26.8.2018

Loppuneet tuotteet kesäkuu 2018

Kesäkuussa loppui tuotteita ihan se perusmäärä eli paljon. Näytteitäkin oli useita, koska sattuneesta syystä satsasin Lumeneen. Ihanaa, että näiden loppuneiden esittelyssä alan olla pian ihan aikataulussa.







Garnier Respons Argan Richness Nourishing Cream Mask x 3
Aivan ihanan tehokas hiusnaamio, kuten järjestään kaikki Garnierin naamiot ovat olleet. Voisin ostaa täysikokoisenakin jossain vaiheessa. Hyvä tuoksukin. (5/5)

Briogeo Don't Despair Repair! Deep Conditioning Mask
Boxycharm 09/2017 - sulfaatiton, silikoniton ja parabeeniton tehohoito hiuksille, joka toimii omaan tukkaan todella hyvin. Tämä pitäisi jättää muhimaan vähintään 10 minuutiksi, itselläni ei aina hermot siihen kestäneet, mutta toimi kuitenkin. Hiuksista tuli ihanan sileät ja pehmeät. (5/5) 

Tigi Bed Head Motor Mouth Mega Volumizer With Gloss
Aivan mahtava tuote tämäkin, jota varmasti ostan joskus lisää. Tämän käytön jälkeen hiuksethan pitäisi kuivattaa hiustenkuivaajalla, jolloin tuote antaisi volyymia. Itse kuitenkin vältän hiustenkuivaajaa, joten olen käyttänyt tätä ihan vain märkiin hiuksiin antaakseen niille kiiltoa sekä poistamaan sähköisyyttä. Toimi siinä aivan loistavasti ja tuoksukin on tigimäisen hurmaava. (5/5)

Tigi Bed Head Masterpiece Massive Shine Hairspray
Hyvä hiuskiinne, mutta ei vedä vertoja Osikselle. Tämä kovettaa hiuksia jonkin verran, Osis ei sitä tee. Näitä taitaa vielä yksi kaapistani löytyä (halvalla ostellut), käytän sen pikku hiljaa pois ja yritän jatkossa pitäytyä siinä Osiksessa. (4/5)



Lumene Klassikko Puhdistusliinat
Sanoin jossain vaiheessa, että yritän pärjätä ilman puhdistusliinoja enkä enää ostele niitä. No, niinhän siinä kävi, että törmäsin jonkinlaiseen tarjoukseen, jossa näitä sai pari pakettia melko edullisesti, joten tulipahan ostettua. Ihan hyvät liinathan nämä oli, puhdisti hyvin, eivät liian märät ja ihan hyvän kokoisetkin. (4/5)

Nafha Soft Facial Scrub
Jolie Box 05/2017, mukana Subsctiption Box Blitz -projektissani - kuten tuli jo tässä postauksessa mainittua tämä oli kyllä melkoisen köykäinen kuorinta ja itse haluan vähän enemmän jytyä tuohon tarkoitukseen. (2/5)

Biotherm Skin Oxygen Cooling Gel
Joulukalenterista - pidin tätä jääkaapissa, joten oli todella miellyttävä levitellä tätä iholle lämpimillä keleillä. Toimi meikin alla loistavasti ja tuoksu tässä oli ihana. (5/5)

The Body Shop Camomile Gentle Eye Make-Up Remover
Joulukalenterista - hoiti tehtävänsä oikein hyvin eli poisti silmämeikin tehokkaasti ja hellävaraisesti. (5/5)

Skinfood Egg White Perfect Pore Cleansing Foam  
Ipsy Bag 09/2017 - todella tehokas puhdistusaine, jolla erittäin pienellä määrällä sai putsattua koko kasvot, joten tämä pieni tuubi kesti pitkään. Tuote vaahtosi jouduttuaan veden kanssa kosketuksiin. Ihosta tuli uskomattoman pehmeä tämän käytön jälkeen, mutta en huomannut tämän mitenkään erityisemmin vaikuttaneen ihohuokosiini. Ihana (mieto) tuoksukin tässä. (5/5)



Lancome Miracle Perfumed Body Lotion
Mieheltä Saksan tuliaisina - ihanan Miracle-hajuveden tuoksuinen tietenkin ja tuoksu pysyi hyvin iholla ilman sitä hajuvettäkin. Myös itse voide oli hyvä perusvoide, kevyt eli ei mitään paksuinta vartalovoidetta, mitä olen kokeillut. (4/5)

