12.8.2023

Nightmare on Panning Street Round 2 Update #4

Pitkästä aikaa Nightmare on Panning Street -projektini kuulumisia. Välillä tuntui, että tämä projekti jämähti ihan paikoilleen, mutta ehkä johtui vain tuotteista, joista osa oli ja osa on edelleen todella pitkäkestoisia ja sitkeässä.


Tämän projektin ovat kehittäneet Valerie ja Ceylan ja tämä alkoi viime Halloweenina ja loppuu seuraavana. Tässä on eri kauhuleffojen teemoja, joihin valitaan tuotteita, mutta tälle toiselle kierrokselle päätin ottaa mukaan vain niitä uusia toisen kierroksen teemoja. Vanhat olin käynyt läpi jo ensimmäisellä kierroksella. 

Tässä on tuotteet, mihin viime päivityksessä jäätiin: 


Näistä olen nyt päässyt seitsemän kanssa tavoitteeseen:


Mon Sun 24/7 Silky Smooth Crushed Citrus & Crisp Grass Body Lotion (225 ml)
Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette
Makeup Geek Full Spectrum Eye Liner Pencil - Royal
I Heart Revolution Bronzer Wardrobe Bronzer Collection 
Davines The Quick Fix Circle Fast Lane Multi-Tasking Hair Mask (50 ml)
BH Cosmetics Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter -palette
Maybelline New York Lipstick - 715 Choco Cream

Näistä on vartalovoide sekä hiusnaamio loppuneet kokonaan, Carli Bybelin paletista on yksi luomivärisävy käytetty, mutta muissa neljässä tuotteessa olen päässyt käyttötavoitteisiin. Tuon viimeisimmän loppuneen eli Maybellinen huulipunan tilalle en enää ottanut uutta tuotetta, koska olen saanut käytyä nyt kaikki uudet teemat läpi. Yhteensä teemoja on ollut 74, joten melkoisen monta tuotetta on tässä projektissa vilahtanut.

Tässä, mitä olen ottanut minkäkin tilalle:


IsaDora Matt Fixing Blotting Powder - 00 Colorless
Mon Sun 24/7 Silky Smooth Crushed Citrus & Crisp Grass Body Lotion (225 ml)

Mon Sunin voide oli projektissa mukana simppelisti teemalla The Silence of the Lambs - A lotion. Ihan perushyvä voide ja tuoksukin oli kivan raikas.


69. Signs - An item with circular packaging or pan
Mon Sunin tilalle valikoitui melko helppo teema ja päädyin puuteriin. Tähän olisi ollut valinnanvaraa, koska pyöreitä pakkauksia riittää. Totesin, että muissa projekteissani ei ole puutereita mukana, joten päätin korkata tähän mukaan täysin uuden ja käyttämättömän. Tästä haluan vain pohjan näkyviin. 


Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette
Davines The Quick Fix Circle Fast Lane Multi-Tasking Hair Mask (50 ml)


UD:n
paletista halusin käyttää kaikkia nappeja kolme kertaa. Ne käyttökerrat tuli melko nopeasti täyteen joidenkin nappien kohdalla, mutta varsinkin noiden tummempien todella pigmenttisen kanssa vähän venähti. Olen todella tyytyväinen, että tälle paletille tuli edes sitä jonkinlaista käyttöä, vaikka kolme käyttökertaa per sävy vaikuuttaakin vähäiseltä. Tämä paletti oli mukana teemalla One Missed Call - Something you almost missed out on. 

70. It - Something that reminds you of a clown
Pelleteema oli vaikea ja siitä tuli oikeastaan mieleen vain jotain punaista tai ruudullista. Sopivasti löytyikin hiustuotteiden seasta tämä viime vuoden Bangerheadin joulukalenterista tullut hiusmaski. Tämä oli juuri sopivan kokoinenkin ja sain nopeasti käytettyä eli näkyy jo tuolla loppuneissa.


Makeup Geek Full Spectrum Eye Liner Pencil - Royal
Maybelline New York Lipstick - 715 Choco Cream

Makeup Geekin violetti silmänrajauskynä oli mukana teemalla Beetlejuice - A green or purple item. Tätä käyttelin sen 13 kertaa ja oli oikeastaan ihan kivaa vaihtelua niille ainaisille mustille sävyille. Tummahan tämäkin oli, joten tätä voisi ihan hyvin käytellä urakalla. Silmänrajauskyniähän olen opetellut käyttelemään vasta viime vuosina uudestaan tyyliin teini-iän jälkeen, koska en ole kokenut tarvitsevani. Niitä vain on kertynyt pikku hiljaa laatikkoon läjäpäin, vaikka olen niitä jaellutkin vähän sinne sun tänne niin ettei kukaan niitä enää halua. Opettelin siis käyttämään itse. En ottanut tästä kuvaa 13 käyttökerran jälkeen, ei sitä juurikaan huomannut.

71. It Follows - Something you can't get rid of 
Tilalle otin huulipunan, koska näiden kanssa on suuria hankaluuksia saada käytettyä, ei siis "pääse eroon". Tämäkin kyseinen tapaus oli mukana 22 in 2022 -projektissani, mutta ei tullut käytöstä oikein mitään. Halusin nyt käytellä tätä 50 kertaa, koska totesin erään toisen huulipunan kanssa, että sillä keinolla tuohon käyttöön saa oikeasti paremmin vauhtia. Alempana on kuvaa sekä lähtö- että lopputilanteesta.  


I Heart Revolution Bronzer Wardrobe Bronzer Collection 
Oskia London Renaissance Cleansing Gel (35 ml)


Revolutionin
paletin yhdestä sävystä halusin pohjan näkyviin ja kyllä se siellä vilahtaa. Tuo pienikin pohja oli vähän sitkeässä, koska minulla oli toinenkin aurinkopuuteri tehokäytössä, joten käyttelin vähän vuoron perään. Tämä oli projektissa mukana teemalla 
The Changeling - Something that bounces from project to project. 

72. The Curse of La Llorana - A ghostly product (white in color or packaging)
Tilalle otin Oskian korkkaamattoman putsarin, jonka valitsin, koska sain sen Naturisimo-boxista, joten en nyt tiedä, onko täysin luontaistuote, mutta ainakin jollain tavalla puhtaampi. Voi siis pilaantua nopeammin, joten parempi käyttää pian pois. Tässä on siis valkoinen pakkaus, joka sopi hyvin tähän teemaan ja tämä 35 ml koko ei tulisi kauaa kestämään - ihan finaalin lähestymistä ajatellen. 


Davines The Quick Fix Circle Fast Lane Multi-Tasking Hair Mask (50 ml)
Hourglass Veil Translucent Setting Powder (0,9 g)

Davinesin hiusmaski loppui siis nopeasti, mutta oli aivan superloistava! Yksi parhaimmista hiusnaamioista, mitä on tullut testailtua. Tämä oli siis mukana teemalla It - Something that reminds you of a clown.

73. Misery - a product you're a big fan of
Tästä Hourglassin puuterista olen haaveillut kauan, mutta on niin kallis, että on jäänyt haaveiluasteelle. Mikä mahtava yllätys, että tällainen tuli samaisesta Bangerheadin joulukalenterista kuin tuo hiusmaskikin. Ihan hyvänkokoinen tämä näytekin on, joten tulee kunnolla testattua jatkoa varten, kannattaako ikinä hankkia vai ei. Tämä oli avaamaton ja haluan käyttää sen nyt loppuun, mutta katsotaan ehdinkö, koska tässä projektissa on toinenkin puuteri. Olin siis tuotteen fani, vaikka en ollut sitä edes testannut, mutta nyt olen ja vaikuttaa todella lupaavalta.


BH Cosmetics Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette
Origins Ginzing Into The Glow Brightening Serum (15 ml)


Vihdoin sain 
Carli Bybelin paletista tuon yhden sävyn käytettyä. Otin sen kunnolla agendalle, keskityin tähän kärsivällisesti ja sain loppumaan. Tämä luomiväri oli mukana teemalla The Hills Have Eyes - Something for the eyes

74. Demon Slayers - Something you first thought was a demon to use, but now always has your back
Tähän viimeiseen teemaan ei oikeastaan tullut muuta mieleen kuin seerumi. Tässä on vain 15 ml, joten enköhän saa käytettyä tämänkin kevyesti Halloweeniin mennessä. Seerumin valitsin sen vuoksi, että alussa kun niitä aloin käyttelemään myös meikin alla tuntui, että niitä kerroksia tuli kasvoille aivan liikaa. En pidä sellaisesta pakkeloidusta ja tunkkaisesta fiiliksestä. Mutta sitten totuin ja opin, että jos on oikea seerumi, niin sehän tekee vain ihmeitä. Tämä Originsin oma on aikalailla sellainen ihmeentekijä, olen näitä jo yhden kappaleen käytellyt aikaisemmin.

 












Ja viimeisenä loppuneen Maybellinen huulipunan tilalle en ottanut enää mitään, koska teemat on nyt kaikki läpikäyty. Tämä huulipuna oli mukana siis teemalla It Follows - Something you can't get rid of ja halusin käytellä tätä 50 kertaa. Kyllä ne käyttökerrat tuosta jotenkin näkee tai on tuo puna ainakin todella kärsineen näköinen.  

Jäljellä projektissa on nyt 12 tuotetta:


Näistä on vähän liioitellusti sanottuna kuusi tuotetta loppumaisillaan, joten ehkä ehdin tehdä vielä yhden päivityksen ennen finaalia, joka on siis Halloweenin aikoihin. Yritän tehdä sen juurikin kuuden loppuneen jälkeen. Jos menee liian pitkälle, seuraava postaus on finaali. Tämän projektin jatkosta ei ole vielä tietoa, mutta luulenpa, että omalla kohdalla pidän tästä projektista paussia, vaikka tämä noin virallisesti jatkuisikin. Mukavaa illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti