21.11.2021

Nightmare on Panning Street Project Pan Intro

Päätin aloittaa uuden projektin, koska aihe on aivan mahtava ja tähän liittyvät eri teemat vaikuttivat hauskoilta. Projektin ovat kehittäneet ihanaiset Valerie ja Ceylan, joiden intro näkyy täällä. Projekti olisi siis pitänyt aloittaa Halloweenin aikoihin, en ihan kerinnyt siihen, mutta olen aloittanut tämän kuitenkin jo parisen viikkoa sitten. Postauksen kanssa vain on hieman venähtänyt. 
 

Projektin teemat on otettu 40 eri kauhuelokuvasta. joista suurimman osan olen itsekin nähnyt. Tämä on rolling-projekti ja mukana voi pitää joko kuutta tai 13 tuotetta kerrallaan ja itse valitsin tietenkin maksimin eli 13, koska tykkään haasteista. Tuolta Valerien ja Ceylanin introsta näkee ne kaikki teemat, joten en luettele niitä tässä. Tarkoitukseni on saada tuotteet käytettyä loppuun, mikäli en muuta mainitse ja muutamia näistä olen jo ehtinyt viimeisen kahden viikon aikana käyttelemäänkin. Tässä tuotteet, mitkä lähtivät mukaan ja teemat olen arponut niistä 40:stä.
 

1. Amityville Horror - A purchase that HAUNTS you 
Tähän oli pakko valita Ziaja Cupuacu Shower Balm, koska joka kerta kun käyn suihkussa näen tämän tuotteen, mutta ei huvita pätkääkään alkaa lotraamaan sen kanssa. Olen käyttänyt tätä maksimissaan viisi kertaa, joten paljon on vielä jäljellä. En oikein välitä tämän tuoksusta enkä tehoista, joten nyt on aika käyttää tämä pois, muuten tämä kummittelee siellä hyllyllä vielä pitkään.
 
2. The Grudge - An item that you wish you hadn't purchased
Joskus monta vuotta sitten kirjoittelin kalliista hutiostoksistani ja tämä tuote eli BareMinerals SPF 15 Foundation sävyssä Fairly Light mainittiin siinä. Tämä on siis todella monta vuotta vanha, mutta uskoakseni on vielä ihan käyttökelpoinen, en ole ainakaan saanut mitään iho-oireita.
 
3. Poltergeist - Something that's always 'here' (a must-have in either your makeup or skincare routine)
Pakollinen tuote sekä meikki- että ihonhoitorutiineissani on kasvovoide ja päätin valita mukaan Glamglow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer -kosteusvoiteen. Tämä on edelleen korkkaamaton tuote, koska käytän ensin toisen voiteeni loppuun. Olen käyttänyt pitkään kuultoa antavaa primeria, joten tämä voide on odotellut vuoroaan sen vuoksi melko kauan. En voinut käyttää kahta kuultotuotetta kerralla, kun yksikin on jo melkein liikaa. Tämä on tällä hetkellä vanhin kasvovoiteeni, joten kiva päästä vihdoin käyttelemään ja tämä tuotehan on loistava, olen ennenkin kokeillut.
 
Tässä vielä, mitä bareMineralsin meikkipohjasta on jäljellä:
 

Eli vajaa puolet, joten säännöllisellä käytöllä luulisi loppuvan nopeasti. Raja on jo parissa viikossa hieman alentunut.


4. Psycho - A product that makes you CRAZY
MAC Strobe Cream tekee minut kyllä oikeasti hulluksi. Tykkään tästä tuotteesta, kunhan vain jaksaisin ja muistaisin käyttää sitä. Enkä taida käyttää ihan vieläkään niin kauan kuin edellä mainittu Glamglow'n voide on käytössä, katsotaan. Olen aikaisemmin käytellyt tätä meikkivoiteeseen sekoitettuna, mutta nyt minulla on pitkään ollut sellainen jakso meneillään, että en jaksa sekoitella mitään. Siihen täytyy tämän myötä tulla pian muutos. Tästä on ehkä puolet jäljellä.

5. The Strangers - Something that is no longer welcome in your collection
Tähän valitsin NYX Dark Circle Concealer Correcteur -peitevoiteen sävyssä Fair. En ole tätä paljoa käyttänyt, koska on mielestäni hieman liian kuivaa ja melkein olen tämän jo heivannut roskikseenkin. Nyt ajattelin kuitenkin ottaa tämän projektiin mukaan ja käyttää lähinnä silmämeikinpohjustajana 50 kertaa. Katsotaan, muodostuuko tuotteeseen sen myötä edes jonkinlaista kuoppaa. Minimaalisen pieni siinä kyllä jo on.
 
6. Rosemary's Baby - A new item in your collection
Projektin aloitushetkellä muutama viikko taaksepäin uusin saapunut tilaukseni oli Yves Rocherilta, josta valitsin mukaan suihkugeelin: Hammam Bath & Shower Gel With Argan & Rose. Tämä oli projektin alussa siis korkkaamaton, mutta nyt olen käyttänyt ehkä kymmenesosan. Aivan ihanan tuoksuista.
 

7. The Invisible Man - Something that erases (primer, concealer, foundation, powder)
Yksi vanhimmista pohjustajistani on L.A Girl Pro.Prep HD.High-Definition Smoothing Face Primer, joten tämä oli melko helppo valinta. Myös sen vuoksi, koska yksi pohjustaja oli juuri loppumaisillaan. Se loppui muutama päivä sitten, joten olen päässyt tämän jo korkkaamaan ja vaikuttaa todella lupaavalta. Olen positiivisesti yllättynyt.

8. The Shining - 'Twins' An item for which you have a backup
Ciaté London Extraordinary Loose Translucent Setting Powder -puuterista minulla löytyy myös toinen kappale. Tämä tuli aikoinaan Glossyboxista, jonka tilasin myös tyttärilleni ja toinen heistä lahjoitti omansa minulle. Tuplia olisi ollut muitakin, mutta päädyin tähän pienuutensa vuoksi (7 g) ja että saisin edes yhden puuterin pois varastoistani. Tämänkin olen nyt projektin aikana jo korkannut ja on kyllä superhyvä. 

9. Friday the 13th - A summer themed item
Tämä teema oli aika haastava, koska laatikoistani ei meinannut löytyä selkeän kesäistä tuotetta. Tietenkin sävyjen perusteella olisi myös voinut mennä. Löysin lopulta kuitenkin hajuveden, jonka logossa on kukkia eli Yves Rocherin Garden Party. Juu, ei ehkä ihan ajankohtainen, mutta ei haittaa. Tätä on todella kiva käyttää arkena. Ennen projektia olin tätä muutaman kerran käyttänyt, joten on edelleen suurinpiirtein täysinäinen.
 

10. Se7en - An item that is still in it's BOX packaging
Tämäkin oli vaikea, tuotteita kyllä löytyi pakkauslaatikoissaan, mutta en halunnut välttämättä ottaa niitä projektiin mukaan. Päädyin sitten Ciaté London Glow-To Illuminating Blush -poskipunaan, koska toisen projektin punat on nyt käytetty. Tätäkin on tarkoitus käytellä sen 50 kertaa, joten ei loppuun.

11. The Thing - An item that you're not sure how to use
Tähän valitsin Elikya Beauty Illuminateur Naturel -korostusvärin sävyssä Rosé, joka on niin outo sävyltään sekoittaakseni meikkivoiteeseen (voisi kyllä toimiakin) tai käyttääkseni highlighterina. Näitähän minulla oli toinenkin kappale, mutta sen toisen onnistuin ujuttamaan tyttärelleni. Tämä oli korkkaamaton, mutta olen nyt projektin aikana käyttänyt tätä muutamaan otteeseen poskipunana ja tuntuu toimivan. Mahtavaa, että löysin hyvän keinon käyttää tätä. Tarkoituksenani on käytellä tätä 50 kertaa, mutta voipi olla, että pullon pohja tulee sitä ennen vastaan, koska pinta tuntuu alenevan nopeasti.
 
12. Carrie - An item that is a SIN not to have in your collection
Tähän valitsin huulikiillon ihan sen vuoksi, että mikäli yllätyslaatikoista ei olisi tullut huulituotteita niin maan perusteellisen paljon, minulla olisi aivan erilainen kokoelma tällä hetkellä. Nyt se on aika outo, koska aika suurta osaa niistä en ole itse valinnut. On siis melkoinen synti, että en ole malttanut ostella haluamiani huulituotteita niiden vuoksi. Projektiin lähtee nyt mukaan kuitenkin yksi sieltä parhaasta päästä laatikoista tulleita eli Paese Silky Kiss Lipgloss, joka on tullut 07/2020 Glossyboxista. Tämä huulikiilto on todella nätti, joten toivoa on, että saan sen projektin aikana loppumaan. Tätä olen ennen projektia vain testannut.

13. Scream - An item that makes you SCREAM with delight 
Päätin ottaa projektiin mukaan megakalliin 111Skin Cryo ATP Sports Booster -tehotippapullon. Todellakin kiljuin riemusta, kun aikoinaan onnistuin tilaamaan sen boxin, missä tämä oli mukana. Tämän korkkasin myös tähän projektiin ja tulee kestämään kauan, koska kerralla menee niin vähän tuotetta. Sietääkin kestää, koska on superkallista. 
 
Tässä vielä kohdan 10. poskipuna, jota en ollut edes testannut ennen projektia:


Harmi vain, kun menin tämän pudottamaan muutama päivä sitten lattialle ja meni tuhannen päreeksi:
 

Purkkiin jäi vähän, joten jatkan projektiani tästä jämästä ja uskoisin saavani tämän tyhjäksi 50 käyttökerralla:
 

Sain kuitenkin siis kaavittua suurimman osan kasaan, kuten ylempänä näkyy ja pressasin sen irtotavaran uudestaan toiseen rasiaan. On kaunis puna, joten onneksi onnistuin suurimman osan pelastamaan. 
 

Projekti kestää vuoden eli loppuu vuoden 2022 Halloweenina. Virallisesti päivityksiä tulisi tehdä kuukauden välein, mutta luultavimmin teen niitä vain joka toinen kuukausi, koska kuukaudessa ei oikein ehdi saada vielä mitään aikaan. Aivan mahtavasti ideoitu projekti, tästä on kiva jatkaa. Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Oooh, uusi haaste! Mielenkiinnolla odottelen tämän projektin päivityksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummasti piristää aina nämä haasteet, tulee vähän uutta vauhtia tähän touhuun! :D

      Poista