28.10.2021

Muutama ostos

Tiukka linja ostosten suhteen on pysynyt melko hyvin tähän asti, muutamia sellaisia on silti tullut tehtyä. Pari päivää sitten tein kuitenkin myös kaksi selkeää herätetilausta, joten esittelen nyt nämä aikaisemmat muutamat hassut ostokset ennen kuin ne tilaukset tulevat perille.

Aloitetaan näistä hiustuotteista:


Olaplex Hair Perfector No. 3
L'Oréal Paris Elvital Dream Length Savior Hair Mask
L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil Jojoba Intense Nourishing Hair Mask

Olen Olaplexia halunnut testata jo pitkään, mutta en millään malttaisi maksaa maltaita noin pienistä pulloista. Tuo on siis 100 ml. Nyt kuitenkin Sokoksella oli hiustuotteet 40% alennuksessa, jolloin tälle jäi hintaa vain 20,20 € ja postituskulut olivat ilmaiset. Oli siis hyvä hetki ostaa testiin ja toivon, että on kaiken sen hypetyksen arvoinen. L'Oréalin hiusmaskeja taas sai 2 kpl/6 € lähikaupasta. En ole näitä ennen testannut ja tuo Dream Length -sarja varsinkin vaikuttaa sopivan hiuksilleni todella hyvin. 
 

Catrice Restoring Overnight Lip Mask
Catrice Repairing Leave In Hand Mask
Kocostar Princess Eye Patch

Catricen tuotteet olivat lähikaupassa halvalla, kuten kuvasta näkyy ja näille löytyy varmasti käyttöä. Kiva päästä testaamaan. Kocostarin silmänympärysnaamiot tulivat ihan oikeasti tarpeeseen. Nämä olivat Cocopandalla kovassa tarjouksessa, taisivat maksaa ehkä n. 17 € ja postituskulutkin olivat ilmaiset. Pakkauksessa on naamioita 30 paria, joten tulevat riittämään pitkäksi aikaa.

Viimeisenä esittelen vielä iki-ihanan Elemiksen LE yhteistyöpakkauksen Glossyboxin kanssa:
 

Tästä muistaakseni maksoin vähän yli 30 €, koska sinne oli kertynyt jonkin verran bonuksia, niin sain alennusta. Normaali hinta taisi olla 35 €.


Mainitsin siinä yhdessä aiemmassa postauksessa, että aion tilata kaksi LE yllätysboxia, mutta tilasin lopulta ainoastaan tämän. Toinen olisi ollut LF:lla Omoroviczan laatikko, mutta siinä olikin muistaakseni jopa kolme erilaista kasvosuihketta niin annoin olla. Olisin sen kyllä onnistunut saamaan, olin ajoissa liikkeellä, mutta sellaisten epämääräisten kasvosuihkeiden kanssa tekee vähän tiukkaa noin käyttämisen kannalta, joten oli helppo ratkaisu. Tämä Elemiksen boxi sen sijaan oli aivan ihana, joten onneksi onnistuin saamaan.


Pro-Collagen Tri-Acid Peel (10 ml)
Papaya Enzyme Peel (15 ml)
Dynamic Resurfacing Facial Wash (30 ml) 

Näistä keskimmäistä olen joskus kokeillut, mutta muut kaksi ovat uutukaisia. Kiva päästä kokeilemaan näitä kaikkia ja varsinkin noista happokuorinnoista olen innoissani. Näiden pitäisi tehdä ihosta tasaisemman, heleyttää, virkistää jne.


Pro-Collagen Marine Cream (30 ml)

Tällainen pienemmässä pakkauksessa tuli juuri elokuun Glossyboxista, joten tätä on nyt ainakin riittävästi. Tämän pitäisi häivyttää juonteita, kiinteyttää ja syväkosteuttaa eli tulee tarpeeseen.


Pro-Collagen Cleansing Balm (20 ml)

Tätäkin ihanuutta löytyi tästä laatikosta. Minulta löytyy tämä jo täysikokoisena (ainakin on iso pakkaus), mutta käyttelen tämän pienen version varmasti ensin pois. Tämän pitäisi olla erittäin hoitava ja kosteuttava sekä poistaa tehokkaasti meikit. Enkä tiennyt, että tätä voi käyttää myös ravintoa antavana kasvonaamiona. Katsotaan, tuleeko testattua siihen tarkoitukseen. 


Soothing Apricot Toner (200 ml)
 
Tämä on laatikon suurin ja ainoa täysikokoinen tuote. Tämän arvo on 37,90 €, joten kattaa kevyesti koko laatikon hinnan. Tämä on rauhoittava kasvovesi, joka sekä kosteuttaa että raikastaa ihoa ja auttaa säilyttämään ihon luonnollisen pH-arvon. En malttaisi olla tätä jo korkkaamatta, aprikoosi kuulostaa niin raikkaalta. Minun on kuitenkin pakko käyttää tässä muutamat pienemmät pullot loppuun sekä edes yksi täysikokoinen. Edes jonkinlainen järjestys olla pitää, mutta niiden jälkeen on varmasti tämän vuoro. 


Kuusi huipputuotetta sisälsi siis tämä laatikko, mitään en ole vielä korkannut eli sitä odotellessa. Kivaa kuitenkin, että tällaisia yhden merkin koontiboxeja ilmestyy nykyään vähän väliä, saa testailla merkkiä oikein kunnolla ja useimmiten todella edulliseen hintaan. Viikonlopun odotusta!

2 kommenttia:

  1. Oiiii, aivan ihana tuo Glossyn Elemis-paketin sisältö <3 Elemis on niin luksusta. Mulle ei tuu mitään bokseja tällä haavaa, joten oon hieman ulkona mitä kaikkea on tarjolla tavisboksien kuin LE:n puolella. Paitsi sorruinhan mä Goodieboxiin, mut en oo saanu viel pakettia sieltä :D Kivaa viikonlopun jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiii!!! Minulla on ollut taas pitkä paussi poissa blogin äärestä! Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa :) Tuo sisältö oli niin ihana <3 Eikä ollut edes kallis! Minullekaan ei tule tällä hetkellä mitään boxeja.. mutta kyllä alkaa pikku hiljaa kutkuttamaan, vaikka Glossybox loppui lokakuussa.. :D LF vähän aikaisemmin.. Ehkä ensi vuonna.. tai joulukuussa.. Goodieboxikin voisi olla vaihtelun vuoksi kiva! :) Kiitos! Kivaa alkavaa viikkoa sinne! <3

      Poista