6.12.2019

Joulukalenterin luukut 1-6

Hyvää Itsenäisyyspäivää! Tänään on itselläni vapaapäivä, joten vihdoin olisi aikaa palata pitkästä aikaa taas blogin pariin. Joulukalenteriakin tässä on availtu jo muutamina päivinä, joten niiden luukkujen tuotteista onkin hyvä aloittaa. Tänä vuonna päätin ostaa vain yhden kalenterin, koska erilaisia tuotteita on itselläni niin paljon, vaikka reippaasti yritänkin niitä käytellä ja rajoittaa osteluita. Päädyin tänä vuonna Ritualsin omaan, koska vaikutti siltä, että siinä ei ollut yhtään sellaista tuotetta, joka olisi lähtenyt samantien meidän huushollista eteenpäin. Lisäksi tuotteet ovat helposti käytettävissä ja jotain yllätystähän nyt vaan on oltava.

Perinteiseen tapaan näytän ensin, mitä viime vuosien kalentereista on vielä jäljellä. Tuotteita on jäljellä vielä Biothermin ja The BodyShopin (2017) sekä Asoksen ja Lookfantasticin (2018) kalentereista:




Yhteensä tuotteita on jäljellä vielä 22 kappaletta, joista suurin osa (18) on viime vuodelta. Osa viime vuotisista jää kyllä pyörimään kaappeihini vielä piiitkäksi aikaa. Näitä siis on jäljellä melkein kokonainen joulukalenterillinen edelleen.

Sitten Ritualsin ensimmäisiin luukkuihin:

Luukku 1: Oriental Vetiver -kynttilä


Luukku 2: Tulip & Japanese Yusu Body Mist (20 ml)


Luukku 3: The Ritual Of Dao White Lotus & Yi Yi Ren Night Balm For The Hands (70 ml) 


Luukku 4: The Ritual Of Ayurveda Indian Rose & Sweet Almond Oil Harmonizing Foaming Shower Gel (50 ml)


Luukku 5: The Ritual Of Karma Holy Lotus & Organic White Tea Soap Bar (25 g)


Luukku 6: The Wonder Mask Charcoal & Black Mud Purifying Face Mask (10 g)


Näissä on kaikissa toinen toistaan taivaallisemmat tuoksut. No naamiota en ole vielä käyttänyt, mutta eiköhän siinäkin ole, koska Ritualsia on. Luulisin, että kaikki nämä tuotteet pääsevät melko piankin jo käyttöön, koska näpit kuumottaa niiden kanssa. On kyllä kiva herätys taas joka päivä, kun aamun saa aloittaa yllätyksellä. Mahtavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Ritualsin jauhenaamiosta tulee mieleen kylpylä, sen tuoksun takia :) Hauska tuote, kuplii hieman kun lisää vettä joukkoon. Ainoa tylsä tuote, josta en tykkää tähän mennessä oli tuo Dao -käsibalsami, se on tullut kolmena vuonna peräkkäin. Ekana vuonna kokeilin pari kertaa ja pistin eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalta tuo naamio! :) En ole vielä sitä raaskinut käyttää. Säästän johonkin spesiaalihetkeen ;)
      Daon käsivoidettakaan en ole vielä testannut. Toivottavasti tykkään siitä.. Ei ole kyllä kiva, jos sama tuote tulee uudestaan ja uudestaan.. kyllähän noista käsivoiteistakin olisi heillä mistä valita!

      Poista
  2. Onpa kiva päästä lukemaan kalenterista, jota ei mun seuraamissa paikoissa muualla näy :) Mulla on tän joulukuun ajan herätyskello työaamuisin varttia aikaisemmin soimassa ku yleensä, et saan fiilistellä luukkujen aarteista rauhassa :D Johan on mennyt vakavaksi tää homma XD Rituals ois kiinnostanut muakin, mutta avokonttori ja hajuyliherkät työkaverit on huono yhdistelmä. Mäkin sain Lykon kalenterista eka luukusta Voluspan kynttilän :) En ois ikinä uskonu, et ilahdun suunnattomasti kynttilästä kosmetiikkakalenterissa :D Vielä pitää jaksaa pari viikkoa töissä ja sitten koittaa pari viikkoa vapaata! Ootko ite joulun ajan täysin vapaalla vai arjet töissä? Kivaa alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin vähän ensin epäilin noiden kynttilöiden esiintymistä kalenterissa, mutta onhan se oikeastaan ihan kivaa vaihtelua. Tyylikkäät on purkitkin ja taivaalliset tuoksut!! ;)
      Sinulla on varmasti joka aamu yhtä juhlaa! Vähän kirpaisee omalla kohdalla tämä kalentereiden vähyys, mutta tällä mennään tämä vuosi. Ehkä ensi vuonna olen jo saanut käyteltyä juttuja niin paljon pois, että voi taas tempaista ;)
      Joudun olemaan jokaisen arkipäivän töissä, koska loppuvuosi ja vuodenvaihde on meillä töissä kiireisintä aikaa. Onneksi kuitenkin joulu sattuu nyt noin keskelle viikkoa, niin kyllä ne pari päivää siellä reunoilla menee vaikka päällä seisten... :D Ihan melkein kuin viikon loma.. ;)
      Kiitos ja oikein mahtavaa viikkoa sinnekin! Ja hyvää lomanodotusta <3

      Poista