15.8.2019

13 By Halloween Rolling Project Pan - Update #2

Nyt tulisi pikaista päivitystä 13 By Halloween -projektin tiimoilta. Tämähän on tosiaan rullaava projekti eli kun yksi tuote loppuu, toinen tulee tilalle, kunnes toivottavasti 13 tuotetta on tullut täyteen. Edellisissä postauksissa on enemmän infoa, mikä tämän projektin idea on. Viime päivityksessä jäätiin tilanteeseen, jossa nämä viisi tuotetta jatkoivat projektissa:

Näistä olen nyt kolme tuotetta loppumaan:

Blistex Ultra Moisturizing Bliss Flip -huulivoide
Lumene Nordic Seduction Silky Lip Fluid - 1 Heleys
Essence Camouflage 2 in 1 Make-Up & Concealer

Lumenen kanssa kun pääsin kunnolla vauhtiin niin se loppui nopeasti. Essencen meikkivoiteessakaan ei kovin paljon sitä tuotetta ollut onneksi jäljellä, vaan melko vauhdikkaasti loppui sekin. Kuinka ihanaa saada taas yksi värivoide käytettyä. Tästä tykkäsin, oli loistava tuote, kaikki oli jotenkin kohdillaan. Tosin helteellä melko paksu, joten ohentelin sitä muilla tuotteilla välillä. Olisi siis loppunut nopeamminkin, jos olisin halunnut ja jos olisin meikannut kesällä yhtä ahkeraan kuin normaalisti.

Huulirasva on nyt vihdoin ja viimein käytetty. Tämä on tullut ikuisuuksia sitten 09/2017 Bette Boxista ja oli mielestäni niin hankalakäyttöinen tuon purkkinsa takia, että meinasi tulla uskonpuute vastaan. Ei se itse voidekaan nyt mitään maailman parasta ollut. 

Yhteensä projektissa on nyt loppunut kuusi tuotetta:

Hyvin ja melko sutjakkaasti on mennyt tähän asti, mutta koska tämä projekti loppuu jo Halloweeniin mennessä, niin voi kuitenkin tulla tiukka paikka saada 13 täyteen, mutta yritetään.

Huulirasvan tilalle otin toisen huulirasvan:

 
Carmex Moisturising Lip Balm

Tämäkin on tullut Bette boxista kauan sitten (02/2018) ja tätä on käytetty jo paljon, joten nyt puristan tämänkin loppuun. Asoksen joulukalenterista tuli myös tällainen, joten minulla on back-up odottamassa. Siinä toinen syy, että tämä on nyt aika käyttää pois. Aina välillä yritän muutenkin näitä korkattuja huulirasvoja käytellä loppuun eikä availla koko ajan uusia ja tällaisen projektin myötä se tapahtuu nopeammin.

Lumenen tilalle otin toisen huulikiillon:

 
Essence XXXL Longlasting Lipgloss - 3 Very Berry 

Tämä oli viime vuoden 18 in 2018 -projektissani mukana, mutta en saanut sitä siinä loppumaan. Tätä ei ole enää paljon jäljellä, joten huulikiiltojen osalta yritän keskittyä nyt vain tähän, niin loppuisi nopeasti.

Meikkivoiteen tilalle otin käsirasvan:

Essence Tropical Hand Mousse

Käsivoiteen olen ostanut kesällä 2018 ja se on niin epämääräinen, että on jäänyt todella niukalle käytölle. Tämä on sinisenturkoosia vaahtoa, eikä kosteuta mielestäni ollenkaan. Tiedän kuitenkin, että jos keskityn vain ja ainoastaan tähän, loppuu todella nopeasti. Sen jälkeen olen tämän käyttänyt hyvällä omallatunnolla loppuun.

 
Kiehl's Midnight Recovery Concentrate
Bod Mermaid Shimmer Sorbet

Lisäksi vielä nämä tuotteet, joita en ole saanut viime päivityksen jälkeen loppumaan. Kiehl’sin käytössä on ollut arvatuista syistä hieman pausseja, mutta luulisi sen nyt ainakin projektin aikana loppuvan. Aivan ihana tuote, joten mielelläni käyttelen. Bodin glitteriäkään en ole niin paljon käyttänyt kuin olisin halunnut. Lomalla vaan monet jutut pikku hiljaa karsiintuivat. Tätä ei todellakaan tarvitse paljon laittaa, muuten sitä glitteriä on joka paikassa ja käsivarret hohtavat. Käyttelen siis vain ja ainoastaan käsi- tai kyynärvarsille ja minimimääriä.

Näihin viiteen tuotteeseen keskityn nyt tällä hetkellä. Päätin, että kun kolme tuotetta taas loppuu, jolloin loppuneita on yhteensä yhdeksän, kirjoittelen taas kuulumisia. Niiden tilalle otan vielä korvaavat jutut, mutta sen jälkeen yritän pärjätä niillä projektin loppuun asti. Toivottavasti saisin 13 käytettyä yhteensä. Ihanaa viikonlopun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti