14.9.2019

Jolie Box syyskuu 2019 + varastojani

Syyskuun Jolie box oli nyt sitten viimeinen kuukausittain ilmestyvä Jolie box. Tästä lähtien näitä saa tilailla sesongeittain neljä kertaa vuodessa, joiden lisäksi olisi luvassa myös erilaisia teemaboxeja. Todella kiva, kun laatikoita edelleen ilmestyy, tulee varmasti niitäkin tilailtua, koska Jolie on ehdottomasti parhaita yllätyslaatikoita, mitä minulle on tullut. Niiden laatutaso on ollut tasaista enkä ole kuin muutaman hassun tuotteen ikinä laittanut eteenpäin. En nyt muista, montako laatikkoa tätä on itselleni ajan mittaan tullut, mutta monta.

Tämän syyskuun boxin teemana on slow life -tunnelma, ja tiedossa olisi suojaavaa ja pelastavaa mukavuuskosmetiikkaa vuodenkierrosta rasittuvalle iholle, keholle ja mielelle. Tykkäsin tästäkin boxista paljon ja jälleen kerran pidän kaikki tuotteet itselläni.

Laatikosta löytyi tällä kertaa kolme isompaa tuotetta ja kaksi näytepakkausta. Reilut pussinäytteet olivatkin molemmat tuttuja ja turvallisia, joten olin niistäkin innoissani. Esittelen tässä samalla sopivassa välissä vain pikaisesti kasvoveteni ja käsivoiteeni, samaan tapaan kuten olen aiemminkin varastojani esitellyt.

Sophie La Girafe Cosmetics Baby Face Cream
Tämän pitäisi olla täyteläinen, mutta silti kevyt kasvovoide, joka imeytyy hyvin ja jättää iholle erittäin kevyen, hoitavan tuntuisen pinnan. Tuote sisältää mm. sheavoita sekä jojoba- ja aprikoosinsiemenöljyä, jotka suojaavat ja kosteuttavat ihoa tukkimatta sitä. Tämä sopii myös huulivoiteeksi. Olen tästä erittäin innoissani, vaikka saattaakin olla liian tuhtia omalle rasvoittuvalle iholleni. Mutta tämä voi yllättää, joten ehdottomasti testaan kasvoillenikin jossakin vaiheessa.

Muru Muru Kasvovesi
Tämän kasvoveden pitäisi olla herkullisen tuoksuinen, ihoa kosteuttava ja virkistävä. Tuote puhdistaa kasvoilta hyvin pois viimeiset meikinjämät ja sopii kaikille ihotyypeille. Ihanaa saada Muru Murun tuote ja tämä saattaisi olla hyvä kasvovesi kylmemmille ilmoille.

Tämmöiseen sakkiin tämä uusi kasvovesi pääsi:

Muru Murun myötä niitä on nyt yhdeksän kappaletta. Näiden korkkaamisen kanssa olen yleensä tarkkana ja auki on korkeintaan kaksi kappaletta kerrallaan. Nyt on säännöllisessä käytössä ainoastaan Joik. Sen lisäksi Avènen omaa menin testailemaan, kun se muutama kuukausi sitten tuli Bette boxista. Joik vetelee viimeisiään ja sen jälkeen käyttelen pienimmät putilot pois.

Whamisa Organic Flowers Hand Cream
Tämä on kevyt ja nopeasti imeytyvä käsivoide, joka kosteuttaa sekä jättää käsiin raikkaan tunteen. Tuote sisältää mm. karitevoita, luomulaatuisia kasviöljyjä sekä kukkais- ja hedelmäuutetta. Whamisa on fermentoinut tuotteen sisältämät raaka-aineet omalla erikoismenetelmällään, mikä tehostaa ainesosien vaikutuksia sekä auttaa niitä imeytymään paremmin ihoon. Pieni tuubi, mutta todellakin kokonsa vuoksi hyvä mukana pidettäväksi. Kiva kokeilla taas uutta Whamisalta ja käsivoiteitakaan ei voi ikinä olla liikaa.

