30.7.2019

Ostoksia - Revolution Beauty, The Body Shop...

Ennen kuin esittelen viime viikon reissuostokset, haluan esitellä tuotteet, mitä olen sitä ennen ostellut. Toukokuussa en tainnut ostaa yhtään mitään, sain vain yhden tuliaisen, joten se oli suhteellisen onnistunut kuukausi sitä ajatellen, että yritän vähän rajoittaa uusien juttujen hankkimisia.

Revolution Beauty

Ensimmäisenä Revolution Beatyn tilaus, jonka tein jo huhtikuussa, koska tiedossa oli jälleen yllätyspussukka ja joskus aikoinaan se yllätyspussukka oli loistava. 


Melkoinen rivi pulloja ja puteleita. Näissä oli jonkinlainen hyvä tarjous meneillään, joten tuli vähän satsattua. Olisikohan tarjous ollut, että osta kolme, maksa kaksi.. En ole valitettavasti säästänyt tämän tilauksen kirjanpitoa.



Revolution Hyaluronic Hydrating Essence Spray With Pink Grapefruit Extract
Revolution Caffeine Energising Essence Spray With Citrus Extract
Revolution Superfruit Replenishing Essence Spray With Blueberry Extract

Näitä kaikkia olen testannut ja ovat ihanan raikkaita, mutta enpä näe juurikaan eroa itse suihkeessa, mitä tekisi iholle, tuoksuissa kyllä. 



I Heart Revolution Green Tea Makeup Fixing Spray

Tätä en ole vielä korkannut, mutta tuote näyttää ainakin ulospäin ihanan pirteältä ja raikkaalta.


I Heart Revolution Pink Dream Fragrance Body Mist
I Heart Revolution Melon Crush Fragrance Body Mist

Näitä olen molempia suihkutellut jo vaikka kuinka paljon. Kummassakin on todella raikas tuoksu, mutta varsinkin tuossa sinisessä meloniversiossa. Sen tuoksukin pysyy iholla kauemmin kuin pinkin pullon.


Lisäksi tilasin pari palettia. Luomiväripaletti oli todella edullinen ja tuo bronzer-paletti oli tarjouksessa eli oli vielä edullisempi. 



I Heart Revolution Bronzer Wardrobe Bronzer Colletion

Hmm.. ja mitähän tämä paletti mahtaa matkia.. Muutamaa näistä sävyistä olen käyttänyt ja olivat melkoisen pigmenttisiä ja erittäin puuterisia eli varisevia. Eiköhän suurimmalle osalle näistä sävyistä tule kuitenkin käyttöä tulevaisuudessa, osa vaikuttaa vähän liian tummilta.



I Heart Revolution Angel Heart

Tämäkin paletti oli niin tottavie pigmenttinen, että en tykkää ollenkaan. Sävyt näyttävät tuossa kuvassa vähän laimeammilta kuin luonnossa, mutta ovat kyllä järjestään kauniita. Pitäisi vain opetella käyttämään ehkä vähän maltillisemmin. Napit olivat myös erittäin puuterisia ja yhdestä näkyy jo melkein pannu parin käyttökerran jälkeen.

Sitten siihen yllätyspussukkaan:



Odotukset olivat korkealla. 






I Heart Makeup Parental Advisory Explicit Content Eyeshadow Palette

Ensimmäisenä pussukasta paljastui tämä paletti, jossa suurin osa sävyistä on shimmerisiä ja erittäin maanläheisiä. En oikein innostunut tästä. 
 
 
I Heart Revolution Mermaid's Heart Highly Pigmented Eyeshadow Palette

Pussukassa oli toinenkin paletti, mistä innostuin vielä vähemmän, jo sävyjenkin puolesta. Tämän pitäisi olla erittäin pigmenttinen ja jos on yhtään samaa tasoa kuin ylempänä esitelty punertava paletti, niin tuskin tykkään ollenkaan. Tätä en kyllä edes testaa, vaan lähtee suosista eteenpäin.


I Heart Makeup Lip Lava Shockwave Gloss Liquid Lipstick 

Tämä huulituote olisi ollut kiva toisessa sävyssä eli toisin sanoen tämäkin lähtee eteenpäin.




I Heart Makeup Unicorn Tears Silicone Sponges

Yllätyspussukan suurin paketti sisälsi nämä silikoniset meikkisienet, jotka itse asiassa jopa alkoivat kiinnostamaan. Vielä en ole kokeillut, mutta taatusti kokeilen, vaikka suuri meikkisienien käyttäjä en olekaan. Ehkäpä innostunkin näistä enemmän kuin normaaleista meikkisienistä, kuka tietää.




Kuten nyt kävi tekstistä ilmi, niin neljästä ylläristä kaksi oli täyttä hutia, yksi jonkinlainen huti ja vain yhdestä olen innostunut. Tällä kertaa pussukka ei siis ollut mitenkään tavoittelemisen arvoinen.




