16.8.2016

Kesälomareissun pienet tuliaiset

 

Käväistiin kesälomalla viikon kestäneellä autoreissulla Pohjois-Ruotsissa sekä Lofooteilla Norjan puolella. Reissu meni hyvin ja maisemathan olivat aivan huikeat, joten pakko laittaa niistä tähän muutama kuva: 

Pohjois-Ruotsi
Lofootit
Lofootit

Reissua näihin maisemiin voi todellakin suositella.

Tuliaisia ostin melko vähän. Lofooteilla oli eräässä sisustuskaupassa alennukset meneillään, joten ostin 50 % alennuksella kuvassa näkyvän tumman maljakon. Lisäksi ostin myös puoleen hintaan harmaan pöytäliinan, josta en nyt valitettavasti ottanut kuvaa. Liina on kuitenkin jokseenkin samanlainen kuin H&M:n tummanharmaa pellavapöytäliina, paitsi että ei ole pellavaa. Vaaleanharmaata olen verkkokaupasta aina vähän väliä kytännyt, mutta se on aina loppu. Nyt en enää edes löydä sitä sieltä, ainoastaan tummanharmaana. Nämä kaksi Lofoottien ostosta maksoi yhteensä n. 20 EUR, joten sanoisin hyviksi kaupoiksi.

Haaparannassa tuli tietenkin käytyä myös Haglöfsin ja Peak Performancen tehtaanmyymälöissä, joissa oli meneillään joitain aleja ennestään alennetuista hinnoista, joten koko perheelle löytyi jotain. Ikeasta rehattiin myös muutama tavara.

Aina Ruotsissa käydessäni hämmästelen heidän kaupanpäällisiään lehtiä ostettaessa. Ne ovat aivan toista luokkaa Suomeen verrattuna:

Tilaajalahjatkin ovat huikeita: Estée Lauderia, Iittalan viinilaseja, Clarinsia jne.

Ostin Tara ja Damernas Värld -lehdet melkeinpä vain ja ainoastaan näiden kaupanpäällisten vuoksi:


Clarinsin Beauty Flash Balmiin tutustuin Livboxin myötä, ihastuin ja olen loppuja siitä versiosta pantannut kaapissani mukamas erityistilaisuuksia varten aivan liian kauan. Nyt saan käyttää sen loppuun, koska löytyi korvaava (koko 15 ml) lehden kanssa yhteishintaan SEK 59,90. Tämä tuote tuntuu oikeastikin silottavan ja heleyttävän ihoani, joten toimii minulla.

Damernas Värld -lehden hinta oli SEK 69,00 ja siinä sai kaupanpäällisenä Ritualsin 50 ml kroppavoiteen tuoksussa organic white lotus & yi yi ren. Kertakaikkisen ihana, ylellinen tuoksu ja rasvakin imeytyy alta aikayksikön. Toivottasti jossain vaiheessa nämä Ritualsin tuotteet olisivat meilläkin vähän helpommin saatavilla. Verkkokaupasta jos tilaat, niin ei voi tuoksutella.

Suomen lehtitalot voisivat alkaa ottamaan mallia näistä Ruotsin markkinoista. Samat tilaajalahjat pyörivät täällä Suomessa ja kaupanpäällisiäkin näkyy vain silloin tällöin. Voihan olla, että Ruotsissa on tilaajalahjojen suhteen sama juttu, mutta kyllä ne vaan meihin verrattuna ovat ylellisempiä!

Näin on jälleen yksi ihana, rentouttava kesäloma takanapäin, joten seuraavaa lomaa ja reissua odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti