11.8.2019

Reissuostoksia

Olen lupaillut tekstiä reissuostoksista, joten esittelen ne nyt seuraavaksi, vaikka elokuun Bette boxikin jo tuli viime viikolla. Minulla on työt alkaneet, joten kiirettä on pitänyt ja nythän ne koulutkin jo alkavat toden teolla, joten arki alkaa rullaamaan normaalisti. Toisaalta se on ihan kivakin. Teimme heinäkuussa siis pienimuotoisen reissun seuraavaan paikkaan:


Jos ei vielä tästä kuvasta hoksaa niin ehkä seuraavat paljastavat.. törmäsimme nimittäin myös muutamiin kuninkaallisiin:



Kaupunkihan on tietenkin Lontoo ja tytöt halusivat välttämättä Madame Tussaudsin vahakabinettiin, joten siellä törmättiin moneen muuhunkin kuin vain kuninkaallisiin. Ostoksiakin ehdin jonkin verran tehdä, mutta se oli lähinnä sellaista pää kolmantena jalkana kulkemista. Tytöt olivat tietenkin kiinnostuneita lähinnä vaatteista, joten heidän ehdoillaan vähän mentiin. Lontoossa olen itse käynyt muutamia kertoja, mutta tytöille tämä oli ensimmäinen kunnon käynti. Heille on ainoastaan lentokenttä tullut aikaisemmin tutuksi. 


Joitakin kosmetiikkajuttuja siis tottakai kuitenkin tarttui mukaan. Ennen reissua olin kotona miettinyt ostavani ainakin Soap & Gloryn tuotteita sekä Too Faced Peach Perfect -irtopuuterin.

The Daily Smooth Body Butter
Call Of Fruity Hand Food Hydrating Hand Cream
The Righteous Butter
Hand Maid Hand Cleansing Gel
Speed Plump Miracle Moisture Mask

Soap & Gloryn tuotteita en ole aikaisemmin päässyt kokeilemaan. Näissä oli jonkinlainen alennuskin meneillään, olisiko olleet Bootseissa 33 % alennuksessa, joten ostin näitä ehkä enemmän kuin oli tarkoitukskaan (toiselle tyttärelle myös). Tietenkin olisin mielelläni ostanut näitä vieläkin enemmän, mutta täytyi miettiä painorajoja, koska meillä oli ainoastaan yksi ruumaan menevä laukku mukana. 


 

Too Faced Primed & Poreless Skin Smoothing Pressed Powder
Too Faced Peach Perfect Mattifying Loose Setting Powder

Tuon kivipuuterin ostin Selfridges-tavaratalosta. Kyselin siellä myyjältä ensin tuon irtopuuterin perään, mutta hänen mukaan sitä myytiin vain jossain tietyssä yhdessä paikassa Lontoossa, mikä meni tietenkin täysin yli hilseen (ei mielestäni sanonut Westfield), joten pettymys oli suuri. Epätoivoissani sitten, koska pelkäsin jälleen kerran jääväni edes jotain Too Faced -puuteria ilman (näin tapahtui edellisellä Sephoran keikalla), ostin tuon kivipuuterin, joka on ihan loistava. En siis kadu sen ostamista ollenkaan. Irtopuuteri nimittäin kuitenkin käveli vastaan Westfield-ostoskeskuksessa, jossa oli ihan oma Too Faced -liike, joten tottakai nappasin sen äkkiä mukaan. En siinä kaupassa valitettavasti oikein muuten ehtinyt norkoilemaan, kun muilla oli jo niin kiire seuraavaan paikkaan.


Morphe Highlight & Contour Beauty Sponge
Morphe Eyelid Primer
Morphe Filter Effect Finishing Powder - #Filter2
Morphe Continuous Setting Mist

Westfieldissä oli myös Morphen oma liike, josta olisi löytynyt vaikka mitä maan ja taivaan väliltä. Mm. ne kaikki kuuluisat luomiväripaletit (myös Jaclyn Hill) sekä Jeffree Starin tuotteet oli niin vaikea ohittaa, mutta yritin olla järkevä. 

Meikinkiinnityssuihketta on kehuttu lähes joka kanavalla, joten ostin sen kokeiluun. Valitettavasti en muista näiden hintoja enää, mutta mikään ei maksanut maltaita. Puuteri, joo tiedän, jo kolmas sellainen, mutta minulla on varmaan meneillään täydellisen puuterin metsästys tällä hetkellä. En ottanut translucenttia (#Filter1), vaan vaaleimman värillisen, joten toivottavasti on sopiva. Tuon meikkisienen ja silmämeikin pohjustajan sai muistaakseni yhteensä ~6 punnalla, kun ostokset ylittivät tietyn rajan. Tuli nyt sitten nekin samalla ostettua, oli hyvä myyjä. Näistä en ole mitään vielä testannut. 


Boots Cucumber 25 Leansing Facial Wipes

Nämä ostin Bootsista, koska olisiko maksaneet punnan, niin nappasin kassalla hetken mielijohteesta mukaan. Reissussa meinasi oikeasti tulla meikinpoistokriisi, mutta selvisin omilla rehaamillani jutuilla, joten tätä pussia ei tarvinnutkaan korkata.


Vaseline Aloe Lip Therapy
Clarins Hydra-Essentiel Moisturizes And Quenches, Silky Cream
C.Y.O Long Lasting Foundation
It Cosmetis CC+ Oil-Free Matte Pore Minimizing Full Coverage Cream
Original Source Juicy Mango Shower

Sitten enää random-jutut. Vaseliinin nappasin myös joltain kassalta, taisi olla Primarkin, missä niitä pikkutuotteita saa hipelöidä kassajonossa. Arggh, ne on aina huono juttu minulle. Clarinsin voide tuli lehtiostoksen kaupanpäällisenä Tukholman kentällä eli muistaakseni Tara-lehden. Cyon meikkivoidetta on myös kehuttu niin paljon ja se oli todella edullinen (ehkä £8), joten ostin testiin vaikka vieressä makaa It Cosmeticsin paljon kalliimpi meikkivoide. Molempia olen testannut ja kumpikin ovat aivan loistavia. Varsinkin tuo Cyo löi täysin älläkällä, koska se on todella hyvä. Siitä taitaa tulla nyt luottoarkimeikkivoiteeni. Original Sourcen mangon tuoksuinen suihkugeeli vei vaan jalat alta ja koska taisi maksaa noin kokonaisen punnan, otin mukaan. Näitähän oli siellä vaikka minkä tuoksuisia ja olisin halunnut ne kaikki, mutta tosiaan oli pakko vähän miettiä sitä painorajaa.    



Siinäpä olivat ne Lontoon tuliaiset ja yritin jälleen ostella vain sellaisia juttuja, mitä täältä ei löydy ja taisin suurin piirtein siinä onnistua. It Cosmeticsin meikkivoidetta olen hipelöinyt täällä kyllä monet kerrat, mutta olin päättänyt, että en osta sitä ennen kuin olen muutamasta aikaisemmasta päässyt eroon. Tähän reissuun mennessä olin päässyt yhdestä ja toinen oli sillä hilkulla eli hyvä näin. Tyttäreni ostelivat melkolailla vaatteita ja myös vähän kosmetiikkaa, joten itse oli pakko vähän himmailla. Olisi siellä ollut aivan huikeita juttuja huikeilta merkeiltä, mutta joskus toiste sitten. Rentouttavaa sunnuntai iltaa!

8 kommenttia:

  1. Oi, Soap & Gloryn tuotteet on ihania! Tuli joskus tilattua Bootsista, kun toimittivat suomeen.

    Mie olen Superdrugin sivuilta katsellut noita Original Sourcen suihkareita, sielläkin 0,99 £/kpl, mutta postikulut on jotain 10 € tai hitusen yli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä harmi, kun sieltä Bootsista ei voi enää tilata! En ikinä ehtinyt siihen junaan mukaan, kun se jo peruttiin :( Tulisi ehkä tilailtua juurikin näitä Soap & Glory juttuja säkkikaupalla :D Kyllä ne vaan niin ihanilta vaikuttavat.
      Aika riipaisevat nuo postituskulut... Enpä ole tuotakaan hoksannut, että Superdrug toimittaa tänne, täytyy käydä tutkimassa ihan huvikseen. Kiitos vinkistä :) Käväisin muutamassa Superdrugissa ja tavaraa riitti.. ;)
      Nuo Original Sourcen suihkarit ovat kyllä myös niin täydellisen tuoksuisia, että toiiivon niin kovasti, että niitä alkaisi vähän enemmän ilmestymään tänne meillekin päin!! Ne on tasan ne kolme versiota, mitkä Keskisiltä aina löytyy :)

      Poista
    2. Joo, Superdrug toimittaa kaikkea, paitsi ei ponnekaasuja ja hajuvesiä (paitsi joissain saattaa olla, että toimittavat). Kannattaa valita kohdemaaksi Suomi, niin näkee heti mitä saa ja mitä ei :D

      Mie olen tällä viikolla taas Keskiselle menossa ja pitää muistaa kahtoa se huikea kolmen valikoima, käytin tänään pois sen vadelma -version ja ei ollut ihan miun makuun :D

      Poista
    3. Hyvä tietää valita tuo Suomi suosista :) Mietin, että koska se kauppa oli kyllä edullinen, niin periaatteessa, jos suuren tilauksen tekee, niin nuo postikuluthan maksaa mielellään ;) :D
      Voi kuinka kivaa, kun pääset Keskisille! :) Toivottavasti siellä on hyllyssä noita suihkareita. Jos ovat loppu, niin taatusti sieltä löytyy muita 'oudompia' suihkugeelejä ja paljon jotain muuta kivaa! Hyvää matkaa! <3

      Poista
    4. Terkkuja Keskiseltä! Valitettavasti nyt on vaan yhtä tuoksua Original Sourcelta (vadelma), Imperial Leatherilta olisi kolmea, mutta niitä miulla jo on :D

      Poista
    5. Kiitos terkuista! <3 No voi harmin paikka, ne taitavat mennä kuin kuumille kiville..!! Mutta tuo vadelma on niin herkullinen ja ihana, että onneksi sait edes sitä! :) Toivottavasti reissu meni hyvin! :)

      Poista
  2. Olipa herkullista lukea Lontoon tulkkareista :) Hieman saatan olla kateellinen matkakohteesta, mutta minäpä olin yön yli Keskisellä!!!! XD Siinä on kyllä hehkuttamista, mutta mulla oli vähän sama ongelma ku sulla siellä Englannissa, eli piti kiertää Keskinen hiki päässä, ku piti enemmän viihdyttää lapsia ja jostain syystä niitä ei kiinnostanu muu ku leluosasto :D Mutta hyvin sain sinnekin tuhlattua pennoset, sekä ruokaan että kosmetiikkaan. Tuo Cyon meikkivoide kuulostaa hyvältä, vaikka en oo kuullukkaa koko merkistä :) Mun ainoo kerta Lontoossa oli vuonna -91 kaverin kanssa 17-vuotiaana! Arvaa päästäisinkö tänä päivänä mun tyttöä sinne alaikäsenä kaksin kaverin kanssa?? X) Polleana ostin vodkaa lentokoneessa ku sai alaikäsenä sekä Bootsilta No7:nin tuotteita, en kyllä muista enää että mitä :D Joko on uusi reissu ja paikka mietittynä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta yö Keskisillä on varmasti ollut täyttä luksusta! ;) Se hotelli näyttää niin sampuran hienolta.. Jos ette sitten siellä leirintäalueella olleet, sekin on kyllä hyvin hoidettu, siellä me ollaan joskus asuntoautolla yövytty.. Keskisille saa kyllä rahansa menemään.. vähän niin kuin Ikea.. Paria asiaa lähdettiin hakemaan, mutta hups, kylläpäs niitä ostoksia kertyikin.. :D
      No joo, jos ajattelen meidän 16-v. tyttöä, niin en tiedä päästäisinkö jo ensi vuonna Lontooseen, tai yhtään mihinkään ulkomaille kaverinsa kanssa.. Tosin maailma on vähän muuttunut siitä meidän nuoruudesta ;) Eikä välttämättä kaikilta osin parempaan suuntaan.. Hahhah, aika hyvin tuo vodka :D :D
      Ei ole vielä uutta reissua mietittynä :( Mutta mietintämyssy on tiukasti päässä.. ;)

      Poista