Kokonaisuudessaan olen kuitenkin tilaukseeni tyytyväinen eli näistä tuotteista on iloa taas todella pitkään. 

Versace Woman EdP

 

Tämän hajuveden mies toi tuliaisina Slovakiasta toukokuisista jääkiekon MM-kisoista, missä hän oli seuraamassa ne kaikki viimeiset ja jännimmät pelit. Oli ilmeisesti Suomen voitto hieman enemmän kuin ilahduttanut, koska tuli sieltä muutama muukin juttu mm. suklaata ja T-paita. Harvoin sitä ihan roppakaupalla olen juttuja saanut. Tässä on ihana ja naisellinen tuoksu. 

The Body Shop

TBS:ssa oli kesäkuussa tarjouksia, joiden vuoksi innostuin laittamaan tilauksen menemään. Tässä on sekä tuo Sleeping Mask että suihkarit sellaisia, joita olen pitänyt sillä silmällä jo jonkin aikaa. 

The Body Shop Ginger Shower Gel  (5,90 €)
The Body Shop Banana Shower Cram (5,90 €)

Kummassakin on aivan taivaallinen tuoksu. 

The Body Shop Drops Of Youth Youth Bouncy Sleeping Mask (20,00 €)

Tätä en malta päästä käyttelemään. Odottaa kuitenkin vielä vähän aikaa vuoroaan.

The Body Shop Peppermint Intensive Cooling Foot Rescue (7,90 €)

Jalkavoiteet olivat tämän tilausvaiheessa melkein loppuneet, joten tälle oli oikeasti tarvetta. Tosin sitten sieltä kesäkuun Bettestähän ilmestyi se pieni purkki. Nyt kesällä tosin kuitenkin jalkavoiteen käyttökin vähän kärsinyt.

Veljekset Keskinen

Keskisillä käväistiin kesäkuussa ja vaikka tarkoitus oli keskittyä muuhun osteluun kuin kosmetiikkaan, sitä tarttuu joka kerta tottakai väkisinkin ostoskoriin. Ei tällä kertaa mahdottomasti, mutta jotain kuitenkin.

Nämä naamiot olivat niin hauskan ja pirteän oloisia sekä lisäksi edullisia, että nappasin mukaan. Tällä hetkellä naamioiden käyttö on tasoa nolla, mutta syksymmällä taas.


Alpaca Face Sheet Mask With Cucumber Extract (1,75 €)
Leopard Face Sheet Mask With Perilla Leaf Extract (1,75 €)


Freeman Strawberry + Mint Pore Cleansing Face Mask (1,95 €)
Freeman Tea Tree + Blackberry Deep Clearing Face Mask (1,95 €)

Maybelline Master Eraser 2-In-1 Eye Makeup Remover (3,51 €)
Yeardley English Rose Nourishing Hand Cream (3,95 €)
Biozell Silver Dry Shampoo (6,90 €)

Maybellinen tuotteet olivat kaikki 40 % alennuksessa, joten ostin varastoon tämän silmämeikinpoistoaineen, joille on aina tarvetta. Yardleyn ruusuntuoksuinen käsivoide tuoksui niin ihanalta, että en voinut jättää ostamatta. Outoa, kun ruusun tuoksukin on taas alkanut enemmän ja enemmän innostamaan, välillä en voinut sietää sitä. Biozellin hopeakuivashampoota ostelen Keskisiltä säännöllisesti. Tosin.. nyt olen löytänyt hiuspuuterit, joten voipi olla, että jatkossa Biozellin käyttö vähenee.

Baylis & Harding Beauticology Frosted Sprinkles Shower Crème (4,95 €)
Treaclemoon Those Lemonade Days Bath And Shower Gel (5,75 €)

Näitä en pystynyt vastustamaan, koska Baylis & Hardingin suihkugeelissä on niin ihanan herkullisen makea tuoksu ja Treaclemoonin omassa niin ihanan raikas. Eivätköhän nämäkin jossain maailmanvaiheessa pääse käyttöön.

Ensi kerralla esittelen siis vielä ostoksia, mutta sitten luulen, että laitan aika tiukan ostolakon päälle joksikin aikaa ja keskityn vain käyttelemään tuotteita sekä projekteissa että muuten. Aurinkoista viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Olipas paljon kivoja löytöjä :) Make up revolutionin suihkeet alkoivat kiinnostamaan, etenkin Melon Crush -tuoksusuihke ja Hydrating kasvosuihke. Bronzer-paletti näyttää myös tosi houkuttelevalta. Pitää varmaankin laittaa tilausta menemään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Make Up Revolutionilla on niin paljon kaikenlaista ja ainakin osa niistä tuotteista on yllättävän hyviä, kuten nyt nämä kasvosuihkeet ja juuri tuo Melon Crush. Onneksi sitä löytyy meiltäkin.. tosin en taida olla ikinä oikein kunnolla tutkinut, mitä siellä kaupan hyllyllä on... ;) Vilkaissut vain nopeasti kauppareissulla... :D

      Poista