15.12.2019

Loppuneet tuotteet marraskuu 2019

Marraskuussa tuntui, että jokainen päivä loppui jotakin, niitä meni roskakoriin sellaista vauhtia ja kertyihän niitä sitten melkoinen kasa. En tiedä, onko ennätys, mutta hyvin lähellä ainakin..


No olenhan kyllä pitkään kovasti yrittänyt käytellä juttuja pois ja välttää osteluita, mikä tosin tuntuu omalla kohdalla mahdottomalta, ainakin liian pitkäksi aikaa harrastaa. Mutta kohtuudella yritetään mennä.


XZ Muumi Selvityssuihke
Ostospostaus - vihdoin päädyin kokeilemaan tätä suihketta, mitä vähän yksi sun toinen on hehkuttanut. Tässä oli kiva tuoksu, mutta tämä ei tehonnut omaan tukkaani ollenkaan. Harmi, koska tuote on edullinen ja helposti saatavilla. Olisin halunnut tämän tekevän hiuksistani sileät ja helposti kammattavat, mutta ei sinne päinkään. (1/5)

TRESemmé Extra Hold Fine Spray Hairspray
Tämän hiuslakan ostin Rhodoksen reissullemme ja tämä toimi yllättävän hyvin. Paras hiuslakka ikinä on Osiksen oma, mutta ei tämä paljon huonompi ollut. (5/5)

Biozell Silver Dry Shampoo
Keskisten ostos - tämä on aivan loistava tuote, mutta kuten olen maininnut jo muutamaan otteeseen, tämän ostelu jää nyt paussille, koska hiuspuuteri tekee saman minkä tämä, mutta paljon hellävaraisemmin ja huomaamattomammin. Tätä taitaa olla enää se Bette Boxista tullut pikkupullo varastoissa ja sitten nämä on käytetty. (5/5)

Noughty Care Taker Scalp Soothing Shampoo
Bette Box 03/2019 - en odottanut tältä oudolta merkiltä oikein mitään, mutta tykkäsin tästä kyllä ja paljon. Pesi hyvin jo yhdellä vaahdotuksella ja tässä oli ihanan herkullinen tuoksu. Kiva, kun tähän pääsi Betten myötä tutustumaan. (4/5)


Schwarzkopf Oil Ultime Marula Finishing Oil
Bette Box 10/2019 - kuten jo Bette boxin esittelyssä mainitsin tämä on kyllä aivan loistava tuote ja antoi kiiltoa ja pehmeyttä, hiukseni näyttivät hyviltä. Tämä ei myöskään lähmännyt niitä ollenkaan ja pieni määrä riitti pitkälle. Tämä pienen pieni purkki riitti oikeastikin pitkään. (5/5)

Honey Shampoo
Tämä on sitten Kreikan hotellihuoneesta kassiin unohtunut pieni shampoopullo. Tässä oli ihanan hunajainen tuoksu, joka näyttää tällä hetkellä iskevän, joten pakkohan tämä oli sinne kassiin unohtaa. Lisäksi tämä pesi hiukset hyvin. (5/5)

Schwarzkopf Osis+ Sessiol Label Powder Cloud
Tämä oli huipputuote, mutta pikkaisen tuo hinta kirpaisee (oli yli 20 € - en muista tarkalleen). Tästä pullosta sai suihkuttaa sitä puuteria, joten se oli helppo saada sinne, minne halusi. Tämä ei yhtään tahmannut hiusten tyveä, jos piti määrän maltillisena. Mikäli tätä tulee vastaan hieman huokeammalla hinnalla, ostan satavarmasti uudestaan. (5/5) 


Caudalíe Micellar Cleansing Water
Asos joulukalenterista 2018 - tämä oli jonkin verran vaahtoava misellivesi, joka kyllä putsasi hyvin kaikki meikin jämät kasvoilta. Tässä oli todella miellyttävä tuoksu, jota en nyt saa päähäni, että mikä kasvi se oikein on. Ehkä tuossa kyljessä on sen kuvakin. (5/5)

Farmacy Clean Bee Ultra Gentle Facial Cleanser
Boxycharm 02/2019 - tähän rakastuin ihan totaalisesti. Tämä on hellävarainen, pesi kaikki meikit pienellä määrällä ainetta ja tässä on aivan mahtava todella voimakas hunajan tuoksu. Tämä pieni 100 ml pakkaus kesti oikeasti todella pitkään, mutta mikäs sen mukavampaa loistavan tuotteen kohdalla. Onneksi minulla on vielä se balm-versio (Boxycharm 10/2018) tältä samalta merkiltä käyttämättä. (5/5)

Ziaja Antioxidation Acai Berry Micellar Cleansing Face Scrub Gel
Bette Box 09/2018 - tämä meni ihan kokonaisuudessaan aamuputsarina. En pitänyt tätä mitenkään liian voimakkaana kuorintana ja tämä olikin melkeinpä päivittäisessä käytössä. Tässä oli ihanan raikas tuoksu ja oli miellyttävä kokemus kaikin puolin. Ehkäpä tulee joskus jopa hankittua lisää. (4/5)


Mitomo Pure Skin Care Pure Facial Essence Mask
Ostospostaus -  tämä on sellainen perusnaamio, joka kosteuttaa ihan hyvin. Asettelu on hieman hankalampaa naamion ohuuden vuoksi. Tykkään kyllä käytellä näitä Mitomon naamioista. (4/5)

Serum MASQ+ Relax
Bette Box 05/2019 - tämä oli aivan ihana naamio, oli helppo asetella, pysyi hyvin ja kosteutti. Aina tosin nämä samat litaniat hyvien naamioiden kohdalla, mutta se on se, mitä vaadin. Tässä oli paljon seerumiakin, joten sitä riitti kaulalle seuraavina päivinä. Ihana mieto tuoksukin. (5/5)


Mádara Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask
LF Beauty Box 03/2019 - jotenkin ihanan hellävarainen hiili- ja mutanaamio, joka oli todella helppo pestä poiskin. Naamio oli musta ja se selvästi kirkasti ja pehmensi kasvojen ihoa. (4/5)

Context Hydrating Toner
Glossy Box 10/2019 - tämä oli rauhoittava sekä kosteuttava kasvovesi, joka kyllä lunasti odotuksensa. Tuoksukin oli aivan ihanan raikas. Harmi, kun oli noin pieni pullo. (5/5)

Ziaja Antioxidation Acai Berry Day Cream
Bette Box 09/2019 - tämän voiteen käyttelin suosista kaulalleni ja se levittyi helposti. Tuoksusta tykkäsin, eikä ollut niin voimakas kuin monissa muissa Ziajan voiteissa. (3/5)

Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C Ampoules Anti-Age
Bette Box 11/2019 - olihan tätä kiva kokeilla, mutta olisi ollut vielä kivempi, jos näitä olisi ollut useampi. Tästä riitti kahteen käyttökertaan. Oli vähän kahvimainen tuoksu ja virkisti ihoa, mutta eipä tästä muita mielikuvia ole jäljellä. (3/5)

Pixi By Petra LipLift Max - Honey Sheen
Glossy Box 09/2019 - aivan loistava huulikiilto. Sävy oli juuri nappiin ja tuoksu oli ihana. Tuoksussa oli minttua ja tämä vähän kihelmöi huulilla. Voisin ostaa lisää. (5/5)

Makeup Academy Out There Plumping Lip Gloss - Nude
Mukana 20 By Year 2020 -projektissani - tämän kanssa vähän venähti projektia ajatellen, vaikka yleensä huulikiillot eivät kauaa itselläni vanhene, varsinkin jos tykkään niistä. Ja tästähän minä tykkäsin. Sävy oli täydellinen nude ja lisäksi tämäkin hieman kihelmöi huulilla eli jonkinlaista plumping-efektiä sieltä yritti pukata läpi. Tosin mitään en huomannut, mutta ei haittaa. (5/5)

Lumene Nordic Chic Soft-Matte Pressed Powder - 1
Bette Box 09/2017, mukana A to Z -projektissani - tämä puuteri meni lähinnä varjostuksiin, koska oli aivan liian tumma. Muutaman kerran yritin koko kasvoilleni laittaa, mutta eihän siitä mitään tullut. Varmasti kaikki vastaantulijat huomasivat, että jaahas - siinä eivät ole sävyt menneet ihan kohdilleen. Harmi, koska muuten tämä olisi ollut loistava eli väärä sävy vie pisteitä. (3/5)

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting Anti- Dullness Loose Setting Powder
Riikan ostos, mukana 20 By Year 2020 -projektissani - tämä loppui vihdoin ja viimein. Alku oli todella hankalaa tämän kanssa, ei toiminut, ei sitten millään. Mutta sitten tuli se yksi meikkivoide, jonka kanssa tällä synkkasi. Käyttelin tätä silmien alla kirkastamaan katsetta ja tämä selkeästi teki sen. Tämän tietyn voiteen kanssa näytti pitkään ihan hyvältäkin eikä iho alkanut kiiltelemään tai kokkaroitumaan. (3/5)


Tilk! Rejuvenate Me Bio Body Oil
Jolie Box 07/2019 - käytin tämän kokonaan, nuuka kun olen, mutta tämä oli kyllä jonkinasteinen floppi koko tuote. Tämä ei todellakaan imeytynyt eikä kosteuttanut. Lisäksi tämä värjäsi ihon ensin oranssiksi, mutta onneksi se edes kaikkosi jonnekin. Iho oli tosiaan lähmäinen tämän jäljiltä, joten käyttelin suosista ihan vain säärilleni, ettei puseroni kärsi. (0/5)

Naturalium Mango Body Lotion
Tallinnan ostos - tästä taas tykkäsin aivan mielettömästi. Tuoksu tässä on niin ihanan raikas mango, että tekisi mieli syödä. Tämä voide imeytyi nopeasti ja kosteutti. Oli todella helppokäyttöinen. (5/5)


Yves Rocher My Green Summer Perfumed Hair & Body Shower Gel x 2
Ostospostaus - tämä tuote oli tuoksultaan suuri pettymys. Jostain blogista luin tästä kehuja ja vähän senkin myötä menin nämä ostamaan, mutta onneksi ostin vahingossa kaksi pikkupulloa ja ne on nyt käytetty. En tykännyt tuoksusta ollenkaan, mutta en osaa sitä kyllä kuvailla ollenkaan. Koostumus toki oli tuotteessa hyvä. (2/5)

Sephora Monoi Creamy Body Wash
Tukholman ostos - tämä oli nyt vihoviimeinen laatuaan kaapissani. Taisin jo viimeksi mainostaa näiden loppuneen, mutta mikä ihana superyllätys, että siellä oli vielä yksi jäljellä. Minullahan siis suihkarivarastot välillä riistäytyvät käsistä, joten en välillä edes tiedä, mitä omistan. Yritän himmata. Joo, mutta tämä on taivaallinen tuote, jota ei varmasti enää tässä muodossa saa. Tuoksu on niin ihana ja koostumus paksun täyteläistä, joten sopii hyvin kylmille ilmoille käytettäväksi. (5/5)

Original Source Lemon and Tea Tree Shower Gel
Keskisten ostos - tämän olen täällä useaan otteeseen kehunut jo eli on erittäin raikkaan tuoksuinen sekä aivan täydellinen suihkari. Muita Original Sourcen suihkugeelejä vielä itseltäni löytyy, mutta ei tätä nimenomaista. (5/5)

Imperial Leather Foamy Banana Bath Cream
Keskisten ostos - tämä vaahtosi ihanasti kylvyssä ja lisäksi tässä oli mieto hentoinen kiva banaanin tuoksu. Olen ostanut tätä jo lisää. (5/5)