Dove Verwöhnendes Körperöl 
Rhodoksen ostos - tämä ei imeytynyt sitten millään, joten käyttelin tätä ainoastaan sääriini ja yläkropalle käyttelin muita tuotteita. Jonkin verran silti kosteutti, koska ihoni ei alkanut kuivumaan. Tämän olisi varmaan ollut tarkoitus myös antaa vähän kimaltelua iholle, mutta koska en todellakaan ollut ruskettunut tämän käyttöaikaan, niin en todellakaan sellaista huomannut. En ostaisi ikinä uudestaan ja tämä onkin Suomessa aivan ylihinnoiteltu. (1/5)

Original Source Lemon And Tea Tree Vegan Shower
Keskisten ostos - aivan ihanan voimakkaan sitruksen tuoksuinen suihkugeeli isossa 500 ml pönikässä, joten tämä kesti pitkään. Joskus sitrusta sisältävät tuotteet eivät sovi minulle, saan niistä jonkinlaisia ihoreaktioita, mutta tämä ei sitä aiheuttanut, vaikka on varmasti vegaaniutensa vuoksi melkoisen luonnonmukaista. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos vastaan tulee, itse olen jo uuden pullon ostanut. (5/5)



Fruttini My Rebellion is Kiwi Body Lotion
Riikan tuliainen - kuten Fruttinit melkein aina, tämäkin oli aivan täydellinen sekä tuoksun että koostumuksen puolesta. Tuoksu oli niin herkullisen raikas kuin olla ja voi. (5/5)

Fruttini My Rebellion is Kiwi Shower Gel
Riikan tuliainen - samat sanat kuin edellä. Ihana oli käytellä saman tuoksun vartalovoidetta sekä suihkaria yhtäaikaa. (5/5)


Lumene Natural Code 3D Glitter Polish - 55 Top Coat Silver
Ihana päästä yhdestä glitter-lakasta eroon. Tämähän oli yksi parhaista glitterlakoistani nimenomaan värinsä vuoksi, mutta on ollut itselläni vuosikausia, eikä niitä usein tule käytettyä. (4/5)

Lumene Arctic Gloe Lip Gloss 
Lehtitilauksen kaupanpäällinen, mukana 18 in 2018 -projektissani - ihana huulikiilto, joka jätti vain pienen pientä sävyä huulille, joten pystyi lisäilemään vähän huulirasvan tapaan pitkin päivää. Ei tahmannutkaan yhtään. (5/5)


Essence Almond Milk Scent Hand Cream
Tämä oli nyt viimeinen siitä kolmen paketin setistä, joka oli joulun aikoihin myynnissä. Ehkä vieläkin saattaa löytyä, en tiedä. Kuitenkin tämäkin oli ihanan tuoksuinen, joskin melko kevyt rasva, joten meni lähinnä käsilaukussa ja työpaikalla eli ei yöaikaan. (4/5)

Victoria's Secret Pink Wild At Heart Hand & Body Cream
USAn ostos - käytin tämän kokonaan käsirasvana. Miellyttävä tuoksu tässäkin ja voide oli vähän tuhdimpaa, joten tämän käytin yövoiteena. (5/5)




Greek Horizons Olive Oil Soap Cinnamon
Rhodoksen ostos - ei ihan laadukkain saippua, mitä on tullut käytettyä. Loppua kohti alkoi muuttua sellaiseksi epämääräiseksi mönjäksi eikä pysynyt enää ollenkaan kasassa. Tuoksukaan ei tässä ollut kummoinen, todella mieto. (1/5)


RFSU Caring Massage Glide
Livbox 11/2015 - yritin tämän käyttää sheivausgeelinä. Alku näytti lupaavalta, mutta ei pidemmän päälle onnistunut. Menee siis vihdoin ja viimein lähes käyttämättömänä roskikseen. (0/5)

Dove 0% Alcohol Deodorant
Bette Box 06/2018 - yritin tätä käyttää, mutta hermot eivät kestäneet sen odotukseen, että alkaisi vihdoin ja viimein homma pelittämään. Ei kun roskiin, mutta tulipahan testattua. (0/5)





