan täällä oli viisi tuotetta ja ihan kivaltahan sisältö näytti, vaikka oli tuossa ainakin yksi, ehkä jopa kaksi tuttua tuotettakin. 


Styledry Pineapple & Coconut Scalp Mask (50 ml)
Ensimmäisenä hiuspohjanaamio, jonka pitäisi edistää hiuspohjan terveyttä. Tämä auttaa poistamaan vanhoja muotoilutuotteiden jäämiä ja kuolleita ihosoluja sekä auttaa kuivaan ja kutiavaan hiuspohjaan. Tämän pitäisi antaa vaikuttaa 10 minuuttia kosteassa hiuspohjassa, minkä jälkeen hiukset tulisi pestä normaalisti. Olen yrittänyt hiuspohjaani huoltaa säännöllisesti ja tämäkin tulee kyllä käytettyä, mutta nämä tällaiset ennen hiustenpesua käytettävät tuotteet ovat melkoista pakkopullaa. Ei vaan yleensä huvita, vaikka olisi aikaakin. Käyttötarkoitus tällä on siis kuitenkin huippu. 

Brilliant Smile Whitening Mouthrinse (100 ml)
Seuraavana suuvesi, jonka pitäisi mm. liuottaa pinnallisia värjäymiä ja helpottaa niiden pois harjaamista, ehkäistä hampaiden herkkyyttä sekä suojata plakilta ja reikiintymiseltä. En yleensä käyttele suuvesiä, mutta tämän käytin jo ja oli melko rajua. Se onkin se syy, miksi en näitä käyttele, kun kirpaisee suussa niin kovaa. Ei siis hampaissa, vaan suussa. Enpä huomannut mitään muutoksia tämän käytön myötä, oli aika pieni pullo.


Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask (14 ml)
Tällainen tuli myös elokuun LF yllätysboxista ja sekin on vielä korkkaamatta. En kuitenkaan valita, koska nämä ovat pieniä tuubeja, jotka tulee varmasti käytettyä nopeasti, kun sinne asti pääsee ja voisin kuvitella ihan hyväksi naamioksi. Tämän pitäisi olla hellävarainen, kosteuttava ja rauhoittava geelinaamio, mitä voi käyttää päivittäin ja myös silmänalusten turvotuksen helpottamiseen. Vinkkinä pyydetään säilyttämään jääkaapissa erityisen viilentävän vaikutuksen saamiseksi. Olemme n. viikon päästä lähdössä reissuun ja ajattelin ottaa tällaisen sinne mukaan. Katsotaan, muistanko käyttää.

Starskin VIP 7-Second Luxury All-Day Mask 7-In-1 Miracle Skin Mask Pads (1 Treatment)
Tämä on tehoseerumia sisältävä kasvolappu, jota ihme kyllä, en ole vielä käyttänyt. Täytyy nostaa esille, jospa sitten muistaisin. Tämä on siis iholle jätettävä hoitotuote eli lapun toisella puolella hierotaan ihoa n. seitsemän sekunnin ajan ja toisella puolella sitten taputellaan jäljelle jäänyt seerumi iholle. Näiden toimenpiteiden pitäisi sitten antaa kasvoille raikkaan hehkun. Muistaakseni olen tällaisen ennenkin testannut.


Skindivision Lashed Up Mascara - Black/Noir (10 ml)
Viimeisenä vielä vedenkestävä, ripsiä pidentävä ja tuuhentava ripsiväri. Vaikka tämä on vedenkestävä, sen voi silti pestä lämpöisellä vedellä pois.. hmm.. Tämä pääsee ripsarijonon jatkoksi ja testattua tulee. 


Ihan kiva boxihan tämä oli, ainakin tuotteet ovat kaikki sellaisia, että tulevat varmasti käytettyä. Tältä erää Glossyboxin tilaukseni päättyi nyt viimein tähän, enkä ole vielä ainakaan kaipaillut. Luulen, että sekin hetki vielä tulee, varsinkin sopivan tarjouksen kohdalla.

Lookfantastic The Box tammikuu:


Tämäkin vaikutti ensisilmäyksellä oikein kivalta boxilta, vaikka sieltä tuo Gua Sha pistikin silmään. Niitä on tullut eri boxeista ja kalentereista ihan riittävästi. Tuotteita täällä oli jälleen kuusi. 


Weleda Skin Food Rich, Intensive Skin Care Face And Body (10 ml)
Ensimmäisenä tuote, jota olen kuullut kehuttavan vähän siellä ja täällä, joten mahtavaa päästä testaamaan. Tosin tämä on ilmeisesti myös melko tuhtia, joten käyttelen tämän varmasti kasvoille yövoiteena sitten joskus kesän jälkeen. Tässä on parasta ennen 02/2026, joten aikaa on. Tämä on siis hoitava ja ravitseva yleisvoide, jota voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle ja sopii hyvin kuivalle iholle.

Dr Lipp Superfood Elderberry Tint (8 ml)
Tällaisen olen käytellyt aikaisemminkin ja on mielestäni todella hyvä huulivoide. Tässä on kuitenkin sävy, josta en oikein tykkää, joten käyttelin sen edellisen version yövoiteena ja samoin tuli tämäkin jo käyteltyä. Ei se mielipide tästä muuttunut. Voide oli edelleen loistava ja kosteutti superhyvin. Makuhan tässä on vähän outo.   


Nails. Inc Get Hard Rebuilding Nail Hardener (14 ml)
Tämä oli yksi kolmesta vaihtoehtoisesta tuotteesta ja onneksi sain tämän. Muut vaihtoehdot olivat kynsinauhaöljy tai aluslakka. Olen nyt käytellyt Parfumdreamsin joulukalenterista tullutta kynsienkovettajaa aluslakan alla ja lakka kestää sen kanssa selvästi paljon pidempään. Se on myös kovettanut kynsiä. Toivottavasti tämä tekisi samat temput, joten tämä pääsee ehdottomasti käyttöön heti, kun tuo edellinen loppuu. Ehkä ei ihan oikea tapa käytellä tällaisia tuotteita (siis lakan kanssa yhdessä), mutta tuntuu toimivan ainakin jollain tavalla.

Philip Kingsley Maximizer (60 ml)
Kerrankin Philip Kingsleylta jotain uutta näistä laatikoista. Ne muutamat tuotteet, mitä tältä merkiltä on päässyt testaamaan, ovat olleet loistavia, joten uskoa on tähänkin. Tämä on volyymisuihke ja sitä tuuheutta hiukseni kyllä kaipaavatkin. Tätä pitäisi suihkutella hiusten juuriin, mikäli haluaa kohotusta tai kaikkialle, mikäli haluaa rakennetta ja volyymia joka puolelle. Tuote aktivoituu lämmössä eli hiustenkuivaajaa olisi käyteltävä suihkuttelujen jälkeen. Suihke suojaa myös UV-säteiltä. Tämä tulee ehdottomasti käytettyä.  


Thisworks Stress Check Mood Manager (10 ml)
Jälleen tällainen epämääräinen suihke, minkä pitäisi lieventää stressiä. Tätä voisi suihkutella mihin vain eli huonekaluille, vaatteisiin, iholle jne., mutta itse olen tätä käyttänyt joitakin kertoja vain kasvoilleni. Muualle suihkutellessa jälleen tuntuisi, että tuote menee hukkaan. En tiedä, ehkä tämä mieluummin kasvoille suihkutellessa piristää kuin rauhoittaa. Tuoksu on jollain tavalla eteerinen, pidän siitä, mutta kyllä se ennemminkin raikastaa ja piristää ainakin itseäni.   

So Eco Jade Stone Gua Sha
Tällaista en olisi todellakaan tarvinnut. Näitä on käyttämättömänä jo niin monta, enkä edes tiedä, kenelle enää edes antaisin eteenpäin. 


Tykkäsin tästäkin, vaikka siellä muutama soraääni tulikin. Neljästä tuotteesta olin aivan innoissani, stressisuihkekin tulee käytettyä ja Gua Shatakin ehkä. LF:n boxin tilausta olen edelleen jatkanut, koska jonkinlainen yllätysmomentti täytyy kuulua kuukauteen. Tasokin on tässä tuntunut pysyvän suhteellisen hyvänä, joten en malta lopettaa. Ihanan rentouttavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Olipas kiva nähdä jälleen siun tekstejä, ihmettelin jo katoamistasi :D
    Gua Shan pistin itsekin eteenpäin, kiva olisi ehkä kokeilla, mutta todellisuudessa ei sitä kuitenkaan käyttäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kiireet vain vievät töissä ja kotona mukanaan, joten harmittavasti ei ehdi kirjoitella niin tiuhaan. Pitäisi ehkä opetella kirjoittamaan vähän lyhyempiä tekstejä :D
      Juu, olen ehkä pari kertaa Gua Shata testannut ja siihen on jäänyt. Ei tule oikeasti käytettyä. Mutta en ole heittänyt niitä pois, vaan odotan sitä innostusta tai jotakuta, joka sellaisen vielä haluaisi :D

      Poista
  2. Mulle tuli tuo Glossybox. Ihan ok. Suuvesi oli hyvä, käytän suuvettä monta kertaa päivässä. PTR kurkkunaamio on ihana, nuo pienet koot on kyllä hyviä kokeilla. LF boxi näytti kivalta myös, mutta valitettavan paljon samoja tuotteita. Se on kyllä todella harmi että Glossyssa ja LF:ssa on samaa sisältöä, voi kun olisi joku erilainen boxi niin tilaisin...tuota Nails INC lakkaa voi hyvin käyttää aluslakkana, ja päälle tavan aluslakka tai kynsilakka. Itse käytän kovettajaa ihan aluslakkana, ei mulla taida edes olla mitään base coatia olemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä harmittavaa, että näissä on samaa sisältöä. Itsekin tilaisin viivana jonkun täysin uuden laatikon, toivotaan että sellainen vielä joskus tulee.
      Pitäisi ehkä opetella käyttelemään suuvettä, vaikka kuinka kirpaisisi, kyllä se kummasti raikastaa suun!
      Kiitos vinkistä! Jotenkin ajattelin, että kovettajaa pitäisi käytellä jonkinlaisena hoitokuurina, mutta ei ole sellaiseen hinkua. Jatkan nyt siis samaa rataa, kyllä siitä vain on hyötyä ollut :)

      Poista