The Body Shop Vanilla Marshmallow Hand Cream
Ostospostaus - nyt tuleekin aika yllättävä tieto, en nimittäin tykännyt tästä tuoksusta loppujen lopuksi ollenkaan. Aivan liian voimakas ja ottaa jotenkin luihin ja ytimiin asti. Yleensähän siis voimakkaista tuoksuista tykkään, mutta tämä oli liikaa. Tulipahan käytettyä, mutta siinähän tämä pyöri iät ja ajat. Itse voide oli tietenkin taattua TBS:a, joten siitä pisteitä. (3/5)

Dermosil Sensitive Hand Cream 
Ostospostaus - tässä en huomannut minkäänlaista tuoksua, mutta itse voide oli yllättävän hyvä. Se kyllä hieman hoiti käsien ihoa. Aina tätä en ole voinut sanoa Dermosilin käsivoiteista. (3/5)

Neal's Yard Remedies Bee Lovely Hand Cream
Jolie Box 01/2019 - taas sitä hunajan tuoksua... Mutta se olikin parasta, mitä tässä käsivoiteessa oli. Tämä ei ottanut imeytyäkseen ei sitten millään. Käyttelin täysin yövoiteena ja vielä aamullakin oli lähmäiset kädet, joten siitä miinusta. Hoiti kyllä ihoa jonkin verran. (3/5)


Givenchy L'Interdit EdT
Bette Box 10/2019 - aivan ihanan ylellinen tuoksu ja näytteessä suihkepullo, joten mikäs sen mukavampaa. Tosin tuntui, että tämä näyte loppui alta aikayksikön. Tuoksu myös pysyi ihollani pitkään. (5/5)

Maybelline Baby Lips Dr Rescue Menthol
Tyttäreni teki kosmetiikkakarsintaa ja meinasi heittää keräämiään Baby Lipsejä pois pilvin pimein. Nappasin niistä ehkä 7-8 itselleni ja tämä on ensimmäinen loppunut. Tästä oli noin puolet jo käytetty. Voide kosteutti hyvin ja kihelmöi hieman huulilla eli tuo mentoli tuntui. Tykkäsin paljon. (5/5)


Lisäksi käyttelin pois nämä näytteet, jotka ovat tulleet eri yllätysboxeista. Erityismaininta menee ainoastaan Mossan multi-use -voiteelle, jonka käyttelin yövoiteen tavoin ja tykkäsin kovasti. Pitää pitää tämä mielessä, jos törmään myöhemmin. Muut näistä eivät oikein säväyttäneet tai sanotaanko, etteivät tehonneet. 

Huh huh, siinähän niitä loppuneita. Joulukuu ei ole onneksi lähtenyt ihan näin vauhdikkaasti käyntiin loppuneiden suhteen, joten se on sitten ehkä vähän pienitöisempi postaus kirjoitella. Rentouttavaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Clean Bee putsari oli kyllä todella kiva tuote, vähän erikoisempi tuoksu kuin yleensä. Selkeästi tunnistettava hunaja :) Miulla oli myös jossain muodossa tuota Yvesin kesäsarjan suihkugeeliä, en tykästynyt (Betted Nail Day -bloggaaja taisi tätä kehua).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Clean Been putsari oli aivan ihana! Ja se tuoksu....! Nämä on niitä aarteita, mitä sieltä Boxycharmista on onneksi tullut saatua.. ;)
      Sieltä olen varmasti itsekin lukenut noista Yvesin suihkareista ja on kiva kuulla, että sinuakaan ei ihan napannut. Jotenkin välillä menee luotto tuohon omaan hajuaistiin, kun ajatukset menevät ihan päinvastoin :D Mutta näinhän se menee.. toiset tykkäävät ja toiset eivät :)

      Poista
  2. Dermosilin uutuuksissa näytti olevan suihkehiuspuuteri, olikohan 5,90€. Ja Four Reasonsilla kanssa hyvä, joskin hiukan kalliimpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon vinkeistä! :) Täytyypä pitää mielessä, kun seuraavan kerran Dermosililta tilailen. Eipä ole hinnalla pilattu ja suihkemuotoinen olisi ihan täydellinen :) Täytyy pitää silmällä myös tuota Four Reasonsin omaa.. jos sattuisin kaupassa törmäämään!

      Poista