17.4.2017

Finish 17 in 2017 update #1

Toivottavasti kaikki ovat viettäneet mukavia ja rentouttavia pääsiäisenpyhiä! Minä ainakin vietin, liian nopeastihan nuo lomapäivät taas menivät, mutta yritin ainakin ottaa rennosti. Minun piti tämä Finish 17 in 2017 -projektin päivityskin kirjoitella viimeistään vähän ennen pääsiäistä, mutta kun ei kerkiä niin ei kerkiä. Päivitys tulee nyt, mutta kuvat on otettu jo maalis-huhtikuun kuunvaihteessa. Projektin aloituspostaus löytyy täältä.


Vuoden alussa aloitin projektin, johon valitsin lähinnä meikkituotteita, jotka joko haluan saada käytettyä loppuun ennen kuin menevät huonoiksi tai tuotteita, joita tuskin olisin muuten tullut käyttäneeksi ollenkaan. Nimensä mukaisesti 17 pitäisi saada tämän vuoden aikana käytettyä ja tuotteita projektissa onkin juuri tuo tasan 17. Tosin siihen tulee nyt muutos. Aloitetaan nyt heti tällä. 


Kävin pääsiäisenä lävitse hieman meikkejäni ja huomasin, että tässä Livboxista aikoinaan tulleessa Laveran huulikiillossa alkavat parasta ennen päivämäärät (06/2017) pian menemään umpeen. Koska tykkään tästä tuotteesta ihan valtavasti, otan sen nyt tähän projektiin mukaan.


Huulituotteita tässä projektissa on jo entuudestaan kuusi, mutta otetaan nyt yksi lisää, ettei vain käy tylsäksi. Haluaisin olla positiivinen, mutta olen kuitenkin melko varma, että en muutenkaan saa kaikkia 17 käytettyä, joten tällainen jokeri on ihan tervetullut. Ja tämä on pakko käyttää, en halua heittää roskiin!

Käydään nyt muiden tuotteiden tilannetta hieman läpi. Projektissa on nämä kaksi palettia, joissa on (tai oli) yhteensä kuusi nappia, jotka ovat projektissa mukana:




Dermosilin Pretty Makeup -palettia en enää löydä Dermoshopin sivuilta, joten en tiedä, onko valmistus lopetettu vai mikä on homman nimi. 


Joka tapauksessa tästä paletista mukana projektissa olivat concealer, powder ja blusher, joista poskipunan sain jo käytettyä loppuun. Tuotetta oli 2,5 g, joten isosta määrästä ei ollut kysymys. Puna oli ihanan hento vaaleanpunainen ja tykkäsin kovasti. Pressasin sen tuohon pannuun uudestaankin, että saan varmasti kaikki käytettyä. 

Concealer on melkein päivittäisessä käytössä ja loppuu ihan varmasti vuoden sisällä. Vaikuttaa melko riittoisalta, vaikka sitä on paletissa vain 1,5 g. Sävy siinä on täysin oikea minulle ja peittää kyllä hyvin tummia silmänalusia ja näppyjä. Puuterista mainitsin jo aikaisemmin, että se on liian tumma, joten käytän sen kesällä, kun naamassa on vähän enemmän väriä. En viitsi sitä nyt vielä ainakaan väkisin käytellä, ehkä kesän jälkeen, jos on jotain jäljellä. 


Makeup Revolutionin Ultra Blush Palette All About Pink -paletista mukana projektissa oli kolme nappia: kaksi poskipunaa sekä highlighter. Korostusvärin oikeasta yläkulmasta sain jo käytettyä ja siinä oli aivan upea sävy. Se oli sellainen enemmän punertavaan menevä lämpöisempi sävy kuin tuossa yhdessä jäljellä olevassa korostusvärissä oikeassa alakulmassa on tuollainen kylmempi sävy. 

Vasemman yläkulman poskipuna on niin vaalea, että käytän sitä luomilla. Niissä se näkyy juuri ja juuri, antaa ihan vähän väriä, mutta poskille ei ollenkaan. Tämä on ihan pian loppu. Myös tuo kolmas pannu mikä näkyy, pinkki poskipuna, on ihan pian loppu. Tarkoitus olisi sekin pressata ihan justiin uudestaan, että tuotetta saisi tuosta vähän helpommin. 


Beccan Ever-Matte Poreless Priming Perfector kuuluu kategoriaan "pelkään menevän huonoksi". Olen tätä käytellyt aina silloin tällöin nenälläni, joka rasvoittuu kaikkein pahiten, mutta eipä se käyttö oikein tuotteesta vielä mielestäni näy. Sitä tarvitsee niin minimaalisen pienen määrän kerrallaan. Tämä on paras pohjustaja, mitä olen ikinä käyttänyt ja toivon, että saan käytettyä tämän tänä vuonna loppuun.

