21.7.2019

13 By Halloween Rolling Project Pan - Update #1

Kesäkuun alussa aloitin 13 By Halloween -projektin, jossa tarkoituksena on käytellä joko vanhoja jämiä, pian vanhentuvia tai sitten aikaisemmista projekteista jääneitä tuotteita. Päivityksiä yritän tehdä pikku hiljaa, kun projektissa jotain uutta tapahtuu. Näillä viidellä tuotteella lähdin liikkeelle:



HD Brows High Definition Beauty Contour And Colour Pro Palette
Lumene Nordic Seduction Silky Lip Fluid -1 Heleys
Blistex Ultra Moisturizing Bliss Flip -huulivoide
Absolution La Brume Systématique Biphased Moisturizing Mist 
GlamGlow Supercleanse Daily Treatment Cleanser 
 
Olen saanut nyt kolme tuotetta loppumaan: 
 
Koska tämä on rolling project pan, niin loppuneiden tilalle otan aina korvaavan tuotteen niin kauan, kunnes 13 käytettyä on tullut täyteen. Viimeistään lopetan projektin kuitenkin Halloweenina vaikka lukumäärä ei täyteen olisi tullutkaan. 
 
Ensimmäisenä tuotteena loppui HD Brows -paletista vasemman yläkulman puuteri:
 
Pressasin puuterin uudestaan ja sen jälkeen se loppuikin todella nopeasti. Tykkäsin siitä kyllä paljon. 
 
Puuterin tilalle otin Kiehl'sin kasvoöljyn:
 
Kiehl's Midnight Recovery Concentrate

Vähän alle puolet olen tätä käyttänyt, kuten tuosta terävän selkeästä viivasta näkee. Tämä tuotehan on aivan omaa luokkaansa, mutta jostain syystä olen tätä pantannut vähän liiankin kauan. On siis todella vanha, joten toivottavasti nyt tämän projektin myötä tämä tulisi käytettyä.
 
Seuraavaksi minulta loppui GlamGlow'n putsari:
 
Putsarihan oli todella ihana, se oli kuin olisi laittanut savinaamion joka ilta päälle. Voisin ostaa uudestaankin, tuo purkki kesti ikuisuuden, joten rahoilleen saa kyllä vastinetta. Sen tilalle otin Essence Camouflage 2 in 1 Make-Up & Concealer -meikkivoiteen. Tätä voidetta ainakin tuntuu olevan melkoisen vähän jäljellä, koska tuubi on niin kevyt, mutta en ole onnistunut läpivalaisun avulla katsotaan, paljonko siellä oikeasti on. Olen tätä vähän väliä tuolta kesäkuusta asti (jolloin GlamGlow loppui) käytellyt, mutta vielä sitä tavaraa tuntuu riittävän. Tämä tuote on myös vanha ja olisi niin mahtavaa saada yksi meikkivoide taas pois varastoista. 
 
Kolmantena sain käytettyä Absolutionin kosteuttavan suihkeen:
 
Käytin tämän siis kasvoveden tavoin ja vaikka tätä oli todella vähän jäljellä niin se oli aikamoista puurtamista. Tämä ei jotenkin sopinut ihotyypilleni vaikka yleensä Absolutionin tuotteet ovat olleet enemmän kuin huippuja. Tilalle otin kalenterituotekuukausiprojektissa mukana olleen Bod Mermaid Shimmer Sorbetin. Tätäkään ei tunnu olevan paljoa jäljellä ja tämä olisi kiva saada tänä kesänä käytettyä.  
 
Alkuperäisistä tuotteista on jäljellä siis vielä nämä kaksi:
 
Blistex Ultra Moisturizing Bliss Flip -huulivoide
Lumene Nordic Seduction Silky Lip Fluid -1 Heleys 
 
Kumpaakaan ei enää paljoa jäljellä ole. Lumenesta otan seuraavaksi stopperin pois (tämä kuva on otettu pari viikkoa sitten), joten loppuu ihan näinä päivinä, mutta Blistex vain on ikuisuustuote. Vaikka sitä kuinka käyttelisi, niin tuntuu, että se vain lisääntyy. Eiköhän sekin nyt kuitenkin pian lopu, onhan tuo pinta jonkin verran alentunut alkutilanteeseen nähden.  

Blistex Ultra Moisturizing Bliss Flip -huulivoide
Lumene Nordic Seduction Silky Lip Fluid -1 Heleys 
Kiehl's Midnight Recovery Concentrate
Essence Camouflage 2 in 1 Make-Up & Concealer -meikkivoide
Bod Mermaid Shimmer Sorbet
 
Näillä viidellä tuotteella nyt jatketaan ja lisää päivityksiä on luvassa, kun jokin näistä tai ehkä muutama on mennyt vaihtoon. Itse olen parasta aikaa lomailemassa ja tietenkin jotain tuliaisia jää varmasti käteen, joten niistä sitten lähitulevaisuudessa. Aurinkoista sunnuntaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti