30.11.2021

Ostoksia: Glossybox 10/2021, Yves Rocher, Beauty Bay..

Nyt esittelen luultavimmin tämän vuoden viimeiset ostokset - no jos ei nyt joulukalentereiden sisältöjä oteta laskuun ja apua, huomenna saa jo alkaa availemaan. On se vaan uskomatonta, miten nopeasti tuo joulukuu tänäkin vuonna tuli. Mutta kivaa on siis taas tiedossa! 
 
Ostoksia on hieman kertynyt, joten en voi sanoa olleeni ostolakossa. Näitä on sen verran paljon, että lähinnä esittelen kuvia. Aloitetaan lokakuun Glossyboxista:


On se kumma, että tämä tuli. Mielestäni peruin laatikon heidän omien sääntöjensä mukaan ajoissa, mutta en sitten näköjään. En olisi tätä halunnut, mutta eiköhän näistä tuotteista kuitenkin sen verran iloa ole, että ei ihan liikaa harmita. En jaksanut lähteä edes valittamaan.


Schwarzkopf Got2b Happy Hour 24 Hour Hairspray
Hiuslakka, jonka pitäisi pitää hiukset kurissa jopa 24 tuntia. Tämä tulee kyllä käytettyä, on kätevän kokoinenkin, jos tarvitsee kantaa mukana.
 

Hey Honey Show Your Glow Colloidal Gold And Honey Beauty Mask
Kosteuttava, pehmentävä ja hehkua antava kasvonaamio, joka on rikastettu hunajalla ja kultaisilla nanopartikkeleilla. Tämän pitäisi myös häivyttää hienoja juonteita ja oli mielestäni laatikon paras tuote.
 

Glazer Visage Bronzer - 13
Hieman liian tummalta vaikuttava aurinkopuuteri, jonka pakkauskin vaikuttaa melko halvalta. Menee varmasti rikki supernopeasti. Katsotaan nyt, mikä tämän kohtalo on.  
 

Eyeko Galactic Lid Gloss Cream Eyeshadow - Luna 
Tällainen on tullut myös LF Beauty Boxista (02/2021), mutta onneksi se oli sentään toisessa sävyssä. En ole sitäkään kuitenkaan vielä korkannut. Tämä on siis voidemainen luomiväri, jonka pitäisi saada silmät loistamaan ja hohtamaan. 

Joséphine Cosmetics Natural Matte Liquid Lipstick - Meet Philou
Ruskeanpunainen mattahuulipuna, jonka sävystä en oikein välitä. Pakkaus muistuttaa hieman Illamasquan omia. Katsotaan tämänkin kohtaloa.


Ei siis mikään paras laatikko, joten olisin mielelläni toivonut onnistuvani siinä tilauksen peruutuksessa. Tulee näistä nyt hiuslakka ja kasvonaamio varmasti käytettyä, mutta nuo muut ovatkin sitten mysteereitä. 
 
Yves Rocher:
 

YR:lta sai yhden tuotteen kaupanpäälle tuossa Halloweenin aikoihin, joten päätin hyödyntää sen. Lisäksi kaupanpäälle olisi pitänyt tulla pussukka sisältäen kolme minituotetta, mutta eipä tullut. Olen valittanut, mutta ei ole näkynyt vastausta. Olin itsekin tuon jo unohtanut, ehkä muistutan, jos muistan vielä hetken päästä.


My Kiwi Kiss Perfumed Shower Gel
Coffee Beans Sensual Bath & Shower Gel 
Melting Orange Shower Gel
Hammam Bath & Shower Gel With Argan & Rose
Mango Coriander Enerqizing Bath & Shower Gel
 
Sinne oli joulutuotteitakin tullut silloin jo jonkin verran, joten niitä täytyi ostaa testiin. Ja tietenkin muutamat muutkin suihkugeelit ja varsinkin tuota ihanaa Coffee Beansia, josta en ole edellistäkään kappaletta vielä korkannut. Näistä normaaleista suihkareista oli jonkin tarjous, olisiko ollut kolme kahden hinnalla. 
 

Repairing Antipollution Care
Melting Orange Lip Balm
Melting Orange Hand Cream
Repair Ultra-Rich Foot Balm
 
Tuo ensimmäinen tuote oli laitettu tilaukseen mukaan ehkäpä korvaamaan ne, mitkä sieltä piti tulla.. Viimeinen jalkavoide on kaupanpäällinen, jonka valitsin. Niin hohdokasta taas..., mutta tarpeellista.

Beauty Bay:
 

Täällä ehkä vähän riehaannuin enkä edes halunnut käydä katsomassa, oliko näistä Black Fridayn aikana tarjouksia. Olisin ostanut tänä vuonna 12 luukkuisen Origins-joulukalenterin, mikäli siellä ei olisi ollut kahta härpäkettä mukana. Nyt järkeilin, että sain täältä 10 sen merkin tuotetta selvästi halvemmalla kuin se kalenteri olisi maksanut, joten olen ihan tyytyväinen diiliin vaikka ne alessa olisivat olleetkin.
 


Friends X Makeup Revolution Pumpkin Spice Lip Care Set: Lip Scrub (12 g) & Lip Mask (12 g)

En malta odottaa näiden korkkaamista. Tuo "pumpkin spice" kuulostaa niin herkulliselta.


Farmacy Garden Party Green Clean Trio: Strawberry Basil (50 ml), Lemon Mint (50 ml) & Peach Thyme (50 ml)

Ja nämä sitten.. aivan liian ihana trio. Pitäisi oikeasti lopettaa verkkokaupoissa surffailu täysin.


Origins Tiny Treasures Mini Ginger Bath & Body Trio: 
Ginger Hand Lotion (30 ml)
Ginger Souffle Whipped Body Cream (30 ml) 
Ginger Burst Savory Body Wash (30 ml) 
 
Nämä maksoivat 14,50 €. Melko hujauksessahan nuo käyttää, mutta 'ginger'... olisin saattanut maksaa näistä enemmänkin.


Origins Merry Marvels Origins Skincare Best-Sellers:
Dr. Andrew Weil For Origins Mega-Mushroom Relief & Resiliende Soothing Treatment Lotion (200 ml)
Checks And Balances Frothy Face Wash (30 ml)
Ginzing Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer (30 ml)
Clear Improvement Active Charcoal Mask To Clear Pores (15 ml)
Super Spot Remover Blemish Treatment Gel (10 ml)
Ginzing Into The Glow Brightening Serum (5 ml)
Ginzing Refreshing Eye Cream To Brighten And Depuff (5 ml)
 
Tämän pakkauksen hinta oli n. 32 € ja pakkaus sisälsi kolme täysikokoista tuotetta, joten mielestäni melko hyvä diili. Ja diili oli tosiaan todella hyvä verrattuna Origins-joulukalenteriin, josta olisi saanut maksaa yli 80 €. Nyt maksoin 10 tuotteesta n. 47 € ja säästyin härpäkkeiltä. 


Tässä vielä koko Beauty Bayn tilaus, josta ostin samalla joululahjojakin, joten siinä se alkuperäinen syy, miksi sinne menin ylipäätänsäkään seikkailemaan.

Cocopanda:


Garnier SkinActive Eye Make-Up Remover 2In1
The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Nämä kaksi lähtivät mukaan lähinnä ilmaisten postikulujen vuoksi. Silmämeikinpoistoainetta oikeasti tarvitsin ja yhteen toisen merkin niasinamidiseerumiin ihastuin täysin, joten päätin ostaa tätä täydennyksenä. Toivottavasti on yhtä hyvä.


OPI Advent Calendar

Ja niin päästään joulukalentereihin, joita tänä vuonna hommasin kaksi. Ostin kuin ostinkin sen kynsilakkakalenterin. Tämän sai halvalla, olikohan noin 32 € eli ei tarvinnut kauaa miettiä. Kalenterissa on 25 luukkua, joista värilakkoja on 22 kappaletta. Pieniähän ne ovat kaikki (3,75 ml), mutta se sopii itselleni oikein hyvin. Saa joskus käytettyäkin.


Kicks Skincare Calendar

Tämä oli omasta mielestäni yksi parhaista kalentereista, mitä malttoi ostaa ja tilasinkin tämän heti, kun tuli myyntiin. Tämä sisältää useammankin tuotteen, mistä olen haaveillut ja aivan ihanaa, kun niitä pääsee pian urakalla testailemaan. Asoksen oman olisin ostanut vielä kolmanneksi kalenteriksi, mutta kun ei vain näkynyt Suomen sivuilla eli se siitä. Mutta huomenna sitten hauskuus alkaa kalentereiden parissa. Mukavaa joulukuun alkua!

6 kommenttia:

  1. Kicksin ihonhoitokalenteri vaikuttaa hyvältä, olisi kiva kuulla mielipiteitä siitä kun olet availlut kaikki luukut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kicksin juuri tämä ihonhoitokalenteri oli kyllä niin mahtava, että ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, tilaanko vai en ;) Vakaa tarkoitus olisi esitellä luukkuja tasaisin väliajoin, toivottavasti ehdin sen tekemään :)

      Poista
  2. Oi, tuo Farmacyn trio! Mie haaveilen siitä :) Olen käyttänyt kirsikkaputsarin tänä vuonna, kun tuli Boxycharmista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ihana trio, ettei mitään rajaa! :) Se kirsikkaversiokin on varmasti ollut mahtava! Oikeen alkaa heti tekemään mieli mennä korkkaamaan... Pitää pitää visusti piilossa vielä vähän aikaa :D

      Poista
  3. Voi eiiii miten ihania ostoksia :D Tuli ihan katumusmieli, kun oon mm. Beautybayssa ollut 1000 kertaa ostoskori täynnä ja yhtä monta kertaa jättänyt painamatta OK-nappulaa. Pitäis välillä unohtaa toi arkijärki! XD Mä kattoin kans, et ton Glossyn huulipuna oli Iliamasquen, joku jämäväri ;D Mä rakastin viime vuonna YR:n joulukalenteria, mut silti en oo tilannu sielt mitään, pitäis kyllä, koska noi suihkugeelit vaikuttaa hyviltä. Odotan myös postauksia sun joulukalenterien sisuksista! Mulla on se joka vuotinen Look Fantasticin kalenteri, Skincityn kalenteri toistamiseen ja Fazerin suklaapötkökalenteri :) Ihanaa tulevaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii mitä kalentereita! :) Aivan ihanat! Itse päädyin tuon LF:n jättää väliin tänä vuonna, ihan vaan kun olin jo päätynyt tähän Kicksiin. Kun sitä Asosta ei näkynyt ei kuulunut, mietin koko ajan LF:a.. pitäisikö sittenkin?! Skincityn kanssa olin taas myöhässä, joten ei tarvinnut edes yrittää haaveilla siitä. Viime vuonna oli sama juttu!
      Se arkijärki minulta kyllä nyt oikeasti puuttui tässä loppuvuodesta.. mutta onpahan taas, millä läträillä :D
      Yritän tosiaan niitä luukkuja esitellä sopivin väliajoin, mutta tämä minun touhu on nykyään vähän sitä sun tätä :D
      Kiitos paljon! Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinullekin! <3

      Poista