Vichy Dermablend Foundationia olen käyttänyt lähinnä viikonloppuisin, kun on aikaa meikkailla paremmin. Enköhän sen tällä keinolla saa tänä vuonna käytettyä, luulisin, vaikka alussa skeptinen olinkin.

Almay Smart Shade Skintone Matching Makeup -näytteen sain käytettyä helmikuussa loppuun ja siitä kirjoittelin loppuneissa täällä


Wet'n Wildin Cover All -paletin vihreää peiteväriä olen käyttänyt aina kuin muistan ja se kuluu hitaasti, mutta varmasti. Tämä on oikeastaan aika turha tuote itselläni, mutta haluan tämän paletin käyttää loppuun kokonaan, eihän tätä tässä vaiheessa voi kesken jättää.

BareMineralsin Concealer on tämän projektin pahin murheenkryyni. Yritin käyttää tätä silmien alla, mutta menee niin pahasti juonteisiin, että se on aivan mahdotonta. Tätäkin olen muutamaan otteeseen käyttänyt sitten luomivärinä, kun en muutakaan ole keksinyt, tasoittamaan luomieni väriä. Siinä tehtävässä varmaankin yritän tämän käyttää loppuun, kun yllämainittu MUR:n vaalea väri on ensin käytetty. 



Sitten nämä ihanaiset huulituotteeni. Kaikkia olen käyttänyt edes vähän, mutta kaikkein eniten Makeup Academyn Sheer Finish Lipglossia sävyssä Some Me Time, joka on tässä kuvassa etualalla ja viittä vailla loppu. Muut tuotteet ovatkin jääneet sitten paljon vähemmälle huomiolle. Nyt huhtikuussa olen ottanut tuon vasemmalla kuvassa olevan Elfin mattahuulipunan työn alle ja se on pian loppu. 

Loput neljä tuotetta ovat:  MUAn huulipuna sävyssä 14 Bare, MUAn huulikiilto Intense Kisses High Intensity Gloss sävyssä Sealed with a Kiss, Rimmelin Apocalips sävyssä 100 Phenomenon sekä Lord & Berryn Nude Lipliner. Alkuun käytin tuota huultenrajauskynää melko reippaasti, mutta nyt se on jäänyt täysin unholaan. Kun vertaan aloituskuviin, niin sehän on kulunut kuitenkin melko paljon, joten täytyypä alkaa taas tätäkin käyttämään. 

Kolme tuotetta olen saanut siis 17:sta loppumaan ensimmäisen kolmen kuukauden aikana:


Loppuneita ovat Dermosilin poskipuna, MUR:n korostusväri sekä Almayn meikkivoidenäyte. Sanoisin, että ainakin vielä 10 tuotetta jäljellä olevista on ihan mahdollista saada helpostikin loppumaan, jos vain maltan niissä pitäytyä. Ja jos nyt ollaan positiivisia, niin miksei ne loputkin riippuen, kuinka ahkeroin. 


Kuvassa olevien tuotteiden lisäksi mukana on vielä Laveran huulikiilto eli nyt on projektissa mukana yhteensä 18 tuotetta. Tätä projektia on ollut todella kiva toteuttaa tässä alkuvuotena ja nähdä, kuinka muuten unholaan joutuneet tuotteet on herätetty eloon. Ehkä jonkun verran tässä ovat muut tuotteet jääneet paitsioon, varsinkin poskipunat, mutta eiköhän niidenkin aika tule ihan pian. Aurinkoista viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Pannuun saakka pääseminen on kyllä riemukas hetki:) Poskipunat on ainakin mulla sellainen ryhmä, joka ei meinaa loppua ikinä. En muista milloin olisin viimeksi saanut pannun näkyviin yhdestäkään poskipunasta.
    Mulla oli joskus tuo Wet n wildin peiteainekiekko, ja sain siitä vain kaksi kulutettua loppuun (vihreä ja normibeige) ja muitten kohdalla loppui puhti;) Sulla on mennyt todella hyvin senkin suhteen:)
    Tsemppiä projektiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) On kyllä niin mahtavaa, kun saa näitä vähän unholaan jääneitä juttuja käyteltyä pois. Edes joitakin niistä.. Poskipunat on kyllä aika sitkeässä täälläkin, mutta kun nyt keskityin vain yhteen kerrallaan, niin loppujen lopuksi käytin aika helpolla. Tuo Wet'n Wildin kiekko on ollut kyllä aivan superriittoisa, joten en ihmettele, että sitä ei jaksa ikuisuuksia katsella. En kyllä ole ihan heti ostamassa uutta tilalle ;)

      Poista