28.7.2019

Loppuneet tuotteet kesäkuu 2019

Tämän kesän lomailut on pikku hiljaa takana päin ja pienimuotoinen ulkomaan reissukin tehty. Niistä ostoksista myöhemmin, mutta koska heinäkuukin on jo pian ohitse, täytyy ensin esitellä kesäkuun loppuneet tuotteet. 

Jotenkin määrä vaikuttaa pienemmältä kuin yleensä, mutta onhan tuossa taas useita pitkäkestoisia ja myös vanhoja tuotteita, jotka vihdoin ja viimein olen saanut käytettyä. 


Soin Des Cheveux Byphasse Liquid Keratin 
Kreikan ostos - ihanan tuoksuinen hiussuihke, jota käyttelin lähinnä lieviä luonnonkiharoitani korostamaan. Välillä minulla on kausia, että en jaksa suoristaa hiuksiani ja silloin tämä tuote pääsi käyttöön. Tämä ei kuivattanut ollenkaan, vaan hoiti pienessä määrin hiuksia. Tuote kesti todella pitkään, enkä muista tätä muuten edes Suomessa nähneeni. (3/5)

Herbina Tuuheuttava Muotovaahti 3 Ultra Strong
HG-tuote, jota on mennyt jo monta pullollista ja johon palaan aina pienten seikkailujen jälkeen. (5/5)


Lumene Herkkä Eye & Lip Makeup Remover
Täysin pätevä silmämeikinpoistoaine, joka poisti meikit vaivatta eikä kirvellyt silmiä ollenkaan. (5/5)

GlamGlow Supercleanse Daily Treatment Cleanser 
Keskisten ostos, mukana 13 By Halloween Rolling Project Pan -projektissani - tykkäsin tästä putsarista aivan valtavasti. Tämä oli sellainen päivittäinen savinaamio, joka tuntui varsinkin omalle rasvaiselle iholleni sopivan todella hyvin. Ehkä jopa vähän hillitsi sitä rasvaisuutta. Tuote kesti todella pitkään, joten on hintansa arvoinen. (5/5)

Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser
Jolie Box 09/2018, mukana A-Z Project Pan -projektissani - tämä oli vähän sellaista liisterimäistä ja tahmaista ainetta, joka kyllä putsasi kasvot kuitenkin todella hyvin. En ehkä kuitenkaan ostaisi uudestaan, se lähmäisyys vähän otti päähän. Tuoksu oli kiva. (3/5)



Antipodes Worship Skin Defence Antioxidant Serum
Jolie Box 03/2019, mukana A-Z Project Pan -projektissani - ruskean väristä ainetta, joka ensimmäisellä käyttökerralla vähän säikäytti. Tuote oli kuitenkin hyväntuoksuinen, imeytyi nopeasti ja kosteutti. Vaikutti erittäin hyvältä seerumilta. (5/5)

Nivea Hyaluron Cellular Filler + Volume Contour Night
Ihana ei-niin-voimakkaan Nivea-tuoksuinen, täyteläinen yövoide, jonka käytin yhteen putkeen pois. Ajattelin tämän olevan liiankin paksua lämpöisemmille keleille, mutta eipähän ollutkaan. Voide piti ihon kosteana ja sopi iholleni todella hyvin. (5/5)


Yes To Tomatoes Clear Skin Detoxifying Charcoal Mud Mask
Bette Box 08/2018, mukana A-Z Project Pan -projektissani - itse maski, kun sen kasvoilleen tuolta pussista sai levitettyä, oli ihan hyvä. Tuntui puhdistavan ja oli miellyttävä. Tämä pakkaus oli kuitenkin juuri niin ankea kuin arvelinkin ja sen vuoksi tämä on roikkunut käyttämättömänä niin pitkään (siinä yksi syy, toinen on se, että maskeja riittää). Kaikki tuote oli niin vaikea saada tuolta pakkauksesta, sitä piti kaivamalla sieltä kaivaa. No, myönnettäköön, että ehkä se olisi ollut helpompaa, jos pakkauksen olisi saanut tuhota. Minun tapauksessani tietenkin halusin sen säästää. En kuitenkaan tule näitä enää ostamaan, tuubimuotoinen on parempi ja helpompi pakkaus. (4/5)    

Athena Beauté 3 In 1 Facial Cleansing Wipes
Keskisten ostos - halvan hintansa vuoksihan minä näitä aina silloin tällöin Keskisiltä ostelen. Ihan hyviä nämä myös ovat siinä akuutissa meikinputsauksessa, jonka silloin tällöin teen, kun menen esimerkiksi jumppasalille tai pyyhkäisen kotiintullessa meikit naamalta pois. Liina ei ole kovin iso eikä erityisen märkä. (3/5)


Bobbi Brown Smokey Eye Mascara - Black 
Asos joulukalenterista - tykkäsin tästä kovasti. Oli sellainen hyvä arkimaskara, joka ei tehnyt ripsistä liian näyttävännäköisiä. Minulla kun on luonnostaan melkoisen pitkät ripset, niin jotkut maskarat antava sellaisen tekoripsiefektin. Tämä ei sitä tehnyt, mutta hyvä oli ja voisin ostaa lisääkin. (4/5)

J. One Jelly Pack 
Asos joulukalenterista - tämän kohdalla niin peloteltiin, että on vaikea käyttää. Primeria, ihme kyllä, laitan yleensä melkoisen niukasti, joten siinä mielessä ei todellakaan ongelmia tullut. Muutenkin tämä oli aivan loistava pohjustaja, joka todellakin piti sen meikin paikoillaan ja jopa hillitsi kiiltoa, mutta minun valtavia huokosia tämä ei häivyttänyt. (3/5)

Lumene Bright Now Vitamin C BB Cream - 00 Fair 50 ml 
Livbox 11/2015 - mukana 20 By Year 2020 -projektissani - tästä meikkivoiteesta tykkäsin alkuun todella paljon, mutta hyvän alun jälkeen tuli useampia muita tuotteita, jotka menivät ohitse. Käyttö oli ihan satunnaista, kunnes tämän vuoden projektin myötä käytin vihdoin loppuun. Sävy oli vähän liian tumma, joten jouduin sekoittamaan tätä vaaleampaan voiteeseen ihan joka kerta. Tämä vaaleampi ja juoksevampi myös ohensi tämän Lumenen melko paksuhkoa koostumusta. Niiden kombo oli siis oikein kiva, mutta on se vaan mahtavaa saada meikkivoide pois laatikosta. (3/5)

Yves Rocher Maracuja Limited Edition Perfumed Bath & Shower Gel
Ostospostaus - tässä suihkarissa oli melko mieto, mutta niin ihanan raikas tuoksu. Saman sarjan vartalovoiteen käyttelin jo viime kesänä, mutta tämän käyttö on odotuttanut vuoroaan. Koostumus tässä oli ihan loistava. Vaikka tämä oli kiva tuote, en ostaisi uudestaan, koska jokin wow-efekti jäi puuttumaan. Tosin ei tätä varmaan lisää saisikaan. (4/5)

Organic Shop Body Desserts Repairing body Cream Banana Milkshake
Ostospostaus - jestas, mikä ihanuus tämä oli. Banaanin tuoksu oli juuri sopiva, ei yhtään liian pliisu eikä överi. Myös itse voide oli ihan täydellinen, imeytyi nopeasti ja kosteutti. Iso purkki, joka kesti jopa minun käytölläni pitkään. Suurella todennäköisyydellä ostan jossain vaiheessa uudestaan. (5/5)



Bubble T Bath & Body Macaroon Lip Balm
Ipsy Bag 02/2018, mukana A-Z Project Pan -projektissani - ihana huulivoide kivassa pakkauksessa. Ei tämä nyt erityisen hyvin kosteuttanut, joten lisäillä täytyi melko tiuhaan, mutta tykkäsin silti. Voisin jopa ostaa uudestaan. (4/5) 

Beauty By Zazie Nail Polish Remover
HG-tuote, jota rehaan kotiin yleensä Keskisiltä. Iso 250 ml pakkaus, joka kestää pitkään. Halvan hintansa vuoksi saa lotrata kuitenkin ihan huoletta, mutta tämä kyllä toimiikin ihan loistavasti ja poistaa lakan helposti. Näitä taitaa olla varastoissani nyt vielä kolme jäljellä, joten viime Keskisten reissulta en tällaista kotiin tuonut. (5/5)


Dermosil Tyrnikäsivoide
Ostospostaus - jotenkin olen kyllästynyt tähän tyrnin tuoksuun, joten tätä ei tullut käyteltyä ihan hymy huulilla. Ei tämä voidekaan niin hyvää ja hoitavaa ole, joten täytyy nyt pidättäytyä näiden ostamisesta. Jotenkin se jouluinen paketti pikkutuubeja vaan joka vuosi houkuttelee. (1/5) 

Rituals The Ritual Of Sakura Soothing Hand Balm
LF Beauty Box 03/2019, mukana A-Z Project Pan -projektissani - tässä taas oli aivan hurmaava tuoksu, mutta niin voimakas, että käyttelin suosista yövoiteena (enkä siis töissä). Voide itsessäänkin oli ihan loistava, hoiti käsiä ja kosteutti, joten huipputuote. (5/5)



Zuii Organic Flora Gradual Tan Body Lotion tuli kesäkuun Jolie Lux Boxista ja käyttelin tämän pois heti sen jälkeen, kun olin sen täällä esitellyt. Käytin tämän toiselle säärelleni, riitti siihen juuri ja juuri. Oli helppo levittää ja antoi vähän väriäkin, mutta ei niin paljon kuin Zuiin Jolie Boxista 04/2019 tullut rusketusvaahto. Sitä laitoin toiselle säärelleni. Toivon mukaan värieron huomasin vain minä itse, vaikka ei niitä sääriä tullut siinä vaiheessa paljon esiteltyäkään ei-niin-aurinkoisten ilmojen vuoksi. Hollisterin tuoksut taas olivat molemmat kivoja (mies tykkäsi miesten tuoksusta). Tuoksu vain katosi ainakin omalta iholtani melkoisen nopeasti. Ihanaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti