15.7.2019

A to Z Project Pan Update #1

Mihin tämä aika oikein menee..? Tällä hetkellä olen kiireinen lomalainen ja kirjoiteltavaa olisi vaikka millä mitalla, mutta kun on kaikenlaista muuta häppeninkiä. Seuraavaksi olisi nyt kuitenkin vuorossa päivitystä A to Z -projektin tiimoilta, jonka aloitin huhtikuussa. Erilaisista kauneusboxeista on kertynyt varastoihini tuotteita valtava kasa, joten tässä projektissa on tarkoitus keskittyä siitä pinosta valittuihin tuotteisiin. Se kasa on tässä:


Ihan aluksi jaoin koko kasan aakkosille tuotemerkkien perusteella. Sen jälkeen valitsin muutamien kirjaimien kohdalta sellaiset, jotka haluaisin ehdottomasti saada käytettyä (lähinnä vanhoja) tai joille pitäisi saada edes jonkinlaista käyttöä. Tämän jälkeen otin tuotteita mukaan jäljellä olevien kirjainten kohdilta sen perusteella, jotka ei ehkä muuten olisi käyttöön päässeet ihan lähiaikoina. Lisäksi suurimman osan tuotteista pitäisi tietenkin olla sellaisia, että ne oikeasti voisi saadakin käytettyä projektin aikana eli marraskuun loppuun mennessä. Tietenkin oli muutama hankala kirjain, joissa täytyi sitten vähän soveltaa.

Aakkosia on ilman ääkkösiä 26 kappaletta, joten tällainen kasa pääsi tuotteita projektiin mukaan:


Kaikkia tuotteita olen käyttänyt ainakin kerran viimeisen 2,5 kuukauden aikana eli mikään näistä ei ole makoillut täysin toimettomana. Olen seuraavassa yliviivannut loppuneet tuotteet:


A - Acorelle Lotus Dream Relaxing Eau Fraiche
B - Bubble T Bath & Body Macaroon Lip Balm
C - Clarins Instant Light Natural Lip Perfector - 01
D - Dr. Brandt PoreDermabrasion

Acorellen tuoksu loppui yllättäen todella nopeasti. Tuoksuhan oli ihana, joten suihkuttelin sitä aika sujuvasti. Huulivoiteessa meni hieman kauemmin ja sekin oli aivan huipputuote. Clarinsin huulituotetta olen käyttänyt todella ahkeraan, joten loppuu varmasti vielä heinäkuussa. Dr. Brandtin kuorintaakin on tullut käytettyä ainakin kerran tai joskus jopa kaksi kertaa viikossa, joten jos tämä tahti jatkuu, niin loppuu kevyesti projektin aikana. 
 

E - Erno Laszlo Exfoliate & Detox Sea Mud Deep Cleansing Bar
F - Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream
G - Manna Kadar Glo Illuminator
H - Herbina Kevyt Kasvovoide

Erno Laszlon puhdistussaippuaa käytän säännöllisesti aamuputsarina ja toimii siinä aivan loistavasti. Figs & Rougen primeria olen myös käyttänyt ahkerasti, mutta tämä on niin riittoisa tuote, että tulee kestämään pitkään. Manna Kadar sekä Herbina ovat myös lähes päivittäisessä käytössä, joten loppuvat varmaan jo ehkä jopa heinäkuun aikana.


I - IsaDora Inliner Kajal - 56 Blonde
J - Joik Refreshing Facial Toner
K - Karl Lagerfeld + ModelCo Brow Pencil - Medium/Dark
L - Lumene Nordic Chic Soft-Matte Pressed Powder - 1

IsaDoran lineria olen käyttänyt näiden 2,5 kuukauden aikana enemmän kuin aikaisemmin yhteensä. En ole kuitenkaan joutunut teroittamaan sitä kertaakaan, joten on selvästi ikuisuustuote. Joikin toner on jäänyt vähän paitsioon muiden kasvovesien vuoksi, mutta on tämäkin käyttöä saanut ja kun vauhtiin pääsen, niin ei tämän kanssa kovin kauan mene. Karl Lagerfeldin kulmakynä on aivan liian tumma käyttääkseni sitä yksistään, mutta paikkailuissa se on aivan ihana. Todella pehmeä ja helppokäyttöinen. Tämän olen teroittanut vain kerran, joten ikuisuustuote tämäkin.

Lumenen puuteri on vaan valitettavasti liian tumma, joten olen sitä käytellyt muutamaan otteeseen varjostuksiin, mutta nyt kesälomalla käyttelen sitä välillä koko kasvoille, oli mikä oli.  
 

M - Manna Kadar 3-In-1 Highlighter-Shadow-Blush - Uptown
N - Naturativ Rose Mist
O - Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser
P - Philip Kingsley Maximizer

Manna Kadarin kanssa olen päässyt hyvään vauhtiin, mutta Naturativen mistiä olen suihkutellut vasta muutamaan otteeseen. Tuoksusta kyllä tykkään, vaikka ruusuinen onkin. Oilixian putsarin sain käytettyä, olihan se melkoista liisteriä. Tämän otin viime syksyiselle Kyproksen reissulle mukaan, joten oli aika käyttää pois ja tämän projektin myötä sain sen onneksi aikaiseksi. Philip Kingsleyn tuote tulee olemaan tässä projektissa ehkä se kaikkein vaikein tuote. Tämä olisi helppo käyttää loppuun, jos olisi loistava, mutta tämä aine ei oikein tee mitään, enkä sitä hiustenkuivaajaakaan kovin usein käyttele.

Manna Kadarin duosta tuo poskipuna loppuu ihan näinä päivinä. Tämä pakkaus on vaan todella hankala, joten on vissiin pakko pressata tuo puna uudestaan tuohon vähän keskemmälle. Oikeanpuoleista nappia olen alun highlighter-kokeilujen jälkeen alkanut käyttelemään vain luomivärin ominaisuudessa. Korostusvärinä tämä ei itselläni sävynsä vuoksi toiminut.


Q - Pür Lip Lure Lip Hydrating LacQuer
R - Rituals The Ritual Of Sakura Soothing Hand Balm
S - Sóley EyGLÓ Organic Pure Moisture
T - The BrowGal The Instatint Tinted Brow Gel - Brown Hair 02

Pürin huulilakkaa olen laittanut huulilleni maksimissaan viisi kertaa tämän kahden kuukauden aikana. Tämähän on aivan liian tumma arkikäyttöön, joten käyttelen sitä kotosalla huulirasvan tapaan. Ritualsin käsivoidehan nyt oli aivan taivaallinen, joten ei ihme, että loppui, mutta kesti kuitenkin yli kuukauden yökäytössä. Sóleyn kasvovoide on loistava! Niin kertakaikkisen loistava, että ostaisin tämän loputtua uuden, jos niitä kasvovoiteita ei olisi 20 odottamassa vuoroaan. Mikä aarre! BrowGalin kulmatuote siinä jo kuivahtikin välillä, mutta sain elvytettyä sen laittamalla sinne kasvoöljyä sekaan. 
 

U - Uoga Uoga Natural Lip & Cheek Colour - Tender
V - Vintage By Jessica Liebeskind Smokey Eye Pencil - Jet Black
W - Antipodes Worship Skin Defence Antioxidant Serum
X - ReXona Orchid Fresh Energising Body Wash 

Uoga Uogan poskipuna on toinen aarre, josta olen niin onnellinen, että otin sen tähän projektiin mukaan. Tuskin olisin tätä muuten alkanut käyttelemään ihan lähikuukausina. Tässä on täydellinen sävy ja lisäksi on helppo taputella poskille. Kajaalia olen käyttänyt varmaan kaksi kertaa, mutta se on kaksi kertaa enemmän kuin olisin käyttänyt ilman tätä projektia. Seerumi oli kivan ruskean väristä, mutta niin ihana ja käyttöä odotti joka kerta innolla. Rexona loppui kaikista loppuneista ensimmäisenä, mikä nyt ei ole ihme. Oli siis ihan perussuihkari, joka on nyt nähty. 
 
Uoga Uogasta näkyy pientä kuoppaa, tämä tuote tulee kestämään todella pitkään. Onneksi!


Y - Yes To Tomatoes Clear Skin Detoxifying Charcoal Mud Mask
Z - Zuii Organic Flora Self Tanning Foam

Yes To -maski oli juuri niin hankala kuin kuvittelinkin sen olevan, joten on sen vuoksi jäänyt muhimaan laatikossani. Onpahan nyt testattu, mutta en tule kyllä tätä enää ostamaan uudestaan. Zuiin itseruskettavaa olen levitellyt parisen kertaa ihan ok saavutuksella, joten tulee luultavimmin loppumaan tämän kesän aikana. Se rusketus ei kyllä pysy sitä kuutta viikkoa, mitä esittelyssä lupailtiin.
 

Loppuneita tuotteita on siis yhteensä seitsemän kappaletta. Muutama muukin on ihan lähellä, joten seuraavaan päivitykseen mennessä niitä on vieläkin enemmän eli kiva kun projekti etenee. Varsinkaan meikkikyniä en todellakaan saa loppumaan, mutta tuleepahan edes sitä käyttöä, jota ilman tätä projektia ei tulisi. Näistä loppuneista kerron lisää tietenkin loppuneiden tuotteiden esittelyssä.
 

Projektissa on jäljellä nämä 19 tuotetta, joista suurin osa on ihan päivittäisessä käytössä. Suurin osa on myös mahtavia juttuja, joten mielelläni jatkan käyttöä niin kauan kuin tuotetta riittää tai ainakin sinne marraskuun loppuun asti. Tästä tulikin pitkä postaus, kun innostuin kirjoittelemaan jokaisesta tuotteesta jotain, mutta ensi kerralla ei sitten enää tarvitsekaan, joten lyhyempää tiedonantoa silloin luvassa. Ihanaa viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Hiljaa hyvä tulee! Kuitenkin pääasia, että aina jotain edes loppuu, niin into säilyy edes hiukan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! :) Pysyy tosiaan se into ja vauhti päällä, kun näkee edes jotain edistystä! ;)

      Poista