3.4.2017

Loppuneet tuotteet maaliskuu 2017

En edes yrittänyt asetella näitä loppuneita tällä kertaa mihinkään hienoon rivistöön, koska niitä on niin paljon:


Hiustuotteet:


Helmikuussa loppui vain kolme hiustuotetta, mutta nyt sitten senkin edestä:

Schwarzkopf Osis+ 3 -hiuslakka - paras käyttämäni hiuslakka ikinä, löytyy aina kaapista (5/5)

LÓréal Paris Studio Line Go Create Ultra-Precise Spray - antaa erittäin voimakkaan pidon hiuksille, mahtava tuote (5/5)

Batiste Heavenly Volume Dry Shampoo - tämäkin on huipputuote, antaa sopivasti volyymia hiuksille (5/5)

Batiste Stylist XXL Volume Spray - Bette Box 03/2017 - taattua Batistea, toi hiuksille volyymia (ei kuitenkaan mielestäni niin paljon kuin edellinen Heavenly Volume -tuote) ja toimi kuivashampoon tavoin poistamalla rasvaisuutta hiuksista, tuoksukin oli hyvä (5/5)

TRESemmé Max the Volume Root Lift & Texture Foam - Bette Box 01/2017 - tästä en pitänyt, tuote oli melko vetistä ja koska 99,9 prosenttisesti en kuivaa hiuksiani föönillä, niin siinä tehtävässä tätä ei tullut kunnolla testattua. Kerran kuivasin, mutta silloin käytin myös samasta Bette boxista tullutta Evon Root Canal Sprayta ja mielestäni jonkinlaista kuohkeutta oli kyllä hiuksissani havaittavissa. Uskoisin, että se oli Evon ansiota. Tätä tuotetta en kuitenkaan tule ostamaan. (0/5)

Schwarzkopf Got2b Guardian Angel Blow-Dry + Flat Iron Heat Protection Spray - koska käytän suoristusrautaa melkein päivittäin, ostin tämän kerran suurella alennuksella, kun vastaan tuli, josko tämä tekisi ihmeitä. Kuitenkin lämpösuojaa on muissakin hiuksissani käyttämissäni aineissa, joten melko turha tuote, vain yksi ylimääräinen steppi hiustenlaitossa. Tässä oli todella hyvä tuoksu ja varmasti auttoikin jossain määrin suojaamaan hiuksiani lämmöltä, mutta tuskin tulen enää ostamaan. (3/5)

Dermosil Hoitava Shampoo Vitamin E -  tykkäsin kovastikin tästä shampoosta, vaahtosi ja pesi hyvin. Tuoksukin oli kohdillaan. (5/5)

Kasvojenhoitotuotteet:

Aloette Time Repair Serum - Boxycharm 08/2016 - tuote tuli ensimmäisestä tilaamastani Boxycharmista ja on arvoltaan 48 USD, mutta kyllä tämä hyvä tuote olikin. Ensi alkuun tämä aiheutti selvästi muutaman näpyn, mutta käytin kuitenkin sinnikkäästi eikä niitä enää tullut. Tämä imeytyi nopeasti, antoi kosteutusta, mutta ei rasvoittanut. Iho tuntui tästä tykkäävän, joten todella harmi, että loppui. (5/5)

L'Occitane Shea Gentle Toner - joulukalenterin luukku 22 - perustuote, ei mitään ihmeellistä, suihkepullo oli kiva (3/5)

A-Derma Rheacalm Micellar Milk - Bette Box 02/2017 - pullosta oli erittäin hankala saada tuotetta, enkä muutenkaan tykännyt tästä. Tämä ei millään olisi yksistään poistanut kaikkia meikkejä, vaan pakosta oli käytettävä aina jotain toistakin ainetta. (1/5)

Màdara Exfoliating Oil-To-Milk Scrub - Bette Box 03/2017 - tämä tuote taas oli super-hyper-mega loistava ja mikä parasta, minullahan on tätä jo isokin pullo laatikossa odottamassa korkkaamistaan (kun boxi tuli, en tajunnut tämän olevan samaa tuotetta). Tätä oli niin ihana levitellä aamulla naamalle ja hieroa kasvoille. Tuote oli öljymäistä pienillä rakeilla varustettuna ja jätti ihon aivan ihanan pehmeäksi. Yksi parhaista kuorinnoista, mitä olen ikinä käyttänyt. (5/5)

Dermosil Matifying & Moisturizing Gel Cream - nuorisolle suunnattu, mutta kaikkensa täytyy yrittää, että tämä ihon rasvoittuminen pysyisi kurissa. Ei tämä siinä toiminut ollenkaan, enemminkin lisäsi rasvoittumista eikä voinut käyttää meikin alla, joten suurin osa tuli käytettyä kaulavoiteena. (1/5)

Nuxe 24hr Soothing and Rehydrating Fresh Mask - oli mukana Finish 10 Oldies in 10 Weeks -projektissani, mutta en saanut sen aikana loppumaan - aivan ihana naamio, joka antoi iholle sopivasti kosteutusta. Lisäksi ihana Nuxemainen tuoksu, josta tykkään erittäin paljon. (5/5)

Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar - LF Beauty Box 02/2015, oli mukana Finish 10 Oldies in 10 Weeks -projektissani - en saanut tätä projektin aikana loppumaan, vaikka oli alusta asti mukana, joten tämä pieni pala oli riittoisaa kuin mikä. Käytin tätä aamuputsarina ja toimi siinä erittäin hyvin. Puhdisti kasvoilta liian rasvan, mitä yön aikana kertynyt, mutta ei kuitenkaan kuivattanut ollenkaan. (5/5)

Vartalonhoitotuotteet:


Sephora Cotton Flower Creamy Body Wash - Kanarian tuliainen - aina Sephorassa käydessäni ostelen näitä eri versioissa ja kaikki ovat järjestään aivan ihanan tuoksuisia, myös koostumus näissä on täydellinen. Tässä Cotton Flowerissa on ehkä tuoksu miedoimmasta päästä näissä suihkugeeleissä. (5/5)

Bath & Body Works A Thousand Wishes Ultra Shea Body Cream  -  ihana USA:n tuliainen, josta olen kertonut enemmän täällä. (5/5)

Avon Naturals Energising Green Tea & Verbena Body Lotion - tässä oli ihana tuoksu ja rasva oli oikein täyteläistä. Tykkään paljon Avonin vartalovoiteista, mutta ei ole aikoihin tullut sieltä mitään tilattua. (5/5)

Flow Kosmetiikka Luomu Sheavoi - Jolie Box 03/2017 - tämä sitten otti ja loppui, käytin kyllä tehokkaasti vähän siellä sun täällä, kuten kuvauksen mukaan on mahdollistakin. Tykkäsin kovasti, enemmän kerron tästä jatkossa. (5/5)

L'Occitane Thé Vert & Bigarade Perfumed Shower Gel - joulukalenterin luukku 7 - tässä oli aika mitäänsanomaton tuoksu. Kaikista kuvassa näkyvistä L'Occitanen suihkugeeleistä huonoin. (2/5)

L'Occitane Verbena Shower Gel - joulukalenterin luukku 15 - ihanan kirpeä tuoksu (4/5)

L'Occitane Jasmin & Bergamotte Shower Gel - joulukalenterin luukku 18 - tässä taas oli kaikista kuvassa näkyvistä L'Occitanen suihkugeeleistä ehdottomasti paras tuoksu, aivan hurmaava (5/5)

L'Occitane Shea Ultra Rich Shower Cream - joulukalenterin luukku 8 - tämän suihkugeelin tuoksusta ja koostumuksesta pidän erityisen paljon myös. Tässä on sellainen perustuoksu, joka ei ole liian imelä. (5/5)

L'Occitane Shea Butter Ultra Rich Body Lotion - joulukalenterin luukusta 2 - samat sanat kuin edellä, mutta tässä vaan tuosta purkista oli niin hankala saada tuota rasvaa ulos, että melko nopeasti piti leikata se kahtia. (5/5)

Käsi- ja jalkarasvat:


Lavera Regenerating Cranberry-Argan Hand Cream - Hyvinvoinnin Tavaratalo - ihanan tuoksuinen käsivoide, joka myös toimi. Käytin yörasvana ja aamulla kädet olivat pehmeät kuin mitkä. (5/5)

Dermosil Arctic Berries Concepts Sea Buckthorn Hand Cream - oli mukana Finish 10 Oldies in 10 Weeks -projektissani, koska on ollut itselläni todellinen ikuisuustuote. Ihanaa, kun pääsin tästä eroon. Kyllästyin tähän tuoksuun totaalisesti, koska tuo purkki oli niin iso. Projektissani tämä meni lähinnnä jalkarasvana, niin sitä ei tarvinnut tuoksutella. Siinä tehtävässä ihan ok, nämä Dermosilin käsirasvat noin yleensäkin toimivat itselläni vain kesäisin. (1/5)  

Burt's Bees Coconut Foot Cream - eleven.fi: Burt's Bees Tips & Toes Kit -  tässä oli jalkarasvaksi vähän erilainen kookoksen tuoksu, joka ei ollut kuitenkaan kovin voimakas. Tykkäsin tuoksusta paljon ja rasvakin vaikutti erittäin hoitavalta. Voisin ostaa uudestaan. (5/5)

L'Occitanen käsirasvat Roses et Reines Hand & Nail Cream sekä Almond Delicious Hands - joulukalenterin luukut 23 & 20 - ensin mainitussa oli aivan liian voimakas ruusun tuoksu, joka varmaan tuoksui kilometrin päähän ja aiheutti varmaan päänsärkyäkin, en tykännyt (1/5), mutta tuossa toisessa manteliversiossa on niin hurmaava tuoksu, johon olen nyt totaalisesti ihastunut. Tätä on onneksi vielä varastossa (5/5).

L'Occitane Shea Butter Dry Skin Foot Cream - joulukalenterin luukku 13 - tätä jalkavoidetta olen käyttänyt ennenkin ja tämä on niin ihana, tuoksuu hyvältä ja hoitaa jalat kuntoon. Voisin käyttää tätä aina ja tulen varmasti vielä joskus ostamaan. (5/5)

Käsienpesu- ja kynsienhoitotuotteet:


Creightons Avocado & Almond Moisture Hand Wash - Veljekset Keskisiltä - tästä olen ennenkin kirjoitellut, aivan ihana tuoksu ja jos vastaan tulee, niin ostan taatusti lisää. Edullinen myös. (5/5)

Trind Nail Repair Natural Care - käytän tätä aluslakkana ja tämä on kynsieni pelastaja. Estää kynsien haurastumista ja pitää ne kunnossa, estää myös mielestäni kynsien värjäytymistä, koska sitä ei ole enää tapahtunut vaikka ahkerasti lakkailenkin. (5/5)

Yves Rocher High Color High Shine Nail Lacquer sävyssä 103 Rubis - upean värinen lakka, joka loppui toisena Project Polish 2017 -projektissani. Helppo levittää, tuli siistä jälkeä ja yksi kerroskin olisi ehkä riittänyt, mutta käytin yleensä kaksi. (5/5)

Beauty by Zazie Nail Polish Remover - Veljekset Keskisiltä - oli todella edullinen, mutta tehokas kynsilakanpoistoaine, ei tarvinnut hangata viimeisen päälle, että sai lakat lähtemään (5/5)

Cien Classic Nail Polish Remover - hyvä oli tämäkin ja uusi (joskin eri mallia) Lidlistä on jo hankittu (5/5)

L'Occitane Bonne Mère Marseille Milk Soap - eleven.fi: L'Occitane Almond Gift Set (tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla) - tästä ei ole kuvaa, koska mitään ei ole jäljellä, mutta saippua oli aivan hurmaava. Tässä tuo mantelin tuoksu ei tullut niin voimakkaasti esiin, mutta tykkäsin ja olihan tuo tyylikäs kylppärissäkin. (5/5)

Meikit ja tuoksut: 


Fruttini Milky Orange Body Spray - oli mukana Finish 10 Oldies in 10 Weeks -projektissani - ihanan makea appelsiinin tuoksu, josta tiedän, että kaikki eivät tykkää, mutta minä yli kaiken. (5/5)