Tässä kaikki omistamani tällä hetkellä:

Yhteensä näitä on nyt siis kymmenen kappaletta, mikä ei todellakaan ole mikään mahdoton määrä. Näistä on säännöllisessä käytössä tällä hetkellä molemmat Dermosilit sekä oikeanpuoleinen TBS:n voide. Tuota Avonin omaa on myös tullut jonkin verran käytettyä, mutta se on niin megatuhtia tavaraa, että odottelee taas kerran talvipakkasia. Enpä ole oikeasti tuhdimpaan aiemmin törmännyt, mutta jos kädet yhtään ovat kuivumaan päin, tämä kyllä korjaa.

Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum
Infolappunen kertoo Mádaran SOS Hydra -kosteusvoiteesta, mutta itse sain laatikosta saman sarjan seerumin. Tämä tuote itselläni on parasta aikaa täysikokoisena käytössä (tai käyttelin sitä viime talven ja tulen käyttämään tulevanakin talvena) ja olen todennut erittäin tehokkaaksi ja mukavaksi käyttää. Tämä ehdottomasti kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Seerumi on koostumukseltaan ehkä vähän paksumpaa kuin seerumit yleensä, mutta imeytyy silti hyvin ja nopeasti. Olen käytellyt tätä ainoastaan yövoiteen alla. Pullosta on ehkä puolet enää jäljellä, joten tämä oli kiva lisä siihen.  

Mádara Smart Anti-Fatigue Eye Rescue Cream
Tämän käytin juuri täysikokoisen loppuun ja aikoinaan taisin tähän ihastuakin Jolie boxista tulleen näytteen myötä. Oli aivan pakko tilata se täysikokoinen. Tämä pelkkä näytekin tulee kestämään pitkään, koska on erittäin riittoisa tuote, kuten silmänympärysvoiteet yleensäkin. Tämän pitäisi vähentää juonteita, tummia silmänalusia, turvotusta ja väsymyksen merkkejä kiihdyttäen kollageenin muodostumista ja ainakin omat silmänaluseni olivat tämän käytön aikana kunnossa. Tykkäsin tästä todella paljon, joten näyte tulee ehdottomasti käytettyä. 

Erittäin kiva ja laadukas boxi siis tämä viimeinenkin Jolie, jokainen tuote aiheutti riemunkiljahduksia, enkä edes osaa laittaa näitä paremmuusjärjestykseen. Kuten mainitsin alussa, niin jatkossa tulen varmasti tilailemaan niitä spesiaalilaatikoitakin. Oikein rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Mullekin Jolie Box tuli aika kauan, yks pätkä oli taukoa muistaakseni :) Nyt täytyy sanoa, et mä olin pettynyt tähän viimeseen boksiin! Ehkä mun odotukset meni liian pitkälle ja odotin mahdottomuuksia. Meinaan kuten sanoit, niin kaikki Jolie Boxit on ollu aika uskomattomia sisällöltään, joten... mielikuvitus ja odotus teki tepposet :) Käsirasva ja kasvovesi oli ihania, kasvorasvasta en pitänyt, se menikin käsirasvaksi tyttärelle. Mä pengoin pöljänä lootaa näitten tuotteiden löytymisen jälkeen, en meinannu uskoa et tuotteita oli vain kolme. Siinä se mun suurin pettymys varmaan oli. Mutta nyt loppu tämä marmatus :D Aivan taatusti tulen ostamaan tulevia bokseja ja erityisesti ilahdutti taas esittely sun kasvovesistä ja käsirasvoista! Ihanaa syksyn jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmin paikka, kun olit pettynyt! Mutta totta, olihan noita tuotteita siellä vähän verrattuna siihen, mitä aiemmin on ollut. Ja voipi olla, että itsekin vähän pengoin niitä paperiliuskoja ja ajattelin, että onkohan jotain jäänyt omasta laatikosta pois...
      Jotenkin olen nyt päässyt näissä luontaistuotteissa kasvovoiteiden makuun, niin olin tuosta kirahvistakin todella innoissani :D Toki en ole vielä sitä testannut, joten voipi olla pettymys, mutta vielä uskon tiukasti sen hyvyyteen ;) Jos on tuhtia, menee yövoiteena. Tykkäsin siis joka ikisestä tuotteesta todella paljon :)
      Itsekin tulen ihan varmasti aina silloin tällöin tilailemaan niitä uutukaisia boxeja, ei tätä voi tähän lopettaa!! :D
      Kiitos paljon ja oikein mahtavaa syksyn jatkoa sinullekin! <3

      Poista