L'Occitane Terre De Lumière Eau de Parfum
Ihan tällainen läpyskänäyte vain, mutta pakko mainita, että hurmaava tuoksu. Olisi hyvä talvikaudelle. Näyttäisi sarjassa olevan myös muita tuotteita, joten täytyy pitää silmät ja korvat auki tämän Lumièren suhteen. (5/5)

Chloe Eau de Parfum Chloé For Women
Läpyskä vain tämäkin, mutta niin ihanalla tuoksulla, että kelpuuttaisin kyllä. Olen niin helppo näiden tuoksujen kanssa.. (5/5)

Oscar de la Renta Bella Blanca Eau de Toilette
Bette Box 04/2018 - mm. päärynää, mustaherukkaa, mandariinia, jasmiinia, valkoista ruusua, kieloa ja santelipuuta sisältävä tuoksunäyte ja tarvitseeko mainitakaan, että ihastuin. (5/5)

Kenzo World Eau de Parfum
Bette Box 05/2018 - tässä on hieman voimakkaampi tuoksu, joten hieman maltillisemmin täytyi käyttää. Kuitenkin ihana! (5/5)






Lumene-kuukauden ansiosta käytin kaikki Lumenen näytteeni tavalla tai toisella pois. Näitä on yhteensä 17 kappaletta. Jotkut meikkivoiteet olivat liian tummia, mutta sekoittelin niitä vartalovoiteeseen, joten tulivat sillä tavalla käytettyä. Mikään näistä ei mene siis suoraan roskiin. Kyllä nyt näyttää näytelaatikko paljon paremmalta..

Loppuneiden tuotteiden arvoa en enää laskeskele, mutta voin kertoa, että kauneusboxien (Bette Box ja Boxycharm) lisäksi rahaa kosmetiikkaan meni kesäkuussa yhteensä 51,80 EUR. Se koostui lähestulkoon yksistään Keskisten ostosreissusta. Ei ollenkaan paha. Rentouttavaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Sunnuntain herkkulukemista <3 Olit kyllä tosi maltillinen kesäkuun ostosten suhteen, alethan pyöri jo ennen juhannusta kiitettävästi niin todella halvalla oot päässy :) Viimeinen kuva kyllä hymyilytti, varmasti näyteloota on hyvinkin kevyemmän oloinen :D Pitäisköhän itekki? Ei oo juurikaan mitään reissua odotettavissa missä ruukaan käyttää näytteitä, paitsi lokakuussa perinteinen Turun reissu. Sitä ennen näytteitä ehtii taas tulla joka tuutista... Oot kyllä tosi perusteellinen puteloiden kanssa, ku viittit leikata tyhjentyneet vielä katkikin, että saa viimeisetkin rippeet! :D Mä tyydyn siihen mitä viimeisillä käsivoimilla jaksaa puristaa ulos. Mukavaa alkavaa elokuun viimeistä viikkoa <3 Mulla on kova sadonkorjuu päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tykkäät, itsekin lueskelen aina niin mielelläni loppuneista! ;) Joo, yritin kesäkuussa vähän himmata ostosten suhteen, koska tiesin, että Tukholmassa tulee varmasti törsättyä. Nyt on lähtenyt vähän samanlainen säästölinja taas käyntiin ja törsään sitten lokakuisella reissulla ;) Kiva, kun sinullakin on jotain mitä odottaa!
      Suosittelen tuota näytelootan tehokäyttöä.. täytyy tehdä säännöllisin väliajoin, muuten alkaa ahdistamaan!
      Yleensä leikkaan putilot, jos oletan, että tavaraa on jäänyt sisälle. Monesti leikkaan ne leikkaamattomat vielä näiden roskapostausten jälkeenkin ja tarkistan... ja käytän rippeet, jos pystyy :D :D Jep,jep.. Nooo eiköhän se ole jo tullut ilmi, että melkoisen pihi linja minulla välillä on! :D
      Mukavia sadonkorjuita sinulle! :) Ja kiitos, oikein mukavaa elokuun loppua sinullekin! <3

      Poista
  2. Runsaasti loppuneita ja erikoisempia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osaan aika ronskilla kädellä käytellä näitä tuotteita :D Ehkä pitäisi opetella vähän maltillisemmaksi.. ;)

      Poista