13.8.2018

Reissuostoksia

Nyt olisi vuorossa vihdoin ja viimein ne reissuostokset. Käväisimme Tukholmassa heinäkuun puolessa välissä eli noin kuukausi sitten ja Tukholmahan on kosmetiikan puolesta siitä upea paikka, että siellä on Sephora. Muutamia juttuja jäi käteen sekä Sephorasta että muualta ja esittelen ne nyt pikaisesti. 


Pussi täynnä tavaraa, aloitetaan nyt niistä ei-Sephora -ostoksista:


Nämä on muistaakseni ostettu sekä Åhlensista (Oliv ja Hawaiian Tropic) että H&M:stä (The Ordinary ja Pixi). Jännä, kuinka hyviä merkkejä siellä myydään H&M:ssä. Valinnanvaraa olisi ollut pilvin pimein.


Oliv Balsamspraytä ostin heti kaksin kappalein, koska tiedän tykkääväni tästä. Täysin samanlaista tuotetta myytiin aikoinaan Kicksissä, mutta se lopetettiin. Olisikohan ollut joku Kicksin oma tuotemerkki.. Tämä on siis hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka tekee hiuksista aivan ihanan sileät ja pehmeät.  

Kaikki aurinkovoiteet olivat muistaakseni 20 % alennuksessa, joten otin kerrankin Hawaiian Tropicin, koska en ole ennen sitä merkkiä käyttänyt. Meillä on syksyllä edessä etelänloma, joten sinne tämä on aivan loistava. Tässä on niin hyvä tuoksu...

Pixi Glow Tonic on paljon puhuttu ja kehuttu tuote, jota olen jo kauan halunnut kokeilla. Kun se nyt oli siinä "hollilla", niin ostettava oli. 


The Ordinaryt oli aika hyvin myyty sieltä H&M:stä, mutta sain kuin sainkin valikoitua niitä itselleni kolmin kappalein. Tämäkin merkki on itselleni uusi tuttavuus, mutta ehkä innostus lähtee nyt tästä.


Matrixyl 10 % + HA on seerumi, jonka pitäisi olla tehokasta juonteisiin ja ryppyihin. Alpha Lipoic Acid 5 % lupaa uudistaa ihoa sekä tasoittaa ihon sävyä. Tätä saa käyttää vain 2-3 kertaa viikossa ja sitä suositellaan käytettäväksi vain öisin, koska on sisältämänsä lipoiinihapon vuoksi erittäin herkkä auringonvalolle. Buffet on seerumi, joka suunnattu ikääntyvälle iholle ja sen pitäisi tehdä ihosta nuorekkaamman ja sileämmän näköisen.




Sitten Sephoran tuliaisiin. Periaatteessa mikään ei ole heräteostos, mutta toisaalta muutama kyllä on.








Benefit The Beachlorette Bronzed & Beachy Makeup Kit sisältää Hoola-aurinkopuuterin, jonka olin etukäteen päättänyt ostaa. Muilta osin tämä pakkaus siis on heräteostos. Tyttäreni halusi sattumalta Benefitin Sun Beam -highlighterin, joten järkevintä oli ostaa tämä kitti, jonka onneksi sattumalta sieltä bongasin. Highlighter meni siis hänelle. Uskon, että oli parempikin ostaa tuo mini-Hoola, kestää sekin varmasti ikuisuuden. Kaiken lisäksi sai sitten samassa paketissa vielä mini-Porefessional -primerin sekä Roller Lash -ripsarin. Ne pidän itselläni.



Monoi Creamy Body Wash -suihkugeelejä oli hyllyssä tasan neljä kappaletta, kaikki ihanassa Monoi-versiossa, joten nappasin niitä mukaan kaksi. Mitään muita tämän sarjan suihkareita siellä ei näkynyt, joten epäilen, että sitä ollaan nyt vihdoin lopettamassa. Huhuja kuulin siitä jo kauan sitten, mutta silti niitä on Sephoran hyllyistä tähän asti aina löytynyt. Ehkä ne on vaan myyty sitten pikku hiljaa loppuun. Muita Sephoran suihkareita siellä kyllä oli. Näitä olin siis päättänyt ostaa, joten eivät ole heräteostoksia.



Too Faced Peach Perfect Comfort Matte Foundation oli myös tuote, joka oli ostoslistallani. Olisin ostanut tämän jo Kreikasta, jos siellä olisi tätä sarjaa silloin ollut. Mahtavaa päästä tätä vihdoin testaamaan.





By Terry Hyaluronic Hydra-Powder taas oli totaalinen heräteostos. Olisin halunnut Too Faced Peach Perfect -irtopuuterin, mutta ne olivat samperi vieköön loppu. Koska olin päättänyt puuterin ostaa, niin ei tarvinnut kauaa miettiä, kun näin siellä tämän myös paljon puhutun ja kehutun tuotteen. Uskoisin, että vetää vertoja Too Faced'lle.



Tuli siis ostettua useita itselleni uusia tuotemerkkejä, mutta myös muutama erittäin hyväksi jo todettu. Mitään näistä en ole vielä ehtinyt korkkaamaan, mahtavien säidenkään ansiosta, mutta eiköhän näistäkin juttua riitä sitten jossakin muodossa tuonnempana. Oikein ihanaa viikon alkua!

6 kommenttia:

  1. Ihanat ostokset:) H&M kyllä yllättää the Ordinarylla. Mahtava juttu!
    Pääsen itsekin Sephoraan loppukuusta, kun käväisen Puolassa. Ei ole mitään ihmeempiä suunnitelmia ostosten suhteen ainakaan vielä, mutta eiköhän sieltä löydy monenlaista kivaa, heh!
    Mukavaa viikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olin niin ällikällä lyöty, kun näin ne Ordinaryt siellä H&M:ssä. Mutta kyllä niitä oli tosiaan ostettukin eli harvassa olivat. Muissa kaupoissa en niihin enää törmännytkään..
      Oi ihanaa, kun sinullakin on Sephoran keikka edessä! Sieltä löytyy varmasti vaikka mitä kivaa...! Todella kiva nähdä, mitä kaikkea sitten kotiutat ;) Toivottelen oiken hyvää reissua jo nyt ja kiitos, mahtavaa viikkoa sinullekin! :)

      Poista
  2. Ruotsin H&M:n kosmevalikoima on kyllä huikaiseva! Niin outoa siellä käydä, kun on tottunut tähän paikalliseen valikoimaan (joka on Joensuussa surkea) :D Itse tilaan pääosin H&M:n tuotteita netistä, ihan vaan, kun täällä meidän liikkeessä ei niitä ole, lukuunottamatta esim. avaimenperä huulikiiltoja, paria vartalosuihketta jne..

    Sephorassa olisi kiva päästä käymään, me kun ei yleensä reissuilla keretä oikein ydinkeskustaan asti, käydään vaan siinä terminaalin (Silja) lähellä olevassa kauppakeskuksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä H&M:ssä oli kyllä tuotteita vaikka millä mitalla ja merkkejä joka lähtöön. Muissakin vaatekaupoissa saattoi törmätä aikamoisiin meikkiarsenaaleihin.. Outoa, ettei meillä Suomessa ole vielä lähdetty tuohon. Meillä on täällä paikallisissa visusti vain ne H&M:n omat kosmetiikat, olisi mahtavaa nähdä muutakin!

      Viking Linella kun menee, niin siitä on ihan kivakin kävellä aamutuimaan sinne keskustaan, on loppujen lopuksi aika lähellä. Sephora on kyllä toinen, mitä ehdottomasti tänne Suomeen kaivattaisiin! Olisi pikkasen helpompi sinnekin reissata eikä aina laivalla tai lentokoneella...!

      Poista
  3. Just sain kommentin valmiiks ja se mahto häipyä jonneki avaruuteen... No, jos tulee multa nyt kaks kommenttia, ni ei varmaan haittaa :) Silmiä hivelevän ihania kuvia taas <3 Mulla on parikin sun ostamaa tuotetta just käytössä, Pixin tonicki ja Terryn irtopuuteri, joka on aika uskomaton. Se vaan jotenki sulaa ihoon niin nopeesti etten oikeen huomaakaan sitä, ja tuloksena on todella kaunis ja luonteva mattaiho. Mä käytän hohdeprimeria ja puuteri antaa tilaa myös hohdolle, ettei blurraa sitä täysin. Ihana tuote <3 Ordinarylta oon käyttäny caffeine-nimisen (?) silmänalusnesteen, joka oli oiva lisäkosteuttaja, vaikka ei ihan poistanut tummia silmänalusia. Sun Ordinaryista olisin kyllä kelpuuttanu ihan minkä vaan :) Kateellinen oon kyllä sun Benefit-ostoksista! :D Miten ne onki niin hankalia hommata??? Hoola on mun ikuisuusostoslistallani :D Oot kyllä onnenpekka ku pääset Tukholmaan ostoksille :) Ootan innolla tuote arvostelua tai vastaavaa tuotteista. Hyvää viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mahtava kuulla, että olet tykännyt tuosta By Terryn puuterista! Tekisi mieli ottaa se jo käyttöön, mutta pysyn tiukkana vielä jonkin aikaa. Tuo Pixikin on varmasti huippu, koska sitä on niin kehuttu.
      Ordinarysta ei ole minkään valtakunnan kokemusta aiemmasta, piti tehdä se tilaus kerran, mutta pysyin tiukkana :D Ehkä tämä avaa nyt kaikki ovet sitten.. eikä minua pidättele enää mikään ja se on pian pelkkää Ordinarya ;)
      Benefitiltä meinasin ostaa sen yhden paletinkin (cheekaton?), mutta äh, yritän nyt käytellä juttuja pois ja ehkä seuraavalla kerralla. Benefitin tuotteet ovat kyllä huippuja ja Hoola ollut minullakin listalla pitkään. Mutta muistanko oikein, onko se Benefit nyt tulossa Suomeen..? Toivottavasti, helpottuisi tuokin ;)
      Katsotaan, jos näistä saisi oikeasti joskus jotain arvostelujakin aikaan.. yleensä kun ne tuotteet näkyvät seuraavan kerran vasta niissä loppuneissa :D
      Kiitos! <3 Oikein rentouttavaa viikonloppua! :)

      Poista