Dior J'adore Eau de Parfum -näyte - en muista, olenko ikinä vaivautunut tätä kaupoissa tuoksuttelemaan, mutta tämähän on ihanan tuoksuinen, hienostunut ja vähän eksoottinen. Voisin jopa harkita ostavani. (5/5)

Yves Rocher Sexy Pulp Ultra-Volume Mascara - todella hyvä ripsiväri, jota voi kyllä suositella. Antaa volyymia, ei sotke, mahtava harja. (5/5)

Artdeco Fixing Powder - Beauty Bay - edullinen, väritön irtopuuteri, joka hoiti hommansa niin kuin pitääkin. Tämä antoi hieman läpikuultavamman lopputuloksen kuin esimerkiksi tällä hetkellä aktiivisessa käytössäni oleva NYXin HD -puuteri. Tykkäsin tästä kovasti. (5/5)

Max Factor Creme Puff Pressed Powder sävyssä Translucent (05) - tämä oli kyllä kaukana translucentista (jonka ymmärrän läpikuultavaksi eli värittömäksi - taidan ymmärtää väärin). Tämä oli totaali hutiostos, jossa luotin vain tuohon sävyn nimeen tarkastamatta itse tuotetta. Aivan liian tummaa itselleni, joten käytin tämän pois varjostusvärinä. Siinä tehtävässä hoiti homman hyvin, koska ei tullut liian tummaa jälkeä. Olen kyllä käyttänyt tätä samaa puuteria joskus itselleni sopivassa sävyssä ja se oli loistava. (2/5)

Näytteet ym.: 

Garnier Skin Active  Moisture Bomb Tissue Mask - todella kosteuttava naamio ja tulen ostamaan lisää (5/5)

Garnier Skin Naturals Cleansing Wipes - samat sanat kuin edellä, loistavia pyyhkeitä, joita tulen taatusti ostamaan joskus lisää (5/5)

Sephora Purifying & Mattifying Mud Mask x 2 - tämän kun laittoi naamalle niin näytti ihan smurffilta. Jaa'a, ehkä tämä poisti rasvaa ja likaa huokosista, mutta tuoksu ei ollut kovin hyvä. Voisin kuitenkin ehkä joskus ostaakin, jos Sephorassa sattuu käymään. Näitä näytteitä on vielä yksi kappale itselläni jäljellä. (4/5) 

Novexpertin Booster Serum with Hyaluronic Acid - Jolie Box 2017 - tämä oli niin pieni näyte, että ei tästä pystynyt muodostamaan mitään mielipidettä. En voi siis sanoa, että oli huono, mutta ei hyväkään, joten 3/5. 

Estelle & Thildin BioHydrate All-In-One Sheer Glow Tinted Moisturizer sävyssä Medium - Jolie Box 03/2017 - aivan liian tumma sävy itselleni. Käytin tämän näytteen sekoitettuna erääseen omistamaani erittäin vaaleaan meikkivoiteeseen, joten tämän hyvyydestä en osaa sanoa sen vuoksi mitään. (3/5)

Kiitos, jos jaksoitte tänne asti lukea. Nämä loppuneet-postaukset ovat itselläni aina megalomaanisen pitkiä, sattuneesta syystä. Ihanaa viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Ihanan paljon loppuneita<3 Mulla loppuu joka kuukausi vähintään yhtä hervoton kasa, niin ilahduttaa kovasti, että jollakin muullakin;)
    Mulla kuluu käsivoiteita(kin) paljon, joten hyvät voiteet kiinnostaa aina. Laveraa en olekaan tainnut kokeilla, mutta tuo Granberry-Argan kuulostaisi mainiolta tuotteelta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen huomannut, että samassa veneessä ollaan näiden loppuneiden kanssa :) On se vaan kiva, että muillakin!
      Tuo oli itsellänikin ensimmäinen käyttämäni Laveran käsivoide. Ensi alkuun tuoksu oli vähän outo, mutta sitten siihen ihastui totaalisesti. Ja itse rasva oli tietysti myös tarpeeksi hoitava. Voin suositella :)

      Poista