10.4.2017

Project Polish Update 3

Pikaisesti jälleen näillä näkymin koko vuoden kestävän kynsilakkaprojektin tilannetta. Edelliset postaukset löytyvät mm. kynsilakkaprojekti-tunnisteen alta. Tammikuun postauksessa olen luetellut säännöt, mitä yritän projektissa noudattaa ja hyvin olen kuosissa pysynyt ainakin nämä ensimmäiset kolme kuukautta.

Maaliskuun aikana loppui yksi lakka:


Tämä oli Yves Rocher High Color High Shine Nail Lacquer sävyssä 103 Rubis. Tykkäsin tästä lakasta todella paljon ja käytin sitä tiuhaan tahtiin. Sävy oli upea, sivellin huippu ja lakka kuivui varsinkin Seche Viten kanssa alta aikayksikön. Pullo oli vain 5,5 ml, joten lakka loppui melko nopeasti, kun sen kanssa pääsi kunnolla vauhtiin. Saman sävyisiä lakkoja minulla on vaikka kuinka, mutta en nyt vielä sittenkään tämän tilalle ottanut yhtä niistä vaan seuraavan:


Tämä on Yves Rocher Yria Age Repair Nail Lacquer sävyssä 307 Rouge Imperial (10 ml). En tiedä, onko tämä edes tältä vuosituhannelta, koska tätä ei todellakaan ole myyty enää aikoihin, mutta itse lakassa ei ole mitään vikaa. Päätin ottaa yhden vanhimmasta päästä olevista lakoistani mukaan ja koska tätä oli jo käytetty jonkin verran, mielestäni tämä oli hyvä vaihtoehto. Tämänkin sävy on kerta kaikkiaan upea (syvän punainen) ja olen tätä käytellyt jo useita kertoja maaliskuun aikana. Lakka on ohutta, joten käyttöaste ei näy samalla tavalla kuin esimerkiksi loppuneessa YR:n lakassa. Maaliskuussa käytin kuudesta projektiin kuuluvasta lakasta neljää:


Näköjään en ole ottanut kuvaa lakoista etupuolelta ollenkaan, vaan ainoastaan noista viivoista. YR:n lakka siis loppui, Essencen lakka on viittä vailla loppu ja Lumenea käytin maaliskuussa tasan kerran. Siinä viiva siirtyi alaspäin heti yhdestä kerrasta noin paljon, joten nämä Lumenen lakat kuluvat todella nopeasti. Laitoin sitä kolme kerrosta vähän peittävämmän lakkauksen saamiseksi. YR:n Yria lakkaa käyttelin ensimmäisestä viivasta toiseen.

Seuraavia kolmea lakkaa en käyttänyt kertaakaan kuukauden aikana:


Tuon keskimmäisen Rimmelin saan varmasti huhtikuun aikana käytettyä loppuun, koska siellä on vain jämät enää pohjalla. 

Vierailevia lakkoja oli maaliskuun aikana kolme:


Ensimmäinen on Tukholmasta superhalvalla ostamani China Glaze sävyssä Awakening. Tästä täytyy sanoa, että olin hieman pettynyt sävyyn. Pullossa se näyttää upealta, mutta kynsillä tuo hohto jotenkin katoaa ja kynnet ovat ei-minkään-väriset. No onhan toki väriä, mutta siinä ei ole "sitä jotain".

Essien ja Kikon lakoilla tein ranskalaisen manikyyrin ylempänä mainitun Lumenen lakan kanssa. Essien Sugar Daddy on tullut huhtikuun 2015 Livboxista ja Kikon (sävy 203) ostin viime lokakuiselta Kanarian reissulta.

Mikä parasta, maaliskuun aikana ei tullut yhtään uutta lakkaa, joten saldo oli miinus yksi. Kyllä välillä tekee tiukkaa sanoa ei uusille lakoille, muutaman hyvän diilin olen kovalla pinnistyksellä jättänyt välistä. Yritän hokea itselleni, että kyllä niitä diilejä vielä tulee. Ja tottahan se on. Tässä oli pikaisesti tilannetta, ihanaa viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti